طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی در فر

برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی در فر، ابتدا باید تجهیزات لازم را به دست آورد. بهتر است از ادوات آشپزخانه مانند ماهیتابه، سینی فر، دستمال، کف کردن و قاشق استفاده کنید. برای تهیه مخلوط پیتزا، نیاز به خمیر نان، سس پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و پنیر درشت دارید.

برای تهیه خمیر نان، مقداری آرد، شیر، خمیر خمیر، نمک، شکر و خمیر نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس به آن موادی همچون زیتون، خیارشور، پنیرریزئی، بهشت به و شکلاتریزئی را اضافه کنید. بعد از آماده کردن خمیر نان، باید آن را به داخل ماهیتابه ریخته و آن را بر روی سینی فری چیده و در فری گرم درجه یکصد و هفتاد درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه پخته شود.

هنگامی که تهیه خمیر نان به پایان رسید، باید مخلوط پیتزا را آماده کنید. برای این منظور، قارچ و پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه‌ای و سس پیتزا را در یک کاسه مخلوط کنید. بعد از آماده شدن مخلوط، باید آن را روی خمیر نان ریخته و سپس پنیر را روی آن بریزید. حالا پیتزا را بر روی سینی فر قرار دهید و در فری سردرجه یکصد و هفتاد درجه سانتیگراد به مدت پانزده دقیقه پخته شود.

پس از پخته شدن پیتزا، نیاز به عصاره شدن است. برای این کار، پیتزای خامیده را باید از فر خارج کرده و بر روی یک سطح صاف قرار داده تا با سرعت خنک شود. سپس باید پیتزا را به دلخواه خود تزیین کنید. نوع تزیین را می‌توانید همانطور که مایلید استفاده کنید، مثلاً با کپی ماهی، پیاز، قارچ و پنیر. در نهایت، پیتزای خاموش را در فر سرد به مدت چهار دقیقه دیگر بگذارید تا مزه آن برطرف شود و بعد آن را از فر دروازه بروی به راحتی بیرون بیاورید.



مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی

پیتزا یک غذای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که بسیاری از افراد از آن لذت می‌برند. پیتزا مخلوط خانگی یک گزینه خوب و صحیح است که به شما اجازه می‌دهد که مواد خام را به دلخواه خود انتخاب کرده و پیتزایی تمیز و خوشمزه و پر خلاقیت تهیه کنید.

برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی، نیاز به چند ماده اولیه دارید. اولین چیزی که به آن نیاز دارید، آرد است. شما بهتر است از آرد نوع ۰۰۰ یا خام استفاده کنید که به دلیل کمترین مقدار آرد خام پرتو و آسیب دیده است.

به علاوه، شما نیاز به آب، نمک، تخم مرغ، روغن زیتون و خمیر ترشی است. این موارد به عنوان مواد اساسی برای ساخت پیتزا استفاده می‌شود. شما می‌توانید به هر یک از این موارد اضافه یا کمتر کنید تا بهترین ترکیب را برای خوشمزه کردن پیتزا خود داشته باشید.

همچنین شما نیاز به گوشت، قارچ، سبزیجات، پنیر و سایر مواردی هم دارید که ممکن است برای ساخت پیتزای خود مورد استفاده قرار گیرند. این وسایل باعث می‌شود که پیتزای شما ارزش غذایی بالاتر و حاوی مواد مغذی ضروری باشد. به همین منظور، می‌توانید مواد اصلی را با تخم مرغ، نمک و فلفل به صورت یک مخلوط داشته باشید و مواد اضافی مانند گوشت و پنیر را اضافه کنید.

در نهایت، شما باید از کافیترین زمانی که مخلوط خود را تهیه کرده‌اید، استفاده کنید و در دمای مناسبی، آن را در فر شیرین و کاملا پخت کنید تا پیتزای شما بهترین حالت را داشته باشد.



آماده کردن مواد و تهیه آرد

آماده کردن مواد و تهیه آرد یکی از مهمترین مراحل در پخت و پز است. این فرایند از دو بخش مهم تشکیل می شود، یعنی آماده کردن مواد اولیه و سپس تهیه آرد.

بهتر است قبل از هر کاری، تمامی مواد مورد نیاز را در اختیار داشته باشیم. برای آماده کردن مواد، باید ماندگاری و تازگی آن ها را در نظر داشته باشیم. به همین دلیل، معمولا یکی از بهترین روش ها برای خرید مواد اولیه، خرید محصولات تازه از بازار است. در این حالت، می توان با اطمینان به استفاده از مواد تازه و معتبر برای تهیه آرد، اقدام کرد.

همچنین، برای تهیه آرد نیز باید به توجه خاصی داشته باشیم. تهیه آرد باید از جمله اختصاصی ترین بخش های آماده کردن مواد باشد. بهترین آرد، آردی است که از گندم تمیز و بدون آلودگی تهیه شده است. در برخی موارد، آرد باید همچنین زینت شده و از افزودنی هایی مانند رنگ های مصنوعی و نگه دارنده های شیمیایی پرهیز کرد.

به علاوه، هنگامی که آرد را با کندی و کمیابی یا مشکلات دیگری روبرو می شویم، باید ابتدا دلیل آن را شناسایی کنیم و سپس روی رفع آن تمرکز کنیم. این مسئله شامل بازاریابی ضعیف، خرید آرد نامناسب در ابتدای فرایند، نداشتن ماشین آلات و ابزارهای لازم از قبیل سنجاق ها و کاسه های مخصوص آماده کردن آرد و… است.

با رعایت این نکات معمولا می توان جلوی مشکلات محتمل در آماده کردن مواد و تهیه آرد را گرفت و از مراحل پخت و پز لذت برد.



تهیه سس گوجه فرنگی

تهیه سس گوجه فرنگی یکی از اصلی‌ترین اجزای طعم دهنده در بسیاری از غذاهاست. سس گوجه فرنگی معمولاً با استفاده از مواد اولیه ای ساده و قابل تهیه‌ی خانگی، تهیه می‌شود.

برای تهیه سس گوجه فرنگی، ابتدا باید چند عدد گوجه فرنگی را بسر ببرید و پس از خشک شدن آنها، پوست و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس گوجه فرنگی‌ها را در یک ظرف بزرگ و مقوایی پهن و کم عمق قرار دهید و در دمای بالا بپزید تا آب آنها بیرون بیاید. پپر و نمک به میزان دلخواه را به آن اضافه کنید و گوجه فرنگی‌ها را به یک بلندر بریزید.

در مرحله بعد، چند سنبل الطیب، دو سیر، یک پیاز و دو قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از چند دقیقه دیدن تغییر رنگ پیاز، یعنی تا زمانی که طلایی شود، گوجه فرنگی‌ها را به تابه‌ی پیاز و سیر و سنبل اضافه کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.

برای تنوع در طعم، می‌توانید از ادویه‌های مانند فلفل سیاه یا قرص چای لیمویی که چون اعجازگر سس خواهد شد، استفاده کنید. سپس سس را از روی حرارت برداشته و اگر بخواهید از آن در آینده استفاده کنید، باید به یخچال برید. هنگامی که می‌خواهید از سس استفاده کنید، در قابلمه به همراه آب سرد، روی حرارت بگذارید تا تقریباً به دمای اتاق برسد و سپس آن را روی خوراک مورد نظر خود بریزید.



آماده کردن تهیه کننده مخصوص پیتزا

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیاست و می‌توان آن را در تمام نقاط جهان پیدا کرد. یکی از مواد اصلی تهیه پیتزا، تهیه کننده پیتزا است که ترکیبی از فرآورده گندم، شیر، نمک و کمی شکر است. این تهیه کننده به راحتی قابل تهیه و موجود است، اما تهیه کننده خانگی به نظر خیلی افراد می‌تواند بسیار خوشمزه‌تر از تهیه کننده صنعتی باشد.

برای تهیه کننده خانگی، ابتدا باید مواد لازم را مهیا کنیم. برای این منظور، بهتر است از آرد نان به جای آرد سفید استفاده کنیم. برای نیم کیلو آرد، دو قاشق چایخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری خمیر‌زایی را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس با آرد مخلوط کرده و آهسته آب داغ را به آرد اضافه می‌کنیم. بهتر است آب را به تدریج اضافه کرده و با استفاده از دست، تهیه کننده را بخوبی مخلوط کنیم.

باید به‌یاد داشت که تهیه‌کننده بایستی نسبت به خمیر اندازه‌گیری شده اضافه شود تا بتوان خمیر را به راحتی پخت. برای این کار، بهتر است دو یا سه شب قبل از استفاده، تهیه‌کننده را تهیه کنیم و در یخچال نگهداری کنیم.

نکته مهمی که باید در نظر داشت، قبل از استفاده از خمیر، بایستی مدتی قبل از فریزر درمان شود. برای درمان کردن، خمیر را در دمای کمتر از ۴ درجه‌ی سانتی‌گراد نگه داریم. پس از این کار، خمیر را به دمای اتاق آورده و به همراه تهیه‌کننده پیتزا، شاداب و خوش طعم، از آن استفاده نمایید.



طرز تهیه خمیر پیتزا

برای تهیه خمیر پیتزا، ابتدا لازم است تمام مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیتزا، باید یک کیسه آرد تمام عیار، مقداری نمک، یک قاشق غذا خوری شکر، یک و نیم قاشق چایخوری خمیر مایه، مقداری آب گرم و روغن یا زیتون را آماده کنید.

ابتدا در یک کاسه، آرد، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و به طور کامل با هم مخلوط کنید. سپس به تدریج آب گرم را اضافه کنید و با استفاده از چنگال، خمیر را با هم مخلوط کنید تا به‌صورت داکتیل شود.

حال لازم است خمیر را به صورت کروی شکل دهید و خمیر را با لیف آلومینیومی و یا حوله پوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را با مقداری روغن صاف کنید و آن را به اندازه‌ی خودتان تقسیم کنید. حال پختن پیتزا را می‌توان با استفاده از یک فر گازی یا الکتریکی انجام داد. 鈥嶁€�

ابتدا فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت و تنظیم کنید. حال برای پختن پیتزا، خمیر را روی یک سطح صاف به اندازه‌ی چاقوی پهن شده، سپس روی آن یک لایه رب پیتزا، قارچ، پنیر، گوجه فرنگی و هر مواد دیگری که می‌خواهید را قرار دهید.

حال پیتزای خود را در فر گذاشته و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته و چک کنید که پیتزای شما یاقوتی و زیبایی شده است. با این روش ساده و راحت، شما می‌توانید به سرعت و به راحتی پیتزای مورد علاقه خود را تهیه کنید.



روش تهیه پیتزای مخلوط خانگی

پیتزا به عنوان یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین غذاهای جهان شناخته شده است. تهیه پیتزا در بسیاری از رستوران های فرنگی، ایرانی و حتی در خانه ها انجام می شود. در اینجا، ما به شما روش تهیه پیتزای مخلوط خانگی را به طور کامل توضیح می دهیم.

برای شروع تهیه پیتزای مخلوط خانگی، انتخاب بهترین مواد تشکیل دهنده پیتزا مهم است. شما برای تهیه پیتزای خانگی نیاز به مواد اولیه مانند آرد، خمیر، روغن زیتون، آب و نمک هستید.

اول از همه، آرد را با نمک در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و سپس آب را کم کم به آرد اضافه کنید. بعد از آن، با استفاده از دستان خود یا میکسر، خمیر پیتزا را تهیه کنید.

فر خود را به دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد درست کنید و خمیر پیتزا را کف خمیرپزی با چرخاندن با دسته خود در قالب دلخواه ماهیچه‌ای تغییر شکل دهید. سپس خمیر پیتزا را با روغن زیتون برش داده و بدهید.

حال از روی خمیر، سس پیتزا را انتخاب کنید. برای تهیه پیتزای مخلوط خود، می توانید سس گوجه فرنگی و پودر آن را با تفنگی سیر، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید در نهایت، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر، گوشت چرخ کرده و همچنین سایر مواد دیگری که دوست دارید به پیتزای خود اضافه کنید.

اکنون، پیتزای خود را در طبقات برش بزنید و آن را در فر خود درجه حرارت ۲۲۵ درجه، ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. و در نهایت، پیتزای خود را با برگ های ریحان سبز و پیتزا سس نوع دیگر سرو کنید. دیگر چیزی نمانده است جز لذت بردن از پیتزای خود بهترین شکل ممکن!