1. آشنایی با پاستا پنه آلفردو با گوشت
پاستا پنه آلفردو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که با ترکیبی عالی از پاستا، گوشت و سس خامهای سفید، به صورت ساده و شاداب در آمده است. این غذا در سالهای ۱۹۲۰ توسط سرآشپز یک رستوران در رم با نام “آلفردو دی للیوا” اختراع شد و برای اولین بار در تاریخ رستوران ارائه شد.
برای آماده کردن پاستا پنه آلفردو، ابتدا پاستای فرم دار را در آب جوش با نمک مخلوط کرده و بعد از آبکشی آن را در یک ظرف یکپارچه بریزید. سپس گوشت را به صورت ریز خرد کرده و در تابهای مقلد درون روغن زیتون برای چند دقیقه سرخ میکنیم. در این مرحله، سس خامهای را آماده کرده و به چرخه اضافه کنید. سس حدود ۲/۳ تا ۳/۴ قاعده خامه، کره، پنیر پارمزان خرد شده و ادویههایی مانند فلفل سیاه، نمک، زیره و سیر است. چرخه را بر روی شعله ملایم قرار دهید و سس را همراه گوشت روی پاستا بریزید.
این غذا بر روی ظروف سفید سرو شده و با پارمزان خرد شده بر روی غذا تزئین میشود. در کنار پاستا پنه آلفردو میتوانید نون سیر داغ را به عنوان نان همراه سرو کنید. این غذا با غذاهای سبک و پر از سالاد در کنار سرو میشود.
در کل، پاستا پنه آلفردو یکی از غذاهایی است که با ترکیبی فوق العاده و تکنیکی ساده و آسان، میتوانید با آنها در وسط یک شام شاداب و خوشمزه نشسته و لذت برد.
2. مواد لازم برای تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت
پاستا پنه آلفردو با گوشت یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که در سراسر جهان شناخته شده است. برای تهیه این غذا باید از مواد اصلی و اساسی آن یعنی پاستا، گوشت، سس کرم و پنیر پارمزان استفاده کرد.
ماده اولیه این غذا یعنی پاستا، باید به مقدار مناسب برای تعداد افرادی که میخواهید این غذا را برایشان تهیه کنید، به داخل آب جوشیده و در داخل قابلمه قرار داده شود تا در زمان مناسب آماده شود. پاستای پنه آلفردو با گوشت معمولا با استفاده از پاستای فتوچینی تهیه میشود که با توجه به طعم خاصی که دارد، به عنوان پاستای انتخابی در استفاده در این غذا توصیه میشود.
ماده دومی که برای تهیه این غذا مورد نیاز است، گوشت است. گوشت میتواند گوسفندی، گاوی و یا مرغ باشد. با توجه به علاقه شخصی، نوع گوشت مورد استفاده متفاوت خواهد بود. گوشت باید به صورت ریز خورده و سپس با تابهای در با زیتون یا حتی پیاز و سیر سرخ کرده شود و سپس به عنوان تزیین و درست کردن غذا استفاده میشود.
ماده سوم و اساسی این غذا، سس کرم و پنیر است. سس کرم با توجه به مقداری که مورد نیاز است، در تابه کوچکی روی حرارت قرار میگیرد تا گرم شود. سپس به آن پنیر پارمزان خرد شده و نمک و فلفل به آن اضافه میشود. در نهایت، گوشت ریزخورده و پاستا به سس اضافه میشود تا تمامی مواد در تابه با هم مخلوط شوند و آماده سرو شدن باشند.
بنابراین برای تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت، به مواد اصلی یعنی پاستا، گوشت و سس کرم به همراه پنیر پارمزان نیاز دارید. بعد از آماده کردن این مواد، غذای خوشمزه و خانگی خود را به راحتی تهیه کنید و به دوستان و خانواده خود سرو کنید.
3. آماده کردن مواد برای تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت
در این مطلب قصد داریم روش آماده کردن پاستا پنه آلفردو با گوشت را به شما آموزش دهیم. این غذای ایتالیایی، که از سال ها پیش مشهور شده است، محبوبیت فراوانی دارد و ماده اصلی آن نیز فرآورده گندم و گوشت است.
برای شروع، باید پاستا را به مدت 10 تا 12 دقیقه در آب نمک داغ بجوشانید، تا پاستای شما کاملا پخته شود. سپس آن را در ظرف غذا خود نگه دارید.
در مرحله بعد، گوشت قرمز را با نمک و فلفل سیاه به میزان کافی سپره کرده، در تابه روغن داغ و به مدت 5 تا 7 دقیقه برای سرخ کردن به داخل آن بریزید.
سس پنه آلفردو نیز می تواند از شیر، کره، پنیر پارمزان و نمک تشکیل شده باشد. برای تهیه سس خود، ابتدا به کمک یک ماهیتابه، 2 قاشق کره را به مرکبات خشک شده اضافه کنید و به صورت آهسته آن را برای 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه همراه با حرارت خفیف آن را با هم مخلوط کنید. در نهایت، پنیر پارمزان را به سس خود اضافه کنید و به آن نمک و فلفل سیاه برای تندی بیشتر اضافه کنید.
در نهایت، پاستای نگه داشته شده را به تابه آماده شده با گوشت، سس پنه آلفردو و برگ ریحان اضافه کنید و آن را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم به صورت مرتب آماده کنید. پاستایتان آماده سرو شدن است. لطفا این غذا را با برگ ریحان تزیین کنید و لذت بردید.
4. طرز تهیه سس پنه آلفردو
سس پنه آلفردو یکی از محبوبترین سسهای ایتالیایی است که معمولا به همراه پاستا مورد استفاده قرار میگیرد. ترکیب شیرین و شور این سس باعث میشود که آن را به راحتی با بسیاری از غذاها همراه کنید.
برای تهیه این سس، ابتدا ورقههای پنه را در آب جوش به مدت 2 تا 3 دقیقه پخته و سپس آنها را صاف و خشک میکنیم. در مرحله بعد، ما 75 گرم کره را در ماهیتابه ذوب کرده و پیاز خرد شده را تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس، 3 حبه سیر را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه بهمراه پیاز تفت میدهیم.
در مرحله بعد، نصف پیمانه قهوهخانهای شیر را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه برای آرام کردن باقی بگذارید. بعد از آن، آرد را به صورت آرام درست کرده و آن را به ماهیتابه اضافه کرده و آن را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت میدهیم تا سس غلیظ شود.
سپس، باقی شیر را به ماهیتابه اضافه میکنیم و آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر برای آرام کردن باقی میگذاریم. در نهایت، نمک و فلفل به طعم و میل خود اضافه کرده و سس را با پنههای پخته سرو میکنیم. با تزئین آن با تره، سیر تفت داده شده و پنیر پارمزان، میتوانید این دسر خوشمزه را به خانواده و مهمانان خود ارائه دهید.
5. طرز تهیه گوشت برای پاستا پنه آلفردو
پاستا پنه آلفردو یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که به دلیل طعم خوشمزه و دوستداشتنی، در سراسر جهان مورد توجه و استفاده قرار میگیرد. این غذا در بسیاری از رستورانها در سراسر جهان سرو میشود و مواد مختلفی میتواند به آن اضافه شود. یکی از مواد اصلی پاستا پنه آلفردو، گوشت است که همچنین منبع مناسبی از پروتئین است.
نوع گوشتی که برای پاستا پنه آلفردو استفاده میشود، میتواند برش خورده، پخته شده یا کج یا چرخ کردن آن باشد. اما بهتر است از گوشت شبیه به سته استفاده کرد. بدین منظور، فقط یک قطعه گوشت غیر چرخ کرده (مانند قطعه گوشت پانه که میتوانید آن را به چند بار برش خورده، رنده شده یا ریز شده در قالب خرد کردن درست کنید) را به سس پاستا پنه آلفردو اضافه کنید.
برای تهیه این گوشت بهتر است از گوشت چرخ کرده خریداری نکنید، بلکه خودتان گوشت را برش خورده کنید و سپس با چاقو چندین بار برش بزنید تا ظاهری شبیه به گوشت پانه بگیرد. سپس برشهای گوشت را بدون روغن میوهای یا هر نوع چربی دیگری سرخ کنید. در طی این فرایند، گوشت دمیده شود تا طعم بهتری بگیرد.
بعد از سرخ کردن گوشت، آن را به سس پاستا پنه آلفردو اضافه کنید و برای چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا گوشت در سس بپزد و طعم خوبی بگیرد. سپس با یک غلاف گوشت مرغ، آن را به همراه پاستا سرو کنید. با عصارهی لیمو تزیین کنید و از غذای خوشمزه و شاد کنندهی خود لذت ببرید.
6. طرز تهیه پاستا پنه آلفردو
پاستا پنه آلفردو یکی از پرطرفدارترین پاستاها در دنیاست که طعم بسیار خوشمزه ای دارد. این پاستا از فرآورده های شیرین (فلفل دلمه ای) و خامه تهیه می شود و با سسی سفت و کرمی تکمیل می شود که مرکب از پنیر تمیز شده پارمسان، بیوادر و تندور است. در این روش، ابتدا پاستا آل دنته به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار میگیرد. سپس موادی مانند خامه و پنیر در تابهای روی حرارت بسیار ملایم قرار گرفته و به سرعت هم میزنند تا مواد بهم بریزند و سس درست شود. سس در آخر با پاستا قاطی شده و سبزیجات تازه و پنیر پارمسان روی پاستا تزیین می شود.
یکی از مزیت های پاستا پنه آلفردو این است که می توان آن را با مواد مختلفی ترکیب کرد، از جمله مرغ، گوشت، قارچ یا هر چیز دیگری که خودتان می پسندید. برای تهیه پاستا پنه آلفردو نیاز به نکاتی همچون درست کردن سس در دمای کم و همراه با هم زدن دارد، اما اگر به درستی دنبال شوید، می توانید غذای خوشمزه و خانگی را به راحتی درست کنید.
รاینضمنا، پاستا پنه آلفردو بهتر است به صورت سریع طبخ شود و نباید برای مدت زیادی در حالت جوش باشد. همچنین در انتخاب پنیر برای تهیه این پاستا، بهتر است از پنیر پارمسان استفاده شود. نوع پنیر بیوادر و تندور نیز می تواند متفاوت باشد، اما بیوادر علی رغم نام فرانسوی خود بهتر است در این نوع از پاستا استفاده نشود. نوع پنیر تندور نیز بهتر است به صورت خرد شده برای تزیین پاستا استفاده شود. با دنبال کردن این نکات، می توانید پاستا پنه آلفردو خوشمزه و موفقیت آمیزی درست کنید.