طرز تهیه واویشکا بادمجان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه واویشکا بادمجان

واویشکا با ابتکار به معنای «آبگیر مرکزی» می‌باشد و یک غذای سنتی و خوشمزه از آذربایجان است. این غذا از ترکیب زردچوبه، نیشکر، سیر، گوشت گوسفند، عدس، نخود و سبزیجات تهیه می‌شود. از آنجایی که بادمجان یکی از اصلی ترین موادی است که در واویشکا استفاده می‌شود، البته تهیه این غذا ممکن است زمان بر باشد اما طعم و ارزش غذایی مناسبی دارد.

برای تهیه واویشکا بادمجان ابتدا بادمجان‌ها را در آب نمک فراوان به مدت حدود ۳۰ دقیقه خیس داده و بعد از آن بادمجان‌ها را بشویید و از بر روی آن روغن بریزید و بزنید تا پوست بادمجان به رنگ طلایی در بیاید. برای سس یا خلیل: سرخ کردن پیاز و سیر را بازیابی کنید. سپس گوشتی که به قطعات کوچک شده است برای چند دقیقه سرخ شود. سپس نیشکر را اضافه کرده و بگذارید حداقل نیمگیم بپزد.

بعد از این مرحله به تدریج عدس، نخود، سبزیجات (مثلا اسفناج یا تره) و سرویس را اضافه کنید و به مدت حدود ۹۰ دقیقه پخته شوند. بعد از این مرحله بادمجان‌های خیس‌شده را به مواد داخل حوله حوله کنید و بگذارید بشویید. سپس بگذارید حداقل هفت روز در آستانه پخت نداشته باشید. و واویشکا آماده سرو می‌باشد.