طرز تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس
پیتزا به یکی از پرطرفدارترین غذا های دنیا محسوب می شود و بسیاری از افراد دوست دارند آن را در خانه خود تهیه کنند. پیتزایی با گوشت چرخ کرده و سوسیس نیز از جمله پیتزاهایی محبوب است که طعم بسیار خوبی دارد.
برای شروع تهیه این پیتزا باید از قبل به دلخواه گوشت چرخ کرده و سوسیس را در قطعات کوچک خرد کرده و آماده کرده باشیم. سپس باید تخم مرغ، آرد، نمک، شکر و شیر را در مخلوط کن به خوبی مخلوط کرد و بعد از آن ترجیحاً با استفاده از دستگاه رول، خمیر پیتزا را آماده کنیم.
پس از آماده شدن خمیر پیتزا، آن را روی سینی پیتزا به ضخامت مورد نظر و با استفاده از مواد ورزشی به صورت همگن روی خمیر پیتزا پخش می کنیم. در این قسمت می توان از نوع پنیر ورزشی مورد علاقه خود استفاده کرد. پس از ورزشی کردن مواد روی خمیر پیتزا، از گوشت چرخ کرده و سوسیس خرد شده در قطعات کوچک برای تهیه پیتزایی با طعم فوق العاده استفاده می کنیم.
پس از قرار دادن گوشت چرخ کرده و سوسیس روی پیتزا، سینی پیتزا را به مدت حدود 15-20 دقیقه درون فر گرم خانگی قرار می دهیم تا طعم و مزه پیتزا ها به خوبی بیرون بیاید. بعد از پخت این پیتزا، می توان آن را با سس رویال و سس قارچی همراه کرد و لذت برد. در نهایت، یک پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس خرد شده آماده است که طعم و مزه فوق العاده ای دارد.
مرحله به مرحله درست کردن پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس
تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر دنیا است و تقریباً همه آن را دوست دارند. برای تهیه این پیتزا شما به چند مرحله نیاز دارید که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
مرحله اول: تهیه تست پیتزا
یکی از اجزای اصلی هر پیتزا، تست پیتزا است که باید برای آن به صورت جداگانه تهیه شود. برای تهیه تست پیتزا، مواد زیر را با هم مخلوط کنید: آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و روغن زیتون. با استفاده از آب گرم، تست پیتزا را درست کنید و به مدت تقریباً نیم ساعت بگذارید تا به خوبی بپزد.
مرحله دوم: تهیه روغن سس پیتزا
روغن سس پیتزا، از جمله سسهای لذیذی است که میتوانید برای پیتزای خود بسازید. موادی که برای تهیه این سس نیاز دارید شامل روغن زیتون، سیر، گوجه فرنگی پوره، نمک و فلفل سیاه است. از تمام این مواد برای تهیه یک سس دلپذیر استفاده کنید.
مرحله سوم: تهیه مواد پر کننده
برای تهیه پیتزای گوشت چرخ کرده و سوسیس، باید تمام مواد پر کننده را با هم مخلوط کنید. شامل گوشت چرخ کرده، سوسیس، قارچ، پیاز، فلفل دلمهای و روغن زیتون است. فراموش نکنید که بهتر است استعمال کنید گوشت چرخ کرده، گوشت چرخ شده تازه باشد.
مرحله چهارم: پخت پیتزا
حالا که به تهیه تست، سس و مواد پر کننده پیتزا پرداختید، زمان آن رسیده است که پیتزای خود را پخت کنید. ابتدا، تست پیتزا خود را درون یک سینی پیتزا قرار دهید. پس از آن روغن سس پیتزا را روی تست پیتزا جایگذاری کنید. در انتها، مواد پر کننده پیتزا را روی سس پیتزا قرار دهید. حالا، پیتزا خود را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد پخت کنید. پیتزای گوشت چرخ کرده و سوسیس شما آماده است!
راهنمای کامل ساخت پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس
برای ساخت پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه تست پیتزا نیاز به آرد، آب، مخلوط پودر مخصوص پیتزا، نمک و روغن دارید. برای تهیه خمیر پیتزا، آرد، آب، مخلوط پودر مخصوص پیتزا و نمک را در کاسهای مخلوط کرده و با استفاده از دستگاه میکسر با سرعت پایین ترکیب کنید. پس از چند دقیقه، با سرعت بالاتر خمیر را تهیه کنید تا خمیر نرم و الیافی باشد.
سپس، گوشت چرخ کرده و سوسیس را آماده کنید. میتوانید از گوشت چرخ کرده گوساله، مرغ یا گوسفند استفاده کنید. گوشت را به همراه پیاز، سیر، فلفل دلمهای، زیره، نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کرده و پیکربندی کنید. سپس، مواد دیگری را برای پیتزا آماده کنید مانند رب گوجه فرنگی، پنیر، قارچ، فلفل دلمهای، زیتون و سبزیجات.
برای آماده کردن پیتزا، خمیر را بر روی سطح صاف گسترده کنید و به شکل دایرهای صاف کنید. پس از این کار، رب گوجه فرنگی را به شکل یک لایه بر روی خمیر پیتزا ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. پس از آن، پنیر و مواد دیگری را که آماده کردهاید به بالای پیتزا بریزید و به دلخواه خود میتوانید آن را با گوشت چرخ کرده و سوسیس پیکربندی کنید.
نهایتاً، پیتزا را درون فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت پیتزا کافی است. پس از این مدت، پیتزا را با کمک یک دستکش یا دستمال برداشته و برشهای مختلفی برای سرو کردن آن ایجاد کنید. حالا، پیتزای شما با گوشت چرخ کرده و سوسیس آماده برای سرو شدن است.
نکاتی برای تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس
پیتزا از جمله غذاهایی است که به دلیل سادگی تهیه، طعم بی نظیر و تنوع در مواد تشکیل دهنده، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته و در روزهای مختلف مصرف می شود. یکی از انواع پیتزا، پیتزای گوشتی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و سوسیس تهیه می شود.
نکته اولی که باید در تهیه پیتزای گوشتی رعایت شود، انتخاب مواد تشکیل دهنده آن است. گوشت چرخ کرده و سوسیس از مواد پرمصرف در پیتزای گوشتی هستند. گوشت چرخ کرده باید با دقت و از جای معتبر خریداری شود تا کیفیت غذایی پیتزا افزایش یافته و خطر ابتلا به بیماری های ریوی و گوارشی کاهش یابد. همچنین، سوسیس نیز باید از نوعی که دارای کیفیت بالاتر است انتخاب شود.
نکته دومی که باید در تهیه پیتزای گوشتی رعایت شود، طرز تهیه آن است. پروسه تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس شامل چند مرحله می باشد. ابتدا باید تهیه از قبل نان پیتزا باشد. پس از آن، پنیر روی نان پیتزا باید پخش شود و گوشت چرخ کرده و سوسیس روی پنیر پخش شوند. در نهایت باید با استفاده از فر، پیتزا را پخت تا سر برگه آن طلایی رنگ و کمی سفت شود.
نکته سومی که باید در تهیه پیتزای گوشتی مورد توجه قرار گیرد، تنوع مواد تشکیل دهنده است. پیتزای گوشتی می تواند به همراه سبزیجات مانند قارچ و فلفل دلمه و همچنین مواد افزودنی مانند تخم مرغ، کره، پیاز، سیر و ... تهیه شود. همچنین می توانید از سس های مختلف نیز برای تزئین و تهیه پیتزا استفاده کنید.
بدین ترتیب، پیتزای گوشتی با استفاده از گوشت چرخ کرده و سوسیس نوعی از پیتزا است که باعث لذت بخشیدن به سلیقه های مختلف می شود. با رعایت نکات فوق می توانید پیتزایی خوشمزه و با کیفیت تهیه کنید.
مواد لازم برای پخت پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس
برای پخت پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس، مواد لازم عبارتند از آرد، آب، مخصوصاً برای پیتزا ساخته شده خمیر، گوشت چرخ کرده، سوسیس، پنیر موتزارلا، رب گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون.
ابتدا خمیر پیتزا را جا به جا کنید تا بازتاب بیشتری به گرما داشته باشد. بعد آن را با آرد، آب و نمک مخلوط کنید و آن را نازک و گرد مالیده و در دستگاه فریزر قرار دهید.
برای پخت گوشت چرخ کرده، پیاز را درون قدر کوچکی که روی حرارت قرار میگیرد بریزید و آن را با منجمد شدن گوشت پیوند دهید. سپس سوسیسها را به صورت ریز خرد کرده و با گوشت در تابهای با روغن زیتون سرخ کنید.
هنگامی که خمیر پیتزا را استفاده میکنید، آن را بر روی سطح میز به شکل دایرهای افراشته و یک لایه رب گوجه فرنگی بر روی آن بمالید. بعد از آن، یک لایه پنیر موتزارلا را بر روی رب گوجه فرنگی بگذارید.
در نهایت، گوشت چرخ کرده و سوسیس را بر روی پنیر قرار دهید و فلفل دلمه ای را به دلخواه بر روی پیتزا قرار دهید. پیتزا را به مدت ۱۲ الی ۱۳ دقیقه در فر درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۵ درجه سانتیگراد پخت کنید تا پنیر ذوب و لازم شود و خمیر پخته شده باشد. سپس پیتزا را از فر بیرون بیاورید و سرو کنید.
نکاتی برای پخت پیتزا با گوشت چرخ کرده و سوسیس
برای پخت پیتزای دارای گوشت چرخ کرده و سوسیس، ابتدا باید یک بیز خوب از آرد، آب، نمک، خمیر مخصوص پیتزا و روغن تهیه کنید. سپس آرد را روی سطح کار پهن کرده و خمیر را بر روی آن میگذارید و با دو دست خمیر را باز میگردانید و به شکل دایره ای نازک در میآورید. پس از اینکه بیز را آماده کردید، از توپهای گوشتی و سوسیس، اسلایس هایی برش میزنید و روی بیز میچینید.
برای بهتر شدن طعم پیتزا، میتوانید از سس گوشتی و پیاز ترد شده استفاده کنید. سس گوشتی را با پیاز ترد شده، روغن زیتون و فلفل سیاه تهیه میکنید و پس از آماده کردن بیز، روی پیتزا بریزید. سپس سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمهای و پنیر روی پیتزای شما را میگذارید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر میپزید.
در پایان، با استفاده از چند تکه سبزیجات خوشمزه نظیر فلفل دلمهای، ریحان و پیاز داغ، پیتزای خود را تزئین کنید و سپس به همراه سس مورد علاقهی خود سرو کنید. به یاد داشته باشید که اگر میخواهید پیتزایی با مزه عالی و فوق العاده بخورید، بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید و به تمامی مراحل پخت پیتزا دقت کنید.