طرز تهیه پیتزا تابه ای با نان لواش
پیتزای تابهای با نان لواش، یکیکی از جذابترین و سریعترین پیتزاهایی است که در خانه میتوانید تهیه کنید. این نوع پیتزا از هر نوع نانی که دوست دارید و همچنین از هر نوع سس و تنقلاتی که میپسندید، تهیه میشود.
برای شروع، نیاز دارید که نان لواش را در داخل تابه خود پهن کنید. آن را به صورت یک سطح صاف کرده و سپس سس را روی آن پهن کنید. میتوانید از سس پیتزا، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، پستههای خرد شده با ماست یا هر نوع سس دلخواه استفاده کنید. بهتر است سس را به صورت یک لایه نازک روی نان پهن کنید.
سپس، به دلخواه سبزیجات مختلف مثل فلفل دلمه ای، قارچ، پیاز و کرفس را روی نان قرار دهید. سپس، انواع برشته شده گوشتها مانند همبرگر، بیف، پپرونی، سالامی و ... را به دلخواه روی سبزیجات قرار دهید.
حال، شروع به تکان دادن تابه کنید تا همه مواد به هم بریزند و روی شعله متوسط قرار دهید. میتوانید سپس نان را به صورتی که کمی شبیه به موزاییک است برش دهید یا به صورت چند بخش مختلف برش دهید.
نتیجه نهایی، پیتزای تابهایی است که به صورت فوقالعاده لذیذ، سریع و ساده تهیه میشود. این روش به شما امکان میدهد تا با استفاده از نان لواش، همان طعم لذیذ پیتزا را در خانه خود تجربه کنید.
آماده کردن مواد اولیه برای پیتزا تابه ای
خوشبختانه، پیتزای تابه ای یکی از غذاهای محبوب و سریع الاستفاده است که براحتی از مواد خانگی تهیه میشود. برای شروع، شما باید از مواد اولیهی زیر استفاده کنید:
- نان تست
- پنیر پیتزا (موتزارلا)
- گوشت روی دست (که می توانید از هر نوع گوشتی استفاده کنید)
- قارچ خرد شده
- فلفل دلمهی شده
- پیاز خرد شده
- روغن زیتون
- پودر سیر، نمک و فلفل سیاه
اولین قدم برای آماده کردن پیتزا تابهای در سس طیبعینی است که از هر خوراکی بعد از پختن میتوانید آن را بر روی نان تست خود بریزید. برای طیبعینی خانگی، شما میتوانید از سس گوجه فرنگی، سس بنفشه، سس گردو، یا سس فلفل سیاه استفاده کنید.
در مرحلهی بعد، شما باید گوشت را با پودر سیر، نمک و فلفل سیاه پخته و آماده کنید. حالا وقت آماده کردن تابه رسیده است! شما باید روغن زیتون را در تابهی خود داغ کنید و پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمهای و پیاز را بر روی آن بریزید. حالا گوشت را بر روی مواد دیگر بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
آخرین مرحله برای آماده کردن پیتزا تابهای، برش دادن نان تست به اندازهی مساوی است. شما باید هر پارچه را با خلال پنیر پیتزا پوشانده و مواد داخل تابهی خود را بر روی پنیر قرار دهید. در پایان، شما باید تابه را درون فر 350 فهرنهایت قرار دهید تا پیتزا آماده شود. پس از 15 تا 20 دقیقه، پیتزا آماده خواهد شد و شما میتوانید آن را با روشنی و مزهی طیبعینیای که به دهانتان میدهد، لذت ببرید.
آماده کردن نان لواش برای پیتزا
برای آماده کردن نان لواش برای پیتزا، نیاز به چند مواد اولیه دارید. این مواد شامل آرد، آب، نمک و روغن میباشد. ابتدا یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد اولیه در نظر بگیرید. در این کاسه، آرد را بریزید و با نمک مخلوط کنید.
سپس آب به کمیت کافی را به آرد اضافه کنید و با استفاده از دستهای خود، مواد را با هم مخلوط کنید. هنگامی که همگی به خوبی ترکیب شدند، روغن را به مواد اضافه کنید و دوباره با دستهای خود آنها را مخلوط کنید.
حالا بهتر است مواد را به روی سطح کار خود بریزید و آن را به صورت گرد یا مستطیل شکل دهید. سپس نان را روی سطح کار خود با یک رولینگپین رقیق کنید. بهتر است مرتباً سطح روغن زده رولینگپین را روی نان قرار دهید تا بهتر بتوانید آن را رقیق کنید.
آماده شدن نان لواش برای پیتزا، بستگی به دمای فر و ضخامت نان دارد که میتوانید آن را به دلخواه خود تنظیم کنید. نصف نان لواش را روی سینی فر بریزید و آبکشی کنید. سپس، پیتزا خود با مواد دلخواهتان را روی نان قرار دهید و آن را داخل فر بگذارید تا با دمای مناسب پخت شود. با تمام این مراحل، نان لواش آماده شده و میتوانید از آن برای پخت پیتزا یا دستور غذایی دیگر استفاده کنید.
تهیه سس پیتزا برای پیتزا تابه ای
تهیه سس پیتزا یکی از مراحل مهم در تهیه پیتزا تابه ای است. سس پیتزا حاوی مواد اولیه مختلفی است که به طعم و اصالت پیتزا اضافه می شوند. در اینجا به طریقی ساده برای تهیه سس پیتزا برای پیتزای تابه ای می پردازیم.
برای تهیه سس پیتزا نیاز به مواد اولیه مانند رب گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، نمک، فلفل سیاه و ادویههای پیتزا دارید که با اضافه کردن آنها به رب، سس پیتزا خود را تهیه می کنید.
ابتدا به قطعات کوچک پیاز و سیر را سرخ کنید و به رب گوجه فرنگی اضافه کنید. سپس زیره، نمک، فلفل سیاه و ادویههای پیتزا را به سس پیتزا اضافه کنید.
پیتزا برای دستیابی به طعم بهتر باید در فر به مدت حداقل 10 تا 15 دقیقه خود را اجازه دهید تا طعم خود را بهتر نشان دهد. بعد از پختن پیتزا، سس پیتزا را با یک قاشق سوپر خوب میکس کنید و روی پیتزای تابهای خود پخش کنید.
سرانجام می توانید برای تزیین مقداری فلفل قرمز و پیاز تازه را روی پیتزای تابهای خود پخش کنید و در نتیجه یک پیتزای تابهای طعمدار و به ظاهر جذاب داشته باشید.
آماده کردن پیتزای تابه ای با نان لواش
پیتزا از جمله مواردی است که بسیاری از ما علاقمند به خوردن آن هستیم. در اینجا روش ساخت پیتزای تابه ای با نان لواش را توضیح خواهیم داد که در بسیاری از خانواده ها علاوه بر سادگی آن، بسیار جذاب و خوشمزه بوده و برای صرف وقت کمی هماهنگ با جمع و خانواده ها، بسیار مناسب است.
برای آماده کردن پیتزای تابه ای با نان لواش، نیاز به چند مواد اولیه ساده دارید که عبارتند از نان لواش، رنده کرده شده گوشت، پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی خرد شده، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و کره یا روغن برای پختن.
قبل از شروع به پخت پیتزا، ابتدا نان لواش را روی تابه یا ماهیتابه یا فر (در صورتی که دارای فر باشید) گرم کنید. پس از گرم شدن، نان را روی تابه یا ماهیتابه قرار دهید و روی نان کره یا روغن ریخته و به دور هم تخت کنید. سپس بر روی نان لواش، پیاز، گوشت، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را بریزید. همچنین، با استفاده از پودر سیر، نمک و فلفل سیاه، آن را ادویه کنید. سپس با استفاده از درب تابه یا قطعه مقوایی، برای چند دقیقه پیتزا را بپزید.
بعد از پختن، پیتزا را از تابه خارج کنید و برش هایی که در نظر دارید، آن را برید. در اینجا، پیتزای تابه ای با نان لواش آماده است و شما می توانید با سبزیجات، سس یا سرخ کردنی مورد علاقه خود آن را همراه کنید. لازم به ذکر است که این پیتزا را می توان با طعم های مختلف و با تنوعی در مواد اولیه تهیه کرد.
راهنمایی برای سرو پیتزا تابه ای
سرو پیتزای خانگی یکی از سادهترین و لذیذترین روشهای تهیه پیتزاست. در این متن به شما توصیههایی برای سرو پیتزا تابهای خانگی میدهیم.
ابتدا لازم است که تابه مناسبی برای سرو پیتزا داشته باشید. تابههای چدنی یا فولادی با لایهای از ضد زنگ برای سرو پیتزای خوبی مناسب هستند. از سروپلاسیک برای تابه استفاده نکنید، زیرا این مواد میتوانند داغ را بهتر انتقال دهند و ظرفیت کمتری برای سرو پیتزا شما داشته باشند.
سپس لازم است که سرو پیتزای تازه و گرم باشد. برای رسیدن به این هدف، میتوانید پیتزای تازه پخته شده را در تابه داغ نگه دارید. برای این کار، باید محیط محفظه پیتزا را حرارتی متعادل تحت نظر داشته باشید.
جهت جلوگیری از جدا شدن پیتزا از تابه، میتوانید تابه را قبل از سرو پیتزا روی شعله بیارید، تا داغ شود و پیتزایتان همچنین داغ و خوش طعم باقی بمانند.
لازم به ذکر است که منابع گفته اند، در هنگام سرو پیتزای تابه ای، از له کردن پیتزای خود در تابه خودداری کنید. به جای آن، تابه را برای چند دقیقه روی یک شعله نرمال قرار دهید و پیتزا را در آنگاه به صورت یک تیکه بزرگ در تابه سرو کنید.
در اصل، سرو پیتزای تابه ای بسیار ساده است. شما فقط باید به یاد داشته باشید که تابه مناسبی داشته باشید و پیتزای تازه پخته را در تابه داغ نگه دارید. با این توضیحات، امیدواریم که بتوانید پیتزای خوشمزه تری بسازید.