طرز تهیه پاستا با سس قارچ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ یکی از غذاهای نواحی شمالی ایتالیا است و اکثراً با نام "Fettuccine Alfredo" شناخته می‌شود. این غذا از دستورهای ساده و راحتی برای پخت و تهیه است و برای دوستداران قارچ و پاستا بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه پاستا با سس قارچ به این صورت است که در ابتدا برای سس قارچ، دو سینه مرغ را در قطعات کوچک خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده و سپس از شعله برداشته و یک کیسه قارچ برش خورده را به خلط آن اضافه می‌کنیم و سپس آن را آرام آرام به مدت ۱۰ دقیقه پخته و آن را به صورت پوره درمی‌آوریم.

پاستا را در آب نمکی جوشانده و بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را از روی شعله برداشته و آن را به چنان شکلی که دوست دارید تزئین کرده و سس قارچ را روی آن ریخته و هم بزنید. در انتها اگر دوست دارید با پارمزان خرد شده و یا جعفری مزه آن را برای خود دوچندان کنید.

در نهایت، غذای پاستا با سس قارچ آماده است و می‌توانید با نان تست یا سالاد کنار آن سرو کنید. این غذا از ظاهر و عطر جذابی برخوردار است که همه را به طرفش جذب می‌کند. به پاستای خود سس قارچ اضافه کنید و لذت ببرید!



1. طرز تهیه پاستا با سس قارچ

طرز تهیه پاستا با سس قارچ به عنوان یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و خوشمزه، در بسیاری از رستوران‌ها و خانه‌ها طرفداران زیادی دارد. برای طبخ این دستور غذایی نیاز به چند مواد اولیه داریم که شامل پاستای سفید، قارچ، پیاز، سیر، روغن زیتون، شیر، پنیر پارمزان و نمک و فلفل می‌باشد.

ابتدا برای تهیه پاستا بهتر است از نوع آشپزی سفت استفاده کنیم. با عمل به دستورات روی بسته‌بندی پاستا، آن‌را بپزید و سپس به آب سرد بندازید تا خنک شود. در همین حال، قارچ را با پیاز و سیر در روغن زیتون سرخ کنید و به آن شیر و پنیر پارمزان را اضافه کنید و حتی برای حدود ۳ دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد، پاستای خنک شده را به مخلوط قارچ و سس اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه در حرارت کم بگذارید تا حرارت یابد و مزه بهتری به سس بدهد. پایان‌دادن به پختن پاستا با سس قارچ به سلیقه خود شما بستگی دارد، می‌توانید با اضافه‌کردن نمک و فلفل و همچنین کمی روغن زیتون سبک تر کنید و مزه قارچ و پاستا را هم بیشتر کنید. این غذای خوشمزه را می‌توان با نان تازه سرو کرد و در کنار غذا نیز انواع سبزیجات به همراه سالاد سرو کرد.



2. پاستا چگونه با سس قارچ تهیه می‌شود

تهیه پاستا با سس قارچ یکی از غذاهایی است که بسیار ساده و به‌راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. این غذا از مواد اصلی خود یعنی پاستا، قارچ و سس ساخته شده است و به دلیل هماهنگی این مواد، طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه دارد.

ابتدا برای تهیه پاستا، نیاز است به سرخ کردن یک پیمانه پیاز در روغن تا زرد شدن آن. سپس به آن نیم پیمانه قارچ اضافه کنید و آن را برای حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا آب قارچ تبخیر شود.

پس از سرخ کردن قارچ، به مواد یک قاشق روغن زیتون و دو حبه سیر رنده‌شده اضافه کنید و آن را دقیق‌تر مخلوط کنید. سپس دو پیمانه سس تمام شده و نصف پیمانه آب را به آن اضافه کنید و مواد را دوباره ترکیب کنید تا سس آماده شود.

بعد از ریختن پاستا در آب و نمک جوشان، آن را در ظرف سرو کرده و سس را روی آن ریخته و مخلوط کنید. برای آرایش غذا و تزئین آن، می‌توانید از تندوری و پارمزان رنده شده استفاده کنید.

نکته‌ مهم در تهیه پاستا با سس قارچ، انتخاب پاستای درست است. پاستای سفت و قوی را بهتر است برای این نوع غذا انتخاب کرد تا بدون شکست و با طعم خوبی در سس قارچ ترکیب شود.

در نهایت، پاستای با سس قارچ را می‌توان به عنوان یک غذای ساده و حتی جذاب در پذیرایی‌ها و مهمانی‌ها سرو کرد.



3. نحوه درست کردن پاستا با سس قارچ

برای درست کردن پاستا با سس قارچ، ابتدا باید پاستا را در آب نمکی جوشانده و به مدت حدود ۱۰-۱۵ دقیقه مهار کرد. بعد از آن، پاستا را از آب برداشته و آن را زیر آب سرد بگذارید تا از جوش‌خوردگی خودش خلاص شود.

برای سس قارچ باید قارچ‌ها را به قطعات کوچک خرد کرده و با روغن داغ در ماهیتابه‌ای خود بریزید. بعد از چند دقیقه، وقت آن است که سیب‌زمینی‌های خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و آنها را با قارچ‌ها تفت دهید. پس از تفت دادن، به تدریج یک لیوان آب یا شیر به ماهیتابه اضافه کنید تا سس غلیظ شود. در نهایت به آن پنیر پارمزان که رنده شده است را اضافه کرده و ۳-۴ دقیقه دیگر با نارمک قوی آن را تفت دهید.

حالا استقرار سس به پاستا است. به نحوی که پاستا را با سس مخلوط کرده، روی آن پنیر رنده شده بپاشید و آماده سرو می شود. من معمولاً با سبزیجات تزئین می کنم، مثلاً فلفل دلمه شده و دم‌خال، اما گزینه‌های دیگر نیز وجود دارد، مانند بادمجان سرخ شده و انواع فلفل دلمه دیگر.



4. روش تهیه پاستا با سس قارچ

تهیه پاستا با سس قارچ یک غذایی ساده و لذیذ است که می تواند به سرعت تهیه شود و با خانواده یا دوستان به اشتراک گذاشته شود. در این روش، پاستا را به همراه سس قارچ تهیه می کنیم که در نتیجه آن غذایی کامل و سیر کننده خواهیم داشت.

ابتدا بهتر است نوع پاستای تمایل خود را انتخاب کنید، مثلا می توانید از پاستای سفید، ریگاتونی، سپاگتی یا فتوچینی استفاده کنید. در ضمن، همیشه از شیوه آشپزی پاستا دنبال کنید و بهتر است آن را در آب نمکدار جوشانده و به مدت 7-10 دقیقه بپزید.

برای تهیه سس قارچ، ابتدا باید قارچ ها را بشوییم و سپس شانه های آن را با چاقو به تکه های کوچک خرد کنیم. در یک ماهیتابه، روغن زیتون را گرم کرده و سپس قارچ ها را اضافه می کنیم و تا زمانی که قارچ ها طلایی باشند سرخ می کنیم. سپس پیاز را خرد کرده و به ترتیب به ماهیتابه اضافه می کنیم. پس از آن به صورت مداوم آن را هم میزنیم تا پخته شود. به علاوه، می توانید سیر و پیاز را نیز به سس خود اضافه کنید.

سپس، یک لیوان ترشی گوجه فرنگی، نمک، فلفل، یک چند قاشق غذاخوری روغن زیتون، پنیر پارمزان رنده شده، سس قارچ و برای طعم دلخواهتان ممکن است خامه را به آن اضافه کنید. سپس، حرارت را کم کرده و تا زمانی که پاستا پخته شود ادامه می دهیم. بهتر است پاستا را به همراه سس قارچ سرو کنید و برای تزیین، روی آن پارمزان ترش کرده، میوه های رنگارنگ و یا سبزیجات تازه را قرار دهید و سپس آن را به همراه سبزیجات تزئین شده سرو کنید. این یک غذایی کامل و سیر کننده است که همه از آن لذت خواهند برد!



5. پاستا با سس قارچ؛ آموزش تهیه

اسپاگتی با سس قارچ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است. در این غذا اسپاگتی با یک سس خمیری سبک و لطیف با قارچ ترکیب شده است که عطر و طعمی خوشبو و مطبوع را به آن می بخشد. پاستا با سس قارچ یکی از غذاهایی است که در همه طرف دنیا مورد استفاده و تقدیر قرار می گیرد.

برای تهیه این غذا بهتر است از نوعی قارچی استفاده کرد که از قارچ سفید یا قارچ صدفی می توان استفاده کرد. ابتدا قارچ ها را به صورت نازک پاره پاره خرد کرده و با کمی روغن زیتون در حرارت ملایم سرخ کنید. سپس یک پیاز را همراه با دو دندان سیر ریز شده در روغن سرخ کنید. به موازات سرخ کردن قارچ ها، سس خمیری با ترکیبی از شیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در قوری روی حرارت ملایم آماده کنید.

پس از پخت اسپاگتی، در حال درجه حرارت خاموش مخلوط قارچ ها و پیاز را با سس خمیری ترکیب کنید. اگر سس خمیری خیلی گرم است، بهتر است آرام آرام سس را به قارچ ها اضافه کنید. اگر همه چیز به درستی آماده شده باشد، اسپاگتی را در بشقاب قرار دهید و سس قارچ روی آن ریخته شود. می توانید با الکل و یا چندین رطوبته با تندرستی خود شامل گردو و یا پارمزان بشود. پاستا با سس قارچ را می توانید با سالاد خوشمزه، نان تازه پخته و یک کانتری سرد عالی تر کنید. یک سر شیر، خنک آب و دونه دونه یا زیتون های کوکیده نیز ممکن است تزیین روی غذای خود باشید. لذت بُردن از پاستا با سس قارچ ، یک تجربه غیر قابل توصیف است.



6. چگونه پاستا با سس قارچ درست کنیم؟

برای درست کردن پاستا با سس قارچ، ابتدا باید پاستا رو در آب جوشانده و آب آن را صف شده، سپس در همان قابلمه با یک قاشق زیتونی روغن زیتون سرخ شده را بهمراه ادویه‌های دلخواه به پاستا اضافه کنید تا پاستا از خشک شدن جلوگیری شود و از طعم بدش جلوگیری شود.

حال باید سس قارچ را تهیه کنید. برای این منظور، یک قاشق روغن زیتون را در تابه تازه تازه بیشتر شود سپس یک پیاز خرد شده را روی آن تفت داده و یک دنباله سیر خرد شده را هم به آن اضافه کنید. بعد از صحبت کردن پیاز، قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و تمام آنها را تفت دهید. سپس به مخلوط شدن ین 1 قاشق غذاخوری روب نیز به آن اضافه کنید تا حجم سس و طعمش بیشتر شود.

اگر سس را خیلی غلیظ می‌پسندید، می‌توانید یک لیوان شیر روی آن دوخته شود، یکم داغ کنید و در نهایت آن را نیز با پاستا مخلوط کنید. بهتر است سس را همراه با پاستا سرو کنید و آن را به دم گرم سرو کنید تا با عطر جالب و جذابش تماشا کنید. همچنین برای تزیین سس قارچ خود، می‌توانید برگ زعفران روی سطح پاستا بچینید و داشته باشید.