طرز تهیه نان پیتزا بدون فر با آرد سفید
نان پیتزا، یکی از انواع محبوب نانهای خانگی است که عموماً با استفاده از فر درست میشود؛ ولی شما میتوانید با استفاده از آرد سفید، نان پیتزا بیفر را در خانه تهیه کنید. در این روش، از چند خطوط ساده و مواد اولیه معمولی برای تهیه نان پیتزا استفاده میشود که به صورت زیر توضیح داده شده است.
۱. مواد لازم برای تهیه نان پیتزا بدون فر شامل؛ آرد سفید، آب، روغن، نمک، پودر سیر و پودر قارچ میشود.
۲. از مواد فوق، مقدار ۲ لیوان آرد سفید، ۳/۴ لیوان آب، ۱/۴ لیوان روغن، یک قاشق چای خوری نمک، یک قاشق چای خوری پودر سیر و یک قاشق چای خوری پودر قارچ را درون یک ظرف مخلوط کنید. سپس تا مواد به صورت یکدست و صافی تبدیل شوند، آنها را به خوبی مخلوط کنید.
۳. بعد از تهیه مواد اولیه، به دو روش میتوانید نان پیتزا بدون فر خود را پخت کنید. یکی از روشها، میره و پلاستیک است که روی آن، مواد مخلوط شده را بریزید و با دستهای خود، آن را به شکل دایرهای مسطح شکل دهید و سپس در ماهیتابه مرغ روغنی، آن را به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت متوسط پختید.
۴. روش دیگر پخت نان پیتزا بی فر، استفاده از تابه فلزی یا پیرکسی است. تابه را در حرارت متوسط قرار دهید، بعد از آن مخلوط آماده شده را در روی تابه ریخته دایرهای شکل دهید. طبقه بندی مواد را پایدار کرده و پودر سیر و قارچ را روی آن بریزید. سپس تابه را بر روی حرارت متوسط و بسته کرده، تا نان پیتزا بدون فر سهامی را داغ و فوق العاده طرز تهیه شود.
با این روش سریع و آسان، شما میتوانید نان پیتزا خانگی بدون استفاده از فر داشته باشید. علاوه بر آن که طعم خوبی دارند، نان پیتزا بدون فر، یکی از بهترین گزینهها برای سرو کردن به همراه دوستان و خانواده در مهمانیها و رویدادهای خاص است.
نان پیتزا بدون فر به روش دیگر!
در حالی که پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای دنیاست، گاهی اوقات به دلیل نداشتن فر یا کمبود زمان و امکانات مناسب، ساخت آن در خانه به نظر میرسد کمی سخت و دشوار باشد. اما با روشی ساده و سریع میتوان به تهیه نان پیتزایی برای خود رسید که به هیچوجه عقب نخواهد ماند.
روش تهیه نان پیتزا بدون فر به روش دیگر، ممکن است با دستگاه نانوایی یا با استفاده از مایکروویو انجام شود. برای این روش ساده، باید ابتدا تگریست پیتزا را با آرد، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر بیکینگ مخلوط کرده و به دلخواه پیاز خرد شده، زعفران، قارچ و سبزیجات را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از دستگاه نانوایی یا مایکروویو، باید تگریست پیتزا را به مدت حدود ۵ الی ۸ دقیقه پخت کنید.
در حالت دیگر، میتوانید از تابه یا فر معمولی برای پختن پیتزای خود استفاده کنید. در این روش، میتوانید با تهیه تگریست پیتزا از یک مخلوط ساده از آرد، پودر سیر، پودر بیکینگ و فلفل قرمز استفاده کرده و به دلخواه پیاز خرد شده، قارچ و سبزیجات را به آن اضافه کنید. سپس با ریختن مخلوط روی یک تابه گرم و قرار دادن آن در فر، باید پیتزای خود را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید.
استفاده از یک مخلوط ساده و سریع برای تهیه تگریست پیتزا، میتواند در زمان و هزینه صرف شده در خانه در حالی که در حال لذت بردن از یک پیتزای خوشمزه هستید، به شما کمک کند. در نتیجه، این روش بسیار ایده آل است برای کسانی که میخواهند بدون استفاده از فر، پیتزایی خوشمزه و سالم درست کنند.
نکات مهم برای تهیه نان پیتزا بدون فر!
تهیه نان پیتزا بدون فر، یک راه حل کاربردی برای همه کسانی است که فر در آشپزخانه ندارند یا میخواهند به راحتی و سرعت بیشتری نان پیتزای خوشمزه و خانگی بپزند. در ادامه توضیحاتی درباره نکات مهمی که باید در نظر گرفته شود تا تهیه نان پیتزا بدون فر به راحتی صورت پذیرد، آمده است.
تهیه نان پیتزا بدون فر ابتدا از دستورالعمل تهیه خمیر پیتزای خوشمزه و روغنی شروع میشود. سپس برای پختن نان پیتزا، از یک ماهیتابه معمولی به اندازه کافی بزرگ استفاده کنید، تا برای پختن نان، به کمک حرارت گاز روی صفحه زیر ماهیتابه، استفاده شود.
بعد از تهیه نان پیتزا، بهترین راه برای پختن آن در اجاق گاز استفاده از آرایشی است که به سادگی در دسترس هستند. بدین منظور، یک تکه بیرونی نان پیتزای شما را درون تیغه یک چاقو حذف کنید و سپس نان را بر روی صفحه ماهیتابه قرار دهید.
پیش از قرار دادن نان در ماهیتابه، یک لایه روغن زیاد به روی صفحه زیر ماهیتابه اعمال کنید، تا نان پیتزا تا پایین منفذ شود. سپس نان را با کمی روغن کمی تمیز کنید، سپس پماد برای پخت پیتزا را در مقداری کم درون ماهیتابه ریخته و همه چیز را کمی بلند کنید، بعد از پختن نان، بهتر است آن را کمی صاف کنید تا باپودری شدن آن کمتر شود.
برای پختن نان پیتزا، باید صفحه ماهیتابه را در میان شعلههای شعلههای گاز قرار دهید. باید مدتی صبر کنید تا صفحه ماهیتابه گرم شود و شما آماده به داخل کردن نان پیتزا باشید. پس از قرار دادن نان درون صفحه ماهیتابه پوشیده شده با پماد، بهتر است با کمی روغن بر روی نان حرارت کمی اضافه کنید تا بهتر پز شود. از طرف دیگر، اگر میخواهید نان پیتزا بیشتری بپزید، باید با کمی شعلههای قدرتمند، نان را به مدت چند دقیقه بیشتری پختید.
بعد از پختن نان پیتزا، به شما نیز پیشنهاد میشود که نان پیتزا خود را با یک لایه نمک و خوشههای خرد شده مخلوط کنید. سپس روی نان پیتزا، با کمی روغن پخته شده، خوراکی مورد علاقهتان را آماده کنید و با آن لذت ببرید!
نان پیتزا بدون فر با آرد گندم کامل
نان پیتزا بدون فر با آرد گندم کامل یکی از گزینههای جذاب و سالم برای طبخ کیک و دسرهای خانگی است. این نان پیتزا، یک جایگزین عالی برای نانهای خامه ای و دسرهای شیرین است و با استفاده از آرد گندم کامل، میتوان آن را به سادگی و بدون نیاز به فر پخت.
برای تهیه این نان پیتزا ابتدا باید آرد گندم کامل را با سایر موادی مانند خمیر، آب، پنیر و سیب زمینی با هم مخلوط کرد و یک خمیر ایجاد کرد. سپس با استفاده از روش رولی، این خمیر را به شکل یک دایره پهن و صاف به داخل ماهیتابه خاموش شده ریخته و اجازه داده میشود تا چند دقیقه بر روی شعله ملایم به طوری که طرفین آن جا به جا شوند، شسته شود.
بعد از آن، تنها کافیست که به صورت کیک شکل در مدت زمانی کوتاه تر از چهل دقیقه در داخل قابلمه درجه حرارت پایین بپزید. پس از طبخ، میتوانید این نان پیتزا را با موادی مانند رب گوجه فرنگی، پنیر پیتزا و سایر مواد خوشمزه تزئین کنید و با دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
طرز تهیه نان پیتزا بدون فر با آرد نخودچی
نان پیتزا یکی از محبوبترین دسرهایی است که از نان برای پخت آن استفاده میشود. اما برای آنکه این نوع نان سریع و آسان تهیه شود، میتوانید از آرد نخودچی استفاده کنید که بدون نیاز به فر تهیه میشود. طرز تهیه این نوع نان پیتزا بسیار آسان و سریع است و برای کسانی که دسترسی به فر ندارند، بسیار مناسب میباشد.
ابتدا برای تهیه این نوع نان، باید آرد نخودچی را با مقداری سرکه، نمک، پودر سیر و آب مخلوط کرده و با دست قوطی شکل دهید. سپس روی یک تخته چوبی یا سطح صاف و برش از پیش زده، این قوطیها را با شش دقیقه آهسته سایه دهید تا ضخامت آنها به دست آید. بهتر است قوطیها را تا ۵ سانتیمتر ضخامت داشته باشید تا نان پایه پیتزا خنک و هوایی شود.
سپس از نوع کیک کنی که خانگی استفاده میکنید، برای پخت نان پیتزا استفاده کنید. نان شما به مدت دو دقیقه از هر دو طرف به صورت یکنواخت پخته شود. نان پیتزا با سس پیتزا، فلفل، گوجهفرنگی و دلخواه شما تزیین شده و سپس در مایکروفر، تفالهگرم یا یخچال چند دقیقه گرم شود. یا میتوانید نان پیتزا خود را روی یک تخته سرخکن انتقال دهید و در حالت بالا و متوسط برای چند دقیقه پخته شود تا خوب و رنگین شود.
در نهایت، نان پیتزای شما آماده خوردن است و میتوانید با دوستان خود به اشتراک بگذارید یا به عنوان یک نوع دسر برای خوراکیهایی مانند برگر و ساندویچ استفاده کنید. با استفاده از آرد نخودچی میتوانید نان پیتزا بسیار لذیذ و با کیفیتی را تهیه کنید که بدون نیاز به فر و در کمترین زمان ممکن آماده شود.
طرز تهیه نان پیتزا بدون فر با آرد جو
نان پیتزا یکی از خوراکیهای محبوب و پرطرفدار در جوامع مختلف است. با توجه به اهمیت سلامتی، چندین نسخه از آن توسط سفرههای طبیعی و سلامتی عرضه شده است که به عنوان غذایی سالم و خوشمزه شناخته شدهاند. در اینجا نیز نحوه تهیه نان پیتزای با آرد جو بدون فر را شرح می دهیم.
ابتدا آرد جو را مورد نیاز برای تهیه نان پیتزا را دریافت کرده و در میان آن به صورت یکجا مخلوط کنید. سپس، در ظرف مناسب یک و نیم فنجان آب را به آرد جو اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. برای این کار، میتوانید از حالت دستی یا با استفاده از میکسرها و قاشقهای خاص اقدام کنید.
سپس، پیاز خورده و سیر را در تابه ای با روغن زیتون تفت دهید و به مواد آمادهی آرد جو نیز اضافه کنید. سپس، به مواد آماده کمی نمک و فلفل و ادویههای اضافه کنید تا طعم آن را متحول کنید. در ادامه، مقداری جعفری خرد شده و یک تخممرغ را به مواد آماده اضافه کنید و سپس، همهی مواد را خوب آمیخته و به صورت یک تن متمرکز شده درون ظرف گذاشته و از آن پهن ساخته شود.
سپس، چند قطره روغن زیتون را روی سطح نان پیتزا بریزید و در وسط آن یک چاقوی تیز قرار دهید تا آن جای داغتریتون بوده و نانتان پخته و گرم باشد. سپس، نان پیتزایی که تهیه کرده اید را در محیط شهرمانی دمنم دهید تا شاداب شود و پس از برش طعمنوشتیتان را همرای با دونرهای خوراکی برنج قرار دهید و در کنار نوشیدنی سرو کنید.