طرز تهیه نون پنیری لانه زنبوری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نون پنیری لانه زنبوری

تهیه نون پنیری لانه زنبوری

نون پنیری لانه زنبوری یک نان سبک و پُفکی است که در سراسر جهان مشهور است. این نون با استفاده از مواد اساسی مثل آرد، شیر، پنیر، خمیر نان، خمیر مایه و سکنجبین تهیه می‌شود. نکته‌ای که لازم به ذکر است این است که از مواد اولیه مختلفی می‌توانید برای تهیه‌ی این نون استفاده کنید به طوری که بتوانید طعمی دلچسب و ویژه خودتان برای نان پنیری لانه زنبوری تهیه کنید.

مواد لازم:

برای تهیه‌ی نان پنیری لانه زنبوری به مواد زیر احتیاج دارید:

- 2 فنجان آرد سفید

- 2 قاشق سوپخوری سکنجبین

- نصف فنجان شیر

- 1 قاشق سوپخوری خمیر نان

- 1/4 قاشق چایخوری نمک

- پنیر پیتزا به میزان دلخواه

- خمیر مایه به میزان دلخواه

- یک تخم‌مرغ

- 3 قاشق روغن زیتون

- برگ‌های گشنیز تازه (برای تزیین)

روش تهیه:

1- در ابتدا، 2 فنجان آرد سفید را در ظرفی به همراه 1/4 قاشق چایخوری نمک قرار دهید و این دو ماده را با هم مخلوط کنید.

2- یک قاشق سوپخوری خمیر نان و 2 قاشق سوپخوری سکنجبین را به آرد اضافه کنید، سپس با مرکب کردن همه مواد به هم، تهیه‌ی خمیر نان پنیری لانه زنبوری را آغاز کنید.

3- دو سوم فنجان شیر را به خمیر اضافه کنید و خمیر را نرم و یکپارچه سازید. از وقتی که شروع به ترک خوردن پوره خمیر می‌کند، ممکن است بخواهید یک مقدار بیشتر شیر اضافه کنید. این مرحله به مدت 10 دقیقه ادامه دارد.

4- خمیر تر و رطوبت‌دار باید حاصل شود و در ادامه باید آن را به عنوان شمش پهن کنید.به میان ماده ی خمیر نان، پنیر پیتزا (یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید) را اضافه کنید.

5- سپس خمیر را به دو مرحله تقسیم کنید و آن را به شکل یک کره محکم شکل دهید.

6- با استفاده از خمیر مایه، هر یک از کره‌ها را به شکل یک لانه زنبوری شبیه سازی کنید. یک تخم‌مرغ را بزنید و سپس پسته را خرد کنید. سپس بر روی نون، تخم مرغ زده شده و پسته خرد شده را بریزید.

7- نون پنیری لانه زنبوری‌های شما را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

8- قبل از پخت داخل فر،تخم شامل یک قطعه پنیر موز و یک خمیر نان را بر روی لانه زنبوری قرار دهید.

9- نون پنیری لانه زنبوری تا زمانی که به رنگ طلایی درست باشد در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید.

10- سپس آن را به همراه روغن زیتون و برگ‌های گشنیز تزیین کنید و سروکنید.

بعد از اینکه نون پنیری لانه زنبوری را از فر بیرون آوردید، آن را یکمی خنک کنید و سپس با برگ‌های گشنیز و روغن زیتون تزیین کرده و سرو کنید.

در انتها، شما می‌توانید از این نون با مزه‌ی ویژه به همراه شیرینی‌های مختلف، چای و دمنوش لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه نون پنیری لانه زنبوری

برای تهیه نان پنیری لانه زنبوری، مواد لازم شامل آرد، پنیر، شکر، ماست، بیکینگ پودر، نمک، روغن و عسل می‌باشد. در ادامه به توضیح هر کدام از این مواد می‌پردازیم.

نخستین ماده‌ای که باید برای تهیه نان پنیری لانه زنبوری آماده کنید آرد است. از آرد سفید و نرم به مقدار لازم برای تعداد نان‌های مورد نظر خود استفاده کنید.

در مرحله بعدی باید برای تهیه پنیر خام مقداری پنیر جهت رنده کردن آن آماده کنید. برای این منظور می‌توانید از پنیر چدار و یا پنیر فتا استفاده کنید.

سپس به موادی مانند شکر، ماست و بیکینگ پودر نیز نیاز خواهید داشت. شکر به مقدار لازم برای ترشی مطلوب، ماست به مقدار کافی برای ترکیب ماده‌ها و بیکینگ پودر جهت جلوگیری از خمیر شکستگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نمک نیز به میزان لازم برای وجود طعم خوب و مطلوب در نان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در پایان، برای سخت شدن خمیر، نیاز به روغن به میزان کمی دارید.

در نهایت، به منظور تهیه لایه خارجی نان پنیری، می‌توان از عسل استفاده کرد. این روش باعث می‌شود نان پنیری با ظاهری زیبا، عطری فوق العاده و طعمی خوشمزه تهیه شود.



روش تهیه خمیر نون پنیری

برای تهیه خمیر نون پنیری می توان از چندین روش استفاده کرد که در ادامه به توضیح هر یک از آن ها می پردازیم:

روش اول:

ابتدا برای تهیه خمیر، مواد لازم شامل آرد، پنیر تازه رنده شده، آب گرم، شیر داغ، خمیر ماست، نمک، بیکینگ پودر و روغن را به یکدیگر اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا کمی خودش را بگیرد.

پس از گذشت این مدت، خمیر را از فریزر خارج کرده و به ابعاد دلخواه خود تقسیم می کنیم. سپس هر قطعه را با دست به شکل تخته تراز می کنیم و روی آن پنیر رنده شده را می پاشیم. برای پختن نان، یک تابه را قرار داده و روی حرارت متوسط گذاشته و نان ها را در آن قرار می دهیم تا از هر دو طرف قهوه ای شوند.

روش دوم:

در این روش نیز برای تهیه خمیر نون پنیری از موادی مانند آرد، شیر سرد، جوانه گندم، خمیر ماست، پنیر پیتزا، روغن، نمک و بیکینگ پودر استفاده می شود. این مواد را به یکدیگر اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا خمیر آماده شود.

پس از این کار، خمیر را به ابعاد دلخواه تقسیم کرده و با دست به شکل تخته تراز می کنیم. سپس روی آن پنیر رنده شده را می پاشیم و با کمک دو دست به شکل رول می کنیم. رول نان را به شکل دایره ای تقسیم کرده و در تابه به مدت 15 دقیقه به مدت نیم ساعت پخته می کنیم تا طلایی و شاداب شود.

در نهایت، نان پنیری را از روی حرارت خارج کرده و به همراه چای یا قهوه سرو می کنیم. این نان به عنوان تنقلات نیمه شبانه و وعده صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است و در هر شرایطی می توان به راحتی آن را تهیه کرد.



نحوه تهیه پنیر لانه زنبوری

پنیر لانه زنبوری یکی از جالب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع پنیر است که با استفاده از شربت عسل و تولیدات زنبور عسل نیز همراه است. در ادامه، نحوه تهیه این پنیر را به شرح زیر می‌آوریم:

مواد لازم:

- شربت عسل: 2 کیلوگرم

- پنیر سفید: 2 کیلوگرم

- شیر تازه: 1 لیتر

- دانه‌های حبوبات خشک: 2 قاشق غذاخوری

- مخلوط کن

- نمک: به میزان مورد نیاز

روش آماده‌سازی:

۱. در ابتدا باید پنیر سفید را خرد کرده و درون یک کاسه نگه داریم.

۲. سپس شربت عسل را با شیر تازه و دانه‌های حبوبات خشک روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. پس از استفاده، می‌توانید بذرهایی که باقی مانده‌اند را حذف کنید.

۳. سپس، مواد را به سمت مخلوط کن می‌ریزیم و تا زمانی که مواد بهم بریزد، می‌زنیم. فراموش نکنید که همیشه باید مواد را در حال حرکت نگه دارید تا اینکه تمامی پنیر استفاده شوند.

۴. بعد از تکمیل کردن مرحله ۳، می‌توانیم نمک را مطابق با سلیقه خود اضافه کنیم.

۵. سپس مواد را در یک کاسه تخت و عریض ریخته و سطح پنیر را صاف کرده و به یخچال منتقل می‌کنیم. این پروسه حدود ۲۴ ساعت زمان می‌برد تا پنیر در یخچال عمیق شود.

۶. پس از گذشت ۲۴ ساعت، می‌توانیم پنیر چسبیده را از کاسه جدا سازی کرده و به صورت خامه‌ای پخشش دهیم. سپس درون یخچال قرار دهید تا پخشش خود را کامل کرده و خنک شود.

۷. در انتها، بهتر است که پنیر لانه زنبوری را خنک و فریز شده نگه داریم تا از فساد دیده شده جلوگیری شود.

در نهایت، پنیر لانه زنبوری آماده مصرف است و می‌توانید آن را با نان تازه یا سفیده خوشمزه کنید. این پنیر را همچنین می‌توان به صورت تزیینی در دسر و کیک‌های خانگی استفاده کرد.



ترفندهای ریز تهیه نون پنیری لانه زنبوری

نون پنیری لانه زنبوری یکی از خوراکی‌های شناخته‌شده و محبوب در کشور ماست که معمولاً در صبحانه و ناهار مصرف می‌شود. در این نوع از نان، پنیر و فرآورده‌های لبنی از جمله ماست و کره درون طرح خمیری نان قرار می‌گیرند. این نوع پنیری از دیرباز در ایران و بسیاری از کشورهای همسایه مانند ترکیه و آذربایجان تهیه و مصرف می‌شود.

یکی از ترفندهای کاربردی برای تهیه نون پنیری لانه زنبوری، استفاده از آرد سوخاری به جای آرد نرم است. علاوه بر این، برای بلند شدن بهتر خمیر، می‌توان به این روش نیز متوسل شد که قبل از نون پنیری را درون قالب قرار دهید و به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 30 درجه سلسیوس قرار دهید.

بعد از آماده کردن خمیر، می‌توان پنیر را با عسل یا زعفران تلخ مخلوط کرد تا عطر و طعم خاصی به آن ببخشد. همچنین برای ایجاد لایه‌های مختلف پنیر و ماست درون نان، باید آن‌ها را به ترتیب چندین بار با هم آمیخته و یکسره کرد.

در نهایت، برای تهیه نون پنیری لانه زنبوری بسیار مهم است که فر را تنظیم کنید. نان باید درون فر با حرارت متعادل و ثابت پخته شود تا از خمیر خوشبو و نرم به همراه پوست لاینده‌ای که از بیرون به نظر می‌رسد بهره برده شود.



طریقه پخت نون پنیری لانه زنبوری در فر

نان پنیری لانه زنبوری در فر بیشتر در میان خانواده‌ها به عنوان یک نان خوشمزه و تقریباً ویژه محسوب می‌شود. در ادامه به طریقه پخت آن در فر می‌پردازیم.

مواد لازم:

1. نان مقدار لازم

2. پنیر 200 گرم

3. تخم مرغ 1 عدد

4. شیر یک قاشق غذاخوری

5. روغن 1 قاشق غذاخوری

6. نمک و فلفل مقدار لازم

طریقه پخت:

1. ابتدا نان را برش داده، به شکل محفظه باز گذاشته و بر روی تابه فلزی درون فر قرار دهید.

2. پنیر را رنده کرده، تخم مرغ، شیر، روغن، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

3. مخلوط روی نان ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان کمی سرخ شود.

4. نان را از فر بیرون آورده و بلافاصله سرو کنید.

نان پنیری لانه زنبوری در فر آماده است. هم اکنون می‌توانید این نون خوشمزه را با چای داغ خود تزئین کنید و لذت ببرید.



طریقه پخت نون پنیری لانه زنبوری در قابلمه

نون پنیری لانه زنبوری یکی از خوشمزه‌ترین نوع نان‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از بهترین مواد تهیه می‌شود. این نان در قابلمه پخته می‌شود و با نوع خاصی از پنیر و چندین لایه از نان به صورت لایه‌لایه برش داده می‌شود تا به نظر همه کس یک لانه زنبوری شبیه شود.

برای تهیه نون پنیری لانه زنبوری در قابلمه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، شیر، پنیر پیتزا، نمک و خمیر مایه است. در قابلمه یا ظرف مناسب، به میزان دلخواه آرد، شیر، خمیر مایه و نمک را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب مناسب به دست آید.

بعد از مخلوط کردن مواد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. بعد از گرم شدن، لایه‌ای از ترکیب را روی آن اعمال کنید. سپس پنیر پیتزا را بر روی این لایه ترکیب قرار دهید تا به صورت یکپارچه در آن قرار بگیرد.

پس از اینکه پنیر پیتزا در لایه‌ی برش داده شده قرار گرفت، لایه‌ی دیگری از ترکیب را بر روی آن قرار داده و سپس پنیر پیتزا را بر روی این لایه گذاشته و همین روند را تکرار کنید، تا به ارتفاع و ضخامت مورد نظر برسید.

بعد از تکمیل لایه‌ها و اعمال پنیر پیتزا، قابلمه را بر روی حرارت کم قرار دهید تا نون پنیری به آرامی و کاملا پخته شود. در این مرحله، می‌توانید این نوع نان تازه و نرم را خاموش کنید و به عنوان یک پیش‌غذا یا اصلی همراه با سبزیجات، گوشت، سس، کنسرو و دستور پخت‌های دیگر سرو کنید.