راهنمایی آشپزی برای تهیه هات داگ سوخاری ساده
تهیه هات داگ ساده یکی از راهنماییهای آشپزی محبوب است که بسیاری از افراد علاقه دارند به دلیل سادگی در تهیه و پخت آن. در ادامه به بررسی مراحل تهیه این غذا خواهیم پرداخت.
برای شروع، نیاز داریم تا نان هات داگ را به دقت انتخاب کنیم. این نانها معمولاً قبل از خریدگی نیاز به خرد کردن و در داخل فر قرار دادن دارند. سپس، میتوانید سوسیس را در حالتی که تمیز کردهاید روی نان قرار دهید.
سپس باید ادویههای مورد نظر خود را اعمال کنید. برخی از افراد ممکن است عاشق اضافه کردن کچاپ، خردل و پیکل باشند، در حالی که بعضی از دیگران ممکن است عاشق کرفس و پیاز باشند. در هر صورت، نیاز است که به دقت انتخاب کرده و به نکات کاربردی آشپزی توجه کنید.
در نهایت، هات داگ را در فر داغ برای مدت حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید. بعد از آن، غذا آماده خوردن است و میتوانید با سس یا کرفس تازه تزئین کنید. این محصول یکی از پرطرفدارترین و سادهترین غذاهای خوراکی است که در خیابانهای آمریکا و اروپا عمده فروشی میشود.
لیست مواد لازم برای تهیه هات داگ سوخاری ساده
تهیه هات داگ سوخاری ساده بسیار ساده است و به راحتی می توانید با تنها چند ماده اصلی آن را تهیه کنید. نیاز به مواد غذایی ساده دارید که به راحتی از هر فروشگاهی قابل تهیه هستند.
مواد لازم برای تهیه هات داگ سوخاری ساده شامل نان هات داگ، سوسیس، کیچاپ، خردل و تخم مرغ است. نان هات داگ را می توانید از هر فروشگاهی تهیه کنید، همچنین سوسیس و تخم مرغ را نیز می توانید از یک فروشگاه خوب تهیه کنید.
سپس باید سوسیس ها را با چند برش کناری تا میانی از محل خود جدا کنید. سپس آنها را درون سینی سوخاری قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای چند دقیقه سوخته و سپس در محیط روغنی برش داده شده درون نان هات داگ قرار داده و سپس با کیچاپ و خردل تزئین کنید.
در نهایت، هات داگ سوخاری شده را می توانید با چیزهای دلخواه خود مانند پیاز خرد شده، فلفل دلخواه، سیب زمینی خلال شده و غیره تزئین کنید. با دنبال کردن این روش، شما می توانید هات داگ سوخاری کاملاً خانگی خود را به راحتی تهیه کنید.
آماده سازی اجزای هات داگ به صورت قبل
آماده سازی اجزای هات داگ یک فرایند مهم و حیاتی برای تهیه این نوع از غذا محسوب می شود. در واقع، این فرایند شامل چندین قسمت مختلف است که باعث می شود هات داگ تازه، خوشمزه و شادابی راحت تر و سریع تر سرو شود.
اجزای اصلی هات داگ شامل نان هات داگ، سوسیس، کچاپ، سس، پیاز، خیار شور، خردل و... می باشد. برای آماده سازی این اجزا، در ابتدا نان هات داگ در فر گرم شده قرار می گیرد تا گرم و شکل دهی شود. سپس سوسیس ها روی گریل یا تابه آهسته سرخ می شوند تا لذیذ تر و شکل بگیرند.
در مرحله بعدی، پیاز ریز شده و خیار شور در همراه خردل به صورت مندرج در بشقاب های جداگانه سرو می شود. در نهایت، سس و کچاپ به صورت دلخواه روی سوسیس ها و نان هات داگ ریخته و اجزای فرایند آماده سازی هات داگ تکمیل خواهند شد.
استفاده از اجزای تازه و انتخاب کیفیت به عنوان یکی از مهم ترین موارد در آماده سازی اجزای هات داگ به شمار می رود. همچنین، توجه به روش های صحیح پخت و محل قرار دادن اجزا در ظروف مخصوص نیز از مواردی است که می تواند در بهبود عملکرد اجزای هات داگ موثر باشد.
روش ساخت نان هات داگ
نان هات داگ نوعی نان با لایه بیرونی خشک و لایه درونی نرم و پر از خمیر است که معمولاً با سس کارواشل، مخلوط کنجاله های پیاز و گشنیز، کچاپ، سس مایونز و یا مخلوطی از این ها سرو می شود. ساخت نان هات داگ به نوعی شبیه ساخت نان معمولی است، با این تفاوت که خمیری با حجم بیشتر تهیه می شود، سپس به شکل آرام و با سرعت کمتری پخته می شود، تا حدی که وسط آن نرم نخورد.
برای تهیه خمیر نان هات داگ، ابتدا باید با مواد اولیه شامل آرد، شکر، خمیر مایه، خمیر نان، شور، شیر، آرد نشاسته، روغن و آب، مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، حدود ۳۰ دقیقه به خمیر داده می شود تا حداقل دو برابر از حجم خود بگیرد.
بعد از این کار، خمیر را به عنوان یک گلوله بزرگی روی تخته نان ریخته، با لطف برای چند دقیقه نرم می کنید. سپس سطح آن را بلند کرده و با یک تیغه ساده روی سطح آن یک خط برش می دهید. سپس __قسمت بالا__ از خمیر را تا حدود یک سوم شکل به طرف میز بکشید و آن را به وسیله تخته نمکدهی تنظیم کنید. خمیر را دوباره با لطف بهم ریخته تا حداقل به اندازه دوبرابر حجم خود بزرگ شود.
یکی از حرکات مهم در آشپزی نان هات داگ نگه داشتن حجم خمیر است تا به میزان اساسی کم شود و حتی در موقع پخت هم بتواند حجم خود را حفظ کند. پخت نان هات داگ ممکن است با روش های مختلفی انجام شود، اما روش معمولی آن شامل پخت درون اجاق گاز است. بعد از خمیر کردن، آن را روی یک تندیس معمولی قرار دهید و آن را در یک ظروف فریزر بگذارید. ۲۰ دقیقه در آن قرار دهید و در ادامه ۳۵ دقیقه در اجاق گاز با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد پخته بسیار لطیفی خواهید ساخت.
راهنمایی برای ساخت سس هات داگ
سس هات داگ یکی از خوراکیهای پرطرفدار و رایج در غذاهای فست فودی است. این سس معمولاً برروی هات داگ (نان سوسیسی)، همبرگر، انواع ساندویجها و چیزبرگرها هم استفاده میشود. در این مقاله، به شما توضیح خواهیم داد که چطور میتوانید سس هات داگ خانگی را با طعمی شگفتانگیز و اصیل تهیه کنید.
طرز تهیه سس هات داگ خانگی:
شما ابتدا باید تهیه مواد اولیه سس هات داگ خود را انجام دهید. این مواد شامل یک قاشق غذاخوری خردل دیجون، دو قاشق غذاخوری کچاپ، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، دو قاشق چایخوری پودر سیر، دو قاشق غذاخوری آرد ذرت و یک قاشق چایخوری سیبزمینی پودری است.
پس از تهیه مواد، حال باید آنها را با هم مخلوط کنید. برای این کار، میتوانید همه مواد را در یک کاسه انداخته و با استفاده از یک چوب خمیرزن به خوبی هم مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد، حال نوبت به پخت سس میرسد. برای این منظور، باید یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و محتویات کاسه را به آن اضافه کرده و به مدت چهار الی پنج دقیقه، مخلوط را با حرارت ملایم و همراه با زمزمه خوبی پخته و همزنی کنید.
وقتی سس به خوبی با حرارت مخلوط شد، میتوانید آن را از روی حرارت بردارید و به طور مرحلهای بر روی هات داگ یا چیزبرگر خود بریزید. این سس را میتوانید با مواد خام مانند پیاز، خیارشور و گوجهفرنگی نیز تزئین کنید.
به این ترتیب، شما میتوانید با استفاده از این روش، به راحتی در خانه، سس هات داگ خانگی تهیه کنید و از طعم شگفتانگیز آن لذت ببرید.
روش ساخت سوسیس هات داگ
روش ساخت سوسیس هات داگ نوعی غذای پرطرفدار و آسان برای تهیه در بین افراد است. سوسیس هات داگ در واقع نوعی ساندویچ گرم و خوشمزه با هات داگ و سوسیس است که با استفاده از چند مواد اساسی به راحتی محضر غذا میشود.
ابتدا هات داگ پخته شده را در صفحه رنده قرار داده و سپس سوسیس را در حالت موردنظر برش داده و برای چند دقیقه با حرارت ملایم درون تابه سرخ کرده و آن را نیز در جایی نگهداری کرده و حال با استفاده از یک قاشق، سس مایونز و کچاپ را با هم تلخیص شده در ظرفی مخلوط کرده و بر روی هات داگ گذاشته شده روی سفره ریخته شود.
سپس بر روی نوک هات داگ، سوسیس را قرار داده و سس مایونز و کچاپ را نیز به میزان دلخواه بر روی سوسیس بریزیم. برای تزئین، یکین به مقدار موردعلاقه خیارشور، ژامبون، قارچ، پیاز، یا پنیر روی سوسیس هات داگ قرار دهیم.
در نهایت هات داگ با سوسیس، سس مایونز، کچاپ و تزئین های موردنظر را به جاهای مورداستفاده دلخواه سرو کنیم و از سوسیس هات داگ گرم و شیرین لذت ببریم. این غذای سریع و آسان در هر لحظه از روز میتواند تنقلاتی مناسب و موردعلاقه باشد.