مرحله به مرحله تهیه پیتزا با خمیر پیتزا بدون فر
پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که به راحتی در هر کجای دنیا میتوان آن را پیدا کرد. اما در خانه هم میتوانید پیتزا تهیه کنید و این روش خمیر پیتزا بدون استفاده از فر است.
اولین قدم برای تهیه پیتزا بدون فر، تهیه خمیر خود است. مواد اصلی خمیر شامل آرد، آب، زیتون، نمک و مخلوط کردن آنها با هم است. شما میتوانید از غلات گندمی، جو و یا گیاهان کم کربوهیدرات مانند گلوتن و آرد برنج نیز استفاده کنید.
بعد از بخشیدن خمیر، آن را به صورت دایره اندازهی پیتزای موردنظر خود پخش میکنید و سپس تمام مواد خود را روی خمیر قرار میدهید. موادی مانند پپرونی، قارچ، گوجهفرنگی و پنیر میتوانند همواره در تهیه پیتزای شما حضور داشته باشند.
سپس شما میتوانید خمیر خود را در تابه مربوطه با شعله ی ملایم و مدت زمان بیشتری تهیه کرده تا اطراف آن ترد شود. پس از این کار، پیتزای شما آماده مصرف میشود. با توجه به اینکه این پیتزا به صورت پخت در تابه است، طعم آن بهتر خواهد بود و باعث بهبود غذا خانوادگی و مراسمی شما خواهد شد.
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون استفاده از فر
برای تهیه خمیر پیتزا بدون استفاده از فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. مواد لازم شامل آرد، خمیر مایه، نمک، آب و روغن است. در ابتدا، شما باید آرد را در یک ظرف قرار دهید و به آن خمیر مایه اضافه کنید. سپس، از طریق اضافه کردن آب به آرد، یک خمیر آجری و ماندگار تهیه کنید.
بعد از تهیه خمیر، آن را بر روی سطح کار بریزید و به آن نمک اضافه کنید. سپس، با استفاده از دستان خود، خمیر را به خوبی نیم یا یک سانتیمتر ضخامت کنید. بعد از کاملا تهیه خمیر، خمیر را به روغن مالیده و به یک نوار شکل بازپخش دهید.
با استفاده از یک تابه فلزی، خمیر را روی حرارت متوسط نصب کرده و آن را برای چند دقیقه پخته کنید. بعد، خمیر را با برگردان کردن به جعبه کوچکتری با فلز تغییر دهید. آن را برای چند دقیقه دیگر پخته و به طرف خلاستی خمیر برگردانید. پخت آن را به اندازه ۳۰ دقیقه یا تا وقتی که خمیر کاملا پخته شود، ادامه دهید و به دلخواه سس را به خمیر اضافه کنید. حالا، پیتزای با خمیر خودتان را بسازید!
آموزش تهیه پیتزا با استفاده از خمیر پیتزا بدون فر
تهیه پیتزا با استفاده از خمیر پیتزا بدون نیاز به فر، یکی از راههای خوشمزه و سرگرمکننده برای پذیرایی از دوستان و خانواده است. در ادامه، روش تهیه پیتزا با استفاده از خمیر پیتزا بدون فر را به شما توضیح خواهیم داد.
اولین مرحله در تهیه پیتزا با استفاده از خمیر پیتزا بدون فر، آماده سازی خمیر است. برای این کار، نیاز به آرد، آب، شیر، دوغ، نمک، خمیر مایه و روغن زیتون است. آرد را درون یک کاسه بریزید و به آن شیر، آب و دوغ را اضافه کنید و سپس روغن زیتون و خمیر مایه را به مواد خمیری اضافه کنید. سپس تمام مواد را تا زمانی که خمیر، یکپارچه و صاف شود، باهم مخلوط کنید.
پس از تمام شدن مرحلهی آمادهسازی خمیر، باید آن را به فریزر بگذارید تا به خوبی سرد شود. حدود ۱ ساعت بعد، خمیری که در فریزر قرار داده بودید، آماده استفاده است. برای تهیه پیتزا با استفاده از خمیر پیتزا بدون فر، پیشنهاد میشود که یک تابه داغ را روی شعله آتش بگذارید تا بسیار گرم شود.
سپس، کاربرد آرد را در کمک بگیرید و روی میز خمیر را گسترش دهید. سپس خمیر را به شکل دایرهای دو خمیر کرده و روی تابه قرار دهید. سپس، مواد دلخواه خود را به خمیر اضافه کنید، مثلاً قارچ، پنیر و سس گوجه فرنگی. سپس، با کمک یک قاشق، خمیری که از سرعت روی قرار گرفته بود، به زیر تابه کشیده شود. سپس، تابه را بر روی شعله آتش قرار دهید و بعد از ۵ دقیقه، پیتزا شما آماده خوردن است.
طرز تهیه پیتزا خانگی با خمیر پیتزا بدون فر
برای تهیه پیتزا خانگی با خمیر پیتزا بدون فر، مواد لازم عبارتند از:
-یک لیوان آب گرم
-یک قاشق چای خوری شکر
-یک قاشق چای خوری نمک
-یک بسته مخمر خشک
-سه لیوان آرد سفید
-یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
ابتدا، آب گرم را با شکر و نمک در یک کاسه مخلوط کنید. سپس مخمر خشک را به آب نیزه شده اضافه کرده، و بگذارید حدود 5 دقیقه تا بخشیدن شروع کند. در این مدت، آرد را به تدریج به مخلوط آب و مخمر اضافه کنید و با دستان خود گلوله گوشتی شکل دهید. سپس روغن زیتون را هم به مخلوط اضافه کنید و دوباره با دستان خود مخلوط کنید تا خمیر برای پیتزا شکل بگیرد.
سپس خمیر را روی سطح کار و به قسمت دلخواه خود شکل دهید. اینجا می توانید از فرم های مختلف برای پیتزای خانگی استفاده کنید، مانند شکل دایره ای یا مستطیل. پیشنهاد می کنیم قبل از جا به جا کردن خمیر، آن را روی کاغذ مواد غذایی قرار دهید تا جایگاه پیتزا شما تمیز بماند.
حالا شما می توانید مواد خود را روی پیتزا اضافه کنید. شامل روغن زیتون، پیاز، قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، مرغ، شیرینی، قارچ کانسرو، هویج و بیشتر. پیشنهاد می شود که بعضی از مواد خود را نازک شوند تا پیتزای شما بیشتر پخت شود.
سپس پیتزای خود را با روغن زیتون بپوشانید و پیاز را روی پیتزای شماقرار دهید. سپس آن را درون فر بگذارید و در حدود 20 تا 25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد پخت کنید. پیتزای شما آماده است! با دیدن شما در حالی که صفحه ها را مرور می کنید، امیدواریم که توانسته باشیم بهترین راه های تهیه پیتزا را به شما ارائه دهیم.
تهیه پیتزا فوق العاده با خمیر پیتزا بدون فر
برای تهیه پیتزای خانگی شاید به حرفهای بودن در تهیه خمیر پیتزا نیاز باشد، اما با دنبال کردن چند نکته ساده میتوانید به راحتی و بدون استفاده از فر، پیتزایی خوشمزه و با کمترین هزینه و زحمت بپزید.
ابتدا برای تهیه خمیر پیتزا بهتر است از آرد گندم سفید و نانوایی استفاده کنید. مقدار دو فنجان آرد را در یک کاسه بزرگ ریخته و به آرامی آب و نمک را به آن افزوده و مخلوط کرده و به مواد خمیری بدلیل لطافت و سرعت به اضافه کردن آب در طول تهیه ای هشدار میدهند که از دستورالعمل تعیین شده کمتر استفاده کنید.
سپس مخلوط به یک تکه مرطوب شده مناسب، برای ۵-۸ دقیقه آرد بپوشید، سپس مزه را برای دقایقی تیز نمایید، خمیر پیتزا به اندازه کافی پتانسیل دارد که به راحتی با لغزش تکه به تکه آن را در یک سمبل مستقل پهن کنید سپس روی خمیر یک لایه رقیق را که میل دارید بپوشانید. در اینجا میتوانید تخم مرغ، پنیر، گوشت و یا سبزیجات مورد علاقهتان را به عنوان تزیین روی تنوع بیشتری باختر دهید.
در نهایت، پیتزای خود را درون یکق یبوست نچسب یا روی شیشهای پهن بگذارید و آنرا درون فر خاموش شده در دمای بسیار آهسته برای ۳۰ دقیقه بگذارید. بعد از آن، پیتزا خود را با حضور تازهبر بدون خشککن قهوهای برداشته و حتما ۵-۱۰ دقیقه تازه و داغ بپذیرید. سپس، اینخ شدید که پیتزا فوق العاده و لذیذ خود را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه پیتزای لذیذ بدون فر
با توجه به علاقه بسیاری از افراد به خوردن پیتزا و همچنین هزینه بالای خرید پیتزای آماده، یادگیری طرز تهیه پیتزای خانگی یک راه بسیار خوب برای صرفه جویی در هزینه های خوراکی است. اما برای پختن پیتزا به فر نیاز دارید؛ اما در این مقاله می خواهیم به شما نشان دهیم که چگونه می توانید پیتزای خوشمزه بدون استفاده از فر بپزید.
برای آماده سازی خمیر پیتزا مواد زیر را در یک کاسه مخلوط کرده و دوستانه با دستان خود آن را با هم میکس کنید.
مواد لازم:
- دو لیوان آب گرم
- بسته ای خمیر نان
- سه پیمانه آرد سفید
- دو قاشق چایخوری نمک
- دو قاشق عسل
- نصف فنجان روغن
- دو قاشق سرکه
- دو قاشق خمیر مایه
مواد خمیر را در کاسه ترکیب کنید تا به صورت خمیری برای شکل دادن پیتزا آماده شوند. حال برای پخت پیتزا می توانید از تابه سرامیکی یا فر غیرقابل حرارت استفاده کنید.
بعد از شکل دادن خمیر، آن را روی تابه یا پان به این شکل که کمی از روغن روی تابه بریزید، بگذارید. جای خالی بین خمیر را پر کنید و سپس روی خمیر از سس تند و پیاز و قارچ و گوجه فرنگی بریزید. بهتر است از کارهایی مثل سردخانهسال، گوشت چرخکرده و خامه بپرهیزید زیرا برای پخت پیتزای بدون فر، از آجیلها، سبزیجات، گوشت پخته شده و... استفاده کنید. سپس آن را با یک کابلی خمیده و ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
همچنین می توانید به صورت عمودی در بین مواد پیتزا پیاز، پسته، زعفران، پرتقال، پنیر و خامه ریخته و سپس با کیک فرم یا به عنوان یک نوع شیرین از طریق سیب ، زنجبیل ، موز و ... مزههای را اضافه کنید.
بعد از حدود 10 دقیقه، پیتزای شما آماده است. با لذت خوردن پیتزای لذیذ خود لذت ببرید!