1- آموزش تهیه پاستای زر ماکارون
تهیه پاستای زر ماکارون یکی از سادهترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمام مناطق از شمال تا جنوب، غرب تا شرق، مورد علاقه و مصرف مردم وجود دارد. این غذا با استفاده از مواد اولیهی ساده و اقتصادی و با ارائه نکات مهم در زمینه ی تهیه آن، بسیار سریع و آسان پخته میشود.
برای تهیه پاستای زر ماکارون ابتدا بایستی یک قابلمه با آب شروع به جوشاندن کنید. در این مرحله در صورت داشتن ماست، آن را با آب اضافه کرده و نیم ساعت قبل از شروع پخت به آب افزودن کنید تا اگر خوراک شما در حین پخت زیاد ترش شد، با ماسه کردن آن از افزایش ترشی جلوگیری کنید. سپس روی آب جوشدهنده پاپریکا را به همراه یک قاشق کافی از نمک درونش بریزید.
در ادامه ماکارون را به داخل آب جوش معرفی کرده و با توجه به ضریب نرمی پاستای مورد نظر، مدتی برای آن پخت بدهید. برای داشتن پاستای زر با ضریب نرمی مطلوب، بهتر است در زمان پخت و بعضا به صورت تفریفی نمک به آن اضافه کنید تا بهتر در برابر استحکام آب مقاومت کند. همچنین در حین پخت، میتوانید یکسره آب را داغ نگه داشته و در موارد لازم داخل ماکارون بریزید تا به حداکثر عملکرد برای پخت این غذا برسید.
با ادامهی پخت و تهیهی پاستای زر ماکارون و با در نظر گرفتن نکات بالا، میتوانید از آرامشی سرایت پیدا کنید که در معرض یادگیریهای مفید، در مورد نکات مهم روی پسوندها و ترفیعات طبیعی پاستا بازیافت و نگارش بیهودهی تمام مواد و مصارف ، به شما هدیه داد. با مصرف این غذا سیریم و لذت ببریم!
2- قدم به قدم تهیه پاستای زر ماکارون
تهیه پاستای زر ماکارون یکی از رایجترین غذاهای دنیاست. به راحتی میتوان لذت این غذا را در خانه تجربه کرد. برای تهیه پاستا زر ماکارون به چند ماده مواد اصلی احتیاج داریم که شامل ماکارونی، گوشت چرخکرده، قارچ، پیاز، سیر، روغن زیتون، سس تماج، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه است.
قدم اول تهیه پاستا زر ماکارون، آوردن آب به جوش میباشد. باید یک قدرتی آورد که به از هم ریختن پاستا بعد از پخت نزدیک نشود. سپس سس تماج، سیر و پودر سیر را به همراه گوشت چرخکرده در دیگ داغ کرده و پس از اینکه رنگ آن تغییر کرد، پیاز و قارچ را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا قارچ ها طره شوند.
سپس ماکارونی را به آب داغ اضافه کرده و به مدت karta مطابق دستور پخت کنید. معمولاً karta زمان کافی است تا پاستا بپزد و نیز کاملاً پخته شود، اما ممکن است این موضوع بسته به نوع ماکارونی مورد استفاده و فرم رنگ آن کمی تفاوت داشته باشد.
هنگام اضافه کردن پاستا به تهیه شده سس، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را به مواد داخل دیگ اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید تا همگی داخل پاستا قرار بگیرند. بعضی از مردم پارمزان را بعد از پخت پاستا به عنوان یک پودر نوکی بر فنجان خود میریزند. سپس پاستا را روی دیسک مد نظر خود قرار دهید و در سرو کنید. پاستای زر ماکارون آنقدر عالی است که حتی میتواند به عنوان یکی از مهمترین غذاهای خانواده مورد استفاده قرار بگیرد.
3- مواد لازم برای تهیه پاستای زر ماکارون
برای تهیه پاستای زر، موارد زیر لازم میباشد:
1. ماکارونی: در تهیه پاستای زر از ماکارونی اسپاگتی استفاده میشود. بسته به تعداد نفراتی که مایل به پذیرایی هستید و همچنین میزان آن را میتوانید مشخص کنید.
2. پنیر پارمزان: از پنیر پارمزان برای تهیه سس طعم دهنده پاستای زر استفاده میشود. میتوانید این پنیر را به راحتی از هر فروشگاهی تهیه کنید.
3. روغن زیتون: برای تهیه سس پاستای زر، نیاز به روغن زیتون دارید. با توجه به تعداد نفراتی که موجود هستند و همچنین میزان پاستایی که تهیه میکنید، مقدار مناسبی روغن زیتون برای شما مشخص میشود.
4. سیر: سیر نیز از مواد اصلی تهیه پاستای زر است. نیاز به 2-3 حبهی سیر دارید.
5. گوجهفرنگی: اضافه کردن گوجهفرنگی به سس پاستا، طعم خوشمزهای به آن خواهد داد. نیاز به یک یا دو عدد گوجهفرنگی دارید.
6. نمک و فلفل سیاه: برای طعم دهی به سس پاستای زر، بهتناسب میزان پاستایی که تهیه میکنید، نیاز به حداقل 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه دارید.
7. گیاهان خشک: برخی از گیاهان خشک مانند جعفری، رزماری و آویشن در تهیه پاستای زر استفاده میشود. دستورالعمل تهیه این پاستا دارای طعم خاصی خواهد بود که با اضافه کردن گیاهان خشک به سس پاستا، بیشتر به چشم واقعیت خود نزدیک خواهد بود.
4- نوع بهترین آشپزخانه و وسایل برای تهیه پاستای زر ماکارون
تهیه پاستا زر ماکارون، یکی از محبوبترین و عالیترین صبحانهها است که به راحتی در بسیاری از خانهها و با استفاده از وسایل سادهای مانند ظرفهای خوراکی، قاشق و پان، تهیه میشود. در این شرایط، کمتر کسی هست که از خونه خارج شود تا به فروشگاه مشهور محلی بروند و وسایل لازم را برای تهیه پاستا زر ماکارون خریداری کنند.
شما برای اینکه بتوانید بهترین پاستای زر ماکارون را تهیه کنید، به بهترین وسایل در آشپزخانهتان نیاز دارید. این وسایل شامل دیگهای عمیق و بزرگ، ماهیتابههای عالی، قاشقهای مخصوص پاستا و برشتههای خوراکی میشود. علاوه بر این، یک آشپزخانه عالی که امکان خوبی برای گرم کردن و پخت غذاها را دارد، همیشه برای تهیه پاستا زر ماکارون که اغلب حرارت الزم دارند، مناسبتر خواهد بود.
اگر میخواهید بتوانید بیشتر توجه کنید و به بهترین پاستای زر ماکارون دست یابید، بهتوصیه میشود که برای تهیه این پاستا، به رستورانهای معروف و گرانقیمتی مراجعه کنید و آشپزهای حرفهای آنها را بهکار بگیرید.
در نهایت، برای تهیه بهترین پاستای زر ماکارون مهمترین موضوع، ذوق و هنر است. شما باید بدانید که چطور به نحو بهتری از وسایلی که برای تهیه پاستا در اختیار دارید، استفاده کنید و چطور به بهترین شکل از مواد غذایی استفاده کنید. با این سادهترین تدابیر طبخ و آشپزی، شما قطعا میتوانید بهترین پاستای زر ماکارون را تهیه کنید.
5- ترفندهای آشپزی برای تهیه پاستای زر ماکارون
پاستا زر ماکارون یکی از پر مصرف ترین غذاها در سراسر جهان است و بسیاری از افراد آن را به عنوان غذای مورد علاقه خود می شناسند. زر ماکارون با آب و نمک و یا با استفاده از یک مخلوط مورد علاقه، مانند روغن زیتون یا سس پستو، طبخ می شود.
اما چگونه می توان طعم و مزه پاستا را بهبود داد و با ترفندهایی هوشمندانه، برای شما تنوع غذایی ایجاد کرد؟
ترفند اول، استفاده از آب و آبلیمو. آبلیمو باعث خواهد شد پاستا زر ماکارون شما همیشه رنگ درخشانی داشته باشد و طعمش تازه تر باشد. برای استفاده از این ترفند، در هنگام جوشاندن پاستا آب بنیاد را با یک و نیم قاشق آبلیمو مخلوط کنید.
ترفند دوم این است که باید از آب و نمک استفاده کرد. شما باید به اندازه مناسبی از آب و نمک استفاده کرده و نمی توان از هیچ یک از آنها کمتر شد. استفاده از آب و نمک به ازای هر چهار لیتر آب، یک قاشق نمک برای آب و دو قاشق نمک برای پاستا نیاز است.
ترفند سوم، استفاده از آب جوش برای پاستا زر ماکارون است. آب جوش از کیفیت پاستا زر ماکارون تاثیر گذار است. ترجیحاً باید از آب جوش استفاده کنید تا از آب سرد. بنابراین، قبل از جوشاندن پاستا، باید آب را به حالت جوش درآورد و سپس پاستا را به آب بریزید.
ترفند چهارم، نرم و تر بودن پاستا زر ماکارون است. برای اینکه پاستا نرم و تر باشد، باید پس از تهیه آن، آن را در آب یخ بریزید. بعد از ۳-۴ دقیقه، پاستا نرم تر و خوشمزه تر خواهد شد.
ترفند پنجم، نگهداری از ظاهر پاستا است. برای نگهداری از ظاهر پاستا می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. زمانی که پاستا را آماده کردید، آن را بر روی یک صفحه بزرگ یا تخته مربوطه بریزید و سپس یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید و کمی با هم مخلوط کنید. این ترفند به پاستای شما عطر و طعم خوبی می دهد و آن را برای مدت طولانی نرم و تازه نگه می دارد.
با این چند ترفند ساده، می توان یک پاستا خوشمزه و با کیفیت تهیه کرد و به تنوع غذایی خود بیافزایید.
6- طرز تهیه پاستای زر ماکارون با گوشت چرخکرده
پاستای زر ماکارون با گوشت چرخکرده یکی از محبوبترین پیشغذاهای ایتالیایی است. این غذا از ترکیبی از پاستا و گوشت چرخکرده تهیه میشود و با شیرینی و طعم لذیذی که به آن میبخشد، علاقهمندان زیادی را به خود جلب کرده است. در ادامه با طرز تهیه این پاستا آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای پختن پاستای زر ماکارون با گوشت چرخکرده شامل گوشت چرخکرده، پاستا زر ماکارونی، سیر، پیاز، رب گوجهفرنگی، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و آب میباشد.
برای شروع، پاستا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نصف پخته شود. در همین حین، سیر و پیاز را رنده کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون سرخ کنید. سپس گوشت چرخکرده را به این مواد اضافه کرده و بعد از چند دقیقه، رب گوجهفرنگی، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، پاستا را از آب بردارید و به قابلمه گوشت و سیر و پیاز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به مواد اضافه کرده و برای حدود 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم پخت کنید تا پاستا کاملاً پخته و غذایتان آماده سرو شود.
به آسانی میتوانید طرز تهیه پاستای زر ماکارون با گوشت چرخکرده را در منزل دنبال کنید و از غذایی شیرین و پرمزه برای خانواده خود بپزید.