طرز تهیه پاستا ساده یک نفره
برای تهیه پاستا ساده یک نفره، نیاز به مقداری پاستا، آب، نمک و روغن زیتون دارید. در ابتدا، آب را در قابلمهای قرار داده و راهاندازی حرارت را انجام دهید تا آب به جوش آید. سپس، به تعداد مورد نیاز، پاستا را با دستهای شکسته و به آب اضافه نمایید.
بعد از اینکه پاستا به آب اضافه شد، به مدت 8-10 دقیقه، تهیهی آن را انجام دهید تا کاملاً پخته شود. در طی این فرآیند، درصورت نیاز به ترکیب آب به پاستا از طریق قاشق، اقدام نمایید. پس از اینکه پاستا پخته شد، آن را در یک دورنمای برنجی قرار دهید و با یک قاشق روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و ظرفی را برای این کار همیشه طاقچه محسوب شده است.
در نهایت، با اضافه کردن کمی نمک و فلفل، پاستای خود را ترکیب و خوشمزه کنید. میتوانید برای تزیین و تازه کردن طبقه خود، مقداری سبزیجات و پنیر روی پاستا اضافه کنید. با پختن پاستا ساده میتوانید سریع و آسان به یک وعده شام روزانه دست یابید.
طرز تهیه پاستا با سس یک نفره
برای تهیه پاستا با سس یک نفره ابتدا باید پاستا را در آب نمکدار و جوشانده سپس آنرا به صورت صفحه پهن بر روی ظرف مناسبی بریزید و کمی روغن بر روی آن بریزید تا خنک شود.
همزمان با پختن پاستا به سس پرداخته میشود. برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، یک قاشق روغن را گرم کرده و یک قاشق خوراک پیاز در آن تفت دهید، سپس روی آن یک قاشق کمی رس را بریزید و با رقیق کردن آن با آب به صورت شل یک سس بسیار خوشمزه تهیه کنید.
بعد از آماده شدن سس، پاستا را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و همچنین میتوانید نمک، فلفل و پنیر پارمزان رنده شده را به پسند خود بر روی آن اضافه نمایید. حتماً سعی داشته باشید که پاستا را هنگام سرو کردن همچنان گرم سرو کنید تا از خوشمزگی آن بهتر لذت ببرید. چیدن دانه های قارچ روی پاستا و یا اضافه کردن گوجه فرنگی حتی به آن زیبایی بیشتری ببخشید. با پسند خود میتوانید پاستای خود را تزیین کنید و لذت ببرید.
راهنمای پخت پاستا یک نفره
پاستا یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است که با توجه به سلیقه های مختلف، به صورت مختلفی پخته می شود. در این مقاله به راهنمای پخت پاستا یک نفره پرداخته می شود تا با استفاده از این روش، بتوانید در خانه به سرعت و با کیفیت بالا پاستایی خوشمزه و خوب پخته کنید.
اولین مرحله در پخت پاستا یک نفره، آماده کردن آب جوش است. بهتر است حدود یک لیتر آب را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. هنگامی که آب به جوش آمد، به آن کمی نمک اضافه کرده و سپس مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد، نوع پاستای مورد نظر را برای پخت انتخاب کنید. پاستای اسپاگتی، فتوچینی، پنهه و ... جزء پاستاهای معمول هستند. پس از انتخاب پاستای مناسب، می توانید آن را به آب جوشیده اضافه کنید. بهتر است طبق دستور پخت پاستا که بر روی بسته پاستا نوشته شده، عمل کنید.
در مرحله بعد، پاستا را به مدت حدود 8 تا 10 دقیقه در آب جوشانده و پس از این مدت زمان، با استفاده از دستگاه فیلتر یا صافی پاستا را از آب جدا کرده و آن را روی یک بشقاب یا ظرف پذیرایی بریزید. سپس با استفاده از نوع سس مورد نظر، پاستای خود را تزئین کنید.
در نهایت، برای تزئین پاستای خود می توانید از طرح ها و ایده های مختلفی استفاده کنید. مثلا با استفاده از پودر فلفل سرخ، سبزیجات خرد کرده یا کیک پنیر خرد شده. به هر حال، مهمترین نکته در پخت پاستا یک نفره، کنترل دمای آب و توجه به وقت پخت می باشد.
پاستا با ماهیچه یک نفره
پاستا با ماهیچه یکی از بهترین انتخابهای غذایی برای یک شخص است که به دنبال وعدهی غذایی غنی از نشاسته و پروتئین میباشد. این غذا طعم و عطر دلنشینی دارد و با مشاهدهی اشکال خیره کنندهی آن، دهان هر کسی آب نمیافتد.
برای تهیهی این غذا بهتر است از شیرینگی ایتالیایی استفاده کنید که به ما بویی خوشبو و طعمی لذیذ میدهد. برای ابتدایی ترین روش، میتوانیم ماکارونیهای کوچک و باریک را در آب جوش بریزیم و آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانیم. در این مدت بهتر است چند قطرهِ روغن زیتون را به آب اضافه کنیم تا مانع از چسبیدن ماکارونی به یکدیگر شود. پس از پخته شدن ماکارونیها، قرار است که مزه غذایی پاستای با ماهیچه را به عالی برسانیم.
برای ادامه باید یک قاشق غذاخوری را با روغن گرم کرده و سپس ماهیچهی سفرهای را در قابلمه پز کنیم. پس از پخت آنها، به ماهی ترشی، ریحان، و مرکبات اضافه کنیم تا طعم حساسیت بخش آنها کمی شیرینتر شود. سپس دو تا سه قاشق غذاخوری از نوشابهی لیموییِ ایتالیاییِ شرودا را به مواد ریخته و به خوبی مخلوط کنیم.
به دلایل گوناگون، پاستای با ماهیچه یک نفره در مقابل پاستا غذایی مستقل و خودمختار است که به شما اجازه میدهد که از آن به عنوان غذایی کامل و یکپارچه برای یک نفر استفاده کنید. به همین دلیل، این غذا دارای چندین نوع مختلف با ترجیحات مختلف است. با پاستای با ماهیچه، میتوانید برای بررسی مرکز حسی خود به محلهای مختلف ایتالیا بروید.
طرز تهیه پاستا سبزیجاتی یک نفره
برای تهیه پاستا سبزیجاتی باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، یک تکه پیاز را خرد کرده و در یک ماهیتابه تفت دهید. سپس یک حبه سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. پس از چند دقیقه، یک قاشق چایخوری رزماری، یک قاشق چایخوری زعفران و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه را به ماهیتابه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
سپس به ماهیتابه تره فرنگی، فلفل دلمهای، کدو حلوایی و کاروت را اضافه کنید و همهی مواد را با هم تفت دهید. بعد از چند دقیقه، یک بسته آبنمک و تندک و یک تکه برگ کلم به ماهیتابه اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید.
بعد از حدود ۱۰ دقیقه، با دقت برگ کلم و شاخهی رزماری را از ماهیتابه بردارید و سبزیجات را در قابلمه بگذارید. حالا به آب غلیظی که در قابلمه مواد خوشمزهی سبزیجاتی شما به وجود آمده باید پاستای لازم برای یک نفر را اضافه کنید. آب را همراه با پاستا به جوش آورده و با حرارت ملایم کمی روغن زیتون را تفت داده و به ماهیتابه اضافه کنید.
برای تزئین و ایجاد ظاهری زیبا، برگ کلم و شاخهی رزماری را بر روی پاستای سبزیجاتی قرار دهید. پاستای سبزیجاتی آمادهی سرو و پذیرایی شد. طعم و مزهی فوقالعادهی پاستا سبزیجاتی نیز میتواند تمام خانواده را به دلباخت حرکت دهد.
طرز تهیه پاستا با قارچ یک نفره
صبحانه، ناهار و شام بهترین وعدههای روزانه ما هستند؛ اما گاهی اوقات به دلیل کوتاهی زمان، ما نمیتوانیم از این وعدهها لذت ببریم. در اینجا ما طرز تهیه یکی از سریعترین و لذیذترین غذاها به شما آموزش میدهیم: پاستا با قارچ.
برای تهیه این غذا مواد زیر را به تعداد قابل توجهی برای یک نفر؛ یک لیوان پاستا، چند قارچ، نصف پیاز، یک حبه سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه، سس آفتابگردان و پنیر پارمزان مورد نیاز است.
ابتدا پاستا را در آب جوش برای حدود ۸ دقیقه بجوشانید. در این مدت، قارچها را به صورت ریز خرد کنید، پیاز را خرد کرده و حبه سیر را هم ترد کنید.
سپس در تابه، روغن زیتون را روی حرارت متوسط بگذارید و پیاز و سیر را تفت بدهید. پس از آن، قارچها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
پاستا را از آب جوش تخلیه کرده و به تابه بیفزایید. تابه را از روی حرارت نگیرید، سس آفتابگردان را به تابه بیفزایید و همه را با هم به خوبی مخلوط کنید.
پنیر پارمزان را بر روی پاستا بریزید و با فلفل سیاه تزیین کنید. این دستور پاستا با قارچ یک نفره البته قابل اجرا و تهیه برای هر تعداد نفری می باشد و امیدواریم درست کردن آن برای شما لذتبخش باشد.
