طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ
تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که به سرعت در سراسر جهان محبوب شده است. این غذا با یک سس خامهای مخصوص و تقطیر شده با آردواره و پنیر پارمزان تهیه میشود که به راحتی میتوانید آن را با چند گام ساده در منزل تهیه کنید.
برای تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ ابتدا باید مرغ را تمیز کنید و آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سپس آن را با فلفل سیاه و نمک بپوشانید و به مدت چند دقیقه درون پان کوچکی که توی شعله ملایمی قرار دادهاید، پخته کنید تا رنگ بگیرد و بافت سفت و سرخ بگیرد.
سپس در پاستای آبجوش افزودن سپس ارکیده را آبکرد و به مدت چند دقیقه کاملاً نرم کنید. برخی از افراد ممکن است از پاستای زمینی استفاده کنند برای اینکه بافت یک دسته باشد.
سس پنه آلفردو تهیه میشود که تضمین میشود که غلاتی در آن حضور ندارد. برای تهیه آن شروع به ترکیب روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل سیاه، خامه و پنیر پارمزان میکنیم و آن را به مدت چند دقیقه درون حرارت دهنده قرار میدهیم تا به صورت تقطیر شده مخلوط شود.
پس از تهیه سس، پاستا و مرغ را با سس مخلوط کنید و مجدداً روی حرارت قرار دهید. برای سرویس دهی از پارمزان برش داده شده بر روی پاستا بپاشید و با سبزیجات تزئین کنید. این غذا همچنان یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی در سراسر جهان است و قطعاً به خانهای که یک بار پاستا پنه آلفردو با مرغ تهیه کردهاید افزوده خواهد شد.
مواد لازم برای پخت پاستا پنه آلفردو با مرغ
برای پخت پاستا پنه الفردو با مرغ، آماده کردن چند ماده اساسی بسیار مهم است، به همین دلیل آنها را با دقت و نکتهای خاص توضیح می دهیم.
مواد اولیه (برای ۴ نفر):
- ۳۰۰ گرم پاستا پنه (با ترجیحا نوع ایتالیایی)
- ۲۰۰ گرم مرغ گوشت کوبیده
- ۲ قاشق سوپ خوری کره یا روغن زیتون
- ۲ سنگریزه سیر رنده شده
- ۱ پیمانه شیر
- ۲/۳ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- ۱ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش آماده سازی:
۱) ابتدا باید پاستا را در داخل آب نمکی جوشان قرار دهید و تا زمانی که نیم کامل شده تهیه کنید، به دقت و با توجه به دستورالعمل روی بسته راهنما روی بخار ملایم نگه دارید. پس از آماده شدن در مخلوط، آب پاستا را به صورت کامل از آن روان کنید.
۲) در پخت مرغ نیز باید شروع کرد و بعد از پخت یکم سرخ شده و دمای آن رو به زیر کاهش دهید. پس از پخت به آن نمک و فلفل و ضربه سرد دهید و در کنار پاستا به آن برسید.
۳) حال به سراغ تهیه سوسیس میروید؛ برای این کار کره را در تابه یا قابلمه میگذارید، سیر را روی حرارت ملایمی نمک کرده و به آن اضافه میکنید. پس از نرم شدن سیر، شیر ریخته و با مرمره همزدنی نیمه شیرهایی، در حالی که به آرامی هم میزنید، به آن پنیر پارمزان و فلفل به میزان لازم را اضافه می کنید.
۴) پایانتر از بخش داخل کاردینال، پاستیتو و جعفری کم یکم اضافه و همه ی این مواد رامخلوط میکنید و حین مخلوط کردن، پس از حجم گرفتن به صورت کامل، به اندازه ای که لازم است، در بالای پاستا پنه سرویس داده می شود.
آماده شدن پاستا پنه الفردو با مرغ به شما تبریک میگوییم!
چگونگی پخت مرغ برای پاستا پنه آلفردو
پاستا پنه آلفردو یکی از پرطرفدارترین پاستاهای ایتالیایی است که با سس غنی و خامه ای به همراه پنیر پارمزان تهیه میشود. برای تهیه این پاستا، یکی از روشهای معمول، استفاده از گردوی خرد شده و پختشده است که طعم و مزه خوبی به سس میدهد. به جای گردو، از مرغ نیز میتوان استفاده کرد که در این مورد بهتر است مرغ را به صورت پخت شده و خرد شده اضافه کنید.
برای پخت مرغ برای پاستا پنه آلفردو، باید ابتدا مرغ را با نمک و فلفل سیاه پاشیده و سپس آن را درون ماهیتابهای با روغن داغ سرخ کنید. باید مطمئن شوید که روی مرغ خوب سرخ شده است تا طعم بهتری به پاستای شما بدهد. پس از پخت شدن، مرغ را از ماهیتابه برداشته و خرد کنید.
حالا میتوانید به سس خامهای پاستایتان بپردازید. برای تهیه سس، ابتدا باید سیر را به همراه روغن ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و همراه با خامه برای چند دقیقه بجوشانید. پس از جوشاندن، پنیر پارمزان و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس گردو، مرغ پخته و خرد شده، و برگهای ریحان را به سس اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
نهایتا میتوانید پاستایتان را درون سس قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. میتوانید از پاستایی با دانههای بزرگ مانند فتوچینی بهره بگیرید تا سس بهتری به داخل آن نفوذ کند. قبل از سرو کردن پاستا، میتوانید روی آن پنیر پارمزان خرد شده را بپاشید. حالا میتوانید از پاستای خوشمزه پنه آلفردو خود لذت ببرید.
طرز تهیه سس پنه آلفردو برای پاستا
سس پنه آلفردو یکی از معروفترین سس های ایتالیایی است که برای پاستا استفاده می شود. این سس با ترکیب بچههای پنیر پارمزان، شیر، کره، سیر و ماست، عطر و طعم منحصر به فردی دارد. سس پنه آلفردو مناسب برای پاستا هایی با سطح صاف و بالای گوشت، مثلاً پاستا الفردو می باشد.
برای تهیه این سس، ابتدا بچه های پارمزان را رنده کرده و در ظرف دائره ای ریخته، سپس مقداری کره را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سیر نیز ریز کرده و به آن اضافه می کنیم. سپس مقداری شیر و ماست را به آن اضافه کرده و تمام مواد را به هم مخلوط می کنیم. حال مواد را درون قرقیزه قرار می دهیم و بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با هم مخلوط می کنیم.
باید به یاد داشت که در زمان پختن سس پنه آلفردو، نباید آن را به شدت بجوشانیم تا پنیر آن آب ندهد. همچنین لازم است دقت کنیم که سس پنه آلفردو را تا زمانی که پاستا آماده شود، در حالت گرم نگه داریم تا جلوی خنک شدن آن را بگیریم.
در نهایت هنگام سرو پاستا، می توانید سس پنه آلفردو را به روی آن بریزید و با پارمزان رنده شده تزئین کنید. سس پنه آلفردو می تواند چهار نوع پاستا، مانند فتوچینی، پنه و ریجتونی را همراهی کند و به یک وعده شام بی نظیر تبدیل شود.
طرز تهیه مخلوط پاستا و مرغ برای پنه آلفردو
طرز تهیه مخلوط پاستا و مرغ برای پنه آلفردو یکی از دلپذیرترین و محبوب ترین روش های سرو کردن مخلوط پاستا و مرغ به صورت یک دستگاه جامد و خوشمزه است. این غذا که به صورت پر طرفدار در کلیه رستوران ها و ایتالیایی ها سرو می شود، دارای طعمی خوشایند و دیدنی است.
برای تهیه این رستورانی، در ابتدا باید یک قابلمه از آب روی حرارت متوسط گذاشته شود و اجازه داده شود تا به جوش درآید. در این بین، با استفاده از تهیه کننده یک مخلوط صافی از تخم مرغ، پنیر پارمزان و خامه تهیه شده و بر روی قابلمه قرار می گیرد.
در ادامه، یک قالب از پاستا در داخل قابلمه قرار داده و به آرامی با ماچ و چنگال چرخه ای به غلط کنید، تا پاستا کاملاً به صورت یک دستگاه جمع شود. به عنوان فینیشینگ، با استفاده از خمیری نوار، پاستا روی طبقه بالا سرو می شود.
در آخر، با استفاده از سس تهیه شده - که ترکیبی از سیر خرد شده، روغن زیتون، رومین، نمک و فلفل سیاه است - مخلوط مرغ با حجم ویژه روی فوندو سرو می شود. با صاف کردن غذا و جمع کردن آن روی ظرف، شما توانسته اید یک دستگاه جذاب و خوش صورت پاستا و مرغ را تهیه کنید که خوشمزه و دلپذیر است.
رژیم غذایی پیشنهادی برای سرو پاستا پنه آلفردو با مرغ
رژیم غذایی یکی از مهمترین عواملی است که در صحت بدن تاثیر بسزایی دارد. ما باید از خوردن مواد غذایی سالم، با ارزش غذایی بالا و ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی حیاتی دیگر استفاده کنیم. در اینجا، ما رژیم غذایی پیشنهادی برای سرو پاستا پنه آلفردو با مرغ را برای شما معرفی می کنیم.
از پیشنهادات ما برای خوردن سرو پاستا پنه آلفردو با مرغ، شامل استفاده از پاستا سبوس دار یا پاستا گندم کامل است. این انواع پاستا حاوی بیشترین مقدار فیبر و مواد مغذی حیاتی می باشند. همچنین، برای افزایش عطر و طعم غذا، بهتر است از سیر، پیاز، گوجه فرنگی و سبزیجات تازه استفاده کنید.
از منابع پروتئینی در این رژیم غذایی، می توان مرغ را انتخاب کرد. همچنین با استفاده از شیرینی سه تا پنج تا سیر و یکم تا استخوان هویج، عطر و طعم شیرین غذا را افزایش دهید. پیشنهاد می شود از روغن زیتون به عنوان نوع روغن مورد استفاده برای آماده سازی پیاز و سیر استفاده کنید.
در حالت معمول، پنه آلفردو حاوی قارچ، کره، خامه و پنیر پارمزان می باشد. اما برای اینکه این غذای خوشمزه روی رژیم غذایی شما مناسب باشد، بهتر است از گردو، زعفران، شير خامه و پنير پارمزان با مقدار کم استفاده کنید. با استفاده از این نکات، می توانید نوید سلامتی به رژیم غذایی خود بدهید و به رسیدن به سلامتی کامل برسید.