طرز تهیه پاستا با ژامبون

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا با ژامبون

پاستا با ژامبون یکی از غذاهایی است که سریع و ساده تهیه می‌شود و تقریباً تمامی افراد می‌توانند آن را به صورت روزمره تهیه کنند. در این غذا از نوعی ژامبون استفاده می‌شود که حاوی گوشت مرغ و برخی از ادویه‌های خاص است.

جهت تهیه پاستا با ژامبون ابتدا باید یک قابلمه agua را با آب و نمک پر کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را به این آب اضافه کنید و آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشید. بعد از آماده شدن پاستا آن را با کمک دارچین دو نفره از قابلمه جدا کرده و آن را کنار گذاشته و در دیگر تابه ای کوچک، کمی روغن ماست که روی حرارت قرار داده شده است را به داغی رسانید. در ادامه بهتر است یک عدد پیاز خرد شده را به این روغن اضافه کرده و آن را تا حدود شفاف شدن برای 5 دقیقه روی حرارت نگه دارید.

بعد از شفاف شدن پیاز شما می‌توانید از یک بسته ژامبون آماده شده استفاده کنید. برای این کار مواد آماده ژامبون را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و آن را برای 5 دقیقه توسط حرارت پایین بگذارید تا به هم بپزند. در این مرحله می‌توانید ادویه‌های لازم شامل نمک، فلفل سیاه، و ادویه‌های خاص را به طعم خود اضافه کنید.

حال شما می‌توانید پاستا را به تابه اضافه کنید و مواد آن را با هم مخلوط کنید. در آخر، قابلیت تزیین پاستا را با پارمزان اضافه کرده که به صورت سفره‌ای جذاب و خوشمزه برای سرو کردن غذا پیشنهاد می‌شود.



1- طرز تهیه پاستا با ژامبون به سبک ایتالیایی

پاستا یک غذای بسیار محبوب در ایتالیا و در سراسر جهان است. این غذا دارای طعم بی‌نظیر و شادابی است که تقریباً همه افرادی که به مصرف آن علاقه‌مندند، راضی هستند. ترکیب پاستا با ژامبون نیز در ایتالیا بسیار مرسوم است و غذایی لذیذ را بوجود می‌آورد.

برای تهیه پاستا با ژامبون به سبک ایتالیا، ابتدا 500 گرم پاستای مورد نظر خود را درون قابلمه حاوی آب نمک شده، به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشانید تا بسیار نرم شود. سپس پاستا را در یک ظرف غذایی قرار داده و آن را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید تا از چسبندگی جلوگیری کنید.

در میانه‌ی این مراحل، 4 تا 6 تکه ژامبون را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس 2 حبه سیر را رنده کنید و در یک قابلمه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کنید. هنگامی که سیر به رنگ طلایی در می‌آید، ژامبون را همراه با آن به قابلمه اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. سپس یک لیمو ترش را به نصف ببرید و آن را به مخلوط ژامبون و سیر اضافه کنید و به همراه مقداری ماست و 2 قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی، به خوبی هم بزنید.

با توجه به اینکه پاستای شما در حال حاضر نرم شده و آب آن را ریخته‌اید، پاستا را داخل قابلمه ظرفی قرار دهید و مخلوط ژامبون و سیر را به داخل آن اضافه کنید. به همراه مقداری سبزیجات تازه و ادویه‌های خود به همراه پنیر تندر و پنیر پارمزان خرد شده، سرو کنید.

در نهایت، روغن زیتون تازه روی بالای پاستای شما را بریزید تا باعث شفاف شدن غذا شود و طعم لذیذتری داشته باشد. این غذای لذیذ را می‌توانید به همراه نوعی نان تازه یا سبزیجات خام سرو کنید.



2- روش ساخت پاستا با ژامبون ساده و خوشمزه

برای ساخت پاستا با ژامبون نیازمند چند مواد اصلی هستیم که به راحتی در دسترس ما هستند. ابتدا، باید پاستا را به اندازه کافی در آب جوش بگذاریم تا نرم شود. سپس، پاستا را از آب خارج کرده و در دیگی از روی حرارت کم قرار می دهیم.

در این مرحله، چند قاشق سوپ مرغ به پاستا اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس، مقداری از ژامبون را به کوچکی مورد نظر خود تکه تکه کرده و به پاستا اضافه می کنیم.

حالا، مقداری کره به دیگ ریخته و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا ژامبون نرم شود و مزه بیشتری به پاستا بدهد. در انتها، ما می توانیم به دلخواه یک قطعه پنیر روی پاستا ریخته و از این غذای ساده و خوشمزه برای شام یا شام بعد از ورزش لذت ببریم.



3- چگونه پاستا با ژامبون پخته شود

پاستا با ژامبون یکی از غذاهای سریع و خوشمزه‌ای است که با ترکیبی از مواد اولیه ساده و راحت قابل تهیه است. کاربردی و سریع بودن این غذا باعث شده تا بسیاری از افراد این غذا را به دلیل حجم کم، زمان تهیه کم و در نهایت بوی خوشمزه‌ی آن، ترجیح دهند. در این مطلب به تهیه‌ی پاستای با ژامبون درخانه به روش ساده و راحت می پردازیم.

ابتدا باید آب را برای جوش آماده کنیم. بهتر است با توجه به نوع پاستا که می‌خواهیم استفاده کنیم، کمی نمک به آب اضافه شود. سپس پاستای مورد نظر را دراب آب جوشانده و برای مدت طی 8 تا 10 دقیقه بپزیم. وقتی پاستا آماده شد و تخمیر آن برش کردید، منابع نمک و زیتون را به آن اضافه کنید. حالا پاستای قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را برای استراحت کمی و در حالی که با نصف چهارم فنجان آب مجزا کنید تا حالت خشکی از بین برود.

حال نوبت به آماده سازی مزه جامبون است. ابتدا باید ژامبون مورد نظر را داخل تابه همراه با کمی روغن تفت دهید. سپس چند حبه پیاز را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن چند دقیقه، گوجه فرنگی برش داده شده را به آن اضافه کنید و همراه با ژامبون و پیاز تفت دهید. هنگام سفره آماده‌ی سرو پاستا با ژامبون، کمی از مزه ژامبون و گوشت سفید برای اضافه کردن به پاستا جدا کنید. سپس پاستا را داخل تابه با مزه ژامبون مخلوط کنید و تا شدتی آن را که آب گرفته، زیر حرارت کم بگذارید و به همراه مزه ژامبون تفت داده شود. در نهایت پاستای تهیه شده را در ظرف سروآن و با پودر پارمزان به همراه حبه های میوه خشک شده بپوشانید و آماده سرو به میهمانان خود باشید.



4- طرز تهیه پاستا با ژامبون و سس ریحان

طرز تهیه پاستا با ژامبون و سس ریحان، یکی از دستورهای ساده و خوشمزه در آشپزی است که دوست داران پیتزا و پاستا آن را به راحتی تهیه کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرند. در این دستور، پاستا با همراه ژامبون و سس ریحان طبخ می‌شود که می‌تواند یکی از انتخاب‌های خوب و سریع برای تهیه غذای خانگی باشد.

ابتدا برای تهیه این پاستا، تخم مرغ، پنیر پارمزان، نمک، فلفل سیاه و سیر را با هم مخلوط می‌کنیم و در حین مخلوط کردن آن ها یک قاشق روغن زیتون را اضافه می‌کنیم تا به خوبی مخلوط شود. سپس پاستا را در یک قابلمه با شیر گرم و نمک به مدت حدود ۱۰ دقیقه پخته و آبکشی می‌کنیم.

سس ریحان را نیز با اجزایی مانند روغن زیتون، ریحان خشک، فلفل قرمز خشک، آب لیمو و سیر تهیه می‌کنیم. با توجه به سلیقه، می‌توانیم در صورت تمایل به شیرینی بیشتر، عسل نیز به طعم سس اضافه کنیم. سس ریحان آماده شده را به همراه ژامبون خرد شده به پاستا اضافه کرده و به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گرم کنیم تا تمامی اجزا با هم ترکیب شوند.

در نهایت، برای تزئین و تکمیل ظاهر پاستا، می‌توانیم از پارمزان خشک شده و ریحان تازه تهیه شده استفاده کنیم. با توجه به تنوع در این دستور آشپزی، در صورت تمایل می‌توانیم نوع چیزهایی مانند سبزیجات تازه، ماهی ای برگر برای همراهی با پاستا هم استفاده کنیم. این غذا می تواند وعده ای نیمه شبی یا ناهار سریعی با کمترین زمان و هزینه باشد.



5- سوپ پاستا با ژامبون سبک و روان

سوپ پاستا با ژامبون سبک و روان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که می‌توانید با کمترین زمان و هزینه، به راحتی درست کنید. این سوپ با ترکیبی از پاستای کوتاه و ژامبون سبک، مزه‌ای ناب و خوشمزه دارد که لذت مصرف آن را دو چندان می‌کند.

برای تهیه این سوپ، ابتدا پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه به همراه گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های لازم مانند نمک، فلفل سیاه و زردچوبه سرخ شده را تفت می‌دهیم. سپس به مواد دیگری مانند قارچ‌های شکسته و نخود فرنگی اضافه می‌کنیم و تمام مواد را همخوانی می‌دهیم. پنج دقیقه بعد، پاستای کوتاه و آب را به قابلمه اضافه کرده و آن را برای حدود 20 دقیقه بجوشانید.

در انتها، ژامبون سبک را به سوپ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. برای سرو، می‌توانید آن را با چند برگ ریحان یا نعنای تازه تزیین کرده و در کنار نان تست شده سرو کنید. سوپ پاستا با ژامبون سبک و روان، یکی از بهترین و سریعترین گزینه‌ها برای یک وعده غذایی خوش‌مزه و سرشار از مواد مغذی است. به همین دلیل، برخی از افراد در سریعترین زمان ممکن برای تهیه این غذا اقدام می‌کنند.



6- پاستا با ژامبون و سبزیجات درست کنید

پاستا با ژامبون و سبزیجات یکی از پرمصرف‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی در جهان است. این غذا با ترکیبی از تند و شیرین آماده می‌شود و با استفاده از مواد اصلی مانند ماکارونی، ژامبون، پیاز، گوجه فرنگی و سایر سبزیجات موجود در یخچال شما تهیه می‌شود.

برای تهیه این غذا، در ابتدا با انتخاب پاستا به دلخواه خود، این ماده را در آب نمک‌دار ابپز کرده و به کنار گذاشته تا خنک شود. بعد از آب کردن پاستا، شما می‌توانید ژامبون خود را همراه با پیاز و سایر سبزیجات مورد نظر خود تهیه کنید. برای تهیه ژامبون را در تابه به کمک یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید و سپس سبزیجات را به دلخواه خود به آن اضافه کنید.

در قدم بعد، پیاز و سایر سبزیجات را در یک تابه داغ به همراه روغن زیتون سرخ کنید و بعد از آن با پاستا و ژامبون مخلوط کنید. در نهایت، با اضافه کردن مقدار مناسبی از پنیر پارمزان روی غذا، ظاهر جذاب‌تری برای پاستا با ژامبون و سبزیجات خود به‌دست خواهید آورد. با داشتن سبزیجات فراوان در این غذا، از سلامتی خود نگهداری کرده و از لذتمندی آن نیز بهره مند شوید.