روش ساده تهیه پیتزا خانگی با توستر
تهیه پیتزا در خانه با استفاده از توستر بسیار ساده و کارآمد است. برای شروع، اولین قدم لازم برای پختن پیتزا، تهیه اجزای لازم میباشد. شما باید دستورالعملی را که میخواهید پیتزا خود را به آن توستر بپزید، دنبال کرده و تمام آنچه که برای پختن پیتزا نیاز دارید، از جمله نان توستر را تهیه کنید.
دومین قدم برای تهیه پیتزا در توستر، همانطور که میدانید اینگونه است که باید نان توستر خود را برش داده و شیوه نمایش آن را بر روی صفحه توستر خود جایگذاری کنید. سپس، تهیه موادی مانند سس، پنیر، گوشت و سبزیجات را آماده کنید. شما میتوانید از هر نوع مواد غذایی که دوست دارید استفاده کنید، اما شیوه پیشنهادی برای کمتر کردن زمان پخت، استفاده از مواد کمی از سس و پنیر است.
بعد از آماده کردن مواد، میتوانید آنها را به روی نان توستر خود بچینید و به عنوان یک پیتزا روی صفحه توستر خود درج نمایید. در ادامه، باید توستر خود را روشن و پیتزای خود را به مدت حدود چند دقیقه پختید تا به کاملی پخته شوند. با اتمام پخت، پیتزای خود را از توستر خارج کنید و آن را به عنوان یک وعده غذایی لذیذ و خوشمزه، سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا خانگی با توستر
برای تهیه پیتزا خانگی با توستر، اولین چیزی که به ذهن میآید، دوغ، گوجه فرنگی، پنیر و کلمبیا است. اما برای پخت این پیتزا نیاز به چند ماده دیگر نیز دارید.
اول از همه، باید برای اعمال حرارت مورد نیاز، فر یا توستر خود را قبل از هر کاری، به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در صورت استفاده از توستر، باید قابلمهای را برای پیتزای خود در اختیار داشته باشید.
از دیگر مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا، پیاز، ماست، روغن زیتون، آرد و چربی مرغ است. در صورتی که به دنبال طعم خاصی هم هستید، میتوانید تنوع بخشید و از فلفل دلمهای و یا قارچ نیز استفاده کنید. در صورتی که به دنبال پیتزایی با مزه فرنگی هستید، از سس توم، سس باربکیو و یا خمیر پیتزا با تنوع نان اصمغی استفاده کنید.
برای تهیه خمیر پیتزا به طرز موفق، شما باید آرد را با مقداری نمک، آب و یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید. باید به این نکته توجه کرد که در طی مراحل تهیه، باید عضلات بازار را به هم بزنید و همچنین برای تسبیت خمیر پیتزایتان، کوچیک کنید.
با ترکیب تمامی مواد، باید خمیر روی سطحی سخت از آجر تلاش شود و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تحت تاثیر حرارتی قرار داده شود.
با توجه به موادی که پیشنهاد شد، پیتزای تهیه شده در کمتر از ۲۵ دقیقه، آماده سرو شدن خواهد بود. تنها کاری که برایتان باقی میماند، خود پیتزا را بر روی تابه یا پایه سرخ کن، تا از پایین خواهد کرد. پس از اینکه پیتزا آماده شد، بهتر است دوباره تحت تاثیر حرارت قرار داده شود تا مزهای شمشیری به پیتزای شما بدهد.روی پیتزا دلچسب کنید. آن را در دمای ۲۲۰ درجه توستر قرار دهید تا از بالا نیز خوب سرخ شود. بعد از گذشت این مدت، پیتزای خود را از داخل افران یا توستر دربیاورید و بعد از چند دقیقه خنک کردن، یک فصل نو را بهتر از همیشه شروع کنید.
طریقه آماده سازی آرد برای تهیه پیتزا خانگی
برای تهیه پیتزا خانگی نیاز به یک آرد خوب دارید. آردی که برای پیتزا استفاده میکنید باید حتماً سخت باشد. برای تهیه دو پیتزا به تعداد ۲۰۰ گرم از آرد نیاز دارید. نوع آرد میتواند تفاوتهایی داشته باشد اما به صورت کلی میتوانید از آرد سفید سخت استفاده کنید.
در نخستین مرحله، آرد از نظر شیمیایی با پودر خمیر آماده مشابه است. اما درست تر خود پیتزا با آردی تهیه میشود که حاوی ترکیبات خاصی است که پخت پیتزا را بهبود میبخشد. یکی از این ترکیبات، تخمیر کننده است. از طریق آن پیتزا نسبت به آرد ساده دارای یکدوم سایز بیشتر و هوا پر شدهی بیشتری است.
برای آماده سازی آرد، مواد نیاز استیند:
۴ پیمانه آرد سفید سخت
۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری شکر
۱ پاکت خمیر کره ( یا ۶ قاشق غذاخوری کره)
۱۵ گرم خمیر کوهی
۲ کاپ قبره آبگیری شده گرم
ابتدا آرد را به نمک و شکر خرد کرده و در کاسه ریخته و مخلوط کنید. پس از آن، کره و خمیر کوهی را به آرد افزوده و با استفاده از دستهای خود به مواد آردی بغل بزنید تا مخلوط شوند. سپس به تدریج آب گرم را اضافه کرده و به صورت خمیری نرم ببازید.
با استفاده از تخت مرکزی، خمیر را به صورت یک آبلیموی بزرگ خمیر شده کنید. به مدت حداقل ۲۰ دقیقه در محیط گرم نگه دارید تا به حجم دو برابر برسد. حالا آماده استفاده و اضافه کردن تهیه پیتزای خانگی هستید.
تهیه سس گوجه فرنگی برای پیتزا خانگی
سس گوجه فرنگی یکی از مهمترین اجزای پیتزا است که برای پختن پیتزای خانگی بسیار پر استفاده میشود. در این مطلب به تهیه سس گوجه فرنگی برای پیتزا خانگی میپردازیم تا بتوانید با چند مرحله ساده یک سس گوجه فرنگی خوشمزه، عالی و خانگی برای پیتزا خود تهیه کنید.
برای تهیه سس گوجه فرنگی برای پیتزا میتوانید از انواع مختلف گوجه فرنگی استفاده کنید. بهترین گوجهها برای این کار گوجههایی هستند که گوشتی و تازه باشند و آبی زیادی نداشته باشند. در ابتدا گوجهها را بشویید، سپس مقداری آنها را در آب جوش بریزید تا پوست گوجهها جدا شود.
سپس با استفاده از یک کاسه، گوجهها را خرد کنید تا یک سس گوجه فرنگی درست کنید. در ادامه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را به گوجه فرنگی اضافه کنید و به مدت حداقل 5 دقیقه در حرارت ملایم مخلوط کنید تا روغن در گوجه فرنگی جذب شود.
ده دقیقه بعد 2 قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک به سس گوجه فرنگی اضافه کرده و مواد را در جوشانده و حرارت را بیشتر کنید. پس از این که سس کمی غلیظ شد، اضافه کردن ادویه های مورد نظر مانند بابریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز و بعضی از خوراکی های تحمل دار را به آن توصیه می کنیم.
قبل از پخت پیتزا خود، بهتر است سس گوجه فرنگی را روی تن مایه پیتزا ریخته و برای چند دقیقه به مواد خود اجازه دهید تا با هم آشنا شوند و همگونی داشته باشند. اکیداً توصیه می شود پیتزای خانگی خود را با سس گوجه فرنگی خانگی تهیه کنید تا طعم آن بسیار خوشمزه واقع شود.
آماده سازی سبزیجات برای تهیه پیتزا خانگی
آماده سازی سبزیجات برای تهیه پیتزا خانگی یک فرایند اساسی در تهیه پیتزای خانگی است. پیتزا از دو بخش اساسی تشکیل شده است، بیشتر از خمیر و گوشت خوراکیهای مختلف و سبزیجاتی که برای تزئین پیتزا استفاده میشود. در اینجا به توضیح آماده سازی سبزیجات برای تهیه پیتزا خانگی میپردازیم.
در بیشتر پیتزا ها از سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای، پیاز، قارچ و زیتون استفاده میشود. قطعه کردن سبزیجات به صورت دلخواه و پختکردن آن را قبل از اضافه کردن به پیتزا میتواند طعم این پیتزا را بهبود بخشد. برای هر نوع سبزیجات، بهتر است آن را در دستههای کوچک قطع کرده و برای پختکردن روی حرارت متوسط قرار دهید.
اضافه کردن سبزیجات به پیتزا باید بعد از اضافه کردن گوشت خوراکی باشد. این کار به این دلیل است که پیتزای شما با اضافه کردن سبزیجات زیباتر خواهد شد و سبزیجات شکل و رنگ زیباتری به پیتزای شما خواهد داد. بهتر است سبزیجات را برای پختکردن کامل داشته باشید تا بعد از اضافه کردن به پیتزا با دمای بالاتر فقط کافی باشد تا آن را گرم کنید.
در نهایت، پیتزای شما آماده است. با اضافه کردن سبزیجاتی که به دلخواه شماست، طعم و رنگ زیبایی به پیتزای شما اضافه میشود و آن را به یک پیتزای خانگی بسیار خوشمزه و سالم تبدیل میکند.
آماده سازی پنیر برای پیتزا خانگی
آماده سازی پنیر برای پیتزا خانگی از مراحلی است که باید با دقت و دانش صحیح انجام شود تا بهترین نتیجه را بدهد. نوع پنیر مصرفی برای پیتزا دلخواه هر فرد است، اما بیشترین استفاده برای پنیر موتزارلا است. دو نوع پنیر موتزارلا وجود دارد، پنیر موتزارلا ساخته شده از شیر گاو و پنیر موتزارلا ساخته شده از شیر بوقلمون یا بوقلمون. بهترین نوع پنیر برای پیتزا پنیر موتزارلا ساخته شده از شیر گاو است.
برای آماده سازی پنیر برای پیتزا خانگی باید ابتدا پنیر را خرد کنید و سپس ورقههای پنیر را ریخته و محکم کنید تا همه ورقههای پنیر با هم ترکیب شوند و همگون شوند. سپس پنیر را بر روی پیتزا قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پیتزا را در فر خود درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. در این مدت زمانی پنیر ذوب خواهد شد و روی پیتزا توزیع خواهد شد. پنیر ذوب شده موتزارلا باید درجه حرارت بالا باشد تا روی پیتزا کمی شکسته و طلایی شود.
در صورتی که برای پنیر موتزارلا از پنیر نگچه استفاده میکنید باید پنیر نگچه را ابتدا خرد کرده و سپس به پیتزا اضافه کنید. پنیر نگچه مزه کمی بادامدانه دارد ولی برای پیتزا بسیار مناسب است. برخی از انواع پنیر موتزارلا هم بخشی از شرائط بهداشتی را نقض میکنند و به عنوان جایگزین میتوانید از پنیرهای دیگری مانند پنیر چدار، پنیر پرشو، پنیر پارمزان و یا پنیر فتا برای پیتزا استفاده کنید. با این حال پنیر موتزارلا همچنان بهترین پنیر برای پیتزا است.
آماده سازی پنیر برای پیتزا خانگی بسیار ساده است و همه میتوانند این کار را به راحتی انجام دهند. با دقت و دانش کافی میتوانید پنیر با کیفیتی را برای پیتزای خانگی خود آماده کنید و از طعم و مزه لذیذی این پیتزا بهره مند شوید.