طرز تهیه واداپاو هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه واداپاو هندی

واداپاو یک غذای محبوب و معروف در آشپزی هندی است که با ترکیب مخلوطی از عدس، سس پاو و انواع ادویه ها تهیه می‌شود. این غذا غنی از پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها است و برای صبحانه یا ناهار می‌توان از آن استفاده کرد.

برای تهیه واداپاو ابتدا عدس را به مدت حدود 4-5 ساعت خیس کنید تا نرم شود. سپس در یک قابلمه آب جوش بریزید و عدس خیس شده را به آن اضافه کنید و بپزید تا نرم شود.

سرخ کردن پیاز و سیر با یک قاشق کم کره روغن گرم در یک تابه و افزودن ادویه‌های هندی مخصوص به واداپاو از جمله زیره، دارچین و نمک به مواد می‌افزاید. سپس عدس پخته شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.

برای سرو کردن واداپاو، پاو (نان هندی) یکسری قطعه‌ها حبه حبه کرده و در یک ظرف عمیق قرار دهید و روی آن مقداری از مخلوط عدسی ریخته و با ترشی دلخواه و شوید مورد علاقه سرو کنید. این غذا را می‌توانید با چاشنی تازه نعناع یا پاودر مناسب معطر کنید و با لیمو تازه و سبزیجات تازه ماهی خوری کنید.