طرز تهیه پلو بریانی هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پلو بریانی هندی

پلو بریانی یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی است که دارای طعم شاداب و خوشمزه‌ای است. این غذا با استفاده از چند مرحله تهیه می‌شود و مواد اصلی آن برنج، گوشت یا مرغ، سبزیجات و ادویه‌جات مختلف است.

برای شروع، برنج را به همراه یک قاشق روغن مایع و نمک در آب جوش موکول کرده و آن را برای ۱۰ دقیقه به طور موازی با آماده سازی مرغ یا گوشت، و سبزیجات پخته‌شده نگه دارید. در میانه‌ی این مدت، یک قاشق روغن زردچوبه، کاری و فلفل سیاه را در تابه روغن‌دار تفت دهید. حالا مرغ یا گوشت‌را با طعم دهنده‌های خامه و چند روغن‌دار سرخ کرده و در همان تابه آماده شده را ترکیب کرده و با دیگر مواد مثل نعناع، بادام و خرما تفت دهید.

خوب است که این غذا را در دیگ جداگانه بپزید در حالی که برنج با مواد دیگر راه‌اندازی شده‌است. هر دو را همراه با هم در قابلمه بریزید و با حرارت پایین برای ۲۵-۳۰ دقیقه تهیه کنید. در نهایت، فلفل دلمه، هویج و کدو صورتی را به تابه غذا اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید، تا سبزیجات نرم و آماده شوند.

حالا پلو بریانی آماده است! شما می‌توانید این غذا را با نان یا روغندانی همراه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه پلو بریانی هندی

مواد لازم برای تهیه پلو بریانی هندی:

برای تهیه پلو بریانی هندی از مواد زیر نیاز داریم:

- برنج با دانه بلند: ۲ پیمانه

- پیاز: ۲ عدد بزرگ

- سیر: ۶ حبه

- زنجبیل تازه: یک تکه کوچک

- فلفل: ۵-۶ حبه

- کره مرغ: ۲ قاشق غذاخوری

- تمر هندی: ۱۰-۱۵ عدد

- ماست (دوغ): نیم پیمانه

- دوغ فارسی: نیم پیمانه

- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

- نمک: به میزان لازم

- ادویه بریانی: ۲ قاشق چایخوری

- زعفران: یک قاشق چایخوری

ابتدا برنج را شسته و در آب خیسانده و برای پخت به دونه‌های مناسب تقسیم می‌کنیم. پیاز و سیر را هم خیلی ریز خرد کرده و زنجبیل را رنده می‌کنیم. سپس کره را در یک قابلمه گرم می‌کنیم و پیاز، سیر و زنجبیل را به همراه فلفل نیمه کرده را در آن تفت می‌دهیم و به مرور گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم و با ریختن ادویه‌های بریانی و نمک، آن را تفت می‌دادیم.

می‌توانید تمر هندی را هم به صورت جداگانه در یک دیگ پخته و آن را به گوشت اضافه کنید. یک بار همه چیز با هم مخلوط شد، با قلعه داغ پایین می‌آوریم و آن را روی حرارت کم باید به مدت ۱۵ دقیقه پخت دهید.

در همین زمان، ماست را با دوغ فارسی در مخلوط‌کن ریخته و آن را هم خوب هم بزنید تا ترکیب بشود. سپس زعفران را در یک لیوان آب گرم خیس می‌کنیم.

وقتی پلو بریانی به مدت ۱۵ دقیقه درست شد، می‌توانید آن را از حرارت بردارید، روی آن تمر های هندی را جمع کنید. سپس با ریختن ماست روی پلو، دکوراسیون آن را هم تکمیل کنید. با خاک طلایی و ترشی مخصوص پلو بریانی هندی را سرو کنید و استفاده کنید.



طرز تهیه برنج برای پلو بریانی هندی

برنج بریانی هندی یکی از غذاهای محبوب هندی هاست که در سراسر جهان شهرت دارد. این غذا به دلیل طعم بسیار خوشمزه و متفاوت با سایر غذاهای جهان مورد توجه قرار گرفته است. مراحل تهیه برنج برای پلو بریانی هندی بسیار ساده است ولی برای بهتر شدن طعم غذا باید مراحل تهیه آن به دقت و با حوصله انجام شود.

مراحل تهیه برنج برای پلو بریانی هندی به شرح زیر است:

ابتدا برنج را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب جوش به صورت کامل پخته شود. باید توجه کنید که برای درست کردن برنج برای پلو بریانی هندی، برنج باید تا حدی پخته شود که بین انگشتان شما به سهولت خم شود. سپس برنج را در یک ظرف شیشه ای به صورت برشته ای در آورده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای خنک شدن در نظر گرفته شود.

در مرحله بعد، شما می توانید برای حضور طعم و مزه خوب از ادویه های مختلف استفاده کنید. با مخلوط کردن زردچوبه، کاسیا ، کرکم، آشپزخانه ، دارچین ، بادام زمینی، زعفران و فلفل سیاه با برنج، یک رنگ روشن و عطری بسیار خوشمزه وارد برنج خواهد شد. سپس به این مخلوط، روغن یا کره کامل شده را در صورت حاجت اضافه کنید و مجدداً همه مواد را با هم مخلوط کنید.

در نهایت، برای بهبود طعم، می توانید از موادی مانند خرما ، گردو و آلو و صدف بریانی استفاده کنید. سپس برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید، تا بوی تمامی مواد مخلوط شده و غذا آماده شود. با تهیه برنج به دقت و با استفاده از خامه، ادویه ها و مواد خاص، شما می توانید به سرعت درست کردن غذای خوشمزه هندی، برنج برای پلو بریانی، با طعم متفاوت و متفاوت پایدار کنید .



آماده سازی سبزیجات و گوشت برای پلو بریانی هندی

آماده سازی سبزیجات و گوشت برای پلو بریانی هندی از مراحل زمان‌بری و دقیقی برای پخت این غذاست. در ابتدا باید انواع سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و نعناع را به صورت درشت خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. سپس گوشت مرغ یا گوشت بره را نیز در کاسه اضافه کنید و با روغن مایع و ادویه‌هایی مانند گرام ماسالا، زردچوبه و پاپریکا مخلوط کنید. بهتر است حداقل چند ساعت قبل از پخت این مواد را در یخچال نگهداری کنید تا بهتر جذب ادویه‌ها شوند.

سپس باید برنج را برای پلو بریانی آماده کرد. برای این کار باید برنج را به صورت شسته و آبکشی کرده و در آب جوش و نمک آشفته کنید و با حرارت ملایمی بپزید تا نیم پخت شود. در این مرحله، برنج باید باقیمانده از پخت یک سری سبزیجات نیز را به همراه داشته باشد.

سپس یک قابلمه عمیق را روی حرارت تند قرار دهید و با روغن مایع آن را گرم کنید. در ادامه، موادی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید را به قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با حرارت ملایمی تفت دهید تا گوشت رنگ خود را بدهد. سپس سری از سبزیجات را نیز به مواد اضافه کرده و به مدت ده دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

در نهایت، برنج را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا از عطر وطعم این غذای هندی فوق العاده لذیذ برخوردار شوید. با داشتن این پلو بریانی هندی در میان خانواده و دوستان خود لحظات لذت بخشی را تجربه خواهید کرد.



طرز تهیه سس و افزودن به پلو بریانی هندی

سس، یکی از مهمترین اجزای غذایی در بریانی هندی است که به غذا شیرینی، ترشی و عطر و طعم خوبی می‌بخشد. ایجاد سس در هر دستور العمل پلو بریانی هندی ممکن است تفاوت های زیادی در نتیجه نهایی به وجود آورد.

برای تهیه یک سس اصیل پلو بریانی هندی، ابتدا باید پیازها را به دانه های ظریف و طلایی خود تکه تکه کرده و آنها را در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه پیازها سبک شده، شما می توانید تمام ادویه هایی که باید اضافه شوند، را به آنها اضافه کنید.

پس از آن، می توانید سرکه، آب، عسل و کره خود را به پیازها اضافه کنید. بعد از اینکه نیم ساعت پخت شده و برای دادن عطر و طعم بهتر، سس را به یک بشقاب منتقل کرده و تمام پیاز ها را از آن خارج کنید.

سسی که به پلو اضافه می شود باید رقم بخورد و باید با جمع شدن همه اجزا و اختلاط آنها پخته شود. برای اینکار، شما می توانید سس را با بریانی ترکیب کنید و روی حرارت اندکی قرار دهید. پس از برداشتن از حرارت، می توانید سس را به پلو اضافه کنید. آن را به آرامی با پلو خود مخلوط کنید و آماده سروی کنید.

در نهایت، برای ایجاد طعم مناسب و افزایش ارتباط بین پلو بریانی هندی و سس، می توانید برگه های فرنی را به پلو اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه در حرارت پایین بگذارید تا به طور کامل منجمد شود. پس از اینکار، پلو شما با سس و برگ های فرنی آماده مصرف خواهد شد.



روش دم کردن و نگهداری پلو بریانی هندی

روش دم کردن و نگهداری پلو بریانی هندی یکی از مهمترین بخش‌های تهیه این غذای محبوب است که در این مقاله به آن پرداخته می‌شود. این غذا از مهمترین غذاهای هندی بوده که بسیاری از مردم در سراسر دنیا آن را یکی از بهترین غذاهایی قلمداد می‌کنند. علاوه بر طعم بسیار خوشمزه، پلو بریانی هندی از دید چشم پزشکی نیز خواصی دارد که بهداشتی و مفید برای بدن انسان هستند. در ادامه می‌توانید با روش دم کردن و نگهداری این غذا آشنا شوید.

روش دم کردن پلو بریانی هندی به این صورت است که ابتدا برنج را در آب شسته و سپس درون ظرفی قرار داده و روی آن اب بگذارید. سپس برنج را برای حداقل نیم ساعت دم می‌کنیم، تا به صورت کامل بپزد. سپس با استفاده از قاشق، کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود و با مواد دیگر ( گوشت، سبزیجات و ...) ترکیب کرده و پلو را طبخ کنید.

نگهداری پلو بریانی هندی نیز می‌تواند یکی از مهمترین بخش‌های تولید این غذا باشد. شما می‌توانید این غذا را در ظروف محکم و در دمای سرد نگهداری کرده و در صورت نیاز در حداکثر 12 ساعت بعداً مصرف کنید. برای جلوگیری از تغییر طعم و بوی غذا، بهتر است از ظروف پلاستیکی یا آلومینیومی استفاده نکنید و بهترین گزینه، استفاده از ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی است.

در نهایت باید گفت که پلو بریانی هندی یکی از بهترین غذاهایی است که بسیاری از مردم با آن آشنایی دارند و برای تهیه و نگهداری آن، همیشه نکات کلیدی و مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه داشت. به یاد داشته باشید که پلو بریانی هندی پس از دم کردن بهتر است به مدت حداکثر 12 ساعت در دمای سرد نگهداری شود و به ظروف مناسب بریانی نگاشته شود.



عکس هایی از پلو بریانی هندی آماده شده

پلو بریانی یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای هندی است که با استفاده از آنواع مختلفی از مواد مختلف، سبزیجات، گوشت یا مرغ و به همراه انواع مختلفی از ادویه‌ها تهیه می‌شود. این غذا در راه‌های عامه و رستوران‌های هندی در سراسر جهان عرضه می‌شود و بسیار محبوب است. به دلیل پخت و خورد آسان، طعم خوشمزه، شکل زیبا و باورهای مذهبی و فرهنگی از پرطرفدارترین غذاهای هندی شناخته شده است.

پلو بریانی معمولاً به صورت لایه‌هایی از برنج و مواد افزودنی تهیه می‌شود که به طور اساسی به دو بخش برنج و صحبت کننده تقسیم می‌شود. این صحبت کننده شامل موادی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، نخود و پرتغال است که با ادویه‌های خاص تهیه می‌شود و معمولاً در ظروف عمیق و گرم سرو می‌شود. در هر لایه از پلو بریانی، برنج با ادویه‌های خاص به همراه روغن، زعفران و نعناع تهیه می‌شود. پس از آماده‌سازی هر دو بخش، لایه‌های برنج و صحبت کننده را به ترتیب در هم ریخته و در فر مناسب پخته می‌شود تا طعم بیشتری به دست آید.

هرچند که پلو بریانی در هند معمولاً به صورت غذایی رسمی و مذهبی در مناسبت‌های خاص مانند سالگرد‌ها، مراسم عروسی و عید بزرگ مصرف می‌شود، اما در جاهای دیگر، بسیاری از رستوران‌ها و صفحات آنترنتی آن را ارائه می‌کنند. علاوه بر این، می‌توانید در خانه خود نیز با دنبال کردن دستورالعمل‌های آن در سایت‌ها و برنامه‌های آشپزی، آسان و سریع، پلو بریانی را تهیه کنید.