طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی
پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی یکی از خوراکیهای خوشطعم و خوشرنگ است که در بسیاری از مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد. این خوراکی با ترکیبی از گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، پیاز و ادویهجات تهیه میشود و معمولاً در سفرههای غذای ایرانی جایگاه خود را دارد.
برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی، ابتدا گوجههای تازه را شسته و خرد میکنیم. سپس به یک قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا آب ترشی آنان تبخیر کند. هنگامی که گوجهها زمینه راه میافتند، رب گوجهفرنگی، پیاز خرد شده، نمک و فلفل به آنها اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
لذت بردن از پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی با تمامی همراهیهایش به هنگام سرو و پخش میشود و در بین همه خانواده و مهمانان، عرضه میشود. این خوراکی در جایی که ریسمان و شیرینی جای خود را ترک میکنند، دارای بوی و عطری شدید و خیلی زیبا است که قابلیت ذائقهبندی افراد را دارد. چنانچه میخواهید آشپزی خود را به شکل هنرمندانه انجام دهید، پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی را حتماً به لیست غذاهایتان اضافه کنید.
راهنمایی برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی
پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای ایرانی است. این پیش غذا از موادی همچون گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، پیاز و ادویههای مختلف تهیه میشود. در این راهنما ما به شما نحوه تهیهی پفیلا گوجه ای با استفاده از رب گوجه فرنگی را آموزش خواهیم داد.
ابتدا یک بسته گوجه فرنگی را با یک پیاز درون قابلمه به همراه تندیسهای پیاز ریز شده قرار دهید و با روغن زیتون به مدت سه دقیقه سرخ کنید. سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید و هم مزه خوبی به گوجه فرنگی بدهید.
بعد از اینکه گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی با یکدیگر ترکیب شدند، یکاًیک بستههای نان توست را کنار آنها چین کنید. سپس با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روی هر بسته نان توست بریزید.
سپس قابلمه را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از پخت نان، پفیلا گوجه ای را از روی نان توست با یک قاشق برداشته و روی آن تندیسهای پیاز ریز شده، زعفران و نعناع تازه ریز شده را بریزید. خیلی سریع و ساده، پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی برای سرو کردن آماده خواهد شد.
پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی: چگونه درست کنیم
پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی یکی از خوشمزه ترین و غذای بسیار محبوب در ایران است. این غذا در شهرهای مختلف ایران به صورت مختلف سرو میشود، ولی عموما به عنوان یک خوراکی گرم و پر طراوت تقدیم میشود.
برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی ابتدا نیاز دارید یک سینی پفیلا را با لایه هایی از رب گوجه فرنگی بپوشانید. در این مرحله، شما همچین میتوانید از سس سیر و سایر انواع سسها استفاده کنید تا چسبندگی پفیلا به رب افزایش یابد.
سپس پفیلا را با مزهای از مواد دیگر دلچسب کرده و سینی را با مزهای از رب روی پفیلا پوشانده و داخل فر قرار دهید. بعد از گذاراندن آن در فر برای حدود 15 دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فریش می کنیم.
بعد از پختن، پفیلا را با رب و مواد دلخواه تزیین کرده و آن را برای سرو درآورید. این غذای دلچسب و تازه زیر چیزی پریده آماده سرو شدنکه همه را به خاطر طعم فوق العاده و افزایشش علاقه میدهد.
آموزش تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی
پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی یکی از خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه ای است که به صورت خانگی تهیه میشود. این وعده غذایی با ترکیب اصلی گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی تهیه میشود و با داشتن طعم تلخ و شیرینی آن دو ماده به عنوان یک غذای خوشمزه و انرژی زا بسیار محبوب است.
برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی، ابتدا گوجه فرنگیهای تازه را دوخته و سپس به آنها رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و روغن اضافه میشود. سپس همه مواد مذکور با هم مخلوط میشوند و در یک قابلمه به مدت 30 دقیقه به اندازه کافی پخته میشود. سپس با استفاده از یک مخلوط کن یا یک خردکن پفیلا را به عدد زوج کوچک شکل داده و در یک ظرف ریخته شده. سپس با پودر نان، پودر گردو و اجاق گاز، پفیلا را به مدت 20 دقیقه درون فر میپزیم.
این وعده غذایی بسیار خوشمزه است و میتوان آن را به عنوان محصولات خود در خانه تهیه کرد. به دلیل داشتن خصوصیات ضد قارچ و آنتی باکتریایی، این ماده غذایی میتواند به عنوان یک محافظ برای تمامی مواد غذایی مانند مرغ، برنج و یا ماهی استفاده شود. بنابراین آموزش تهیه این ماده غذایی بسیار به صرفه است و همهی افراد میتوانند با استفاده از این روش، پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی خوشمزهی خود را در خانه بسازند.
راهکارهایی برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی
پفیلا گوجه ای یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها مورد علاقه قرار میگیرد و برای طعمی عالی و خواص بسیار مناسبی که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطلب قصد داریم تا به شما بگوییم که چگونه پفیلا گوجه ای را با استفاده از رب گوجه فرنگی تهیه کنید.
اولین مرحله در تهیه پفیلا گوجه ای با استفاده از رب گوجه فرنگی، تهیه رب گوجه فرنگی است. برای تهیه رب گوجه فرنگی، میتوانید گوجه فرنگیهای خود را برش دهید و در مقداری آب به مدت حداقل یک ساعت بجوشانید. سپس با استفاده از ظرف مخصوص، گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه نمک و ادویههای مورد نظرتان به مدت حداقل نیم ساعت در حرارت پایین پخته و رب گوجه فرنگی خود را تهیه کنید.
بعد از تهیه رب گوجه فرنگی، میتوانید به تهیه پفیلا گوجه ای بپردازید. ابتدا باید گوجه فرنگیها را خرد کنید و درون ظرف مخصوصی قرار دهید. سپس به همراه رب گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، فلفل دلمهای، فلفل قرمز، نمک و ادویههای کمی دیگر را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
سپس بهتر است که پفیلا گوجه ای خود را درون فر خنک کنید تا عمل خوبی روی زمینه گذارد. بعد از گذشت چند دقیقه، پفیلا گوجه ای شما آماده است و میتوانید آن را به همراه نان و یا برنج سرو کنید و از طعم عالیاش لذت ببرید.
مراحل تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی
تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که با استفاده از مواد اولیه ساده و روش آسان قابل تهیه می باشد.
برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه فرنگی ابتدا باید گوشت را با نمک و فلفل به عنوان اصلی ترین مواد پخت ، در یک قابلمه کوچک پخت کرده و آن را در قابلمه ای به نام پف که در ابعاد مناسب می باشد قرار دهید.
سپس باید گوجه فرنگی و پیاز را به صورت خرد شده در سس ریخته و به مدت چند دقیقه پخته شده و به پف اضافه کرد تا به خوبی با هم ترکیب شود. در این بخش می توانید سبزیجات همچون فلفل دلمه ای، گوجه سبز، نعناع و... را نیز اضافه کنید.
در ادامه باید رب گوجه فرنگی را به شکل مرحله ای به پفیلا اضافه کرد و به آرامی هم مخلوط کنید تا رب، مواد مختلف را خوب بگیرد و طعم خوشایندی به غذا ببخشد. از دیگر موادی که می توانید به پفیلا اضافه کنید می توان به ادویه های مختلف همچون گردو، زنجبیل، زیره، زعفران و… اشاره کرد.
بعد از اینکه تمام مواد خوب در هم ترکیب شد، پف را درون فر قرار دهید و برای مدت 20-25 دقیقه پخته کنید تا گوشت بپزد و غذا در سطح مناسبی رنگ و خوشمزگی پیدا کند. پس از پخت شدن می توانید پفیلا را با سبزیجات و نان تازه سرو کنید و از طعم شگفت انگیز آن لذت ببرید.