1. طرز تهیه نان خامه ای خانگی بدون استفاده از فر
تهیه نان خانگی خامهای بدون استفاده از فر از دستوراتی است که بسیار ساده و موثر برای تهیه نان خانگی است. برای شروع به تهیه نان خامهای، ابتدا لازم است که یک ظرف مناسب برای تهیه دوغ شامل آب، خمیر، شیر، نمک و مخمر را آماده کنید.
در ابتدا، آب را به داخل ظرف درست کرده و خمیر را اضافه کنید. سپس شیر را به مواد اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، نمک را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند.
در مرحله بعد، مخمر را به مواد اضافه کرده و دوباره تمام مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، باید مواد را به مدت ۲۰ دقیقه جا بگذارید تا دوش نان متخلخل شود.
سپس، دوغ خامهای را به یک صفحه سیلیکونی ریخته و با استفاده از دست خود آن را تراش کرده و با نمک و ذرت خرد شده تزیین کنید. نان را درون یک اجاقگاز سرخ کنید و آماده پذیرایی با لبنانی مورد علاقه خود شوید.
در نهایت، نان خامهای خانگی با عطر و طعمی فوق العاده و ترکیبی از نرمی و لطافت بسیار بالا فراهم می کند. این نان را در هر زمان که می خواهید می توانید تهیه کنید و لذت بخشی نان خانگی خود را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
2. نان خامه ای خانگی با استفاده از تابه
نان خامه ای خانگی با استفاده از تابه یکی از محبوب ترین و ساده ترین نان های خانگی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این نان با استفاده از خامه، آرد، شکر و خمیر مخصوص تهیه می شود و در تابه پخته می شود. این نان خامه ای، بسیار نرم و لطیف است و با طعم شیرین خود بسیار دلپذیر است.
برای تهیه این نان، نیاز به چند مواد ساده و رایج در خانه دارید. ابتدا باید در تابه یک مخلوط از خامه، شکر و آرد بریزید و آن را با هم مخلوط کنید. سپس قدری از خمیر پنیری را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شود. پس از آماده کردن مواد، تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و مخلوط را داخل تابه ریخته و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون تابه پخته و قارچی می شود.
وقتی که نان خامه ای خانگی آماده شد، آن را از روی حرارت درآورده و به مدت 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا کاملاً خنک شود. با استفاده از یک تکه تیغه، قطعات کوچکی از نان خامه ای برش داده و سپس به همراه چای تازه یا قهوه سرو کنید.
در نتیجه، نان خامه ای خانگی با استفاده از تابه، یکی از بهترین و ساده ترین نان هایی است که می توان در خانه تهیه کرد. این نان، با طعم و مزه خوب، خانواده شما را شاد کرده و خودتان را فراخوانی می کند.
3. نان خامه ای خانگی با استفاده از ماکروویو
نان خامه ای یکی از نوعی نان هایی است که به دلیل طعم و بافت خاصی که دارد، بسیار محبوب است. اما عادت خریدن نان از شبکه های فروشگاهی و آرایشگاه ها باعث شده که درک کاملی از ترکیبات خامه ای و تولید آن نداشته باشیم.
اگر شما هم از کسانی هستید که برای تهیه نان خامه ای خانگی به دنبال یک راه حل ساده هستید، استفاده از ماکروویو می تواند یک گزینه عالی برای شما باشد. نان خامه ای خانگی با استفاده از ماکروویو، علاوه بر سرعت و دسترسی آسانتر، بافت و طعم خاصی نیز دارد که ممکن است در مقایسه با نان های خانگی دیگر، بهتر باشد.
برای تهیه نان خامه ای خانگی با استفاده از ماکروویو، شما تنها نیاز به چند مرحله ساده دارید. این مراحل شامل تهیه تست خامه ای، مخلوط کردن تست با سایر ترکیبات و پخت آن با درجه حرارت مناسب در ماکروویو می باشد.
بنابراین، اگر به دنبال یک راه حل ساده و بسیار سریع برای تهیه نان خامه ای خانگی هستید، استفاده از ماکروویو می تواند یک گزینه عالی برای شما باشد. با پیروی از روش های صحیح تهیه، شما می توانید هرگز دیگر به دنبال نان خامه ای خوشمزه خود نباشید.
4. طرز تهیه نان خامه ای خانگی در ماشین نانوایی
نان خامه ای یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب است که هر روزه در قالب صبحانه، ناهار و شام در سفره خانوادهها قرار میگیرد. در این مطلب به نحوه تهیه نان خامه ای خانگی با استفاده از ماشین نانوایی پرداخته میشود.
ابتدا برای تهیه نان خامه ای خانگی، به یک سفیده نان کامل نیاز دارید که میتوانید آن را با استفاده از ماشین نانوایی به راحتی تهیه کنید. برای تهیه نان خامه ای، ابتدا با استفاده از ماشین نانوایی تست خمیر تهیه کرده و سپس به یک سفیده نان کامل تبدیل میکنید.
سپس برای تهیه خامه مورد نیاز برای نان خامه ای، شما به یک انتخاب از خامه های پاستوریزه و بدون چربی نیاز دارید. میتوانید در این مرحله از خامه 35 درصد چربی استفاده کنید. بهتر است خامه را همراه با شکر و وانیل و در یک کاسه فلزی مخلوط کنید تا طعم آن را بهبود بخشید.
سپس برای تهیه نان خامه ای، خمیر تست را با رولر و در حدود 1.5 سانتیمتر ضخامت باز کرده و به صورت استوایی و به ابعاد کوچکتر از سایز نان خامه ای به قطعات تقسیم کنید. سپس هر قطعه را با فرش خراطین مستطیل شکلی خرد کنید. سپس به صورت مربع شکلی چند مرتبه روی نان خامه ای بچسبانید و در نهایت درون قالب ماشین نانوایی قرار دهید تا نان حاصل، آماده پخت شود.
در مرحله نهایی، بعد از پخت نان خامه ای، آن را با یک لیوان شیر سرد و تازه سرو کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. با رعایت این مراحل و استفاده از ماشین نانوایی، میتوانید به سهولت نان خامه ای خانگی و با کیفیت باور نکردنی تهیه کنید.
5. نان خامه ای خانگی با استفاده از آجر نسوز
نان خامه ای یکی از بهترین و خوشمزه ترین نان هاست که با استفاده از آجر نسوز می توان آن را در خانه تهیه کرد. برای این کار ابتدا باید یک شیرینی پزی را با کمی آب مخلوط کرده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در داخل فر قرار دهید. چون آجر نسوز گرما را به خوبی هدایت می کند، شما بهترین نتیجه را با استفاده از آن خواهید داشت.
بهترین روش برای ایجاد نان خامه ای با استفاده از آجر نسوز، استفاده از سیب زمینی با دو استخوان است. دو سبزیجات را رنده کرده و با کمی نمک و یک قاشق غذاخوری تخم مرغ مخلوط کنید. به این مخلوط یک قاشق پنیر پارمزان و یک قاشق خمیر نان اضافه کرده و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید.
حالا دو تکه آجر نسوز برداشته و روی آن ها به ترتیب اجزای مختلف ایجاد شده قرار دهید. این قرار دادن ترکیبات بر روی آجر ها اصلاحی ندارد؛ با توجه به علاقه خود، می توانید تمام مواد را در یک آجر قرار دهید و سپس دیگری را روی آن بگذارید.
نان خامه ای خانگی را برای تهیه در فر آماده کنید و سپس این ترکیبات را بر روی دو تکه آجر نسوز قرار دهید. نان خامه ای خانگی با استفاده از آجر نسوز آماده می شود. بعد از حدود ۴۵ دقیقه، نان خامه ای خانگی شما آماده خواهد بود. با این روش، می توانید در خانه به راحتی و با کمترین هزینه نان خامه ای خامگی با طعم دلخواه خودتان تهیه کنید.
6. نان خامه ای خانگی با استفاده از قابلمه
برای تهیه نان خانگی با استفاده از قابلمه نیاز به تجهیزات پایه ای مانند قابلمه، ظرف مخصوص مخلوط کردن مواد، دستگاه تردست و مواد اولیه مانند آرد، خمیر نان، نمک، آب و خامه است.
در ابتدا آرد، خمیر نان و نمک را در مخلوط کنید و سپس خامه را با آب مخلوط کنید تا همگی به یکدیگر برسند. سپس کم کم مواد مخلوط شده را به مخلوط آرد می افزاییم و تردست را برای مخلوط کردن مواد به کار می بریم.
بعد از مخلوط شدن کامل مواد، نان را می توان به دو روش در قابلمه پخت کرد. در روش اول، قابلمه را در دمای پایین تا میانی گرم می کنیم، سپس مخلوط خمیر نان را داخل قابلمه می ریزیم و برای چند دقیقه قابلمه را بر روی شعله ملایم قرار می دهیم. پس از گذشت چند دقیقه، قابلمه را به دمای بالا تر مانند ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا نان بپزد.
در روش دوم نیز مواد خمیر را مانند روش اول تهیه و در قابلمه ریخته، سپس قابلمه را پوشش دهیم و درون فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم و پس از پختن، قابلمه را باز کرده و نان را از داخل آن خارج می کنیم.
بنابراین، تهیه نان خامه ای خانگی با استفاده از قابلمه یک روش ساده و سریع برای تهیه نان در خانه است که نیازی به خریدن نان از فروشگاه ندارید و می توانید خودتان نان خوشمزه و تازه تهیه کنید.