طرز تهیه پکوره هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پکوره هندی

پکوره یک غذای پرطرفدار و محبوب در کشور هندوستان است که با طعم و ادویه‌های خاص خود معروف شده است. این غذا به صورت خوراکی با آرد نخود و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود و با نان یا برنج سرو می‌شود. طعم شیرین و تند این غذا باعث شده تا طرفداران زیادی داشته باشد و در اکثر رستوران‌ها و خانه‌های هندوستان به عنوان یکی از غذاهای اصلی منجمد شود.

برای تهیه پکوره هندی، ابتدا نخودچی خود را در آب بخیهدهید تا از ته بکشد و به خوبی بپزد. سپس نخودچی را روی یک پارچه یا صفحه مسطح آماده کرده و آن را حدف بزنید. نخودچی باید خمیر شود و به خوبی با هل و زیره مخلوط شود. سپس نخودچی را به دسته‌های کوچک تقسیم کرده و آنها را به شکل پاتی‌های کوچک حدفزده و به روغن گرمکرده چرب کرده و به رنگ طلایی سرخ کنید.

وقتی پکوره‌ها آماده‌اند، آنها را با یک خورش دمی خورش مخصوص با آلو و گوجه‌فرنگی تهیه کنید. بعد از مواد غذایی سروش کردن، پکوره‌های سرخی را روی آن نهاده و برنج یا نان نان میل کنید. این غذای خوشمزه به عنوان یک پیش‌غذای عالی و خوشمزه سرو می‌شود و حتماً توانایی تهیه آن را به دوستان و خانواده خود نشان دهید.