1. آشنایی با پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده
پنه آلفردو یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که معمولاً با گوشت چرخ کرده سرو می شود. این غذا از لایه های بادومی، پنیر ریکوتا، گوشت چرخ کرده و سس پنه تشکیل شده است.
برای درست کردن پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده، ابتدا گوشت را با پیاز، سیر، سبزیجات و ادویه جات دلخواه مخلوط کرده و در یک ماهیتابه تفت می دهیم. سپس به آن شیر یا کرم اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط می کنیم. در آخر نوعی پنیر ریکوتا روی ماهیتابه ریخته و به داخل فر قرار می دهیم تا نرم شود.
سس پنه هم از پنیر پارمزان، شیر، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود. بعد از آماده شدن پنه، باید آن را با سس پنه مخلوط کرده و روی آن گوشت چرخ کرده سرو کنیم. برای تزیین این غذا هم می توانید از پنیر پارمزان رنده شده، خیارشور یا گردو استفاده کنید.
پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که بسیار غذای خوشمزه ای است و می توانید در هر مناسبتی به عنوان غذای اصلی سرو کنید. این غذا با نوعی آرامشی در دلمه فریبنده است.
2. مواد لازم برای تهیه پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده
برای تهیه پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده، اولین مادهای که نیاز دارید، پنه است. پنه در فارسی به معنی پستا به کار میرود و به صورت خام و تازه در بازار موجود است. شما میتوانید پستای تازه را از بازار خریداری کرده و آن را برای تهیه پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
بعد از پنه، ماده دومی که نیاز دارید، گوشت چرخ کرده است. گوشت چرخ کرده متناسب با نیاز شما میتواند گوشت قرمز، گوشت مرغ یا گوشت نیمه چرخ کرده باشد. بسته به نوع گوشت مورد استفادهی شما، طعم و مزهی پنه آلفردو تغییر خواهد کرد.
سپس، برای تهیه پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده، باید از مواد دیگری مانند پنیر پارمزان، کرم، برگهای ریحان و یا ادویههای گیاهی نظیر نمک، فلفل سیاه و خردل استفاده کنید. همچنین برای افزایش عطر و طعم خوشمزهای که این غذا دارد، میتوانید از پیاز، سیر و یا قارچ هم استفاده کنید.
بعد از تهیهی تمامی مواد لازم، میتوانید به سراغ آمادهکردن پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده بروید. برای اینکار، مواد مختلف را با هم مخلوط کرده و در قالب فریزری یا ظرفی مناسب درون یخچال قرار دهید. پس از جمع شدن تمامی مواد با هم، میتوانید پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده را با سس گرم و نان خوردنی های تازه سرو کنید.
3. مراحل آمادهسازی پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده
پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که در تمامی رستورانهای جهان به عنوان یک غذای شتاب آور شناخته میشود. این غذا با گوشت چرخ کرده و پنه آلفردو تهیه میشود و همانند بقیه غذاهای ایتالیایی در بین مردم بسیار محبوب است.
اولین مرحله در آمادهسازی پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده، آمادهسازی پنه است. برای این کار از پنههای کامل استفاده میشود که باید قبل از استفاده در آب جوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه غرق شود تا بپزد و کاملا نرم شود. پس از آمادهسازی پنه، باید آن را به صورت رقیق و نرم شده در کنار گوشت چرخ کرده بریزید.
در مرحله بعدی، به اضافه کردن سس پیاز به غذا میپردازیم. برای ساختن سس پیاز، باید پیاز را به صورت خرد شده و با روغن مخصوص که دارای طعم خاصی میباشد، درون قابلمه سرخ کرد. سپس باید آن را با شیر و گوشت چرخ کرده همراه کنید و به شدت هم بخار کنید تا به شکل یک سس غلیظ تغییر کند.
آخرین مرحله در آمادهسازی پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده، مخلوط کردن همه مواد با یکدیگر است. برای این کار، باید پنهها را در مخلوطی از سس پیاز و گوشت چرخ کرده قرار دهید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه جا بدهید. سپس پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده را برای پختن درون فر معمولی در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا به شدت سرخ شود و به عنوان یک غذای شتاب آور و محبوب در سفرات خود سرو کنید.
4. نحوه ساخت سس پنه آلفردو
سس پنه آلفردو یکی از محبوبترین سسها در دنیای غذایی است. این سس با استفاده از موادی همچون کره، شیر، پنیرپارمزان و ادویههای مختلف ساخته میشود که به راحتی قابل تهیه در خانه نیز هستند.
برای ساخت بکارگیری وسایلی همچون قوری، قابلمه، کفگیر، همزن و شومیز و همچنین موادی همچون ۲ پیمانه شیر، نصف پیمانه کره، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه و ۳-۴ قطره عصاره فلفل تقلیلیافته و همچنین ۲-۳ قاشق غذا خوری آرد میباشد.
ابتدا کره را در قابلمه یا تابه گرم کرده و سپس آرد را به آن اضافه میکنیم و با همزن تا حداقل ۲ دقیقه آن را مخلوط میکنیم. سپس شیر را به کمک کفگیر به تدریج به مواد اضافه میکنیم و همزن را به مکیدن ادامه میدهیم.
پس از اینکه تمام شیر را به مواد اضافه کردیم، ادویههایی مانند نمک، فلفل سیاه و عصاره فلفل تقلیلیافته را به آن اضافه کرده و با همزن به مدت ۱ دقیقه دیگر هم میزنیم. سپس پنیر پارمزان را به سس اضافه کرده و تا زمانی که پنیر کاملاً ذوب شده به مواد اضافه کردیم و خوب هم میزنیم.
سس پنه آلفردو تقریباً آماده است. میتوان آن را برای سرو با عجیب پلو، کنسرو ماهی تن خشک شده تهیه شده و یا با همراهی مشروم آردی سرو کرد.
5. درست کردن ادویههای خانگی برای پنه آلفردو
راههایی برای تهیه ادویههای خانگی برای پخت پنه آلفردو وجود دارد که میتواند طعم و عطر ویژهای به این غذا بدهد. در ادامه به شرح چند ادویه خانگی میپردازیم که میتواند باعث بهبود طعم پنه آلفردو شود.
ادویهی رزماری: رزماری سبز یا خشک، طعم فوق العاده ای به پنه آلفردو میدهد. برای تهیه این ادویه خانگی باید سبزیجات را خشک کرده و سپس خرد شده آن را به روغن زیتون اضافه کنید. این روش در تهیه رزماری خشک نیز قابل اجراست.
ادویهی خردل: خردل نیز از ادویههایی است که میتواند به پنه آلفردو طعم ویژهای بدهد. برای تهیه این ادویه خانگی باید خردل، سیر، سبزیجات و سرکه را با هم مخلوط کنید و در یک قوطی نگهداری کنید.
ادویهی خردل رومی: این ادویه امکان تهیه در خانه را ندارد، ولی بهراحتی در بازارهای خودرو در دسترس است. خردل رومی، طعم و عطر فوق العادهای به پنه آلفردو میدهد و همچنین به عنوان بهترین انتخاب برای اتلاف سیر به شمار میرود.
ادویهی زردچوبه: زردچوبه یکی از بهترین ادویههای طبیعی است که میتواند به پنه آلفردو طعم و عطری ویژه بدهد. برای تهیه این ادویه خانگی، باید زردچوبه را با روغن زیتون و سیر خرد شده مخلوط کرده و در یک قوطی نگهداری کنید.
از اکثر این ادویهها در رستورانها استفاده میشود و با استفاده از آنها میتوانید در خانه یک پنه آلفردو بسیار خوشمزه و ویژه ترتیب دهید.
6. نحوه سرو کردن پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده
پنه آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است که اصالتاً از پایتخت فرانسه، پاریس، به دنیا آمده است. این غذا با استفاده از ترکیبی از پنیر پارمزان، خامه، پیاز، سیر و گیلاس شیرین تهیه میشود که مزهای غنی و نوعی طعم ویژه دارد. اما ترکیبی جدید و متفاوت این غذا، با اضافه کردن گوشت چرخ کرده به آن، بسیار خوشمزه و محبوب میشود.
برای آماده کردن این غذا، در ابتدا باید گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط پخته و سپس آن را از روی حرارت برداشته و آب ترشی ریز شده و پیاز را به آن اضافه کرد. بعد از چند دقیقه، اضافه کردن چرخخورده و سیر خرد شده به پنه آلفردو ضروری است و به آن طعمی خوشمزه و شیرینتر میبخشد. پس از تهیه مخلوط گوشت و پنه آلفردو باید آن را روی آتش ملایمی قرار دهید تا آن مواد به هم بچسبند.
همچنین، برای سرو این غذا، میتوانید از ماکارونی، رایگانی، پنیر پارمزان یا خیارشور به عنوان تزئین کنندههای غذایی استفاده کنید. سرو کردن این غذا در بشقابهای سرد میتواند شگفتانگیز باشد و با مزهای خوشمزه به خوراکی خود استفاده کنید.
به طور کلی، پنه آلفردو با گوشت چرخ کرده به عنوان یکی از غذاهای پرطرفداری شناخته میشود که با ترکیب مخلوط خاصی از مواد غذایی، طعم و مزه منحصر به فردی به غذای شما میبخشد. بنابراین، تجربه کردن این غذا را به دوستان و خانواده خود پیشنهاد میکنیم.