طرز تهیه پاستای بلونز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستای بلونز

در این مقاله، به بررسی روش تهیه پاستای بلونز پرداخته خواهیم شد. پاستا بلونز یکی از غذاهای اساسی در فرهنگ غذایی ایتالیاست و در حال حاضر در سراسر جهان محبوبیت دارد. این پاستا با استفاده از تخم مرغ و آرد سفید تهیه شده است و در مقایسه با پاستاهای دیگر، دارای غلظت بالا تری است.

برای تهیه پاستای بلونز، بهتر است از آرد سفید و تخم مرغ تازه استفاده کنید. برای آماده کردن تقچا، تخم مرغ را با یک قاشق چوبی درون یک کاسه بزرگ شکسته و به همراه آرد سفید به صورت مرحله به مرحله ترکیب کنید تا تقچا را شکل دهید. سپس تقچا را روی سطح کار خود با دستهای خود کمی طراحی کنید، در صورتی که حس داشتید تقچا خشک است، کمی آب یا روغن اضافه کنید تا خمیر تر شود.

سپس، ترشی پژه و یا پنیر رومی از پیش آماده شده را درون پاستای بلونز قرار دهید، حالا آن را به صورت نیم دایره یا مربع بسته و با مواد نان فرش کرده شده در آب جوش اسکات بدهید. بعد از چند دقیقه، پاستا بلونز آماده خوردن خواهد بود. اگر می خواهید پاستای بلونز را با سس سفید تهیه کنید، می توانید از آرد ماهی یا کورن فلور استفاده کنید تا سس ضخیم تری را تهیه کنید.

بهتر است هنگام سرو پاستا بلونز، آن را با پارمسان تازه و یا نعنا خشک خرد شده و روغن زیتون تزیین کنید، این خوراک با سالاد ساده یا سبزیجات پخته سرو کنید. پاستای بلونز یکی از غذاهای سبک و خوشمزه است که با رعایت هنر کامل یک پاستا، می توانید از شانسی لذت ببرید.



1. طرز تهیه پاستای بلونز با سس مرغ و سبزیجات

پاستا از غذاهایی است که بسیاری از افراد علاقه زیادی به آن دارند و در هر وعده‌ی غذایی می‌تواند مصرف شود. یکی از بهترین انواع پاستا، پاستای بلونز است که با سس مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود. در این روش، برگ‌های پاستا با انواع سبزیجات و مرغ به صورت سرخ شده و با سس ترش مرغ تزیین می‌شوند.

برای آماده کردن این پاستا، ابتدا می‌توانید یک قابلمه شیرینگ را بگیرید و آب را بر روی حرارت بالا بگذارید تا جوش بیاید. سپس برگ‌های پاستای بلونز را به آب پرتاب کنید و به مدت پنج دقیقه پخته شوند. سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید و روی صفحه ‌ی سطحی قرار دهید و تا زمانی که کاملا خشک شوند بگذارید.

بعد از اینکه برگ‌های پاستا خشک شدند، می‌توانید مواد اصلی این غذا را آماده کنید. ابتدا مرغ را به صورت ریز خرد کرده و بر روی حرارت زیاد سرخ کنید. پس از سرخ شدن مرغ، با مقداری پیاز و سیر سرخ شده، ترشی سبزیجات و کمی شربت قرمز هم‌راه کنید. همه این‌ها را به صورت ادویه‌ای پخته کنید تا یک سس آماده شود.

دفعاتی این سس را داخل دیگ دیگر به عنوان نوعی سس شیری بریزید و به مدت ده دقیقه داغ کنید. پس از پخت کامل، برگ‌های پاستا خشک را بگذارید و سس تهیه شده را به خوبی بر روی آن‌ها بریزید. سپس، پرتکست واژه‌های خیابانی معروف به "چچلی" و آن را به صورت تزیینی به این غذا اضافه کنید. این غذا آماده است و به همراه نان چاباتی و دمنوش گیاهی می‌تواند سرو شود.



2. پاستای بلونز با سس گوشت و قارچ

پاستای بلونز با سس گوشت و قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و کاملی است که در فصول سرد بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. این غذا شامل پاستای خمیری نیمه پخته، سس گوشت و قارچ، پنیر پارمزان و مواد اولیه دیگری است که با هم ترکیب می‌شوند تا یک غذای کامل، پرتقالی و بسیار خوشمزه به دست آید.

برای تهیه پاستای بلونز با سس گوشت و قارچ ابتدا پاستای خمیری را به مدت کافی آبگیری کرده و در حین پخت آبلیمو اضافه می‌کنیم. بعد از پخته شدن، پاستا را روی سینی ابکش قرار می‌دهیم و به خوبی آبکشی می‌کنیم.

در مرحله بعد، برای تهیه سس گوشت و قارچ، پیاز خرد شده را با روغن در قابلمه تفت می‌دهیم و به آن گوشت چرخ‌کرده، قارچ‌های خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می‌کنیم. سپس به آن آب، نمک، فلفل، گلابی و لوبیا نیز اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا همه با هم به خوبی ترکیب شوند.

سس گوشت و قارچ را سپس با پاستا ترکیب کرده، بر روی آن پنیر پارمزان را ریخته و در طبقه‌ بندی شده یخچال قرار می‌دهیم تا به خوبی سرد شود. در نهایت، بعد از سرو کردن، می‌توانیم با زیتون و پیاز خلالی سیاه غذا خود را تزیین کنیم و سرو کنیم.



3. پاستای بلونز با سس خامه و مرغ هویج

پاستای بلونز با سس خامه و مرغ هویج یکی از غذاهای شیرین و خوشمزه‌ای است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. این پاستا با استفاده از مرغ، هویج و خامه تهیه می‌شود و مزه‌ای شیرین و خوشمزه دارد که همه را شگفت‌زده می‌کند.

برای تهیه این پاستا، ابتدا باید پاستا را در آب نمکی جوشانده و آبکش کرده و روغن زیتون و سیر را بر روی آن بریزید و آرایش دهید. در ادامه هویج و مرغ را به صورت ریزخوری خرد کرده و در تابه‌ای با روغن زیتون سرخ کنید و به پاستا اضافه کنید. سپس به آن خامه، سبزیجات و پنیر تازه ریز شده را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا غذای شما آماده شود.

استفاده از هویج در این پاستای خامه‌ای به دلیل مزه شیرین آن باعث می‌شود که طعم غذای تان متفاوت و خاص باشد. همچنین، استفاده از مرغ نیز سبب شده تا غذای شما پر از پروتئین و مقوی باشد و مواد مغذی ‌اضافی به بدن شما بدهد.

در نتیجه، پاستای بلونز با سس خامه و مرغ هویج یکی از غذاهایی است که می تواند در هر زمان از روز و به هر شیوه مورد علاقه شما سرو شود. این غذا به دلیل طعم شیرین و خوشمزه آن مورد توجه خانواده‌ها و علاقه مندان به غذاهای شیرین قرار می‌گیرد و می تواند به عنوان یک راه حل کامل برای صرف یک وعده غذای شیرین در طعم های خوشمزه‌ای مختلف باشد.



4. پاستای بلونز با سس ریحان و پنیر پارمزان

پاستای بلونز با سس ریحان و پنیر پارمزان، یکی از سفره های ایتالیایی است که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این پاستا با استفاده از پسته ها، سیر، ریحان و پنیر پارمزان ساخته شده و ترکیبی دلپذیر و رویایی از طعم های ایتالیایی را ارائه می دهد.

برای ساختار دادن به پاستای بلونز، بهتر است بازیافت پاستای سفت را برای این منظور استفاده کنید. یکی از هزینه های قابل توجه در تهیه این پاستا، خرید پسته ها و پنیر پارمزان است. پسته های تازه و با کیفیت و استفاده از پنیر پارمزان برترین α-decoration-strike-4">انتخاب برای یک پاستای بلونز برتر است.

ریحان و سیر نیز موادی هستند که برای تهیه این پاستا لازم است و به طعم و خوشبویی پاستای بلونز بویژه توجه دارند. برای ساخت پاستای بلونز با سس ریحان و پنیر پارمزان، پسته ها، آرد، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و به شکل ریش ریز باده می کنیم. پس از این کار آن را در اب پخته کنید و سپس پاستای تهیه شده را به همراه سس ریحان و پنیر پارمزان سرو کنید.

در این پاستا بلونز با سس ریحان و پنیر پارمزان، ریحان و پنیر پارمزان تند و تیز بوده و در کنار لطافت پسته ها صدای خوبی به همراه دارند. این پاستا به دلیل طعم و مزه اش دوست داشتنی است و بهتر است از آن به همراه نوشیدنی خوشمزه ایتالیایی لذت ببرید.



5. پاستای بلونز با سس ماست و خیارشور

پاستای بلونز یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب است که در ایران نیز به شکل گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پاستا با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات و سس تهیه می‌شود که با نوع خاصی از پاستا به همراه گیاهان خشک، پیاز و سیر تهیه و در روغن سرخ شده سرخ می‌شود. در نهایت با سس ماست و خیارشور پذیرفته می‌شود.

از آنجایی که پاستا بلونز به دلیل تنوع و عدم استفاده از مواد نگهدارنده پرطرفداری بسیاری داشته و برای غذاهای شاداب و کم کالری جایگزینی عالی است. با استفاده از سس ماست و خیارشور، می‌توانید این پاستا را بسیار شاداب کنید و عطر و طعم جدیدی برای آن به دست آورید.

برای تهیه سس ماست، می‌توانید ماست خام را با نمک و طعم دهنده‌های مختلفی مانند فلفل سیاه، و ادویه‌های خشک همچون کرچک به همراه خیارشور همبسته کنید. این سس علاوه بر تهیه شدن برای پاستا بلونز، می‌تواند به عنوان تنقلات یا سس دیپ به همراه سبزیجات، پنیر و صنوفیت صرف شود.

پاستای بلونز با سس ماست و خیارشور یکی از غذاهای سبک و سالم است که می‌توانید در خانه به سادگی تهیه کنید و در میان غذاهای گرم و سنگین برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی سبک و کم کالری هستند آمیزش مناسبی از طعم و عطرها را ایجاد کنید.



6. پاستای بلونز با سس سیر و ماهی کبابی

پاستای بلونز با سس سیر و ماهی کبابی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه برای وعده ناهار و شام می‌باشد. این غذا از چند قسمت تشکیل شده ‌که برای آماده کردن آن‌ها مراحل مختلفی پیش رو داریم.

ابتدا برای تهیه پاستای بلونز، باید بلونز را با آرد و فرنیتور بافتی‌شان کمی سفت تر شود. سپس به صورت نیم کره شکل شده و تکه‌های کوچکی روی آن به صورت چوب‌مرغی حک شوند. در نهایت، بلونز‌ها درون ظرف سرخ کن یا تابه تفت داده شده و به صورت سرخ شده و زرد رنگ دربیایی، آماده سرو شدن می‌باشند.

سس سیر نیز با استفاده از چند مواد اصلی پیش تهیه می‌شود. برای ساخت سس سیر، باید سیر را ریز خرد کرده و به روغن داغ پخته و در آخر با سس مایونز، سس گردو و به علاوه نمک و فلفل مخلوط شود. سس سیر در کنار پاستای بلونز، مزه تازه و خوشمزه‌ای به آن می‌بخشد.

اما برای تهیه ماهی کبابی ابتدا باید ماهی را با نمک و فلفل و دارچین مرغوب ترکیب کرده و سپس آن‌ها را در چند لایه فویل قرار داده و درون فر یا تابه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته شود. ماهی کبابی به علت طعم خوشمزه‌ای که دارد، سالاد و سوپ و همچنین پاستای بلونز با سس سیر را تکمیل و بهتر نمایان می‌شود.

در کل، پاستای بلونز با سس سیر و ماهی کبابی می تواند یک وعده شام کاملاً رویایی و ماندگار در یادگاری‌های شما و خانواده‌تان باشد که با مزه و ترکیبی شیک و مناسب ارائه می‌شود.