1. روش ساده تهیه پاستا تک ماکارون
تهیه پاستا تک ماکارون یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیاست که به سادگی بسیاری از افراد علاقه دارند. با این که این غذا در دسترس شماست ولی همیشه نیاز به روش مناسب و ساده دارد تا بتوانید با آسانی و به خوبی آن را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
روش ساده تهیه پاستا تک ماکارون بسیار آسان و سریع است که در کمتر از ۳۰ دقیقه می توانید آن را درست کنید. برای این کار باید ابتدا پاستا را با آب جوش پخته و پس از آبکشی آن را با یک قاشق کره و گل سرخ کرده مخلوط کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
برای تهیه سس پاستا یک قاشق روغن را در تابه حرارت دهید و پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و تا زمانی که سبزیها شروع به رنگ گرفتن می کنند پخته شوند.
سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تا زمانی که بوی رب گوجه به بیرون می رود و در بدنه سس جذب شده است، سرخ کنید. بعد از آن یک لیوان آب و سه چهار تکه مرغ را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که مرغ پخته شده و آب آن جذب شده است، سرخ کنید. نهایتاً سس را بر روی پاستا بریزید و با کمی پارمزان رنده شده تزئین کنید.
در نتیجه با دنبال کردن روش ساده تهیه پاستا تک ماکارون، شما می توانید به سرعت و به سهولت یک غذای خوشمزه و ابتدایی را درست کنید که با بسیاری از سلیقه ها و پوشیدهای مختلف سازگار است.
2. روش تهیه پاستا تک ماکارون با سس قرمز
برای تهیه پاستا تک ماکارون با سس قرمز نیاز به چند قطعه مواد اولیه دارید که شامل پاستا، گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، روغن زیتون، پودر زعفران، پودر گلپر و سس قرمز میشود.
ابتدا پاستا را در آب پخته و آن را در یک صفحه بزرگ قرار میدهیم. سپس در یک ماهیتابه، پیاز، سیر و گوشت چرخ کرده را در روغن زیتون سرخ میکنیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز شروع به سرخ شدن کردند، فلفل دلمهای را اضافه کرده و مخلوط کرده و سپس پودر زعفران، پودر گلپر و سس قرمز را در ماهیتابه بریزید. حالا همه یکدیگر را با هم مخلوط کنید تا سس قرمز کاملاً مخلوط شود و گوشت کاملاً پخته شود.
در این مرحله، پاستا را به زودی در ماهیتابه مخلوط کنید و حتی اگر لازم باشد، کمی اب پخته را نیز به ماهیتابه بیفزایید تا سس اینگونه که باید باشد به پاستا بچسبد. در نهایت، پاستای تک ماکارون با سس قرمز را به سفره بریزید و به همراه سالاد سرو کنید. این یک غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است که میتوانید به راحتی تهیه کنید.
3. روش تهیه پاستا تک ماکارون با سس سفید
روش تهیه پاستا تک ماکارون با سس سفید یکی از رایجترین دستورهای غذایی در بین خانوادههاست. برای شروع، از یک قابلمهی بزرگ آب را بر روی حرارت بالا به جوش آورده و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. بعد از آن، تعداد مورد نیاز ماکارونی را به آب اضافه کرده و به مدت 10-12 دقیقه آب پز می کنیم تا ماکارونی نرم شود.
در زمان آبپز کردن ماکارونی می توان سس سفید را تهیه کرد. برای ساخت سس سفید، یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری کره را به آن اضافه می کنیم تا آبش بشود. سپس یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و به صورت مداوم هم بزنیم تا تیکه های ناهموار را از بین ببریم. سپس مقداری شیر و نمک و فلفل دلخواه را برای سلیقه خود اضافه کنیم و به مدت 5-7 دقیقه بر روی حرارت کم هم بزنیم تا سس به طور کامل غلظت پیدا کند.
پس از اتمام نوشیدنی ماکارونی، آن را از روی حرارت برمیداریم و با یک کف چاقو آب آن را لیتر به لیتر کنیم و سپس به دلخواه ما سس سفید اضافه کنیم و همه را هم بزنیم تا کاملا ترکیب شود. در آخر ماکارونی را روی بشکه ریخته و با تخم مرغ خام درون قابلمه به مدت 5-7 دقیقه پخته و سرو کنید. به صورت تزئینی می توانید روی آن کمی پنیرپیتزا به صورت پوشانده شده اضافه کنید.
4. روش تهیه پاستا تک ماکارون با سس پستو
تهیه پاستا تک ماکارون با سس پستو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. برای تهیه این غذا بهتر است از ماکارونی سوپرانو یا پنهریگاتو استفاده کنید که با این نوع پاستا بافت خوبی به دست میآید.
اولین مرحله در تهیه پاستا تک ماکارون با سس پستو، آماده کردن سس پستو است. برای ساخت سس پستو، مواد لازم شامل نعناع تازه، پیستو، پنیر پارمزان، روغن زیتون، سیر، پیاز، فلفل قرمز و نمک هستند. برای تهیه سس پستو، تمامی مواد را در هم میریزیم و آنها را با استفاده از یک مخلوط کن خوب با هم میمزونیم.
فرآیند بعدی، آماده کردن پاستا است. برای تهیه پاستا تک ماکارون، ابتدا آب را بجوشانید و سپس پاستا را درون آب بریزید و آن را به مدت 8-7 دقیقه (و یا طبق دستور شرکت سازنده پاستا) درون حالت پخت درآورید. پس از آماده شدن پاستا، آن را به یک کاسه مناسب منتقل کرده و برای مدت 5-4 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
به مرحله آخر میرسیم که این غذای خوشمزه را تکمیل میکنیم. برای این کار، پاستا را داخل کاسهای قرار داده و سپس سس پستو را روی پاستا بریزید. با استفاده از قاشق، سس پستو را به خوبی درون پاستا مخلوط کنید. حالا پاستای تک ماکارون با سس پستو و آماده خوردن است. این غذا را میتوانید به صورت داغ یا سرد سرو کنید.
5. روش تهیه پاستا تک ماکارون با سوسیس و ژامبون
روش تهیه پاستا تک ماکارون با سوسیس و ژامبون، یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی است که با تنوع مواد اولیه و استفاده از مزهبخشهای مختلف، برای خانوادههایی که به دنبال یک غذای سریع و لذیذ هستند، عالی میباشد.
این غذا با استفاده از ماکارونیهای تک، سوسیس، ژامبون، سبزیجات و مواد خوراکی دیگر تهیه میشود. ابتدا باید ماکارونی را در آب جوش به مدت 8 تا 10 دقیقه پخته و سپس آن را آبکشی کرده و درون اب مقوی به مدت 2 تا 3 دقیقه آب بزنید تا ترشحات اضافی آن خارج شود.
سپس سوسیس و ژامبون را با رندهی خوردگیر یا با چاقو خرد نمایید. در یک تابه مناسب، روغن گیاهی را روی حرارت بالا قرار دهید و پس از گرم شدن، سوسیس و ژامبون را افزوده و به مدت حدود 5 دقیقه سرخ کنید. سپس سبزیجات مختلف، مانند فلفل دلمهای، کاهو، گوجهفرنگی و پیاز را با هم خرد کرده و به تابه اضافه کرده و برای مدت دو دقیقه دیگر برای تفت دادن قرار دهید. سپس ماکارونیها را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
در ادامه، با وارد کردن یک بسته کرم، میتوانید دستور موردعلاقه خود را بهبود بخشید. سپس شوید و به همراه نمک، فلفل سیاه و سبزیجات تزئین کنید. گرم گرفتن پاستا از نظر رنگ و مزه با نوشیدن یک استکان آب سرد کنترل میشود. با این روش ساده و سریع، غذای خوشمزه و لذیذ پاستا تک ماکارون با سوسیس و ژامبون آماده خوردن است که میتوان آن را به تمام اعضای خانواده سرو کرد.
6. روش تهیه پاستا تک ماکارون با ماهی
تهیه پاستا تک ماکارون با ماهی یک غذای لذیذ و سریع التهاب است که در کمتر از 30 دقیقه آماده میشود. این غذا مخصوصاً برای علاقهمندان به ماهی بسیار مناسب است که میتوان از انواع مختلف ماهی مانند سالمون، تن ماهی، ماهی سیبری و غیره استفاده کرد.
برای شروع، قسمتی از ماهی را در اب بپزید تا روغن و مایعات آن آزاد شود و بعد از خنک کردن، با دست بریزید. در همین حال، مواد پاستا را در آب جوش حدود 8 تا 10 دقیقه غلیظ کنید.
سپس، یک پیاز را ریز ریز خرد کرده و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهیپز یا تابه تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه و سیر را به آن اضافه کنید. سپس قطعات ماهی که پیشتر تهیه کردهاید و 300 گرم گوجهفرنگی را به مواد تفتدهنده بیفزایید و برای چند دقیقه دیگر بگذارید تا همه عطر و طعم مواد آزاد شوند.
در نهایت، پاستا را از آب محکم کنید و آن را به تفتدهنده بیفزایید. با هم مخلوط کنید تا پاستا کاملاً با مواد تفتدهنده ترکیب شود. دمای حرارت را کم کنید و همه مواد را تفت دهید، سپس آماده سرو خواهد بود.
این غذا را میتوان با سبزیجات و فلفل دلمه سرو کرد تا به همراه طعم لذیذ این غذا همه ذائقهها را به خود جلب کند.
