مراحل تهیه پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو
برای تهیه پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو ابتدا باید پاستا را در آب نمکی جوشانده و به صورت ال دنته (آبپز سبک) آماده کرد. سپس باید گوشت چرخ کرده را با روغن زیتون و پیاز رنده شده سرخ کرد تا رنگ دلخواه گوشت به دست آید. سپس به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
در مرحله بعد باید سس آلفردو را تهیه کرد. برای این منظور باید روغن و کره را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید و سپس پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید. آن را تفت دهید تا نرم شود. سپس شیر را به آن اضافه کرده و زیر آن را در حرارت ملایم تقریباً ۵ تا ۷ دقیقه به صورتی که حبابهایی در سس به وجود بیایند، ادامه دهید. سپس پنیر پارمزان رنده شده را به آن اضافه کرده و همگی را با هم مخلوط کنید تا مواد در سس آلفردو ذوب شوند و سس به خوبی غلیظ شود.
در مرحله بعدی باید پاستا را آبکش کرده و به سس آلفردو اضافه کنید و با هم مخلوط کرده و حرارت دهید. در نهایت باید گوشت چرخ کرده را به حجم کافی به سس پاستا اضافه کرد و همه را با هم مخلوط کرد تا سبکتر شود. سپس آن را به سرو کنید و دوستان خود را با این پاستا خوشمزه شگفتزده کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو
برای تهیه پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای ساخت پارچههای پنه از مواد زیر استفاده میشود: یک کیلوگرم پاستا، یک دستگاه گوشت خردکن، یک پیمانه آجیل خرد شده، دو بسته قارچ، یک عدد پیاز خرد شده، سه حبه سیر خرد شده، نیم کف دست تره فرنگی خرد شده، دو برابر پیاز پخته شده، نیم عدد چندر خرد شده و نصف پیمانه خورشتی(روغن زیتون به سلیقه).
برای تهیه سس آلفردو نیز به مواد زیر احتیاج دارید: یک پیمانه شیر، نصف پیمانه خامه، ۱/۴ پیمانه کره، ۲/۳ پیمانه پنیر پارمزان خرد شده، نمک و فلفل به سلیقه.
برای شروع، پاستای پنه را در آب جوش بگذارید و مطابق با دستورالعمل پخت کنید. در همین حال، گوشت، پیاز، سیر، ترهفرنگی و پنیر پارمزان را به صورت جداگانه در ماهیتابه ریخته و در روغن زیتون سرخ کنید. پس از آماده شدن پاستا، آن را از آب جدا کرده و به مواد سرخ شده بریزید. سپس قارچها را بریزید و در حین پخت آنها را همزنی کنید تا همه مواد سرخ شدهن به هم در بیایند. اسپاگتی را در کاسه پذیرایی بریزید و روی آن سس آلفردو خود را ریخت کنید. در آخر آجیلهای خرد شده را روی پاستا پنهی آماده شده بریزید و سرو کنید.
در نتیجه، با دنبال کردن مواد و طریقه یاد شده، میتوانید پاستا پنهی گوشتی خوشمزه و شیرین با سس آلفردو در خانه خود را تهیه کنید. این غذا علاوه بر خواص مغذی و ارتقای سلامتی، برای یک وعده غذایی شام آرامش بخش بسیار مناسب است.
نحوه پخت گوشت برای پاستا پنه با سس آلفردو
گوشت در پاستا پنه با سس آلفردو یکی از مهمترین مواد غذایی است که باید به درستی پخته شود تا طعم و کیفیت بالایی داشته باشد. برای پخت گوشت به منظور تهیه این دستور غذایی، ابتدا باید گوشت را برش داده و خرد کنید. گوشت خوراکی برای این منظور بهترین گزینه است. سپس باید آن را در تابهای کوچک و عمیق روغن کرد و با نمک و فلفل سیاه به طعم خود برسانید.
یکی از نکات پخت گوشت برای پاستا پنه با سس آلفردو این است که باید گوشت را به طور کامل پخته کنید. برای این منظور، میتوانید از قابلمهای بزرگتر و با فضای بیشتر برای پخت گوشت استفاده کنید. اگر گوشت شما ترش شده است، میتوانید با افزودن یک قاشق چایخوری سرکه به آن، آن را بهبود بخشید.
یکی دیگر از نکاتی که باید در نظر داشته باشید، این است که گوشت را قبل از اضافه کردن به سس آلفردو، باید به خوبی آب گرفته باشد. برای این کار، میتوانید گوشت خرد شده را در آب جوش به مدت چند دقیقه قرار دهید و سپس آن را خنک کنید. با این کار، میتوانید رطوبت گوشت را حفظ کرده و از خشک شدن آن جلوگیری کنید.
در نهایت پس از پخت گوشت، میتوانید آن را به سس آلفردو اضافه کرده و به مدت چند دقیقه سرخ کنید. اگر خواستید، میتوانید با استفاده از ادویههای مختلف، طعم و کیفیت گوشت را بهتر کنید. به یاد داشته باشید که پخت گوشت برای پاستا پنه با سس آلفردو، یکی از اصلی ترین مراحل تهیه این دستور غذایی است.
طرز تهیه سس آلفردو برای پاستا پنه با گوشت
سس آلفردو یک سس خامهای است که با عصاره پنیرparmigiano و پنیر پارمزانی پخته میشود. این سس از محبوبیت بسیاری در دنیای غذایی برخوردار است و به همراه پاستا به عنوان یک غذای اصیل ایتالیایی شناخته میشود. در اینجا قصد داریم راهکارهای لازم برای تهیه سس آلفردو برای پاستا پنه با گوشت را به شما ارائه دهیم.
بهترین گوشت برای تهیه این سس گوشت گوسفند است. شما میتوانید قسمت نرم و پیچیده آن یعنی ناحیه کمر را برای تهیه این سس استفاده کنید. مرحله بعد این است که شروع به آرمیدن و شیشهکردن گوشت کنید.
برای تهیه سس، بهتر است از پنیرهای پارمزانی و پارمزانو استفاده کنید. بعد از پاشیدن فلفل و نمک روی گوشت، آن را برای چند دقیقه بر روی شعله آرام قرار دهید. پس از آرمیدن گوشت، آن را با پروتئین سوخاری کرده و با آب ولای بلورینه (رومی یا سپاگتی) مخلوط کنید.
در نهایت سس آلفردو خود را ضمن کم کردن یک یا دو دانه سیر به فر و استفاده از شیر و خامه غلیظ، روی گوشت و پاستا بریزید و آن را با پنیر روشنی زده شده پارمزان همراه کنید تا مزهای خارج از این سکوی مواد پرتقالی برای شما برجسته شود. در نهایت، سیدترین پیشنهاد ما به شما این است که قبل از سرو کردن، سس را سریعاً مخلوط کنید تا شیرینیش حفظ شود و سس سفت و قابل خوردن باشد.
نکات مهم در تهیه پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو
پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو یکی از غذاهایی است که در ایتالیا بسیار معروف است و در سراسر جهان هم شناخته میشود. این غذا از پاستا بزرگ و تاولی که با گوشت برش مرغ یا گوشت گوسفند تهیه شده است، و سس آلفردو سفید از شیر و پنیر پارمزان درست میشود.
بهترین نوع پاستا برای تهیه این غذا، پاستا پنه است و در واقع این غذا به دلیل اینکه از پنه استفاده میشود، نام پاستا پنه را به خود گرفته است. برای پختن پاستا پنه، ابتدا باید پاستای مورد نظر را در آب جوش برای چند دقیقه آبکشی کرد. در طی این مرحله، سعی کنید پاستا را تازه و بافتی نگه دارید تا بعد از مخلوط شدن با سس، چسبندگی خوبی داشته باشد.
حال باید گوشت خود را برش دهید و در یک قابلمه به همراه مقداری روغن، پیاز و سیر و سبزیجاتی که دوست دارید، اهدا کنید. بعد از آن که گوشت شما کمی سرخ شده، میتوانید به آن سس آلفردو اضافه کنید. سس آلفردو سفید باید با مقداری شیر، پنیر پارمزان و مقداری پودر سیر تهیه شود. با مخلوط کردن همه این مواد و تغذیه آن روی شعله کم، میتوانید سسی کرمی و با طعم عالی تهیه کنید.
سرانجام پاستای آبکش شده را با سسی که تهیه کردید به همراه سبزیجاتی که دوست دارید، در قابلمه الحاق دهید و با علاقه و حوصله به مخلوط کردن دوباره این مواد، پاستا پنه خود را حاصل کنید.با افزودن کمی پنیر پارمزان و سبزیجات تازه به این غذا ظاهر جذاب تری به آن ببخشید و در ضمن با طعم شیرین و نرم این غذا، کاملا به یک غذای خانوادگی تبدیل شده است که همه افراد خانه میتوانند لذت ببرند.
راهنمایی هایی برای سرو پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو
سرو پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو یکی از غذاهایی است که هر رستوران ایتالیایی باید آن را در لیست غذاهای خود قرار دهد. این غذا شگفت انگیز، پرطرفدار و با طعمی شیرین و خامه ای بسیار لذیذ است. در ادامه به چند راهنمایی برای سرو پاستا پنه با گوشت و سس آلفردو می پردازیم.
راهکارهایی برای سرو پاستا پنه:
- ابتدا، روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار داده و پنه را برای چند دقیقه سرخ کنید. دقت کنید تا پنه به رنگ طلاایی برسد.
- حالا گوشت را در یک قابلمه دیگر با روغن و پیاز سرخ شده سرخ کنید و سپس یک گردنه کره ای روی آن بریزید تا طعمی خوشمزه بیفزاید.
- در یک قابلمه دیگر، سس آلفردو را تهیه کنید. این سس از شیر، پنیر پارمزان رنده شده، کره و سیر همراه با تکان دادن قابلمه هنگام آماده کردن پاستا تهیه می شود. دقت کنید که طعم اصلی سس آلفردو از قهوه خوری پنیر پارمزان است.
- پاستا را در یک قابلمه بزرگ با آب و نمک به صورت لاستیکی بپزید. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه طول می کشد تا پاستا بپزد. دقت کنید که پاستا را نباید بپزید تا پس از سرو غذا که باید یکم حالت کمی ترد و چسبنده داشته باشد.
- پس از پخت پاستا، آب آن را صرفه جویی کنید و پاستای پخته را به پنه ها و گوشت و سس آلفردو بیفزایید و حرارت پایین روی شعله حرارت بگذارید. خوشبختانه، این غذا را برای ۲۰ دقیقه به سیم بکشید تا همه اجزای آن به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
- غذا را با پنیر پارمزان رنده شده دوشیده سرو کنید. چنانچه دوست داشتید، از کمی فلفل سیاه نیز می توانید استفاده کنید.
به این چند راهنمایی پیشنهادی عمل کنید تا غذای فوق العاده ایتالیایی سرو شود. این غذا را به کمربند خود اضافه کنید و از تجربه لذیذش لذت ببرید.