طرز تهیه پاچینی کتف و بال در جوجه گردان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاچینی کتف و بال در جوجه گردان

پاچینی کتف و بال در جوجه گردان یک غذای خوشمزه و محبوب است که اغلب در مناسبت‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. این غذا از قطعات کتف و بال جوجه تهیه می‌شود که با سس غنی و خوشمزه جوجه گردان تهیه می‌شود. در زیر چند مرحله برای تهیه این غذا توضیح داده شده است:

ابتدا برای تهیه پاچینی، قطعات کتف و بال جوجه را با آب و نمک روشن کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس آن‌ها را با آب بریان نرم و پخته کنید.

مواد لازم برای تهیه سس جوجه گردان شامل رب گوجه فرنگی، ادویه‌ها، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل است. در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و پیاز را تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

هنگام سرو، پاچینی را روی ظرف بچینید و سس جوجه گردان را روی آن بریزید. این غذا را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید. این غذا ترکیبی از طعم‌های تند و شیرین است که مطمئناً خانواده و دوستان شما را شگفت‌زده خواهد کرد.