طرز تهیه پیتزا در فر با خمیر آماده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پیتزا در فر با خمیر آماده

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که از مواد اولیه ساده‌ای مانند آرد، آب، خمیر، گوشت، پنیر و سس تهیه می‌شود. بسته به نوع پیتزا، مواد مصرفی متفاوت و به ترتیب خاص خود را دارد. اما تهیه آن در فر با استفاده از خمیر آماده، بسیار ساده‌تر و سریعتر از روش سنتی آن به نظر می‌رسد.

برای شروع به تهیه پیتزا در فر با خمیر آماده، ابتدا باید خمیر آماده را از بازار یا از سوپرمارکت تهیه کنید. سپس، فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت درست کرده و ماشین پخت پیتزا (اگر دارید) را در آن قرار دهید تا گرم شود.

سپس، اگر با ماکارونی رو به رو هستید، خمیر آماده را به اندازه یکی از بین‌ها (برای تهیه پیتزایی با قطر کمتر از ۱۲ اینچ) یا دو یا سه نصفه‌ی آن (برای قطر بیشتر) باز کنید و یک تکه کاغذآلومینیومی روی نیمه‌ی ته‌ی آن قرار دهید (این کاغذ باید به ابعاد پیتزای شما باشد).

سپس، سس پیتزا را در مرکز خمیر آماده بریزید و با پشت قاشق یا قلم مویی آن را به صورت یک لایه روی خمیر پخش کنید. سپس، می‌توانید مواد اضافی مورد علاقه‌ی خود را اضافه کنید، مانند پنیر، گوشت، سبزیجات و مخلوط قارچ‌ها. همچنین، برای تهیه پیتزای ساده، می‌توانید فقط از پنیر و سس استفاده کرده و آن را با سس خود تزئین کنید.

سپس، پیتزای شما را روی تکه کاغذآلومینیومی قرار دهید و آن را به صورت بازو به داخل ماشین پخت پیتزای خود ببرید. معمولاً، پخت پیتزا در فر با خمیر آماده حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و بهتر است برای پخت کامل آن، یک بار آن را برای برش شدن در دستگاه نگه دارید .

بعد از گرفتن پیتزا از دستگاه، شما می‌توانید آن را با سبزیجات، ادویه‌ها، روغن زیتون یا سرنگ سیر تشکیل دهید. نکته مهم برای سرو پیتزای شما، سرد نشان دادن آن قبل از برش کردن و سرو نمودن به میهمانان است.



1. آماده کردن مواد لازم برای تهیه پیتزا با خمیر آماده

تهیه پیتزا با خمیر آماده، یکی از راه‌های سریع و آسانی است که می‌توان با آن در کمترین زمان، به دستور پخت یک پیتزا خوش طعم و لذیذ رسید. در این روش، از خمیر آماده پیتزا استفاده می‌شود که شامل ترکیبی از آرد، نمک، آب و مخمر است. برای آماده شدن پیتزا، مواد لازم مانند روغن مایع، سس پیتزا، پنیر، گوشت، سبزیجات و ... باید به صورت جامد یا خرد شده در دسترس قرار داشته باشند.

ابتدا برای شروع، از پیتزا فرنی، نمک، آب و انواع چربی های گیاهی، همچون روغن اولیه، می توان استفاده کرد. برای خمیر، ابتدا پودر پیتزا را با نمک، مخمر و آب ترکیب کرده و آرام آرام مخلوط کرده و به صورت تکه تکه، از آن برداشته تا شکل گرفتن مرغوب تری داشته باشیم. پس از آن، بهتر است تکه خمیر را روی صفحه فر خشک شده نگه داشته و با یک حفره خرد شدن پیتزا که روغن مایع برای درست کردن هر نژاد خمیر پیتزا استفاده کنید، حفره‌ای در وسط تکه خمیر درست کرده و پیتزا را برای درست کردن در فر قرار دهید.

برای درست کردن سس پیتزا، می توان از ترکیبی از روغن مایع، سبزیجات، گوجه فرنگی و انواع بهارهای خود برای سلطنت بر این سس استفاده کرد. پس از اینکه سس آماده شد، باید پیتزا را برای تهیه تهیه کردن پیتزا باخمیر آماده و مواد آن، با سس و قطعات گوشت و سبزیجات تزئین کرد. در طول فر؛ پیتزا باید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی گراد پخته شود. باقیمانده پیتزایی که باقی می ماند، می تواند نوشیدنی خوبی برای همراهی داشته باشد.



2. آماده سازی فر برای پخت پیتزا

آماده سازی فر برای پخت پیتزا یکی از مهم‌ترین مراحل در تهیه‌ی این خوراکی آسان و محبوب است. پخت پیتزا ممکن است در انواع مختلف فرها، از جمله فرهای گازی و الکتریکی انجام شود. با این حال، برای بیشتر مردم بهترین روش برای پخت پیتزا، استفاده از فر با نوع ذغال‌هایی مثل هیکل فر از چوب و ذغال و یا فر آجری با قابلیت جمع شدن زغال و چوب است.

برای آماده سازی فر، نیاز است که از هیچ کدام از عناصر سوختی شیمیایی مانند گاز و بنزین استفاده نشود. در این راستا، باید از چوب یا ذغال طبیعی بهره برده شود و هیچ گونه مواد پلاستیکی یا شیمیایی دیگری در داخل فر قرار نگیرد. همچنین، برای به دست آوردن خروجی با کیفیت بیشتر، بهتر است از نوع چوب خشک و پخته استفاده شود. در غیر اینصورت، برای آماده سازی فر، نیاز است که یک چوب لایه برداری شده روی زمین فر شود تا از بعضی از نقصانات ناشی از خیس شدن چوب و پخش شدن دود جلوگیری شود.

همچنین، برای آماده شدن فر، نیاز است که آن را بهبود دهیم. برای اینکار، می‌توانید از چاقوی جدید، مشابه یا قید شده به نقاط افقی و عمودی مراقبت کنید که از همجواری خودداری کنید. سپس می‌توانید چوب یا ذغال را در کف فر به دو طرف آن نسبت به هم به دلخواه خود شکل دهید و آن را با نورفیکس کوچکی روی آن ریخته و سپس چوبها را روی آن قرار دهید. بعد از چند دقیقه قسمت پایین فر تعویض و به جای آن دوباره به همراه افزودن چند کلمه از کوک مربع، روی دومین درجه قرار می‌گیرد. برای کنترل فر، چوبها را به صورت دورانی در فر آرایش دهید و برای دستیابی به دمای دلخواه، توجه کنید به این‌که دمای داخل فر را باید در حدود حداکثر ۴۸۰ درجه فارنهایت نگهداری کنید. بعد از مدتی، اگر پیتزا می‌خواهید را بخورید، یک میکروفر را خاموش کنید. به این ترتیب، آماده شدن فر و پخت پیتزا خود را بهبود بخشید.



3. آماده سازی خمیر آماده برای پخت

آماده سازی خمیر آماده برای پخت، عملی است که در بسیاری از کشورها و در مخصوص در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بسیار متداول است. خمیر آماده یا خمیر نان آماده، جایگزینی مناسب برای خمیر های سنتی قدیمی به شمار می رود. بسیاری از افراد به دلیل کوتاهی وقت و یا عدم تسلط کافی بر روی روش های سنتی، از خمیر آماده استفاده می کنند.

برای آماده سازی خمیر آماده باید به مغز فرنی و آب نیاز دارید. برای شروع، مغز فرنی را به یک ظرف بزرگی انتقال دهید و در آن آبی کوچک به تدریج بریزید، بعد از اینکه آب کاملاً مخلوط شد، با یک میخ خمیر نان، خمیر آماده را مخلوط کنید. حالا باید آن را به عنوان یک توپ خمیر، به صورت گرد دربیاورید. اگر لازم باشد، می توانید آن را با آبی دیگر (یا مغز فرنی بیشتر) مخلوط کنید تا بافت خود را بگیرد.

در آخر، باید خمیر را روی سطحی صاف خشک کرده و با فیلم غذایی پوشانده و به یک مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. با این کار، مواد شیمیایی موجود در خمیر، فرصت دارد برای فعال شدن و ایجاد بوی خمیر تازه، تمام شود. می توانید این خمیر آماده را برای پخت انواع خمیری ها مانند کیک، کلوچه، نان و ... استفاده کنید. نکته مهمی که باید در نظر داشت، استفاده از مواد نانوایی با کمترین مقدار اضافیات شیمیایی است تا خمیری با کیفیت تهیه شود.



4. صاف کردن خمیر و رویه‌بندی آن در تابه

برای صاف کردن خمیر و رویه‌بندی آن در تابه ابتدا باید مواد خمیر را آماده کنید، سپس آن را درون تابه یا قابلمه‌ای کلاهی بریزید و آن را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید.

برای اینکه خمیر به صورت صاف و بدون خط و خش روی تابه پخته شود، می‌توانید از یک لوازم کمکی، مانند پالات چوبی، استفاده کنید. در این صورت پالت را درون خمیر فرو برده و از آن برای صاف کردن و یکسان سازی خمیر استفاده کنید.

در خلال پختن، باید به مراتب منظم و دقیق خمیر را تکان دهید تا به یک شکل صاف و همگن در تابه بپختد. برای این کار می‌توان از یک قاشق یا لیوان به عنوان سنگین‌کننده استفاده کرد و آن را به عنوان مرجعی برای صاف کردن خمیر در تابه قرار دهید.

بعضی افراد برای صاف کردن خمیر در تابه از دستگاه صاف کن استفاده می‌کنند. این دستگاه با لبه‌ی تیز خود، خمیر را در همان شکل مورد نظر صاف و هموار می‌کند. البته استفاده از این دستگاه متناسب با نوع خمیر و نیز اندازه تابه باید استفاده شود تا بهترین نتیجه را برای خمیر بدست آورید.

در هر حال، صاف کردن خمیر و رویه‌بندی آن در تابه نیاز به آرامش و دقت دارد تا بهترین نتیجه را برای غذای شما بدست آورید.



5. افزودن پرشوره، گوجه‌فرنگی و دیگر مواد به خمیر

افزودن پرشوره، گوجه‌فرنگی و دیگر مواد به خمیر یکی از روش‌هایی است که در طبخ خمیر نان و پیتزا استفاده می‌شود. به عنوان مثال، اضافه کردن پرشوره به خمیر نان می‌تواند به خمیر نرمی بیشتر و طعم شور تری ببخشد. همچنین، اضافه کردن گوجه‌فرنگی به خمیر پیتزا می‌تواند طعمی خوب و تازه به آن ببخشد و به خمیر نرمی بیشتری هم نیز کمک می‌کند.

یکی دیگر از موادی که به خمیر نان اضافه می‌شود، گوجه‌فرنگی خشک است. این ماده بهتر است با دقت اضافه شود چون ممکن است مقدار زیادی آن باعث جمع شدن خمیر شود. همچنین، اضافه کردن سبزیجات به خمیر پیتزا می‌تواند بهترین روش برای ایجاد یک پیتزای سالم و خوشمزه باشد. سبزیجات به خمیر شیرینی نرمی می‌بخشند و با توجه به نوع سبزیجات، می‌توانند از طعم شور که اغلب با خمیر پیتزا همراه است، تا حدودی برداشته شوند.

نوع دیگری از موادی که به خمیر نان اضافه می‌شود، طعم‌دهنده‌های مانند پنیر و سبزیجات ترش و خوشمزه هستند. این اضافه کردن مواد طعم‌دهنده می‌تواند به خمیر پیتزا طعم خوب و خوشمزه بدهد و به همان ترتیب، اضافه کردن مواد طعم‌دهنده به خمیر نان می‌تواند به آن طعم شیرین و خوشگلی بیشتری ببخشد. با این حال، بهتر است مقدار اضافی از این مواد را به دلیل جمع شدن خمیر و زیاد شدن قیمت پیتزا کنترل کرد.



6. پخت پیتزای خمیر آماده در فر

پخت پیتزای خمیر آماده در فر، روشی سریع و ساده برای تهیه پیتزا در منزل است که بسیاری از افراد از آن استفاده می‌کنند. پیتزا یک غذای پرطرفدار است که به دلایل مختلفی، از جمله آسانی تهیه، فضایی برای خلق و خویشاوندی و همچنین طعم بسیار خوشمزه، بسیار محبوب است.

اولین قدم در پخت پیتزای خمیر آماده، آماده سازی خمیر پیتزا است. بسته به نوع خمیری که از آن استفاده می‌کنید، باید مقداری از خمیر را به اندازه مورد نیاز برای پیتزای خود انتخاب کنید. بعد از آن، خمیر را به شکل دایره‌ای به ضخامت مورد نظر باز و روی تخته پیتزا قرار دهید.

برای مقداردهی به پیتزا، می‌توانید از موادی همچون روغن زیتون، سس گوجه‌فرنگی، پنیر، قارچ، فلفل دلمه، زعفران، نمک، فلفل سیاه و … استفاده کنید. قابل توجه است که باید در زمینه مقداردهی به پیتزا از پرهیز کردن از مصرف مواد غذایی بیش از حد و استفاده از مواد ناسالم خودداری کرد. پس از مقدار دهی، پیتزا را برای پختن در فر آماده کنید.

قابل ذکر است که قبل از قرار دادن پیتزا در فر، باید فر را در دمای مناسبی قرار دهید. بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای پخت، پیتزا را از فر خارج کنید و آماده سرو شدن باشد. با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید پیتزای خمیر آماده بسیار خوشمزه و با کیفیتی را در منزل تهیه و سرو کنید.