طرز تهیه پیتزا با نان تست بدون فر
پیتزا یکی از غذاهایی است که هر کسی سعی دارد به بهترین شکل ممکن تهیه کند، اما طرز تهیه پیتزا با نان تست بدون استفاده از فر، امری بسیار جالب و خلاقانه است. در این روش، به جای استفاده از بیرون دماتجهیز، برای تهیه نان تست و فرض کردن غلظت بالای کره، از برش نان تست به عنوان پایه پیتزا استفاده می شود.
نان تست بدون فر، بسته به نوع خود، معمولاً یک نوع نان سبک است که روی سطح آن به شکل معمول خراش داده شده است. برای تهیه پیتزای نان تست، می توانید از هر نوع نان تستی استفاده کنید، به علاوه مواد اولیه و تزئیناتی که دوست دارید.
برای شروع، باید نان تست را برش داده و روی آن تزئینات خود را اضافه کرده و همچنین سس را به خوبی روی آن پخش کنید. پس از این کار، پیتزا را در یک ماهیتابه ضخیم یا تابه تهیه شده از آلومینیوم قرار می دهیم و در فر نمیگذاریم. به جای فر، یک ماهیتابه را روی حرارت بالا قرار داده و چند دقیقه صبر کنید تا پیتزا پخته شود و مواد تزئینی و ماست بسوزند.
وقتی پیتزا نان تست شده پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید و پیتزا را خاموش کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پیتزای نان تست خود را سرد کنید. حالا می توانید از پیتزای نان تست خود لذت ببرید که به شکل سریع و آسان تهیه شده است.
راهنمای خرید مواد اولیه برای پیتزا با نان تست بدون فر
پیتزا با نان تست بدون فر یکی از پرطرفدارترین غذاهای سریع السیر است که در خانه میتوان آن را تهیه کرد. برای خرید مواد اولیه آن نیاز به تهیه نان تست، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، فلفل، پنیر و گوشت دارید. در ادامه به تفصیل توضیح داده میشود که هر کدام از این مواد اولیه را باید چگونه انتخاب و خریداری کنید.
نان تست برای تهیه پیتزای بدون فر بسیار مهم است و باید یک نان تست خوب و بزرگ باشد تا بتوانید پیتزایی بزرگ و کامل تهیه کنید. بهتر است نان تست خود را از آرد گندم تهیه کنید، زیرا این نوع آرد خواص بیشتری برای تهیه نان تست دارد. همچنین به بهترین شکل در میوه فروشی ها موجود می باشد.
روغن زیتون برای تهیه پیتزا با نان تست بسیار مهم است زیرا مواد چسبنده را روی سطح نان تست رها می کند. بهتر است روغن زیتون از برندهای معتبر و با کیفیت انتخاب شود.
روغن رب گوجه فرنگی نیز برای تهیه پیتزا با نان تست بدون فر مهم است. رب گوجه فرنگی باید با کیفیت بالا و بدون افزودنیهای مضر انتخاب شود.
فلفل برای تهیه پیتزا با نان تست بسیار حیاتی است. فلفلهای گوناگونی برای پیتزا با نان تست مناسب هستند. بهتر است فلفلهایی با رنگها و طعمهای متفاوت انتخاب شوند.
پنیر برای تهیه پیتزای با نان تست بسیار مهم است و پنیرهای رنده شده مناسب هستند. پنیرهای نرم و سرخ شده نیز بر روی پیتزا به دلخواه خود اضافه کنید.
گوشت برای تهیه پیتزای با نان تست استفاده میشود، مثلاً گوشت قرمز و سفید و هنگام خرید باید به کیفیت آن توجه شود. بهتر است گوشت را از مغازههای مطمئن تهیه کنید تا کیفیت آن مشخص باشد. سپس گوشت را به قطعات کوچک تر برش دهید تا بیشتر درون پیتزا بپختد.
با توجه به این توضیحات میتوانید مواد اولیه پیتزای با نان تست بدون فر را با کیفیت بالا خریداری کنید و طعم خوبی برای خود و خانواده خود فراهم کنید.
روش تهیه سس پیتزا با نان تست بدون فر
سس پیتزا یکی از مهمترین اجزا در تهیه پیتزا است. اما برای تهیه سس پیتزا برای خانواده، کاربران باید به روش مناسبی عمل کنند. یکی از روش هایی که ممکن است مورد علاقه بسیاری از کاربران قرار بگیرد، ساخت سس پیتزا با استفاده از نان تست است. در ادامه این مقاله به شما نحوه تهیه سس پیتزا با نان تست بدون فر را توضیح خواهیم داد.
برای تهیه سس پیتزا موردنظر، مواد لازم شامل نان تست، پودر قارچ، سیر، رب گوجه فرنگی، پودر پیاز، آب، نمک و فلفل سیاه است. قبل از هر چیز، نان تست را برش داده و در قالب های مختلف آن را می توانید معمولی یا کوچک برش دهید. سپس درون تابه، روغن گیاهی (زیتون یا کنجد) را گرم کنید و سیر را تفت دهید.
سپس، پودر قارچ را به آن اضافه کرده و همه چیز را تفت دهید تا ادغام شود. سپس، رب گوجه فرنگی، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و نصف فنجان آب را به این مخلوط اضافه کنید. همه چیز را به صورت یکجا مخلوط کنید و به مدت چند دقیقه اجازه دهید که خوب تفت بخورد.
وقتی سس آماده شد، با استفاده از قاشق چکشی، آن را روی نان تست مساوی اعمال کنید. سپس آنها را به طرف یکدیگر بچرخانید و در حالت پخت در تابه جابجا کنید تا همه طرفین نان تست کمی سرخ شود. بعد از اتمام پخت، آنها را به جای نان پیتزا استفاده کنید و تهیه یک پیتزا لذت بخش را تجربه کنید.
به عنوان نتیجه، تهیه سس پیتزا با نان تست بدون فر بسیار آسان و سریع است و به عنوان یک خوراکی دلچسب و سالم می تواند در جمع خانواده و دوستان باعث تعریف شود. همچنین مزایای سلامتی آن نیز می تواند موجب شادی شما شود.
طرز تهیه مزهدهندههای مختلف برای پیتزا با نان تست بدون فر
برای تهیه پیتزا با نان تست بدون استفاده از فر، میتوانید از مزهدهندههای مختلفی استفاده کنید که باعث میشوند طعم و مزه پیتزای شما بیشتر و بهتر شود. در ادامه چند مزهدهنده برای پیتزای شما معرفی میشود:
1. پوره گوجهفرنگی: برای تهیه این پوره نیاز به گوجهفرنگی، سیر، پیاز، فلفل دلمهای و نمک است. ابتدا گوجهفرنگیها را خرد کرده، سپس سیر و پیاز را همراه با فلفل دلمهای ریز کرد و به گوجهفرنگیها اضافه کرد. سپس همه را در یک قابلمه بریزید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بجوشید تا یک پوره کامل تهیه کنید.
2. اسپیناچ و کرهی خامهدار: برای تهیه این مزهدهنده نیاز به اسپیناچ خرد شده، کره، خامه، سیر، پیاز، نمک و فلفل دارید. ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و در یک تابه به همراه کره جوش بیاورید. سپس اسپیناچ را به آن اضافه کرده و همه را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد. در نهایت خامه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
3. قارچ و پپرونی: برای تهیه این مزهدهنده نیاز به قارچ، پپرونی باکی، سیر، پیاز، فلفل دلمهای و نمک است. ابتدا قارچها را خرد کنید و سپس باکیهای پپرونی را خرد کرده و به آن اضافه کنید. سپس پیاز و سیر را ریز کرده و به همراه فلفل دلمهای با دیگر مواد مخلوط کرده و همه را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد.
این مزهدهندههای ساده و سریع به راحتی قابل تهیه بوده و با توجه به سلیقه خود میتوانید تنوع بیشتری در پیتزای خود ایجاد کنید.
افزودن تنوع به پیتزا با نان تست بدون فر
پیتزا، یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که در همه جا دیده میشود. علاوه بر ماجراجویی در تجربه مختلف طعمها، به دلیل سادگی و سرعت تهیه، همیشه یکی از انتخابهای برتر برای شام و ناهار است. اما از آنجایی که چند نوع از پرطرفدارترین سبزیجات و میوهها مانند پرتقال، شلغم و آلو به خوبی با پیتزا همخوانی ندارد، برای افزایش تنوع در پیتزا، میتوان از نان تست بدون فر استفاده کرد.
یکی از مزایای استفاده از نان تست بدون فر، فرآیند ساده تهیه آن است. با استفاده از دوغ، آرد و پودر کنجد، میتوان به راحتی در عرض چند دقیقه نان تست خوشمزهای را بدون هیچ گونه دستگاه یا فری تهیه کرد. این نان تست نرم و فوقالعاده خوشمزه است که به راحتی به عنوان سوپخوری یا به عنوان منبع نیمکاره نان در هر غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای ساخت پیتزای نان تست، نان را با یک لایه از سس گوجه فرنگی، پنیر و سبزیجات خود دلخواه پوشیده و درون ماکروویو یا فر معمولی روی دمای حدود ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. در عرض چند دقیقه، پیتزای شما آماده و خوشمزه خواهد بود. با استفاده از نان تست بدون فر، میتوانید تنوع بیشتری به پیتزای خود بدهید و تنها با یک مواد اصلی، غذای سریع، مقرون به صرفه و خوشمزهای را به دست آورید.
طرز تهیه پیتزا با نان تست بدون فر در مایکروویو
برای تهیه پیتزا با نان تست بدون فر در مایکروویو ابتدا باید نان تست را با یک قاشق از هر دو طرف خرد کرده و در یک ماهیتابه غیر چسبیده قرار دهیم. سپس به نان تست خرد شده، پودر سیر، پودر قارچ، گوجه فرنگی خرد شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران، نمک، فلفل سیاه و کمی روغن اضافه می کنیم. همه مواد را به هم میزنیم و به صورت یکپارچه و به وسیله چنگال مخلوط می کنیم.
سپس تمام طاقه ها را می توانیم روی نان تست به یک شکل زیبا قرار دهیم. پیتزا باید برای حدود یک دقیقه در مایکروویو با توان 800 وات قرار داده شود. در صورتی که پیتزا گرم شده اما درخواست شما رسیدگی نشده است، می توانید آن را به مدت چند ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا بیشتر گرم شود.
این پیتزا تقریباً در چند دقیقه همراه با سس ترش و سبزیجات پیاز و فلفل قرمز خرد شده می توان مزه و عطر بی نظیری داشت. از آنجا که این وصفه برای همتای پخت افراد استفاده می شود، می توان آن را با تبدیل در هفته نان تستی یا به تنهایی خریداری کرد و از آن برای یک شام سریع و ساده لذت برد.