طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا بدون خامه
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان شناخته شده است. پاستا همچنین به دلیل طعم شیرین و مزه خوبی که دارد، علاوه بر برنامه غذایی، برای خوراکی های عصری نیز استفاده می شود. در این دستور غذایی، ما پاستا ساده با پنیر پیتزا بدون خامه را به عنوان یکی از ساده ترین مواد غذایی در دستور غذایی ما در نظر گرفته ایم.
برای شروع، خود پاستا باید با آب نمکی درون قابلمه بپزید. آب نمکی بهترین انتخاب برای آب پاستا است. بعد از آماده کردن پاستا، آن را به مخلوط پنیر و روغن نارگیل اضافه کنید. پنیر پیتزا ایتالیایی در این دستور غذایی بسیار حائز اهمیت است. جنس پنیر را به خودتان بستگی داده و هر کدامی را که دوست دارید استفاده کنید. بعد از مخلوط کردن پاستا و پنیر، آن را بر روی اجاق گاز قرار دهید و مخلوط و شیرین تا زمانی که برای تهیه غذا آماده باشد، به شکل توده ای جامد شود.
در نهایت، پاستا را به سبک رستوان پیتزا پخته و سرو کنید. این روش طعم فوق العاده ایتالیایی به این غذا می دهد و برای شما و دوستانتان نیز خوشمزه خواهد بود. پاستا ساده با پنیر پیتزا بدون خامه، یک غذای ساده و سریع برای خوردن در خانه است که همه آن را دوست دارند و لذت می برند.
راهنمای ساخت پاستا ساده با پنیر پیتزا
راهنمای ساخت پاستا ساده با پنیر پیتزا یکی از غذاهای سریع و آسانی است که می توانید برای ناهار یا شام خود تهیه کنید. این پاستا نیازی به مواد خاصی ندارد و با استفاده از مواد غذایی موجود در خانه قابل تهیه است.
برای شروع به ساخت پاستا، اولین قدم برای شما باید آماده کردن مواد باشد. شما به پاستای آب پز، پنیر پیتزا، پیاز، سیر، روغن زیتون و فلفل قرمز نیاز خواهید داشت. پیاز و سیر را خرد کرده و با روغن زیتون در تابه تفت دهید تا طلایی شوند.
بعد از آن، پاستای آب پز را در آب جوش برای 8 تا 10 دقیقه بجوشانید تا کاملا آماده شود. بعد از آبکشی پاستا، آن را به تابه اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید. سپس به آن فلفل قرمز و پنیر پیتزا را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.
حالا پاستای شما آماده است و می توانید آن را در ظرف سرو کنید. برای تزیین آن و افزایش طعم و عطر آن، می توانید با استفاده از تره فرش و فلفل سیاه بارباری سبز، مزه آن را بیشتر کنید.
این پاستا ساده با پنیر پیتزا در عین سادگی و به دلیل داشتن امکانات کم، یک غذای شفاف و دوست داشتنی برای کسانی است که علاقه به طعم دلنشین و خوشمزه دارند. با این راهنمای ساده، با تهیه این پاستا خوشمزه، می توانید لذت ببرید.
پاستا ساده با پنیر پیتزا: مواد لازم
پاستا ساده با پنیر پیتزا یکی از غذاهای پرطرفدار و ساده تهیه شده است که میتوانید آن را با مواد ساده و راحت در خانه خود تهیه کنید. برای تهیه این غذا نیاز به مواد زیر دارید:
- پاستا: برای تهیه این غذا شما میتوانید از نوع پاستایی که به طور عمومی مورد استفاده قرار میگیرد، استفاده کنید. بهتر است پاستای کامل غلتشده دوغزده قرمز رنگ را انتخاب کنید.
- پنیر: برای پاستای ساده با پنیر پیتزا میتوانید از پنیر موتزارلا استفاده کنید. فراوانی پنیر به دلخواه شماست.
- روغن: برای تهیه این غذا بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید.
- سیر: برای بهبود طعم پاستا میتوانید از سیر استفاده کنید. بهتر است چند حبه سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
- فلفل: برای تهیه پاستا با طعم خوب، میتوانید از فلفل سیاه و فلفل قرمز استفاده کنید.
برای تهیه این غذا، ابتدا پاستا را در آب جوش داده و پس از آبکشی، در قابلمهای که روغن درون آن قرار دارد، به همراه سیر و فلفل به مدت چند دقیقه تفت داده و سپس پنیر را به آن اضافه کنید. پس از گذشت چند دقیقه تا پنیر به آرامی آب شود، پاستا را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل میتوانید یک کمی بیشتر فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. پاستای ساده با پنیر پیتزا آماده است. اکنون میتوانید آن را با سس گوجه و یا سس روغن و خردل سرو کنید.
بنابراین، پاستا ساده با پنیر پیتزا یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که با مواد ساده تهیه میشود و در عین حال غذایی شبیه به پیتزای شهیر خواهد بود. امیدواریم که بتوانید این غذا را با موفقیت در خانه خود تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید.
طرز تهیه کردن پاستا ساده با پنیر پیتزا
پاستا یکی از محبوب ترین غذاهای جهانی است و با چندین نوع مختلف، گوشت، سبزیجات، سس و پنیرهای مختلف سرو می شود. اما در این مطلب، به طریق تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا می پردازیم.
برای تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا، ابتدا بهتر است پاستا را در ده آب جوش و نمک مقداری برای حداقل 8 دقیقه جوش دهید تا پخته شود. سپس پاستا را با استفاده از یک صفحه نان قابل استفاده بعد از نیمه جوش به سمت آبلیمو برگردانید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه هم ملایم بپزید.
سپس پاستا را از آب فوریتی خارج کنید و آن را در دیگری خط دوم ارائه دهید. با استفاده از قاشق یا چنگال، پاستا را به طور برابر به همراه سس مرغ شده در دیگری خط دوم ارائه کنید. سپس پنیر را به پاستا اضافه کنید و پاستا را با پنیر برای حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا پنیر آن بپزد. در نهایت، می توانید با استفاده از مواد به انتخاب خودتان مثل فلفل، قارچ، ذرت شیرین و روغن زیتون تزئین کنید و سرو کنید.
در کل، تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا بسیار ساده است و می توان به راحتی با استفاده از اجزای مورد علاقه خود، آن را به طعم در دل خود بپزید.
طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا به سبک ایتالیایی
پاستا یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا شناخته و مورد علاقه بسیاری از مردم قرار گرفته است. با ترکیب این خوشمزه با پنیر پیتزا، میتوانید یک غذای خوشمزه و کاربردی را در کمتر از ۳۰ دقیقه بهراحتی آماده کنید.
برای شروع، باید پاستا را در آب جوش به مدت حدود ۸ دقیقه بپزید تا آن را نرم و پخته کنید. سپس با استفاده از یک ماهیتابه، پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون درون آن سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه سرخ کنید.
سپس میتوانید به این ترتیب که مثلاً با مخلوط کردن ماست و تکههای پنیر پیتزا و پیاز و سس گوجه فرنگی، مواد را همزمان با پاستا مخلوط کنید و به خوبی همراهی کنید. در نهایت میتوانید با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه ساده، طعم دلخواه خود را به پاستا اضافه کنید و یک غذای کاملاً سالم و خوشمزه تهیه کنید.
در این روش طبخ، پاستا به همراه گوجهفرنگی و پنیر پیتزا ترکیبی از سلامت و خوشمزگی را به همراه دارد که مورد علاقه بسیاری از مردم ویژه خانوادههای با فرزندان است. همچنین میتوانید با استفاده از پنیر پیتزا، طعم پنیر خوشمزه را به پاستا خود اضافه کنید و از یک غذای دلچسب و لذیذ برای خانواده خود لذت ببرید.
پاستا ساده با پنیر پیتزا: نکات مهم
پاستا ساده با پنیر پیتزا یکی از غذاهای محبوب و شاید رایجی است که همه علاقه مندان به پاستا و پیتزا میتوانند آن را به سادگی درست کنند. اما برای درست کردن این غذا، چند نکته مهم وجود دارد.
1- انتخاب نوع پاستا: با توجه به این که مهمترین قسمت از پاستا، انتخاب و استفاده از نوع پاستای مناسب است، بهتر است برای این غذا از پاستای اسپاگتی استفاده کنید، زیرا این نوع پاستا با پنیر پیتزا به خوبی سازگاری دارد.
2- آبپز کردن پاستا: آبپز کردن پاستا به درستی از مهمترین مراحل در درست کردن این غذاست. برای آبپز کردن پاستا، بهتر است قدری آب را بیشتر از حد نیاز بریزید و پس از اضافه کردن پاستا، با ملاحظه موقعیت و مدت مناسب زمان طول آبپزش را تنظیم کنید.
3- پخت پیتزا: برای پخت پیتزا در این غذا میتوانید از موادی مثل پنیر، گوجه فرنگی و فلفل دلمه استفاده کنید و پس از خرد کردن و مخلوط کردن مواد، آنها را روی مرکز پاستای آماده شده قرار داده و درون فر قرار دهید، تا پایه پاستا و مواد پیتزا مورد پخت قرار گیرند.
4- سر مزایای افزودن پنیر: برای افزودن چیزی تازه تر به این غذا، میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید. اضافه کردن پنیر، مزه و عطر منحصر به فردی به پاستای شما اضافه میکند که باعث میشود غذای شما بسیار خوشمزه و دلچسبی شود.
با رعایت این نکات ساده، میتوانید پاستا ساده با پنیر پیتزا خود را درست کنید و از لذت خوردن این غذا لذت ببرید.