مواد لازم برای پاستا پنه با سس قارچ
برای تهیه پاستا پنه با سس قارچ، مواد زیر لازم است:
۳۰۰ گرم پاستا پنه
۲۵۰ گرم قارچ تازه
۲ پیاز کوچک
۴ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری آرد
۲ پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۱ قاشق چای خوری آبلیمو
۳۰۰ گرم پنیر پارمزان خرد شده
ابتدا برای تهیه پاستا، روی ۴۵۰ میلیلیتر آب نمک بریزید و آن را بجوشانید. پاستا پنه را به آن اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه در حالت جوشاندن نگه دارید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به صورت آبکش کنید.
برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچها را ریز خرد کنید. پیاز و سیر را نیز خرد کرده و در قابلمهای با روغن زیتون و کره بجوشانید تا سبک شوند. سپس قارچها را به آنها اضافه کرده و تفت دهید تا آنها نیز سبک شوند.
سپس آرد را با مواد دیگر ترکیب کرده و در قابلمه مواد دیگر را اضافه کنید. شیر را به آنها تدریجا اضافه کرده و به هم بزنید تا ترکیب شوند. نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را نیز اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه میل کنید تا سس غلیظ شود.
در نهایت، پاستای پنه را با سس گرم سرو کرده و پنیر پارمزان خرد شده را روی آن بپاشید. این غذای دلچسب و خوشمزه را بدون هیچ گونه مواد نگه دارنده و با مواد طبیعی در خانه خود تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
نحوه پخت پاستا پنه
پاستا پنه (Penne) یکی از انواع محبوب پاستا است که به شکل مربعی و قلمی شکل دارد. نحوه پخت پنه بسیار ساده است و زمان زیادی نیز نمیگیرد. در ادامه به نحوه پخت این نوع پاستا پرداخته خواهد شد.
آماده کردن آب: برای پخت پنه ابتدا باید آب را در یک قوری بزرگی بریزید و به جوش آن برسانید. برای هر 100 گرم پنه، 3 لیتر آب مناسب است. آب را به شدت نمیبایستی نمکدهید، اما اگر میخواهید آب نمکدار دارید، باید یک قاشق چایخوری نمک به آب بریزید.
افزودن پنه به آب: بعد از جوش آمدن آب، پنه را به آن اضافه کنید، آن را همزدنی کنید و با توجه به نوع پنه که استفاده میکنید، زمان پخت آن متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی برای پخت پنه، حدود 10 تا 12 دقیقه زمان نیاز است. در طی پختپنه، باید به طور مداوم آن را همزدنی کرده تا پاستاده نشود.
آبکشی پنه: پس از پخت پنه، آن را در دستگاه آبکش قرار دهید و آب آن را به خوبی به همراه پنه تخلیه کنید. برای استفاده اگر پنه را به جای آبکش از دستگاه صافی استفاده میکنید، آن را در یک سینی قرار دهید و با یک کمک فرشتهای، آن را به ریزو دراز کشید و دراین حالت آب آن را به دور میریزید.
ادغام پنه با سس: پنه پخته را به سس دلخواه خود اضافه کنید و تمام آن را با هم مخلوط کنید. بعد از این کار، پنه شما آماده سرو کنید و اگر دوست داشتید میتوانید روی پنه نمک و فلفل سیاه پاشید. پنه پخته را میتوان با سسهای مختلفی مثل سس قارچ، سس ریحان، سس پرورشان و... سرو کرد و سبزیجات تازه و پنیر روی آن ریخت.
بدین شکل، پنه پخته آماده خوردن است. این روش بسیار ساده و سریع است و میتوانید با اضافه کردن مواد دلخواه خود به پنه، آن را سرشار از مزه کنید.
نحوه تهیه سس قارچ
نحوه تهیه سس قارچ
سس قارچ یکی از سس های پرمصرف است که میتوان آن را بهعنوان تنوع و طعمدهی به غذاهای مختلف استفاده کرد. این سس در بسیاری از غذاها، از جمله پیتزا، استیک و قارچ سوته، خوشمزه و محبوب است.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ شامل سس گوجه فرنگی، قارچ، پیاز، سیر، کره، گلپر و نمک و فلفل است. برای شروع، قارچها را خرد کرده و پیاز و سیر را ریز خرد کنید. سپس کره را در دیگی در کمی حرارت بگذارید و زیتون را به آن اضافه کنید.
در این مرحله، بهتر است قارچها را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا آبشان تبخیر شود. به این ترتیب، قارچها نیمه طره شده و به شکلی خوشمزهتر برای مزه دهی به سس شما اضافه میشوند. هنگام تفت دادن قارچ، پیاز و سیر را نیز به آن اضافه کنید تا بوی خوبی به سس دهد.
در مرحله بعد، سس گوجه فرنگی را به قارچ ها اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را به طعم دلخواه خود اضافه کنید و در این مرحله، میتوانید لطفا به مزه سس خود بدهید. در نهایت، سس قارچ شما آماده مصرف است. اگر میخواهید آن را به عنوان سس دیپ استفاده کنید، می توانید آن را با چیپس یا قارچ سوته سرو کنید.
راهنمای انتخاب قارچ مناسب برای سس
یکی از مهمترین عناصر مورد نیاز در تهیه سس، انتخاب قارچ مناسب است. به عنوان نمونه، قارچهای شامل قارچ صورتی، قارچ کرم، قارچ خوراکی و قارچ شیتاکه با سسهای مختلف بسیار سازگاری و هماهنگی دارند.
اگر میخواهید سسی با طعم و مزه تند تهیه کنید، بهتر است از قارچ شیتاکه استفاده کنید؛ البته قارچ شیتاکه ممکن است در مقایسه با سایر قارچها نسبتاً گران تر باشد. همچنین قارچ خوراکی که به نوعی از چند رنگی هاست، به تهیه سسی با طعم و مزه شیرین و ملس کمک میکنند. با این حال، باید توجه داشت که برخی از سسها به خوبی با این نوع قارچ سازگاری ندارند.
در پایان نیز برای یک مزه شیرین تر، میتوانید از قارچهای دیگری مانند قارچ صورتی و قارچ کرم نیز استفاده کنید. همچنین برای ایجاد تنوع در سس، میتوانید چند نوع قارچ را به صورت ترکیبی استفاده کنید. در هر صورت از این نکته اطمینان حاصل کنید که قارچ انتخاب شده، به خوبی با سس مورد نظرتان سازگار و هماهنگ است.
طریقه ترکیب پاستا پنه با سس قارچ
پاستا یک غذای محبوب و عالی برای فصل سرما است که میتواند تنها یا با سسهای مختلف سرو شود. یکی از سسهای محبوب پاستا، سس قارچ است که باعث میشود طعم روشن و خوشمزهای به پاستا ببخشد. در اینجا میتوانید یاد بگیرید که چگونه پاستا پنه را با سس قارچ ترکیب کنید.
برای شروع، نیاز به پرورش قارچها دارید. قارچها را به قطعات کوچک برید و آنها را در مقداری روغن زیتون روی حرارت بالا پخت کنید تا ترشی میوهها دور شوند. آنها را در کنار یک آرد خام و سیر رنده شده قرار دهید و آنها را در حرارت ملایم بکشید تا آرد طلاایی رنگ شود.
سپس آرد خام و شیر را در مقداری روغن تفت دهید تا یکی از مرحلههای غلیظ سس را داشته باشید. اکنون، سس قارچ خود را به این تفت دادهها اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. این مرحله بهتر است در حرارت ملایم انجام شود تا سس قارچی خود را از دست ندهد.
هنگامی که آماده سرو کردن هستید، پاستای پنه را در آب جوش مواد ریخته و برای 7-8 دقیقه آن را به صورت خوبی بپختید. پایانی، روغن زیتون را به پاستا اضافه کنید و سس قارچ را روی آن ریخته و آن را به خوبی مخلوط کنید. با توجه به نیاز به طعمدهی بیشتر، پیاز یا سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و همگی را به خوبی مخلوط کنید.
در نهایت، پاستا پنه با سس قارچ آماده است. بهتر است آن را با تره فرنگی تزیین کنید و با پنیر تازه ترش خنک سرو کنید. این یک غذای عالی و سرشار از طعم است که معمولاً همه را شاد میکند.
پخت پاستا با روش صحیح
پاستا یکی از خوراکیهای محبوب و پرطرفدار در جهان است. اما پختن آن به صورت صحیح و بهداشتی نیاز به دانش و اطلاعاتی دارد. در این متن توضیح خواهیم داد که چگونه میتوان پاستا را به صورت صحیح و بهداشتی پخت و از آن سلامت برداشت کرد.
ابتدا باید اقدام به جوشاندن آب در قابلمه کنیم. بهتر است برای جوشاندن پاستا حداقل 2 برابر حجم آن را مورد استفاده قرار دهیم. مثلا اگر میخواهیم 300 گرم پاستا را پخت کنیم باید حداقل 600 میلی لیتر آب در قابلمه بریزیم. بعد از جوشاندن آب، مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و سپس پاستا را به داخل آب بریزید.
پاستا را به مدت زمانی که روی بسته نوشته شده باشد در آب جوشانده شده پخته و سپس آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا از غلظت آب خارج شود. پاستا را بهتر است با برش خوردگی روی پوسته آن برش داده و پس از آبکشی، به داخل تابه یا ظرف پخته شده اضافه کنید.
نکته مهمی که در پخت پاستا وجود دارد، استفاده از آب نمکی و روغن خوراکی است. اضافه کردن نمک و روغن همراه با جوشاندن پاستا باعث میشود که آن بهتر و ارغوانیتر پخته شود. همچنین برای اینکه پاستا سفت نشود و نچسبد، نباید پس از آبکشی، در آب سرد قرار داده شود.
در کل، پخت پاستا به صورت صحیح و بهداشتی نیازمند توجه به جزئیات است. استفاده از مواد خام با کیفیت و بهداشتی، استفاده از مقدار مناسب آب، نمک و روغن، نگهداری درست پس از آبکشی و اضافه کردن مواد خاص در پخت پاستا و توجه به دمای مناسب در فرآوری آن میتواند باعث سلامتی و خوشمزگی غذای شما شود.