طرز تهیه پاستا مرغ با سس قارچ و خامه
برای تهیه پاستا مرغ با سس قارچ و خامه، ابتدا باید نوع پاستا مورد نظر را انتخاب کرد. پس از آشنایی با نوع پاستا، آن را در آب نمکی و شور برای ۸-۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و به داخل صفحه معاینه ریخته و با آب خنک شده شستشو دهید تا جدا شود.
برای تهیه سس قارچ و خامه، بهتر است از قارچهای تازه و کرم دوضعف استفاده کنید. قارچ ها را پاک کرده و ریز خرد کرده و در یک ماهیتابه روغنی با کمی نمک سرخ کنید. سپس به آن خامه اضافه کرده و با هم ترکیب کنید تا سس سفت و کرمی شود.
برای تهیه مرغ، مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید و داخل ماهیتابه روغنی بریزید. سپس با کمی فلفل و نمک سرخ کنید تا طلایی و شیرین شود. می توانید برای بزرگ کردن طعم مرغ، سرخ کردن آن را با یک سیر خرد شده و سس صبحانه ترکیب کنید.
پس از سرخ کردن پاستا، مرغ و سس قارچ و خامه را با هم ترکیب کنید و به شکل دلخواه سرو کنید. میتوانید با یک کمی پارمزان روی پاستا تزئین کنید و با سبزیجات تازه و نان سفید آن را همراه کنید.
در نهایت، یک غذای لذیذ با پاستا مرغ با سس قارچ و خامه تهیه کرده اید که به دلیل سهل الوصول بودن تمام مواد آن، همیشه می توانید آن را در منزل خودتان تهیه کرده و لذت ببرید.
پاستا مرغ با سس قارچ و خامه درست کنید
پاستا یکی از محبوبترین غذاهایی است که در سراسر جهان مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد. در این مطلب، روش تهیه پاستا مرغ با سس قارچ و خامه را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا، برای تهیه این پاستا به یک قابلمهی بزرگ یا ظرفی که برای پختن پاستا مناسب است، نیاز دارید. سس قارچ، مرغ پخته شده و خامه را نیز در دسترس داشته باشید.
برای شروع، یک قوری از آب را برای جوشاندن پاستا روی حرارت بگذارید. سپس یک قاشق کوچک نمک درون آن بریزید. پاستا را به داخل آب بریزید و به مدت 8 تا 10 دقیقه با حرارت زیاد پخته و در آب نگه دارید تا نرم شود.
حالا شما به سمت سس درخشان قارچ و خامه میروید. به جای خرد کردن سس، میتوانید آن را بدون خرد کردن به داخل قابلمه بریزید. به آرامی جوانه شده قارچ و پیاز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد در حرارت متوسط با هم ترکیب شوند و بوی خوشبوی سس باز شود.
حال یک کار دیگری باقی است. مرغ پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و برای چند دقیقه در حرارت متوسط بازگردانی کنید تا گرم شود. در انتها، سس را به شامپینیون، پیاز و قارچ اضافه کرده و پاستا را به آن اضافه کنید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و حرارت را کم میکنید تا مواد به شکل یک پاستا خوشمزه ترکیب شوند.
در نهایت میتوانید با داشتن یک ظرف پر از پاستا مرغ با سس قارچ و خامه خوشمزه، لذت ببرید. این غذای خوشمزه و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات برای غذای خانواده شما، همراه با سالاد و نان تنوری یا نون سبوسدار، یک مهمانی شیک قابل توجه خواهد بود.
راهنمایی برای تهیه پاستا مرغ با سس قارچ و خامه
پاستا با مرغ، سس قارچ و خامه یکی از غذاهای پرطرفدار جهانی است که در سراسر ایتالیا و سایر کشورهای جهان خورده میشود. این غذا را میتوان در خانه با استفاده از چند ماده اولیه اصلی تهیه کرد، که شامل پاستا، مرغ، قارچ، خامه، سیر و زعفران است.
ابتدا، برای تهیه این غذا، باید پاستا را در دیگ آب جوش قرار دهید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه آن را بپزید. در هنگام پخت پاستا، باید بیشتر از ۸۰ درصد صحنه را پوشش دهنده آن را نگه دارید، زیرا این دستور، جلوی اتلاف نرمی و ارگانوله در زیر طبقات پاستا را میگیرد.
برای تهیه همزمان سس، باید مرغ را در دیگ جداگانه پختید و پس از تمام شدن، آن را تکه های مختلفی له کنید. سپس، قارچها را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون در دیگ جداگانه به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. سیر را به دیگ اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و سپس برای تنظیم طعم، پاستای پخته شده، مرغ و سس خامه را اضافه کنید.
نهایتا، سس را روی پاستا ریخته و با زعفران تزئین کنید. با ذائقهی خودمان، میتوانیم از پنیر تازه هم استفاده کنیم. اینتقال مشوق غذا به سروی گرم و سرو کردن با نوشابه موردعلاقهمان، نتیجهیی خوشمزه و مناسب برای طعم غذاست.
ترفندهای طبخ پاستا مرغ با سس قارچ و خامه
ترفندهای طبخ پاستا مرغ با سس قارچ و خامه
پاستا مرغ با سس قارچ و خامه از غذاهایی است که انواع مختلفی دارد اما در این مقاله به چند ترفند طبخ این غذا اشاره خواهیم کرد.
افراد بسیاری در تهیه این غذا با خطا هایی مواجه میشوند که معمولا با یکسری ترفندهای ساده می توان آن ها را به دور زد.
1. در طبخ پاستا مرغ در دیگ آب فراموش نشود که باید از سبزیها برای ضخیم شدن سس استفاده شود. بهتر است از ریحان و بیشترین آن یعنی نعناع و پیازچه های سبز استفاده کنید.
2. مرغ میتواند فقط با نمک، پیاز و زعفران طعم بخشیده شود، اما بهتر است از پیاز، گشنیز و زردچوبه برای طعم دادن مرغ استفاده شود.
3. زمان طبخ پاستا را همیشه باید به خوبی رعایت کرد. زیرا طبخ بیش از حد سبب تغییر طعم و بافت آن خواهد شد.
4. برای تهیه و ارائه پاستای مرغ با سس خامه و قارچ، بهتر است سس را جداگانه در قابلمه ای با مقداری شیر نچسب تهیه کنید. سپس پاستا را با این سس مخلوط کرده و بر روی کف ظرف مورد نظر بریزید.
5. برای استفاده از ترفند ساده اما جالب در این غذا، میتوانید یک قاشق مربای ساده را به سس همراه با یک قاشق آرد اضافه کنید تا سس خمیری شود که حتی خانواده ی شما هم با تعجب بزرگی مشاهده خواهند کرد.
در نهایت با استفاده از ترفندهای گفته شده می توان یک پاستای شاد و خوش طعم تهیه کنید که به همه میپسندد.
کاربردهای مختلف سس قارچ و خامه در پاستا مرغ
سس قارچ و خامه دو مورد بسیار محبوب و معروف در تهیه پاستا با مرغ هستند که از طعم و مزه فوق العادهای برخوردار هستند و برای تغییر و تنوع در سرو و ساماندن میز غذا خانوادگی بسیار مناسب هستند.
اولین کاربردی که به ذهن می رسد، سرویس کنندگی به عنوان یک پیش غذا میباشد. این سس به خوبی با میز عصرانه متعلق یا سفره شب عید همراه میشود. این سرویس رلیش در خانه، آسان ، بیشتر یک سس سریع با پاستاهای آماده و یا کمترین مقدار دیگر از خیلی از نوعی های مواد غذایی است.
استفاده از این دو ماده در پاستا با مرغ ، فواید زیادی از جمله افزایش مزه و طعم برای غذا ، افزایش سطح پروتئین و کلسیم است. همچنین سس قارچ و خامه برای علم پزشکی چیزی نیستند که برای افرادی که میخواهند از دست دادن وزن جلوگیری کنند، نامطلوب باشند.
هرچند که ساخته شده اند تا با خامه و قارچ خریداری شده در فروشگاه کارخانه، هنوز عمده به عنوان یک مکمل طعم شناخته میشوند. به این معنی که با دیگر نوعی های غذایی ، شاید بیشتر به یکی از تکه هایی که می خوریم شکل طعم دهی را بدهد.
سس قارچ و خامه همچنین می تواند به عنوان یک سس بسیار مناسب برای خوشمزه کردن سبزیجات و نان ها هم استفاده شود. این سس در میان کاربردهای مختلف مواد غذایی، همچون پیتزا و سوپات کار پبروج و مرغ مشهور است ، اما خود برای خوابیدن با برخی از خاصیت های مواد غذایی مانند انگور در عطر غذا، ماست و گرامولا، مخصوصا در زمان تنی خود مفید خواهد بود. در نتیجه سس قارچ و خامه برای تزیین پاستا در منزل، سفره های عید و جشن های خانوادگی می تواند یکی از بهترین و مناسب ترین گزینه ها باشد.
بهترین ترکیب مواد برای پاستا مرغ با سس قارچ و خامه
پاستا از جمله غذاهایی است که در سراسر جهان محبوبیت بالایی دارد. این غذا با ترکیبی از موادی مانند آرد، تخم مرغ و شیر تهیه میشود و میتوان با انواع مختلفی از سس و افزودنیها به آن طعم و رنگی متفاوت بخشید. یکی از ترکیبات محبوب برای پاستای مرغ، سس قارچ و خامه است. در ادامه ترکیب صحیح مواد برای این پاستا را بررسی میکنیم.
برای شروع، بهترین نوع پاستا برای تهیه این غذا، پاستا فتوچینی است. این نوع پاستا با شکل بلند و تنگ خود، به راحتی میتواند سس را در خود نگه دارد و مزه خوبی برای پاستا به ارمغان میآورد. همچنین، برای تهیه پاستا، آب نمکین شده در حال جوشاندازی استفاده شود.
برای مرغ نیز میتوانید از مرغ سینه استفاده کنید که قبلا آن را پخته و بعداً به قطعات کوچک و نازک تراشیدهاید. بعد از اینکه مرغ آماده شد، باید قارچهای خود را تهیه کنید و آنها را نازک خرد کنید تا در سس بهتر گلبهی کنند.
حال وقت آماده کردن سس است. برای تهیه سس، پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید. سپس، قارچها را به آن اضافه کرده و با حرارت کم پخت کنید. وقتی قارچها نرم شد، خامه و سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و برای حدود 10 دقیقه گرم کنید. در این مرحله، میتوانید موادی مانند نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید.
حال باید پاستای خود را با این سس و مرغ سرو کنید. برای درست کردن پاستا، پاستای به همراه آب نمکی را به داخل آب جوش بیندازید، وقتی پاستا نرم شد، آن را به داخل سس اضافه کنید. حتماً قبل از سرو، پاستا را به مدت 1-2 دقیقه در سس گرم کرده و مخلوط کنید تا پاستا به درستی به سس چسبیده و مزه بهتری را به خود بگیرد.
در نهایت، پاستا مرغ با سس قارچ و خامه آماده است. میتوانید این غذای خوشمزه را با خیارشور، صدفی سبزیجات و مرغ چرخ کرده تزیین کنید. به این ترتیب، یک پاستا شیک و سلامت برای وعده شام خود خواهید داشت.