طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه
پاستا پنه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این غذا با ترکیبی از پاستا، مرغ، خامه و پنیر ساخته میشود که طعم و مزه ای منحصر به فرد دارد. در اینجا نحوه تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه را شرح میدهیم.
ابتدا باید مرغ را برش داده و به مدت چند دقیقه با روغن درون تابه پخته شود. پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید و مرغ را بردارید و به آن یک وعده نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم مرغ به باقی غذا داده شود.
جهت پخت پاستا ابتدا آب را به جوش در آورید و پاستا را به آن اضافه کنید. پس از گذشت زمان مشخص شده روی بسته پاستا، آن را از حرارت بردارید و توسط چینی آب خنک روی پاستا را حذف کنید.
سپس به تابه ای که مرغ در آن پخته شده است، شیر و خامه را اضافه کرده و به همراه مایعات روی حرارت بگذارید تا همه باهم باز شوند.
پاستا را به تابه اضافه کنید و باز هم روی حرارت باقی بگذارید تا هر دو در کنار هم داغ شوند.
در نهایت، به غذای خود پنیر روی آن بریزید و به همراه سس خامهای سرو کنید. غذایی شگفتانگیز و دلپذیر را در جلوی خودتان خواهید داشت.
پاستا پنه با مرغ و خامه چطور درست کنیم؟
برای درست کردن پاستا پنه با مرغ و خامه نیاز به چند مواد اساسی مانند پنه، مرغ، خامه، سیر، پیاز، ادویههای چاشنی، نمک و فلفل دارید که با هم ترکیب شده و در نهایت یک غذای خوشمزه و ارزشمند به دست خواهند آمد.
اولین گام برای درست کردن این غذا، پخت مرغ است. برای این منظور میتوانید مرغ را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویههای چاشنی مانند نمک و فلفل، درون تابه بپزید تا کاملاً پخته شود.
در مرحله بعد، پیاز و سیر را خرد کرده و با روغن زیتون در تابه سرخ کنید تا رنگشان به صورت طلایی درآید. سپس مرغ پخته را به تابه اضافه کرده و همراه با پیاز و سیر بپزید.
در مرحله بعد، خامه را به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا خامه بجوشد و از بین نرود. در این مرحله بهتر است میریز از پیاز و سیر حتی تا آن منقی کرده شود.
دقت داشته باشید که پاستا پنه را به صورت جداگانه پخته و به صورت مخلوط با مرغ و خامه سرو کنید. پاستا را به مدت حدود 10-12 دقیقه در آب نمکی جوشانده و پس از اینکه آن را صاف کردید، به تابه مرغ و خامه اضافه کنید.
در نهایت، باز هم طعم این غذا را تنظیم کنید و اگر لازم با فلفل یا نمک بیشتر آن را تنظیم کنید. پسته خرد شده به عنوان تزیین، به این غذا اضافه کنید. پاستا پنه با مرغ و خامه حالی که آدم را به متانت و تشویق به مصرف مواد مفید می کشاند، great کاملاً است.
راهکارهایی برای تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه
برای تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه به چند مرحله نیاز داریم. در ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور نیاز به پاستا پنه، مرغ، فلفل دلمه ای، سیر، پیاز، خامه ترش، پنیر پارمیزان، روغن زیتون، آب و نمک و فلفل سیاه داریم. در ادامه پاستارا در آب نمکی جوشانده و آبکش کرده و روغن زیتون را در یک ماهیتابه داغ کنیم. سپس پیاز و سیر را تفت دهیم تا طلایی شود.
بعد از آن، باید مرغ را به اندازه دلخواه تکه تکه کنیم و آن را به پیاز و سیر اضافه کرده و با پیاز و سیر تفت دهیم. بعد از آن، فلفل دلمه ای را به مرغ اضافه کرده و ۵ تا ۷ دقیقه دیگر آن را تفت دهید تا طرفین فلفل طلایی شود. حالا باید خامه ترش را به ترتیب آب، نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمیزان به آن اضافه کنیم و با هم ترکیب کنیم.
در این مرحله، باید پاستا پنه را دوباره در آب جوشانده و آبکش کرده و به مرغ و خامه اضافه کنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط کنیم تا همه چیز برای سرو آماده شود. پاستا پنه با مرغ و خامه آماده سرو است و میتوان آن را با خوشمزه های دیگر چون گرند پارمیزان و پیاز کارامل جاتی نیز تزیین کرد.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه
پاستا پنه با مرغ و خامه یکی از غذاهای ایتالیایی پرطرفدار است که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. برای تهیه این غذا نیاز به تهیه مواد غذایی مناسب و به دقت طبقهبندی شده دارید.
در این غذا، از نوع خاصی از پاستا یعنی پنه استفاده میشود که نوعی پاستا معمولی با قطر بزرگتر است. جزئیات دیگر از مواد لازم عبارتند از مرغ بدون پوست و استخوان، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، خامه، پنیر پارمزان، زعفران، نمک و فلفل سیاه.
برای شروع، پنه را در آب جوش برای حدود ۶ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. بعد از آن، مرغ را برای چند دقیقه در ابکاری پخته و به صورت ریزرنگ خرد کنید. پیاز و سیر را نیز خرد کرده و در روغن گرم تفت دهید تا طلایی و شفاف شوند. سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و برای ده دقیقه دیگر به آن اجازه دهید که پخته شود.
در مرحله بعد، خامه را به ترکیب مواد بیفزایید و بهمدت کافی بخارپزید تا یک حالت کرمی بگیرد. پس از آن پنه را با چند قاشق از آب پخته خود رطوبت داده و با مواد مختلف به آرامی مخلوط کنید. بهتر است غذا را با مقدار کافی از پنیر پارمزان و زعفران تزئین کنید. کنترل کردن مواد لازم تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه به شما کمک میکند تا یک غذای خوشمزه و سالم تهیه کنید که باعث شادی خانواده شما خواهد شد.
مرحله به مرحله تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه
برای تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه، در ابتدا باید پاستا را در آب جوش با نمک برای حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه آبپز کرد تا نیمه پخته شود. سپس پاستا را از آب برداشته و آب سرد بریزید تا جلوی پختن بیشتر روی پاستا را بگیرید. با استفاده از ظرفیتی متوسط، مرغ را به خردهرویهای کوچک خودتان برش دهید. در یک ماهیتابه، روغن زیتون را روی حرارت ملایم تا حرارت بگیرد. سپس یک پوست سیر خرد شده به روغن بزنید تا خیلی خوشبو و طعم دار شود.
سپس مرغ را به روغن داغ بریزید و بعد از سرخ شدن آن، بلند کنید. سپس پیاز ریز خرد شده به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا سبک شود. سپس یک دونه سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس به مواد همراه مزه بخشی کنید. خامه را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. نوشیدنی یا شراب مورد علاقه خود را بریزید و بعد از آن پاستا را به ماهیتابه باریک کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
بعد از آن، آمالیتی یا جعبه قارچ سفید را در ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید. در صورت رویت ندادن محتویات ماهیتابه، نمک و فلفل به طعم خودتان اضافه کنید. در نهایت، ماهیتابه را اخراج کنید و پاستا پنه با مرغ و خامه آماده است. اگر دوست دارید، میتوانید پارمزان را بر روی این غذا بریزید تا بهترین مزه را بگیرید. این غذا را در سفره شام یا ناهار سرو کنید و از غذای لذیذ تازه پخته خود لذت ببرید.
پاستا پنه با مرغ و خامه، یک غذای سریع و خوشمزه
پاستا پنه با مرغ و خامه، یکی از غذاهای سریع و ساده است که در محضر خانواده های ایرانی شناخته شده و محبوبیت خود را پیدا کرده است. این غذا شامل پاستاهای کوتاه و تخمیر شده با سسی شیرین و مرغ پخته شده در کنار خامه است که به دلیل طعم خوشمزه و ترکیبی عالی از مواد غذایی، در بین سایر غذاهای سریع و آسان ویژگی خاصی دارد.
برای تهیه این غذا، ابتدا پاستاها را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته و پس از آبکشی آنها را آماده سرو کردن قرار میدهیم. سپس مرغ را به تکه های کوچک خرد کرده و درون تابه با روغن سرخ میکنیم تا کاملاً پخته شود. سپس به آن خامه و سس را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. پس از چند دقیقه، سسی کرمی و خوشمزه تهیه خواهیم کرد که به عنوان سس پاستا به خوبی میپردازد.
در ادامه، پاستا را به سس خامه و مرغ اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سس به طور کامل بر روی آن پخش شود. سپس با چرخاندن تابه درون حرارت داده، پاستا به طور کامل با سس مخلوط خواهد شد و غذایی خوشمزه و غنی از پروتئین را خواهیم داشت. در پایان، با پخش کردن گل سیر خرد شده بر روی پاستا، این غذا آماده سرو و لذت بردن خواهد بود.
بدون شک، پاستا پنه با مرغ و خامه یک غذای خوشمزه، سریع و آسان محسوب میشود که به دلیل استفاده از مواد طبیعی و خوشمزه، از طعم بسیار خوبی برخوردار است. به همین دلیل، خانواده های مختلف با لذت این غذا را در هر زمان و خوراک در کنار خود دارند و از طعم فوق العاده و خوشمزه آن لذت میبرند.