1. طرز تهیه پیتزا خانگی بدون استفاده از فر
تهیه پیتزا خانگی بدون استفاده از فر، روشی سریع، ساده و خوشمزه است که همگی میتوانند از آن استفاده کنند. ابتدا، برای تهیه خمیر پیتزا، لازم است تمام مواد را در یک ظرف مخلوط کرده و نرم و قابل تقسیم کردن کرد. سپس، خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر یک را روی سطحی که پولک خورده با یک کمی آرد شده، تا به ضخامت دلخواه نازک کنید.
حال نوبت به تهیه سس پیتزا میرسد. این سس از پودر گوجه فرنگی، سیر و ادویههای گیاهی تهیه میشود. برای تهیه این سس، میتوانید پودر گوجه فرنگی را در آب مخلوط کنید و سپس سیر را به آن اضافه کرده و ادویههای گیاهی را با آن مخلوط کنید.
حال، خمیر پیتزا را با سس پیتزا و هر گونه مواد دیگری که دوست دارید، تزیین کنید. با استفاده از یک ماشین مخصوص پخت پیتزا، پیتزا شما در عرض چند دقیقه آماده خواهد شد. در صورتی که ماشین پخت پیتزا در دسترس نیست، میتوانید خمیر پیتزا را روی یک حصیر با روکشی از آلومینیوم پخته و سپس مواد تزیینی را به آن اضافه کنید.
در نهایت، پیتزای خانگی شما آماده است. با اضافه کردن هر گونه مواد دیگری به طعم آن، میتوانید آن را به سلیقه خود تنظیم کنید. پیتزا خانگی بدون استفاده از فر، بهترین راه برای داشتن یک وعده غذایی خوشمزه و ساده در منزل است.
2. چگونگی تهیه پیتزا خانگی با استفاده از اجاق گاز
تهیه پیتزا خانگی یکی از بهترین گزینهها برای یک صبحانه، ناهار یا شام خوشمزه میباشد. تهیه پیتزا خانگی با استفاده از اجاق گاز بسیار ساده است و برای این کار فقط به چند مورد ابزار و مواد اولیه نیاز دارید.
اولین قدم در تهیه پیتزا خانگی، تهیه بیگتر، که میتوانید آن را خریداری کنید یا با استفاده از دستگاه نانوایی خود تهیه کنید. سپس، خمیر را با استفاده از آرد، آب، مخلوط پودر به خوبی درست کنید و بعد از آن را درون قاب کاغذی پیتزای خود اندازهگیری کرده و روی آن نمک و فلفل پاشیده و سس گوجه فرنگی را به صورت یکنواخت بر روی آن پخش کنید. سپس میتوانید با استفاده از ترکیب موادی مانند گوشت ، قارچ ، فلفل دلمه، پنیر و مواد دلخواه دیگر، شامل آن را تهیه کنید.
بعد از آن، پیتزا را روی یک قاب فلزی یا ظرف پیتزای مناسب قرار داده، در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه درون اجاق گاز پخته و سپس پیتزای خوشمزه خانگی خود را به سفره خود اضافه کنید. همچنین میتوانید برای آخرین دقیقه پخت، پیتزا را زیر گریل یا خود اجاق گاز قرار داده، تا پنیر آن بپزد و روی آن رنگ دلخواه شما بگیرد.
در نهایت، پیتزای خانگی شما آماده خوردن است. شما میتوانید این غذای شیرین را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید. به یاد داشتهباشید که با عملکرد این قائدیان، پیتزای خانگی شما همیشه خوشمزه خواهد بود و شما هرگز نیازی به خرید پیتزای آماده نخواهید داشت.
3. طریقۀ پخت پیتزا خانگی در دیگ آشپزخانه
برای پخت پیتزا خانگی در دیگ آشپزخانه، ابتدا باید نوع دیگ خود را بشناسید. برای پخت پیتزا، آینه دار خیلی بهتر از خیمه دار است زیرا آینه دیگ، حرارت را بهتر توزیع میکند و پیتزای شما را بهتر میپزاند.
پیش از اینکه پیتزای خود را بپزید، حتما باید دیگ را گرم کنید. نیازی به استفاده از روغن نیست، ولی شما میتوانید آن را با یک لایه نازک از فلاور تنظیم کنید. برای پیتزایی با بیشترین شفافیت، باید زیر پیتزا یک ماهیچه قرار دهید. این کار باعث میشود پیتزا درست پخت شده و کمی ترش تر باشد.
آماده سازی مواد پیتزا بسیار مهم است. برای پیتزای بهتر، شما میتوانید از مواد خام، تر و تازه استفاده کنید. برای پر کردن پیتزا، میتوانید از روش اسپری با فلفل و همچنین روش انتخاب خواهید کرد. برای پیتزای شیرین، میتوانید از سس میوهای و پارچه میوهای استفاده کنید.
زمان پخت پیتزای شما به دیگ شما بستگی دارد. با این حال، به طور معمول، پیتزاهای آماده دارای حدود 12 دقیقه زمان پخت هستند. پس از پخت، میتوانید پیتزای خود را از دیگ درآورده و با مواد خامی مانند فلفل قرمز و روغن سیر تزیین کنید. به این ترتیب پیتزای خانگی لذیذ شما آماده سرو شدن است.
4. چطوری پیتزا خانگی بدون فر و اجاق گاز تهیه کنیم؟
برای تهیه پیتزای خانگی بدون فر و اجاق گاز میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
ابتدا برای تهیه تنه پیتزا، یک تابه فلزی را روی حرارت خاموش قرار دهید. سپس دو قاشق غلیظ آرد را بر روی تابه ریخته و آرد را به صورت یک پنکیک بزرگ و نازک پخته و آن را از تابه خارج کنید.
سپس برای تهیه سس پیتزا، یک قاشق کوچک رب گوجه فرنگی را بر روی تنه اصلی بچینید و به صورت یک لایه نازک روی آن بمالید. سپس به تناسب مزهای که دوست دارید، گوجه فرنگی خرد شده، قارچ خرد شده، فلفل دلمه خرد شده، پیاز خرد شده و گل کلم خرد شده را به صورت یک لایه یکدیگر بچینید.
ابتدا برای پخت پیتزا بدون فر و اجاق گاز، تابهای فلزی را با حرارت متوسط روی اجاق گاز قرار دهید. سپس تابهای که تنه پیتزا در آن قرار دارد را روی تابه دیگری قرار داده و تابه بسته شود. این کار به پختن یک تنه پیتزا روی شعله کم کمک میکند.
سپس پس از چند دقیقه، پیتزای خود را با یک پوشش مناسب بپوشانید تا دمای حرارتی بالا برای پختن مواد پیتزا را تولید کند. پس از 15 تا 20 دقیقه، پیتزای شما آماده به خوردن خواهد بود!
5. روش تهیه پیتزا دست ساز خانگی در کوچه و بازار
پیتزا به عنوان یک غذای محبوب و معروف در سراسر جهان شناخته میشود و مردم بسیاری از این غذا لذت میبرند. در ایران نیز پیتزا طعمی متفاوت با ترکیبات محلی دارد که مورد استقبال خانوادهها و دوستان قرار میگیرد. با این حال، برخی افراد ترجیح میدهند پیتزای خود را در خانه تهیه کنند و از چنین شیوهای لذت ببرند.
روش تهیه پیتزا دست ساز خانگی در کوچه و بازار بسیار ساده است. برای شروع، ظرفیت دستگاه زیرین را انتخاب کنید و آن را با روغن یا خامه روغنچی، سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا پوشانید. سپس برشهای گوشت یا هر دیگر موادی که میخواهید بر روی پیتزا بگذارید، روی سس قرار دهید. مثلاً گوشت چرخ کرده، پیاز و فلفل دلمه خرد شده.
در مرحله بعد، باید دوغابهای خمیر را تهیه کنید. برای این کار، یک کاسه مخصوص نان سفت را انتخاب کنید و دستورالعمل تهیه دوغاب را دنبال کنید. بدین منظور، بهتر است یک قاشق کوچک خمیر را بر روی دوغاب اندازه دهید و آن را به همراه مواد تزئینی مورد نظرتان روی پیتزا قرار دهید.
دوغابها را سه بار به مدت 10 دقیقه پخته و پیتزای خود را آماده کنید. در نهایت، پیتزا را از دستگاه خارج کرده و در ظرفی مناسب و به صورت دلخواه سرو کنید. اگر در کوچه و بازار پیتزا تهیه کنید، روی آن پیاز، فلفل دلمه، قارچ، زیتون، پنیر و گوشت چرخ کرده را قرار دهید و به دلخواه مواد دیگری مانند روغن زیتون یا گوجه خشک میتوانید اضافه کنید. با این روش، پیتزای خوشمزه و سالم خود را با کیفیت برتر و طعمی بسیار عالی تهیه کنید.
6. آموزش ساخت پیتزا خانگی به روش ساده
ساخت پیتزا به روش ساده همیشه یکی از مورد علاقه های خانواده ها بوده است. پیتزا که به عنوان یک غذای خوشمزه و با طعمی خاص شناخته شده است، انواع مختلفی از آن وجود دارد که هر یک با طعم و امکاناتشان به صورت جداگانه محبوبیت خود را دارند. با این حال، ساخت پیتزای خانگی به روشی ساده و راحت می تواند برای خانواده ها همیشه خاطره ای خاص بوجود آورد.
برای ساخت پیتزای خانگی نیاز است ابتدا به تهیه مواد اولیه مثل آرد، آب، خمیر مخصوص پیتزا، روغن زیتون، نمک و نوعی پنیر خاص و همچنین مواد تزیینی مانند سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، قارچ، زیتون، فلفل، انواع گوشت و مرغ و ... هستیم. پس از تهیه مواد و تهیه خمیر مورد نظر، لازم است آن را با
یک رولر یا با دست به صورت دایره ای برش دهید.
حال همه مواد تزیینی را روی خمیر پیتزا قرار دهید، پس از آن حرارت فر را به دمای 240 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و پیتزا را به مدت 10-7 دقیقه درون آن قرار دهید. پس از گذشت این مدت، پیتزا آماده مصرف است. با توجه به سلیقه خود، تزیینات پیتزا را تنظیم کنید و طعم خاص خود را بوجود آورید. با دنبال کردن این روش ساده، امروزه می توانیم با خیالی آسوده، ساخت پیتزای خانگی خود را شروع کنیم و خانواده خود را با طعمی شگفت انگیز مست کنیم.