تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پاچینی کتف و بال در جوجه گردان
پاچینی کتف و بال در جوجه گردان یک غذای خوشمزه و محبوب است که اغلب در مناسبتها و جشنها سرو میشود. این غذا از قطعات کتف و بال جوجه تهیه میشود که با سس غنی و خوشمزه جوجه گردان تهیه میشود. در زیر چند مرحله برای تهیه این غذا توضیح داده شده است:
ابتدا برای تهیه پاچینی، قطعات کتف و بال جوجه را با آب و نمک روشن کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس آنها را با آب بریان نرم و پخته کنید.
مواد لازم برای تهیه سس جوجه گردان شامل رب گوجه فرنگی، ادویهها، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل است. در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و پیاز را تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
هنگام سرو، پاچینی را روی ظرف بچینید و سس جوجه گردان را روی آن بریزید. این غذا را میتوانید با برنج یا نان سرو کنید. این غذا ترکیبی از طعمهای تند و شیرین است که مطمئناً خانواده و دوستان شما را شگفتزده خواهد کرد.
