آموزش تهیه پاستا ساده با مرغ بدون خامه
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای دنیاست و با چند ماده اولیه ساده میتوان آن را طبخ کرد. در اینجا به تهیه پاستا ساده با مرغ بدون خامه پرداخته میشود.
ابتدا برای تهیه پاستا باید آب را در دیگی بریزید و به جوش بیاورید. سپس پاستای خود را وارد دیگ کنید و آن را با نمک و روغن مخلوط کنید. بگذارید پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب باقی بماند، و بعد از آماده شدن، تصفیه کنید و آن را در ظرف مناسب قرار دهید.
حال برای استفاده از مرغ در پاستا، میتوانید از مرغ معمولی یا گلونک استفاده کنید، ابتدا مرغ را برش داده و در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید. سپس یک پیاز را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و کمی بگذارید تا پخته شود. بعد از آماده شدن، یک قاشق غذا خوری آرد بریزید و آن را با مرغ مخلوط کنید.
حالا برای ترکیب پاستا می توان از چندین خوراک استفاده کرد، اما در اینجا مهمان نخواهیم داشت و فقط از گوجه و البالو برای ساختن سس ساده استفاده می کنیم. ابتدا گوجه را خرد کنید و در ماهیتابه با روغن یک (یا دو) دندان سیر و فلفل به همراه سرخ کنید، بعد البالو را به گوجه اضافه کرده و کمی بگذارید با هم مخلوط شوند.
سپس پاستا را در ماهیتابه لایه به لایه با مرغ و سس ساده ترکیب کنید. هنگام سرو کردن، بهتر است ماهیتابه را با پارمزان تزئین کنید و لذت بردن از پاستا ساده با مرغ بدون خامه را به دوستان خود پیشنهاد بدهید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با مرغ
تهیه پاستا با مرغ یکی از غذاهایی است که در بسیاری از خانواده ها بسیار محبوب و علاقه مند به مصرف آن هستند. این غذا در واقع یک غذای کامل و مغذی است که می تواند برای ناهار و شام سرو شود و برای جذب انرژی دارای مواد غذایی مهمی مانند پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین ها است.
برای تهیه پاستا با مرغ باید به تعداد نفرات حضوری در میز غذا فرضی داشته باشید. برای هر نفر نیاز به 100 تا 120 گرم پاستا خشک و 100 تا 150 گرم گوشت مرغ است. از دیگر مواد لازم برای تهیه این غذا می توان به نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و کمی پیاز برای سرخ کردن گوشت اشاره کرد.
ابتدا پاستای خشک را در آب جوشنده 15 تا 20 دقیقه نگه داشته و سپس آن را با شومیز خشک و گره زده خشک می کنیم. سپس 3 تا 4 لیوان آب جوش به دیگ بریزید و برای پخت پاستا به دمای 100- 90 درجه سانتیگراد برای حدود 10 تا 11 دقیقه نگه دارید.
در همین حین، پیاز را با روغن زیتون سرخ می کنیم و به آن گوشت مرغ تکه دار را اضافه کرده و آن را تفت دهیم. با نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواه اضافه کرده و بعد از 5 تا 7 دقیقه آماده مصرف می باشد.
با ترکیب پاستا و گوشت مرغ طعمی بسیار خوشمزه و خوشمزه را به همراه دارد و می تواند به عنوان یک انتخاب مناسب برای هرگونه وعده غذایی استفاده شود. در نتیجه، تهیه این غذا بسیار ساده و راحت است و می توان به راحتی آن را در خانه تهیه کرد.
مراحل طرز تهیه پاستا ساده با مرغ
تهیه یک پاستا ساده با مرغ، یکی از غذاهایی است که با کمترین وسیله و آسان بودن تهیهاش میتواند غذایی خوشمزه و سریع برای خانواده و مهمانان را فراهم کند. اگر دارای مواد اولیه لازم هستید، میتوانید با توجه به این راهنما یک پاستا ساده با مرغ تهیه کنید.
مرحله اول: برای آمادهسازی مرغ، از یک مرغ سینه خام تمیز استفاده کنید. مرغ را بشویید و خشک کنید، سپس آن را در برابر زمینهای صاف قرار دهید و به طور مسطح قرار دهید. پس از آن، با چاقو مرغ را تکه تکه کنید. سعی کنید با تکه کردن مرغ، تکههایی در حدود یک سانتیمتر برای هر قطعه بهدست آید. این قطعههای مرغ را در یک ظرف قرار دهید.
مرحله دوم: برای تهیه سس پاستا، یک پیاز را خرد کنید و آن را در تابه روغنی گرم کنید. پس از حرکت خوب پیاز، یک قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید. سپس چند دانه سیر را برش داده و به پیاز اضافه کنید. به مواد نمک و فلفل هم اضافه کنید. بگذارید مواد برای چند دقیقه بر روی حرارت باشند تا پیاز و سیر طلایی شوند.
مرحله سوم: با استفاده از تابه ، قطعات مرغ تکه شده را به پیاز فراموش نشده اضافه کنید. با حرکت دادن مواد، قطعات مرغ به رنگ طلایی در میآیند. مواد را بهخوبی تفت دهید تا مرغ کاملاً پخته شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری مواد پودر آویشن اضافه کنید. مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: برای تهیه پاستا، از یک قدر دلخواه پاستا استفاده کنید و آن را به یک قابلمه بزرگ که دارای آب نمک شده است اضافه کنید. حرارت را برای پنج دقیقه روشن کنید تا پاستا بپزد. آب را از این پاستا خارج کنید و پاستا را به تابه ارائه شده اضافه کنید. مواد مرغ و سس پاستا را به همراه پاستا با هم مخلوط کنید تا مواد با هم آمیخته شوند. غذای خود را در ظرف فرداسیون سرو کنید و با تزیین به خواست خود خاموش کنید. پاستا ساده با مرغ شما را آمادهی سرو خواهد کرد!
روش سرخ کردن مرغ برای پاستا
روش سرخ کردن مرغ برای پاستا یکی از روشهای ساده تهیه مرغ برای استفاده در پاستا است. در این روش، بعد از ریختن مرغ روی ماهیتابه و سرخ کردن آن با کمی روغن، مرغ به روشی روان و عصارهای تبدیل میشود که در پاستا کاملا متفاوت خواهد بود. در ادامه، به شما روش تهیه مرغ سرخ شده برای پاستای خوشمزه را توضیح خواهیم داد.
مواد لازم:
- 2 سینه مرغ بدون استخوان
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
روش تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان و برش داده شده را با نمک، فلفل سیاه و پودر سیر کف کرده و با دست هم بزنید تا مرغ کاملا با این ادویه ها اسپرسو شود.
2. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و بر روی آن دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و با چنگال توزیع کنید.
3. مرغ که هم اکنون با ادویه های خود کف شده است را روی ماهیتابه بریزید و بگذارید به همراه روغن خود سرخ شود.
4. بعد از سه تا پنج دقیقه، چرخه را کنید و طرف دیگر مرغ را نیز سرخ کنید.
5. پس از مدتی، مرغ به رنگ طلایی سرخ شده خواهد شد. اگر لازم است، به کمک چنگال یا قاشق دست بدهید تا همه طرف های مرغ به طور یکنواخت سرخ شوند.
6. حرارتی را برای دو تا سه دقیقه به حداقل برسانید و مرغ سرخ شده را از ماهیتابه بردارید.
7. مرغ سرخ شده را به روشی فراوری کنید که بهترین باشد و به پاستا خود اضافه کنید.
8. همچنین، اگر میخواهید از مرغ سرخ شده برای استفاده در وعدههای دیگر خود استفاده کنید، آن را درون محفظه یخچال قرار داده و تا سه روز نگهداری کنید.
در این روش، مرغ به روشی ساده و خوش طعم سرخ شده و مناسب برای استفاده در پاستا و پیتزا می باشد. پس اگر دوست دارید پاستای خود را با مواد اولیه خاصی تهیه کنید، از این روش می توانید استفاده کنید.
آماده سازی سس پاستا
با سلام به همه دوستداران آشپزی. در این مقاله به بحث در مورد آماده سازی سس پاستا میپردازیم. سس پاستا یکی از اصلیترین مواد غذایی در پاستا است که به غذای پاستا طعمی خوشبو و لذیذ میبخشد. این سس میتواند به شکلهای مختلفی تهیه شود و هر کدام از این شکلها به غذای پاستای ما رنگ و طعمی خاص میدهد.
برای آماده سازی سس پاستا، اولین ماده اصلی که لازم است پمادمیدون است. این پودر خرد شده از نوع پنیر پارمزان تهیه میشود و بهتر است پودر پمادمیدون را با دقت انتخاب و استفاده کرد. بعد از این، چند مورد از مواد خوراکی دیگر مانند پیاز، سیر، گوجه فرنگی و فلفل دلمه لازم خواهیم داشت.
روش تهیه سس پاستا بسیار ساده است. ابتدا پیاز و سیر را در روغن سرخ کرده و بعد گوجهفرنگی ترکیب شده و فلفل دلمه را همراه با آن اضافه میکنیم. بعد از پخت مواد خوراکی به خوبی، پمادمیدون و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و همه چیز را با هم مخلوط میکنیم. در نهایت، میتوانیم سس را در پایه پاستا ریخته و پوشش دهیم تا طعم خوشبوی پاستا را تکمیل کنیم.
آماده سازی سس پاستا یکی از سادهترین و مفیدترین روشهایی است که میتوانیم از بسیاری از مهمانیها و جمعهای دوستانه یا خانوادگی بهره ببریم. همچنین، برای ارائه طعم بهتری، میتوانیم مقداری گوشت خرد شده و همچنین پنیر روی پاستا ریخته و آن را با سس پاستا ترکیب کنیم.
تفنگ آب پاستا
تفنگ آب پاستا، یکی از بازیهای پرطرفدار و پرمحبوب جوانان و بزرگسالان است که باعث شده تا این بازی در بین جوامع مختلف به عنوان یک برنامهی تفریحی بسیار جذاب و پرطرفدار شناخته شود. این بازی، با استفاده از یک دستگاه تفنگ آب که برای آن در نظر گرفته شده، انجام میشود.
تفنگ آب پاستا، همانطور که از نامش مشخص است، یک بازی آبی است و بازیکنان باید با دیدن هدفهای قرار داده شده در کنار هم، تفنگ آب را برای شلیک به آنها استفاده کنند. این بازی توسط چند نفر بازیکن انجام میشود که به صورت تیمی همکاری میکنند تا از بین هدفها بیشترین تعداد را بزنند.
تفنگ آب پاستا، یک بازی خانوادگی است که در بین خرده سنین تا بزرگسالان محبوبیت فراوانی دارد. این بازی از دید مختلف مزایایی دارد، از جمله دربرگیرندهی تلاش، همکاری و هماهنگی، برای برنده شدن در رقابتهای تیمی است. با این حال، دستگاه تفنگ آب پاستا نیاز به آب دارد و در صورتی که در فصل خشک و به پایان نزدیک آبی نباشد، نمیتوان از آن استفاده کرد.
در نهایت، میتوان گفت که تفنگ آب پاستا، یک بازی خانوادگی پرطرفدار و جذاب است که علاوه بر خوشگذرانی، دربرگیرندهی تلاش، همکاری و هماهنگی برای بهترین عملکرد در بازی است. برای این بازی، دستگاه تفنگ آب پاستا و آب، دو عامل بسیار مهم و لازم هستند که باید همیشه در اختیار بازیکنان قرار گیرند.