طرز تهیه پکوره و سمبوسه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پکوره و سمبوسه

پکوره و سمبوسه دو انواع از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران هستند. هر دو از این خوراکی‌ها از مواد اولیه ساده و مترادف تهیه می‌شوند و با فرایند پخت مشابهی تهیه می‌گردند.

برای تهیه پکوره ابتدا باید دیالیتر را به مقدار مورد نیاز در قابلمه بگذاریم. سپس باید آب را به دیالیتر اضافه کرده و مواد خمیری مثل سماق و نعناع را به آن اضافه کرد. بعد از مدتی که دیالیتر جوشانده می‌شود، باید نان کبابی و کاله‌ای را به مخلوط اضافه کرده و به مواد دیگر اضافه کنیم. سپس باید آبلیمو را به آن اضافه کنیم و مخلوط را به دست مرطوب‌ کنیم.

اما برای تهیه سمبوسه باید ابتدا باید خمیر را با مقدار مناسبی از آب روی سطح کار، له کرده و سپس داخل آن مقداری از خلال گوشت گوسفند، پیاز رنده‌شده، پیاز خوراکی، گردو و مخلفات خوشمزه دیگر را قرار دهیم. سپس باید خمیر را به دور مواد پیچانده و به شکل مورد نظر مثل سه‌گوشه، مثلث یا مربع درآوریم و در روغن داغ سرخ کنیم.

با توجه به اینکه هر دوی این خوراکی‌ها سرشار از پروتئین و مواد مغذی می‌باشند، می‌توانند بخصوص در وعده صبحانه یا کنار نان‌های دیگر مصرف شوند. با دنبال کردن دقیق مراحل تهیه، می‌توان به بهترین نتیجه در طعم و مژدهای پکوره و سمبوسه دست یافت.