طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ یکی از غذاهای سنتی و معروف ایرانی است که دارای طعم بسیار خوشمزه و بوی دلنشینی می‌باشد. این پلو با ترکیبی از برنج، لوبیا چشم بلبلی، مرغ، پیاز و ادویه‌جات خوشمزه تهیه می‌شود.

برای تهیه این پلو، ابتدا باید لوبیا چشم بلبلی را برای شستشو به مقدار کافی در آب خیساند. سپس در قابلمه با حدود ۳ پیمانه آب، نمک و ادویه‌های دلخواهی که مثلاً زرچوبه، فلفل سیاه و دارچین همراه با پیاز ریز خردشده اضافه کرده و برای مدتی به مدت نیم ساعت به صورت خورد شونده بپزید.

در این مرحله، یک قابلمه جداگانه را به شکل تابه درآورده و با اضافه کردن روغن و پیاز ریز خرد شده برای نوشیدن برنج رو به رویی که اضافه می‌کنید، برای تفت دادن به مدت ۲۰ دقیقه به روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پس از اضافه کردن مرغ خرد شده و ادویه‌های دلخواهی مثل زعفران، زردچوبه، پودر پیاز و نمک و فلفل به آن ادامه دهید.

وقتی مرغ آماده شد، برنج را در آن قابلمه که پیاز و روغن تفت داده شده درش قرار دارد، قرار دهید و آن را به صورت چرخشی باز هم توزیع کنید. سپس لوبیا چشم بلبلی روی برنج ریخته و مواد با هم مخلوط شوند. در نهایت تابه را با یک حوله بینی پوشیده، روی قابلمه برنج قرار داده و آن را به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه در درجه حرارت پایین با حرارت گاز خاموش بگذارید تا پلوی مورد نظر شما آماده شود. سپس پلو را به همراه سبزیجات تزیین و سرو کنید.



آموزش طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

هنگامی که به دنبال غذایی شترمرغی و لذیذ هستید، پلو لوبیا با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین گزینه‌هایی است که می‌توانید امتحان کنید. این غذا در سراسر جهان، به ویژه در ایران، به اندازه کافی محبوبیت دارد. انواع مختلفی از این غذا وجود دارد، با اینحال، طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ بیش از دیگرین طعم و مزه ای جذاب‌تری دارد.

بهترین جایی که به دنبال شروع آماده‌سازی این غذا هستید، خرید مواد اولیه است. برای پلو لوبیا با مرغ، باید باطری مرغ، برنج، لوبیا سفید، سیب زمینی و سایر مواد غذایی جانبی مانند پیاز، روغن و ادویه‌ها را در اختیار داشته باشید.

سپس باید برنج را به دقت شستشو داده، لوبیا سفید را در آب برای یک شب خیس کرده و سیب زمینی را برش داده و سرخ کرده و در وسط دیگ ریخت. سپس مرغ را روی سیب زمینی قرار دهید و آن را کمی سرخ کنید. سپس پیاز را برش داده و تفت دهید، عصاره گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید. سپس لوبیا را به همراه چند گل سیر، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به دیگ بیافزایید و آن را ادامه دهید تا لوبیا بپزد. پس از آماده شدن لوبیا، برنج را به همراه مقداری روغن و آب میکس کنید و به دیگ اضافه کنید. نهایتا مرغ را روی برنج قرار دهید و آن را همراه با سیب زمینی روی حرارت کم پخته تا غذایی شهی و لذیذ دست یابید.



مواد لازم برای تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

برای تهیه پلوی لوبیا چشم بلبلی با مرغ، نیاز به چند مواد اساسی داریم که در ادامه به توضیح هر یک از آنها می پردازیم.

اولین موادی که برای تهیه این پلو نیاز داریم، لوبیای چشم بلبلی است. برای پختن لوبیا، ابتدا باید آنها را به صورت کاملا تمیز شده و آبکشی کرده و سپس در زمانی حدود 45 دقیقه تا یک ساعت در آب جوش پزیده شوند.

دومین ماده اساسی مورد نیاز برای تهیه این پلو، مرغ است. برای پختن مرغ، آن را به قطعات مناسب تقسیم کرده و سپس در مقداری روغن داغ سرخ کرده و با تندی متوسط به مدت چند دقیقه تفت دهیم. سپس باید مرغ را با یک مقداری آب، نمک و فلفل به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه بپزیم تا کاملا پخته شوند.

سومین ماده مورد نیاز برای تهیه این پلو، برنج است. برای پختن برنج، باید آن را تمیز کرده و با آب لجنی شسته، درون ظرف پلوپز یا قابلمه بریزید و به همراه مقداری نمک و روغن خامه ای به صورت یکجا بپزید.

آخرین ماده مورد نیاز برای تهیه این پلو، ادویه ها هستند. برای تهیه طعم دهنده مناسب برای پلو، می توانید از دانه های سبزیجات مختلفی مانند زردچوبه، زیره، هل، دارچین، فلفل سیاه و… استفاده کنید.

با ترکیب صحیح تمامی مواد بالا، می توانید یک پلو لذیذ و خوشمزه با مزه ای متفاوت تهیه کنید.



مراحل طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه می‌شود. در این پلو، لوبیا چشم بلبلی به عنوان یکی از مهمترین مواد داخلی، با مرغ و ادویه‌های مختلف ترکیب شده و صبحانه، ناهار و شام در سفره خانواده‌های ایرانی قرار می‌گیرد. حال زمان آن رسیده تا نحوه تهیه این غذای خوشمزه و سلیقه‌بخش را به شما آموزش دهیم.

مرحله اول تهیه این پلو، شستشوی لوبیا چشم بلبلی می‌باشد. سپس لوبیا را در ظرفی با آب گرم قرار داده و با یک قاشق چند بار به طور ملایم هم بزنید تا از پوست خارج شود. سپس لوبیا را با آبی که دو برابر حجم لوبیا است، در دیگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بخورد.

مرحله دوم تهیه مرغ برای پلو است. مرغ را به اندازه‌ای برش دهید که قابلیت خوردن داشته باشد و سپس آن را با فلفل، نمک، زردچوبه و نعناع خشک ترکیب کنید تا به آن طعم خوشمزه‌ای بدهید. سپس برش‌های مرغ را در تابه غلتانید و با روغن کمی سرخ کنید تا به رنگ قهوه‌ای درآید.

حالا به مرحله سوم، تهیه پلو می‌رسیم. از روغنی که برای تهیه مرغ استفاده کردید، استفاده کنید و پیاز را تا زمانی که شفاف شود سرخ کنید. سپس کمی زردچوبه و ریحان را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. لوبیا به مدت یک ساعت در حالت قرص جوش می‌خورد و بعد از آن به پیاز اضافه می‌شود. حال کمی از آب لوبیا را نیز به پیاز اضافه کنید و هر دو را به هم بزنید.

مرحله آخر تهیه پلو، بریزیدن برنج است. برنج را به همراه ابی که لازم دارید، در دیگی شسته و خیسانده و روی حرارت خاموش قرار دهید تا به جوش آید. پس از آن نمک را به آن اضافه کنید و لوبیا و مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید.حال پلو را برای مدت 30 دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا آماده شود. سپس پلو را بر روی دیگی ریخته و با نعناع خشک تزئین نمایید. این پلو، سفره خانواده‌های ایرانی را زینت می‌دهد و در سایر کشورها نیز به دلیل خوشمزگی و سلامتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.



راهنمایی هایی درباره طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ، یکی از غذاهایی است که می‌توانید در جمع خانواده و دوستانتان سرو کنید و از آن لذت ببرید. این غذا که با استفاده از لوبیای چشم بلبلی درست می‌شود، غنی از پروتئین و فیبر است و به دلیل خواصش مفید برای سلامتی است.

برای شروع، بهتر است تجهیزاتی مانند قابلمه، دیگ، فر، نوار شیرین، نمک، فلفل سیاه، زعفران، روغن و برنج را آماده کنید. در ابتدا، برنج را با آب بشویید تا آلودگی‌های آن را برطرف کنید. سپس بویژه برای این غذا، برنج را حدود ۴ ساعت زودتر از پخت آبکش کنید تا غذا با طعمی بهتر و شیرین تر درست شود.

ساخت پلو لوبیا با مرغ از دو مرحله تهیه پلوی خود و تهیه خورش هست. لوبیای چشم بلبلی با نمک و روغن درست کرده و با روغن سرخ کرده و پیاز تفت داده شده به آن اضافه کنید. سپس مرغ را تفت داده و به آن اضافه کنید و ادویجات مورد نظر ،مانند زردچوبه، فلفل سیاه، خشک، زعفران و نمک به آن اضافه کنید.

در آخر، برای جامعه یادگیری و قرار دادن در قلمرو دسترسی ها، اینکه می‌توانید این غذا را با سالاد خورشت و یا کوکوی سبزیجات تزئین کنید تا طعم و ظاهر این غذا بهبود یابد. این غذایی با طعم خوش و بوی خوب می‌تواند سلیقه‌ی همه را جلب کند و غذای لذیذی برای سرو در میهمانی یا وعده غذای اصلی در خانه باشد.



نکته های مهم در طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه و شیرین است که با به کارگیری مواد اولیه ساده قابل تهیه است. در ادامه به نکات مهمی که باید در طرز تهیه این پلو رعایت شود، پرداخته خواهد شد.

استفاده از لوبیای چشم بلبلی تازه یکی از نکات مهم در تهیه این پلو است. این لوبیا در مقایسه با لوبیای خشک دیگر، زمان طولانی‌تری برای پخت به طور کامل نیاز ندارد و باعث می‌شود پلوی شما بهتر و امتیاز بیشتری از لحاظ ظاهری و طعمی بدست آید.

برای پختن مرغ، می‌توانید از قسمت‌های گوشت بدون استخوان آن بهره ببرید. از طرفی برای افزایش طعم مرغ، می‌توانید به جای مرغ تنها، از مرغ با استفاده از پوست و استخوان استفاده کنید. این کار باعث می‌شود از پلو شما بوی خوشمزه‌تری حاصل شود.

یکی از مهمترین مراحل در طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ، رژیم غذایی مواد خام است. بهتر است برای تهیه این پلو از کمی روغن تخم‌مرغ استفاده شود و از روغن‌های نامناسب و با انواع مواد افزودنی جهت افزایش چربی، اجتناب گردد.

با در نظر گرفتن این نکات مهم در طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ، می توانید غذایی خوشمزه و با کیفیتی برای خود و خانواده خودتان درست کنید.



انواع روش های سرو پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ

سرو پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ یکی از غذاهای بسیار محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا چشم بلبلی و مرغ درست می‌شود که با استفاده از روش‌های مختلف، می‌توان آن را تهیه کرد.

یکی از روش‌های ساده برای تهیه این غذا، ابتدا لوبیا چشم بلبلی را حدود ۱۵ دقیقه در آب جوش و پس از آب‌گیری، به همراه مرغ که با نمک و فلفل سفید نرم شده است، در قابلمه به همراه آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه پخته و سپس بعد از جدا کردن مرغ، برنج را در سس حاصل از پخت لوبیا و مرغ درجام مخلوط و به مدت ۸۰ دقیقه به روش قلیان پخته و سرو می‌شود.

روش دیگر، تبدیل کردن لوبیا چشم بلبلی به پوره نیز است. این روش باعث می‌شود که طعم غذا بهتر و صاف‌تر شود. لوبیا چشم بلبلی با نمک و گرام می‌شود و آب آن را نیز ریخته و با کمی آب دیگر و مرغ در قابلمه به همراه نمک و فلفل نرم شده، پخته و برای سرو به کنار روی برنج قرار داده می‌شود.

در نهایت، یکی از روش‌های سنتی برای تهیه سرو پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ، استفاده از طبقاتی است. در این روش، لوبیا چشم بلبلی همراه با مرغ با نمک و فلفل در طبقه بالا قرار میگیرد و برنج در طبقه پایین قرار دارد. برای پختن برنج در این روش، برای هر دو پاره برنج یک پاره آب نیز مورد نیاز است. پس از پخته شدن غذا، برای سرو به صورت طبقاتی در بشقاب قرار داده می‌شود.

به طور خلاصه، سرو پلو لوبیا چشم بلبلی با مرغ، یکی از آشپزی های سنتی و محبوب ایرانی است که در این مطلب، به برخی از روش‌های ساده و سنتی برای تهیه آن پرداخته شد.