انتخاب تنوعی از پنیرهای مناسب برای پیتزا
پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای دنیا است که در اصل از ترکیه برای خوردن به ایتالیا آمده است. این رستورانی آماده پختن نان خمیری با تنوعی از مواد خوراکی می باشد. یکی از اصلی ترین مواد خوراکی برای پیتزا پنیر است. پنیر دارای مزه فوق العاده ای است که به پیتزا ظاهر مناسب و طعم لذیذ می بخشد.
در حال حاضر، مارک های مختلفی از پنیر در بازار وجود دارد که به راحتی برای پیتزا قابل استفاده هستند. یکی از بهترین و قدرتمند ترین پنیر ها برای پیتزا، موزارلا است. این نوع پنیر فوق العاده لذیذ، فقط کمی چربی دارد و از طعم خوبی برخوردار است.
همچنین پنیر شودر را نیز به عنوان ماده افزودنی جالب برای پیتزا به کار می برند. پنیر شودر یک پنیر قدرتمند نیمه ترش با طعم است که ظاهر خوبی به پیتزا می دهد. این پنیر با پنیر موزارلا ترکیب شده، بهترین نتیجه را به دنبال خواهد داشت.
پنیر پارمزان نیز یکی دیگر از گزینه های معروف برای پیتزا محسوب می شود. این پنیر با طعم بسیار قوی و بافتی سخت نسبت به دو نوع پنیر قبلی قرار می گیرد. این پنیر با پنیر موزارلا ترکیب شده بهترین نتیجه را برای پیتزای ایتالیایی خواهد داشت.
در نهایت پنیر رمانو هم یکی دیگر از انتخاب هایین برای پیتزای با طعم قوی و فوق العاده است. پنیر رمانو با مزه شور، درشت خورده، قوام قوی و پر مزه به این غذا طعم خوبی می دهد. بهترین روش برای استفاده از این پنیر، نوازش آن بر روی موزارلا است.
بنابراین، تنوع پنیرهای مناسب برای پیتزا شامل پنیر موزارلا، شودر، پارمزان و رمانو می شود. ترکیب این پنیرها با یکدیگر نیز می تواند به تنوع تازه ای در طعم پیتزا منجر شود.
آماده سازی دوغ برای تهیه پنیر پیتزای خانگی
ایجاد یک پنیر خانگی با دوغ بسیار ساده و با خارج کردن مواد شیمیایی نامطلوب و تأمین مواد مغذی غذایی جایگزین برای خانواده خود است. برای آماده سازی دوغ مورد نیاز خواص خاصی دارد که میتواند به عنوان منبعی برای کشت باکتری های مفید همانند لاکتوباسیلوس تا پنیر بسیار خوشمزه ایجاد شود. برای تهیه دوغ، شما نیاز دارید به:
1.5 لیتر شیر کامل چرب
1 پاکت بستری باکتری پنیر
یک لیوان دوغ سابق
1 قاشق چای خوری نمک
پس از مخلوط کردن تمام مواد، دکمه دوغ را روشن کنید تا 12 تا 24 ساعت با روشنایی گذراند. بهترین نتیجه در درجه حرارت اتاق بین 20 و 25 درجه سانتی گراد به دست می آید.
بعد از درست شدن دوغ، میتوان با استفاده از یک قبضه یا یک پارچه تمیز، دوغ را از بالا به پایین فیلتر کرده و از مایع باکتری پر شده پنیر مناسبی برای پنیر پیتزا تهیه کرد. این کار میتواند حدود 1.5-2 ساعت طول بکشد بنابراین کاملا طبیعی است که برای یک پروسه موفق، کمی صبر داشته باشید. سپس از مایع دوغی های جانبی جدا کنید و پنیر خود را با دست به شکل دایره در آورید. پس از آماده شدن پنیر، آن را بر روی پیتزا قرار دهید و از آن لذت ببرید.
آماده سازی شیر و سرکه
برای آماده سازی شیر و سرکه باید از طریق مراحل مشخصی عمل کرد. در این میان، شیر را باید به دقت انتخاب کرده و در صورت امکان از شیر فرازی استفاده کرد تا نتیجه بهتری حاصل شود.
سپس باید سرکه را به شیر اضافه کرد که بهتر است از سرکه سفید، گیلاسی یا سیبزمینی استفاده کنید. اما برای نگهداشتن این مواد به نحوی که فاسد نشوند، باید بستهبندیهای محکم و قابل حمل و قابل استفاده برای اهداف مختلف انتخاب شود.
نخست باید وعده آماده شده را درون یخچال قرار داد، و بعد از خنک شدن آن، میتوانید آن را سرویس دهید. همچنین بهتر است به کمک یک قارچ یا اسکوپ، قسمتی از شیر را که سفت شده است حذف کرده و سپس به این مواد اضافه کنید. این عمل بهبود عطر و طعم آن را به دنبال دارد.
در کنار آماده سازی شیر و سرکه، میتوانید از این ماده به عنوان مادهی پاک کننده و ایجاد خواص دارویی آن استفاده کنید. به نظر میرسد که این مواد برای اهداف متنوعی قابل استفاده هستند که باید مراقبت کنید که بستهبندیهای آنها چگونه طراحی شده است.
آماده سازی پنیر موزارلا
آماده سازی پنیر موزارلا یکی از پرکاربردترین فرآیندهای تولید انواع پنیر در سراسر جهان است. پنیر موزارلا را می توان از شیر گاو، گوسفند یا بوقلمون تهیه کرد. پنیر موزارلا به خاطر قابلیت ذوب شدن و ریز شدن آن درون غذاهای گوناگون، یکی از محبوب ترین انواع پنیر در بسیاری از کشورها است.
برای تهیه پنیر موزارلا ابتدا شیر را با یک ماده اسیدی مثل استخراج اسید لیمویی یا استخراج اسید خام از دانه های فلفل سیاه و یا خیارشور اسیدی می کنیم. این کار را می توان با استفاده از یک ماشینی که به آن پاستوریزر گفته می شود انجام داد. سپس، شیر آهسته آهسته با اضافه کردن یک مقدار سنگ ترشی کننده به دمای ۳۲-۳۶ درجه سانتی گراد، داغ شده و به مدت حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه میل شود.
بعد از آن، نیمی از آب شیر اضافه می شود و بر روی آن چندین تنیف کره، بر روی یکدیگر قرار داده می شوند. سپس شیر به نسبت دمای بالا است که برای استخراج کره نیاز است، به دمای ۶۰ درجه سانتی گراد می رسد. سپس کلیه تنیف ها برداشته می شود و شیر با اضافه کردن "کیتن" به آن چند بار برای ساختاردهی پنیر مخلوط می شود.
بعد از این مرحله، پنیر موزارلا آماده است. آن را می توان به صورت تکه تکه شکسته یا ریز شده در غذاهای مختلف استفاده کرد. همچنین، می توان به صورت فله و یا در بسته بندی های جامد به فروش رفت. در مجموع، آماده سازی پنیر موزارلا از فرآیندهای پیچیده ای برخوردار است اما نتیجه آن، پنیری که در بسیاری از غذاها معروف شده است، فراهم می کند.
تهیه پنیر پارمزان خانگی
تهیه پنیر پارمزان خانگی یکی از روش های خوشمزه و سالم برای استفاده در آشپزی و خوردن می باشد. پنیر پارمزان به عنوان یکی از مهم ترین اجزای غذایی در بسیاری از رستوران ها و صنایع غذایی هست که معمولا از گاو ، شتر و یا بز تهیه می شود. اما شما می توانید با اینکه در خانه پارمزان خانگی تهیه کنید.
در ابتدا لبنیات مورد نیاز را تهیه کنید. می توانید شیر گاو، پر کرم، خامه و مالت پودر شده را مخلوط کرده و یا شیر به علاوه سرکه سفید یا لیموترش را باهم مخلوط کرده و تا چند دقیقه بذارید مانند پره های کوچکی به نظر بیاید.
سپس مخلوطی راه با شبیه به توپی درست کنید و آن را در یک حوله ضخیم یا مخلوط را بر روی سطح صافی بریزید و روی آن با پوست یک پرتقال از خارج به داخل کوبید تا تمامی پوست نرم شود.
در مرحله بعدی آن را با پوشش دهید و در محل خشک و خنک دور از نور آفتاب قرار دهید و تا یک هفته بگذارید تا خشک شود. بعد از یک هفته با آسیاب یا رنده برای پخش روی صفحه غذایی به طور یکنواخت خرد کنید و نگهداری کنید.
نکته مهم در تهیه پنیر پارمزان خانگی آن است که باید در هنگام خشک کردن در محیط خشک و خنک از نور آفتاب دور نگه داشته شود و در صورت استفاده بعدی، بهتر است از پوست پرتقال استفاده نکنید. با تهیه پنیر پارمزان خانگی می توانید احساس موفقیت کرده و با طعم بی نظیر آن، خانوادگی خود را به شگفتی بی نظیری دعوت کنید.
تهیه پنیر چدار خانگی
تهیه پنیر چدار خانگی یکی از روشهای سنتی و کارآمد در تهیه مواد غذایی است که باعث ایجاد طعم و مزه ی خاصی در غذاهای مختلف میشود. این روش در ابتدا میزان هزینه را کاهش میدهد و به دلیل عدم استفاده از شیمیایی های مصنوعی در فرآیند تهیه، بهداشت مادی آن نیز تضمین شده است. در ادامه، با روشهای تهیه پنیر چدار خانگی با موادی ساده و در دسترس، آشنا خواهید شد.
پنیر چدار خانگی با استفاده از شیر، نمک، سرکه و آب تهیه میشود. ابتدا شیر به همراه نمک و آب به جوش در میآید و سپس به صورت آهسته و کم کم سرکه به آن اضافه میگردد. سپس شیر را به یک ظرف به صورت آرام و ریخته و غلیظش کرده و برای چند ساعت در دمای محیط قرار داده و به صورت کامل بخار میدهد. پس از آن، پنیر چدار تهیه شده باید از بین باقیمانده مواد مایع جدا شده و در آبی که شامل نمک خوراکی است، به مدت چند ساعت قرار داده شود تا به سختی پنیر دست یابد.
راه دیگر تهیه پنیر چدار خانگی از طریق آب پنیر است. در این روش، شیر را به همراه آب پنیر و نمک به پخت میرسانیم تا در نهایت پنیری با طعم و مزه ی خوب بدست آوریم. برای این کار ابتدا شیر را در یک قوری قرار داده و بعد از اینکه شیر به جوش رسید، آب داغ پنیر به آن اضافه میکنیم و با کم کردن حرارت، شیر را به مدت گرم شدن با آب پنیر به صورت آهسته و با ممخصتی مرتب میکنیم. بعد از آن، پنیر حاصل را درون یک کیسه نایلونی باچه حجم بزرگ جمع میکنیم و در آبی که شامل نمک خوراکی است، قرار میدهیم تا به سختی پنیر دست یابد.
در هر دو روش تهیه پنیر چدار خانگی، میتوانید با استفاده از مواد ساده و در دسترس، به راحتی یک پنیر چدار خانگی بسیار خوشمزه و با مزه به دست آورید که میتواند در غذاهای مختلف همچون پیتزا، پاستا، ساندویچ و ... به کار رود.