تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه واداپاو هندی
واداپاو یک غذای محبوب و معروف در آشپزی هندی است که با ترکیب مخلوطی از عدس، سس پاو و انواع ادویه ها تهیه میشود. این غذا غنی از پروتئین، فیبر و ویتامینها است و برای صبحانه یا ناهار میتوان از آن استفاده کرد.
برای تهیه واداپاو ابتدا عدس را به مدت حدود 4-5 ساعت خیس کنید تا نرم شود. سپس در یک قابلمه آب جوش بریزید و عدس خیس شده را به آن اضافه کنید و بپزید تا نرم شود.
سرخ کردن پیاز و سیر با یک قاشق کم کره روغن گرم در یک تابه و افزودن ادویههای هندی مخصوص به واداپاو از جمله زیره، دارچین و نمک به مواد میافزاید. سپس عدس پخته شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
برای سرو کردن واداپاو، پاو (نان هندی) یکسری قطعهها حبه حبه کرده و در یک ظرف عمیق قرار دهید و روی آن مقداری از مخلوط عدسی ریخته و با ترشی دلخواه و شوید مورد علاقه سرو کنید. این غذا را میتوانید با چاشنی تازه نعناع یا پاودر مناسب معطر کنید و با لیمو تازه و سبزیجات تازه ماهی خوری کنید.