طرز تهیه پاستا آلفردو با گوشت و قارچ
پاستا آلفردو یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی میباشد. طرز تهیه این پاستا به سادگی قابل انجام است و میتوان در خانه با استفاده از مواد اولیه ساده این غذا را تهیه کرد.
برای شروع، باید با تهیه مواد اولیه شروع کرد. برای پاستای آلفردو با گوشت و قارچ به صورت اصلی، آلفردو، گوشت چرخ کرده، قارچ، پنیر پارمزان و سس خامه ای نیاز دارید.
در مرحله بعد، بهتر است با آماده کردن سس آلفردو شروع کنید. برای تهیه سس، باید برنج را با آب داغ آشامیده و آن را به مخلوطی از شیر، پنیر پارمزان و نمک اضافه کرد.
در این مرحله، بهتر است گوشت را با تفت دادن در روغن کمی سرخ کرده و بعد از اینکه گوشت آماده شد، قارچ را نیز به آن اضافه کنید تا سرخ شود.
سپس، پاستا را به آب نمکی ورقهای بریزید و در داخل آن بگذارید تا بجوشد. از پخته شدن پاستا به طور دوره ای چک کنید تا پاستا خیس نشود و سپس آن را به سس آلفردو اضافه کنید.
در مرحله آخر، گوشت و قارچ را به سس پاستا اضافه کنید و با تفت دادن مخلوطی از همه این مواد، تهیه عالی شدهاید. حالا با خاموش کردن شعله آتش، پاستا آلفردو با گوشت و قارچ آمادهی تقدیم به خانواده و دوستان شماست.
پاستا آلفردو با گوشت و قارچ: مواد لازم
پاستا آلفردو یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهای دنیاست که از ایتالیا شروع شده و به شدت در سراسر جهان محبوب است. در این غذا، پاستا با سس خاصی تهیه میشود که از پنیر پارمزان، کره، خامه و نمک تشکیل شده است. همچنین با ترکیبات گوشت، قارچ و سیر، آلفردو به یک غذای کامل و غنی تبدیل میشود. در ادامه با مواد لازم برای تهیه این دستور غذایی آشنا خواهیم شد.
مواد لازم:
-1 بسته پاستا آلفردو
-2 قاشق غذاخوری کره
-3 حبه سیر خرد شده
-1/2 پیمانه خامه
-1/2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
-1/2 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
-250 گرم قارچ خرد شده
-1/4 قاشق چایخوری ادویهی کاری
-نمک و فلفل سیاه به میزان مورد نیاز
-بقدونس خرد شده برای تزیین
طرز تهیه:
۱- ابتدا پاستا را در یک قابلمه آب ترجیحا شور کامل با حجم بالا و بروی حرارت آتش بریزید تا کاملا بپزد. سپس آب را از بین بیاورید و آن را در کنار گذاشته تا خنک شود.
۲- در یک قابلمه دیگر، کره و سیر را روی حرارت ملایم بگذارید و آنها را با هم مخلوط کنید تا سیر شروع به طلایی شدن کند.
۳- سپس گوشت چرخ کرده را به داخل قابلمه بیفزایید و آن را روی حرارت بالا روی حرارت بالا قرار دهید تا کاملا سرخ شود.
۴- قارچ را به داخل قابلمه بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
۵- بعد از آن، خامه، پنیر پارمزان، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه را به داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک سس کرمی و خوشمزه به دست آید.
۶- سپس پاستا را به داخل سس اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس پوشیده شود.
۷- برای سرو کردن، آلفردو را به بشقابهای مورد نیاز تقسیم کرده و با بقدونس خرد شده تزیین کرده و سفره را جمع کنید.
در نهایت، پاستا آلفردو با گوشت و قارچ آماده برای سرو به میزان 4 نفر خواهد بود و میتوان در دمای دمای گرم به همراه سالاد سبزیجات، نون سیر و یا خود را به عنوان یک غذای کامل مورد استفاده قرار دهید.
طرز تهیه سس آلفردو برای پاستا
سس آلفردو یکی از محبوبترین سسهای استفاده شده در آشپزی است که بهصورت خاصی برای سرو پاستا تهیه میشود. این سس بهصورت کرمی و با استفاده از پنیر پارمزان و کره تهیه میشود و طعم خوشمزهای به غذا میبخشد. در این مقاله طرز تهیه سس آلفردو برای پاستا را بهطور کامل بیان خواهیم کرد.
ابتدا برای تهیه این سس، باید کره را به مقدار لازم درون قابلمه قرار داده و بهصورت آرام در حال حرکت قرار داد. سپس پیاز را خرد شده و به قابلمه اضافه کنید تا رنگ طلاای شود و بوی خوشمزهای برای سس تهیه شود.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد، باید آن را با یک قاشق بهطور همگن در کره آمیزش دهید، سپس بهطور یکجا، آرد را به این مخلوط اضافه کنید و بهمدت 1 دقیقه بهصورت آهسته و آرام هم زده و حرارت دهید تا خمیر سفید رنگی بشود. سپس شیر روی خمیر ریخته و بهمدت چند دقیقه همزدگی کنید تا تهیه شود.
سس آلفردو را با اضافه کردن پنیر پارمزان به مخلوط آماده شده، تهیه کنید و آرام با حرارت گرمی کم در قابلمهی خود ریخته و همچنین چند دقیقه برای جذب طعم و مزه سس، در حرارت پایین تر نیز در حال خمیر شدن باشد. آخرین قدم این است که برای سرو پاستا، سسی که تهیه شده را بهصورت یکدست بر روی پاستا سرو کنید و با پنیر پارمزان تزیین کنید.
طرز تهیه گوشت و قارچ برای پاستا آلفردو
تهیه پاستا آلفردو با گوشت وقارچ یکی از برترین و طعم دارترین غذاهای ایتالیایی است که محبوبیت بسیار زیاد در دنیا دارد. این غذا با تلفیقی از پاستا، پنیر پارمزان، قارچ و گوشت پخته می شود که با هم ترکیبی بسیار خوشمزه و شیرین به وجود می آید.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت مورد نظر را با نمک و فلفل سرخ شده به مدت حدود 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید تا آماده شده و توسط چنگال خرد شود. در مقابل یک قابلمه را با آب جوش پر کرده و پس از بجوشاندن آن، پاستا را به مدت 10 تا 12 دقیقه در آب جوش آن بپزید تا نیم کرد شود. در یک ماهیتابه، روغن زیتون را در حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ ها را در داخل آن اضافه کنید و به مدت حدود 5 دقیقه بپزید تا حجم آنها کاهش یابد.
پس از آن، باید گوشت با یک قاشق فلفل سیاه و سرخ و پودر سیر در ماهیهتابه تفت داده شود تا درجه حرارت مناسب را برای پختن ما نگه دارد. در ادامه، پاستا نیمکرده، توتفرنگی، پنیر رومانو و کره را به داخل ماهیتابه اضافه و همه مواد را در حرارت بالا تفت دهید تا سس خاموش شود. در آخر به ماده سفید همراه با مواد دیگر معروض شوید و همه مواد را با هم تلفیق کنید. پس از آن، غذایتان آماده خوردن است.
روش پخت پاستا برای آلفردو با گوشت و قارچ
برای پختن پاستا آلفردو با گوشت و قارچ، ابتدا باید پاستای مورد نظر را با آب جوش و نمک درون قابلمهای به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا ترد شود. سپس آب آن را صاف کنید و آن را در یک ظرف سرو کنید.
برای درست کردن سس آلفردو، شروع کنید به گرم کردن کره درون قابلمه. سپس سیر را خرد کرده و به کره اضافه کنید تا تازه بویید. سپس کمی آرد روی آن ریخته و آن را با چوب مرغی به آرامی هم بزنید. در این مرحله، میتوانید به آن شیر یا روغن شیرین اضافه کنید تا سسی کرمی به دست آیید. بعد از این، شیرینی را کم کم به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا سسی خوشمزه بسازید.
به آن گوشت، قارچ و پیاز را به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را بهمدت چند دقیقه به آرامی با هم بپزید تا گوشت باخته شود و قارچها نرم شوند. سپس به آن شیر گرم آلفردو را اضافه کرده و همه چیز را بهمدت 5 تا 10 دقیقه با آتش کم هم بزنید تا مواد درون مخلوط شوند.
سپس به حالت فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمزان رنده شده بر روی پاستا و سس ریخته و سرو کنید. به عنوان تزئین، میتوانید روی آن یک دسته تازهچمن تزئینی یا پارچهای زیبا بگذارید. این پاستا آلفردو با گوشت و قارچ در دسته پذیراییهای لوکس و خوشمزه محسوب میشود که دوستان و خانواده شما مطمئناً از آن خواهند لذت برد.
رژیم غذایی پاستا آلفردو با گوشت و قارچ
رژیم غذایی پاستا آلفردو با گوشت و قارچ یکی از پرطرفدارترین رژیمهای غذایی محسوب میشود که در آن از انواع مختلفی از مواد غذایی استفاده شده است. بیشتر مردم برای کاهش وزن و حفظ سلامتی از این رژیم غذایی استفاده میکنند.
اصل مادهی این رژیم غذایی پاستا آلفردو است که به ازای هر وعدهی غذایی، شامل خوراکیهای لذیذی که دارای قارچ و گوشت میباشند، بدون تولید کالری زوایای بالا میتواند برای شما دوام بیشتری به همراه داشته باشد. با این حال، نیاز به رعایت مقدار غذایی مناسب از طریق رژیم غذایی صحیح در این رژیم بسیار مهم میباشد.
از دیگر مزایای رژیم غذایی پاستا آلفردو با گوشت و قارچ این است که اگر شما این رژیم را رعایت نمایید، میتوانید پوست صاف و روشن شده، سلامتی بدن خود را افزایش دهید و سبک زندگی بهمراه سلامتی بیشتری برای خود رقم بزنید. به این ترتیب، بهتر است از این رژیم غذایی بهعنوان یک ابزار موثر جهت حفظ سلامتی و کاهش وزن استفاده کنید.