مرحله به مرحله، چگونه پودر سوخاری با نان تست درست کنید
پودر سوخاری یکی از مواد افزودنی مهم در تهیه نان تست میباشد. ترکیبی از آرد، پودر هویج، پودر شیرینی، پودر سودا و نمک است که با هم مخلوط میشود. با استفاده از این پودر سوخاری، نان تستی با سطح بیرونی خشک و مزه دلچسبی تهیه میشود.
برای تهیه پودر سوخاری برای نان تست، شما نیاز به تمام مواد لازم برای ترکیب دارید. در ابتدا، ۲۰۰ گرم آرد را در یک ظرف اندازهگیری به میزان مناسب اندازهگیری کنید، سپس آن را در ظرف مخلوط کننده قرار دهید. به آرد، یک قاشق چایخوری پودر سودا، یک قاشق چایخوری پودرهویج، یک قاشق چایخوری پودر شیرینی و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. سپس تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا پودر سوخاری برای نان تست آماده شود.
پودر سوخاری را در ظرفی نگهداری کنید و از آن برای تهیه نان تست استفاده کنید. برای تهیه نان تست، شما نیاز به تهیه تست دارید. تست را با آب، نمک و آرد تهیه کنید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در ظرفی مسدود شده بگذارید تا خمیر آن به طور کامل آماده شود. سپس خمیر تست را به شکل یک دایره خم کنید و آن را در پودر سوخاری برای نان تست وارد کنید. از پودر سوخاری برای پوشاندن تمام سطح نان تست استفاده کنید و سپس نان تست را درون فر قرار دهید.
در آخر، پس از پخت نان تست در فر، میتوانید از خروجی آن لذت ببرید. با دیدن این دستورالعمل، میتوانید به راحتی پودر سوخاری برای نان تست خود را در خانه تهیه کرده و به جای خرید آن از فروشگاه، از پودر سوخاری خانگی استفاده کنید.
آموزش ساده برای تهیه پودر سوخاری با نان تست
پودر سوخاری یک ماده بسیار مهم و کاربردی در آشپزی است که به عنوان یکی از اجزای مهم غذاهای خانگی و حرفهای، برای ایجاد طعم و عطر خاص در غذاها استفاده میشود. دسترسی به پودر سوخاری آماده در بازارها و فروشگاهها به راحتی ممکن است، اما تهیه آن در خانه نیز با روشهای ساده و آسان امکانپذیر است.
یکی از روشهای ساده و اقتصادی برای تهیه پودر سوخاری، استفاده از نان تست خشک است. برای تهیه پودر سوخاری با استفاده از نان تست خشک، نیاز به چند مواد پایه دارید که به ترتیب شامل: نان تست خشک، پودر پیاز، پودر آویشن، پودر سیر و پودر فلفل سیاه هستند.
ابتدا بهتر است تمام مواد را به هم ریخته و آنها را در یک محلول خشک بریزید، به فضای داخل شیشه ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید؛ در این صورت پودر سوخاری بهراحتی برای مصرف آماده میشود. برای استفاده از این پودر در غذاها، با نظر به چگونگی استفاده و درصد استفاده طبق روش نوشته شده در دستور العمل، بهراحتی میتوانید از این پودر در وعدههای خود استفاده کنید.
از دیگر مزایای تهیه پودر سوخاری با نان تست، صرفهجویی در هزینه و راه حل سالم و بهداشتی برای ساختن مواد خامهای غذایی است. این نوع پودر سوخاری را میتوان در حین آشپزی و با استفاده از مواد خام موجود در خانه بهراحتی تهیه کنید. بنابراین، همینطور که در آشپزخانه خود پاکتی از پودر سوخاری آماده میتوانید برای استفاده در غذاهایتان داشته باشید، میتوانید هزینه به اندازه قابل توجهی در آشپزی خود صرفهجویی کنید.
راهنمایی کامل برای ساخت پودر سوخاری با نان تست در خانه
پودر سوخاری با نان تست را میتوانید با روشی ساده و کاربردی در خانه تهیه کنید. برای این منظور نیاز دارید که ابتدا یک پودر نان تست تهیه کنید. برای این کار نان تست را در فر یا توستر درجه حرارت بالا قرار دهید تا خشک شود، سپس به صورت خرد شده آسیاب کنید. حال با استفاده از موادی که در ادامه معرفی میشود، شروع به تهیه پودر سوخاری کنید.
برای تهیه پودر سوخاری با نان تست نیاز دارید به: روغن گیاهی، نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی، سیر خرد شده، پودر پیاز، پودر هویج و پودر نان تست. در ابتدا پانچ آسیابی نان تست را با سایر مواد مورد نیاز در یک مخلوط کن مخلوط کنید. سپس به آرامی روغن گیاهی را به مواد افزوده و به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا روغن کاملاً جذب شود و مواد نمکشده شوند.
بعد از آن، این مخلوط را روی سینی پخت، به صورت یک لایه تخت رنده کرده و در دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید. در این حین مواظب باشید که پودر سوخاری تحت تاثیر حرارت، ترد و طلایی شود. بعد از پخت، پودر سوخاری با نان تست را از فر بیرون بیاورید و به صورت خرد شده در یک ظرف هوا بسته نگهداری کنید. این پودر را میتوانید با غذاهای گوناگون همراه کنید و از آن به عنوان پخت پز فوق العادهای برای همه غذاهای خود استفاده کنید.
همراه با تصاویر، طرز تهیه پودر سوخاری با نان تست به روشی ساده
پودر سوخاری یکی از اصلیترین عناصر مورد استفاده در آشپزی است که به جهت ویژگیهای خاصی که دارد، به راحتی میتواند به تمامی غذاهای پخته شده طعم و عطر فوقالعادهای ببخشد. طرز تهیه پودر سوخاری با نان تست بسیار ساده است و در دستور غذاهای مختلف استفاده میشود. برای تهیه این پودر، نان تست مورد استفاده قرار میگیرد.
نان تست یکی از نوعی نانی خشک و ریز است که لوازم خانگی خود را جهت تهیه این پودر با آن میخرند. در ابتدا نان تست باید خرد شود و سپس در تابه یا دیگی که در جنس آن غیراستیل است، روی حرارت قرار داده شود تا به رنگ طلایی برسد. سپس نان تست خرد شده همراه با مقداری نمک و فلفل در داخل یک میکسر قرار میگیرند و با سرعت بالا تا زمانی که به شکل یک پودر نرم تبدیل شوند، میخورند.
پودر سوخاری حاوی ویتامین B6 میباشد که به روند متابولیسم نیاز دارد. همچنین این پودر دارای آنتیاکسیدانهای قدرتمندی مانند "رستین" و "سایر نوع فنلها" نیز هستند. به همین دلیل مصرف پودر سوخاری به دلیل مفاوت کاملی که در نوع و رنگ غذاها در پخت به دست میدهد، به شدت پیشنهاد میشود.
طریقه ساخت پودر سوخاری با نان تست با استفاده از مواد ارگانیک
ساخت پودر سوخاری با نان تست، یک روش ساده و کارآمد برای رسیدن به یک پودر سریع و موثر است که می تواند به عنوان یک تقویت کننده برای مزه و طعم غذاهای مختلف استفاده شود. در این روش، ما از مواد ارگانیک و ساده استفاده میکنیم، که از این رو، به عنوان یک روش سالم برای تقویت کننده طعم و مزه خوراکی های مختلف، بخصوص غذاهای شهری، معروف شده است.
برای ساخت پودر سوخاری با نان تست، موادی که به آن نیاز داریم شامل نان تست تازه و تکه شده، سیر تازه، جعفری تازه و کمی نمک میباشد. ابتدا، نان تست را تکه تکه کرده و در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. سپس، سیر تازه را به همراه کمی نمک به شکل پودر ترد کنید و به ماده نان تست اضافه کنید. سپس، جعفری را هم خرد کرده و به ماده اضافه کنید.
به عنوان مرحله بعدی، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و ماده را به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه تفت دهید. پس از گذراندن زمان مقرر، ماده را از روی حرارت بردارید و به خنک شدن بگذارید. سپس، ماده را به واسطه یک آسیاب برقی بگذرانید تا به شکل یک پودر ریز شود.
در نهایت، پودر سوخاری با نان تست آماده است. این پودر را با استفاده از یک قاشق بر روی غذاهای مورد نظرتان پخش کنید و سپس مزه و طعم خاصی را به غذا شما اضافه کنید. همچنین، این پودر را میتوان برای تزئین و طعم دهی به سالاد و سوپ، به روشی کاملا مساعد استفاده کرد.
نکات مهم در ساخت پودر سوخاری با نان تست در منزل
پودر سوخاری یکی از محصولاتی است که به راحتی در بازارها یافت میشود، ولی بسیاری از افراد لذت میبرند که خودشان نیز بتوانند آن را در خانه تولید کنند. در اینجا نکاتی مهم برای ساخت پودر سوخاری با نان تست در منزل آورده شده است.
نکته اول، مواد مورد نیاز برای ساخت پودر سوخاری عبارتند از: نان تست، آرد، پودر سیر، پودر پیاز، پودر زنجبیل، فلفل سیاه و نمک است. نان تست را به صورت ریز خرد کنید و سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
نکته دوم، برای تهیه این پودر بهتر است از مواد خشک استفاده کنید. اگر از پیاز و سیر فرآوری شده استفاده کنید، این مورد خیلی مهم خواهد شد زیرا این مواد رطوبت خیلی زیادی دارند و این موضوع باعث میشود پودر سوخاری شما خیلی سریعاً فاسد شود.
نکته سوم، به ازای هر یک قاشق چایخوری از هر ماده میتوانید مواد را با هم مخلوط کنید. میتوانید از مرغهای گردویی رویال پرایدر یا ريلون برای خرد کردن مواد استفاده کنید.
نکته چهارم، پودر سوخاری را در یک ظرف هوا بسته و خشک نگه دارید تا بتوانید از آن در طول مدت زمان طولانی استفاده کنید. برای رسیدن به بالاترین کیفیت، هر شب قبل از خواب یک قاشق چایخوری از پودر سوخاری با کمی آب مخلوط کرده و سپس روی تست خرد کردهتان بپاشید.
نکته پنجم، برای پخت تست شما میتوانید از هر نوع ماکارونی یا از نانهای فر بادامزمینی به جای روغنهای غذایی استفاده کنید. این کار باعث خواهد شد با توجه به جذابیت پودر سوخاری، طعم دیدنی تری در برابر روغنهای غذایی و لذیذی بیشتری هم به دست بییارید.
در نهایت، ساخت پودر سوخاری با نان تست در منزل کاری ساده و با ارزش است که ظرفیت بسیاری برای شخصی سازی و تغییر در آن دارد. با این توضیحات، میتوانید به راحتی پودر سوخاری خود را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
