آماده سازی نان تست برای پیتزا لقمه ای
آماده سازی نان تست برای پیتزا لقمه ای یکی از مراحل مهم در تهیه این نوع پیتزا است. نان تست یک نوع نان نازک و صاف است که برای تهیه پیتزا استفاده می شود. برای آماده سازی نان تست نخود فرنگی، آرد تمیز، شیر، تخم مرغ، نمک، زردچوبه و روغن لازم هستند.
ابتدا باید نخود فرنگی را یک شب قبل از آماده سازی در آب خیسانده و آن را خشک کرد. سپس نخود را با آرد، شیر، تخم مرغ، نمک و زردچوبه ترکیب کرده و به صورت دستی یا با دستگاه میکسر، ترکیب را بزنید تا یک ترکیب یکدست شود. در هنگام ترکیب ترکیب باید به گونه ای باشد که بتوانید آنرا خیس کنید یا روی تابه بپختید.
سپس با استفاده از قاشق در بسته های کوچک ترکیب را در تابه قرار داده و به صورت مرتب و یکنواخت پخته شود. پس از آماده شدن نان تست، آن را با سس پیتزا و سایر تزیینات مورد علاقه خود مانند قارچ، پنیر و ... تزئین کرده و پیتزا لقمه ای خود را لذت بخش کنید!
تهیه سس گوجه فرنگی برای پیتزا لقمه ای
سس گوجه فرنگی یکی از اصلیترین مواد افزودنی به پیتزاست که باعث میشود طعم واقعی پیتزا را بیشتر به دست آورید. تهیه سس گوجه فرنگی خانگی بسیار ساده است و از هر نوع گوجه فرنگی استفاده میشود. در این روش، شما میتوانید سس ساده و شفاف درست کنید که میتواند به راحتی به پیتزا شما بچسبد.
مواد لازم برای ساخت سس گوجه فرنگی شامل گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ادویههایی همچون نمک، فلفل سیاه و آویشن است. ابتدا گوجهفرنگیها را در روغن گرم برای چند دقیقه سرخ میکنیم، سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم. سپس آن را به صورت خمیری پوره میکنیم و به آن ادویه میدهیم. سس گوجه فرنگی آمادهی استفاده است و میتوانید برای پیتزای خود استفاده کنید.
در کنار عوامل ذکر شده میتوانید برای افزایش طعم سس، نعنا فرنگی و گیاهان دیگر هم به آن اضافه کنید. این سس را میتوان به صورت خام یا پخته در فر پیتزا یا روی سطح پیتزا برای افزایش طعم سرو کرد. همچنین، اگر علاقه دارید، شما میتوانید سس را با سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه، زیتون خشک، قارچ و سبزیجات رنگارنگ دیگر نیز تزیین کنید. با افزودن سس گوجهفرنگی خانگی، پیتزای شما به صورت قابل توجهی خوشمزهتر خواهد بود.
مرحله پخت پیتزا لقمه ای با نان تست در فر
برای پخت پیتزا لقمه ای با نان تست در فر، ابتدا باید نان تست را در دمای متوسط حدود 180-200 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا آماده شود.
در مرحله بعد، بهتر است سس پیتزا را بر روی لقمههای نان تست تخت یا بر پایه فویل ریخته و سپس با چیزی شبیه به گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، فلفل قرمز و پیاز سبز آنها را تزیین کنید.
سپس لقمههای پر شده را به مدت 7-10 دقیقه در فر به مدت 7-10 دقیقه قرار داده و منتظر باشید تا طرفین لقمهها به رنگ طلایی برسند و پنیر روی آنها ذوب شود.
پیتزا لقمه ای با نان تست یک انتخاب عالی برای پذیرایی همراه با دوستان و خانواده شماست. با رعایت موارد گفته شده، به راحتی میتوانید یک پیتزایی لذیذ و خوشمزه برای خودتان و مهمانانتان آماده کنید.
اضافه کردن گوشت چرخ کرده به پیتزا لقمه ای
فرایند اضافه کردن گوشت چرخ کرده به پیتزا لقمه ای بسیار ساده است. قبل از هر چیز لازم است تا گوشت را کاملاً پخش کنیم. برای این کار، با استفاده از یک نوار نوک تیز، گوشت را برش داده و سپس آن را در یک کاسه ترد کن یا نخودی قرار دهید.
همچنین، برای این کار می توانید گوشت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. در حین پخت پیتزا، می توانید تیکه های کوچکی از گوشت را روی سطح پیتزا قرار داده و در هنگام پخت، در میان پنیر و دیگر توصیه هایی که می خواهید اضافه کنید، به خوبی پخته شوند. بعد از پخت و سرو کردن، می توانید این پیتزا دلچسب با گوشت چرخ کرده و پیمانه های پنیر خاموش شده را برای شام یا ناهاری سریع و خوشمزه خودتان تهیه کنید.
همچنین، برای افزایش طعم و مزه گوشت، می توانید آن را با ادویه های مد نظر خودتان مخلوط کرده و سپس در پیتزای خود استفاده کنید. بهتر است از گوشت ماهیچه های مرغ یا گوشت گوسفند استفاده کنید. اما، می توانید از هر نوع گوشتی که به دلتان خوش می آید استفاده کنید.
در نهایت، اضافه کردن گوشت چرخ کرده به پیتزای لقمه ای، طعم و مزه آن را به کاملی تغییر و بهبود می بخشد. همچنین، این کار، غذای شما را کامل تر کرده و از جمله مناسب ترین وعده های غذایی برای خانواده شما می باشد. لذا، پیشنهاد می کنیم برای نکته اضافه کردن گوشت چرخ کرده به پیتزا لقمه ای دقت لازم را در نظر بگیرید و از آن لذت ببرید.
اضافه کردن سبزیجات به پیتزا لقمه ای
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است و اغلب بهعنوان یک نوع فستفود بهمحض عصر یا شام، جایگاه خود را در بین کسانی که به صورت آماده، سفره خود را عاری از فستفود نمیگذارند، پیدا میکند. انواع متفاوتی از پیتزا وجود دارد، اما بسیاری از ما بیشتر به پیتزای قارچی، پپرونی، بیف، سوسیس یا مخلوط خرد شدهی قارچ، سبزیجات و گوشت هوش کار میکنیم. در اینجا ما بیشتر بر افزایش سبزیجات در پیتزای خود تمرکز خواهیم داشت.
افزودن سبزیجات به پیتزا بهطور معمول شامل سبزیجاتی از قبیل فلفل دلمهای، پیاز، اسفناج، گوجهفرنگی، زیتون، قارچ، سبزی مختلف و حتی بیشتر است. اضافه کردن سبزیجات از نظر تغذیهای بسیار حائز اهمیت است، چون سبزیجات در بسیاری از موارد نیازهای روزانهی ما از ویتامینها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی را برطرف میکنند. این سبزیجات همچنین در پیتزا مزه و جلوهی زیبایی به غذا اضافه میکنند.
نوعی سبزیجاتی که در پیتزا استفاده میشود، میتواند باعث تغییر طعم و مزهی پیتزا شود. برای مثال، افزودن پرتقالیا آناناس به پیتزای شما، میتواند به ترشی این غذای خوشمزه یک شیرینی کمک کند. همچنین، افزودن مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و سایر ادویههای مختلف به پیتزای شما، میتواند به طعم آن کمک کند تا بیشترین قابلیت تأمین مزه را برای شما داشته باشد.
در نتیجه، در صورتی که میخواهید پیتزای خود را قرار دهید، بهتر است برای افزایش تنوع و تغذیه، به آن سبزیجات بهطور دورهای اضافه کنید. این کار میتواند غذای خود را خوشمزهتر و باارزشتر کند. با توجه به وجود انواع سبزیجاتی که در اختیار شماست، شما میتوانید پیتزایی با مزهی خوشایند و صحیح برای خودتان بسازید.
اضافه کردن پنیر به پیتزا لقمه ای
اضافه کردن پنیر به پیتزا، یکی از روشهای ارتقاء طعم این غذای محبوب است که همواره مورد توجه مخاطبان بوده است. پنیر به عنوان مواد اصلی دیگر، در طعم پیتزا تاثیر بسزایی دارد و باعث میشود طعم شما بسیار خوشمزهتر و جذاب تر شود.
در این روش، پنیر به عنوان مادۀ اصلی برای تهیه پیتزای لقمهای بکار میبریم. برای آماده سازی پیتزای لقمهای، ابتدا بهتر است تعدادی نان لقمهای درون پان، روغن، نمک، فلفل، پودر گرفته و روی یک قلم مخصوص پیتزا (!) قرار دهیم. بعد از آن، یک لایۀ نازک از سس گوجه فرنگی روی نان بچینید و سپس یک لایۀ ازپنیر مورد نظر خود را روی سس قرار دهید.
سپس، میتوانید مواد دیگر خود را بر روی پنیر قرار دهید. مثلاً زیتون، فلفل دلمهای، قارچ، پیاز، مرغ و... و سپس یکبار دیگر باز هم لایۀ Pݳndcheese روی مواد خود قرار دهید. حالا، پیتزای شما آماده پخت است.
پیتزای شما را در داخل فر قرار داده و درحدود 10 تا 15 دقیقه در درجۀ حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید. با گرفتن از فر، میتوانید آن را خرد کرده و لذت ببرید. با این روش، میتوانید پیتزایی با طعم خوشمزه و جذاب تهیه کنید که همگان را شگفت زده خواهد کرد.