طرز تهیه نون خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی
طرز تهیه نون خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی در خانه و در محیط آشپزخانه به راحتی امکانپذیر است. در این روش از اجزای ساده و قابل دسترس با استفاده از تخصص و دقت بیشتر، نون خامهای خانگی تهیه میشود.
اولین مرحله در تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی، تهیه خمیر نان خانگی است. برای تهیه خمیر نان ابتدا باید: دو لیوان آب، یک پنجم فنجان روغن، یک قاشق غذا خوری نمک، یک قاشق غذاخوری شیر، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذا خوری مخلوط کنهای آبلیمو و سفیده تخم مرغ را به یکدیگر اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. سپس کم کم آرد را به مخلوط اضافه کرده و جا به جا به خوبی با هم مخلوط کرده و با استفاده از دستگرمی خمیر را در حدود 10 تا 12 دقیقه برای نرم کردن و هم چنین به دست آوردن یک خمیر لطیف و نرم، آماده میکنیم.
بخش بعدی و مهم تهیه نون خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی است. برای تهیه این نوع نون، حتما باید دستگاه خمیرفرم یا فینو جهت خمیر زدن به کمک نیروی برقی در اختیار داشته باشید. پس از آماده کردن خمیر، خمیر را به صورت دایرهای کنارهدار به داخل دستگاه خمیرفرم بردارید و طوری عمل کنید که خمیر در سایه نگه داشته شود.
در مرحله بعد، برای تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی، حجم لازم از شیر را به مخلوط تخم مرغ و آرد اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کرده و روی دایره خمیری ریخته و شش بار نایف کرده و با یک نوع پنچ برای ظرفیت شدن درون نان، زمانی که عرض نان برابر با ارتفاع آن شد، خمیر را با چند نوع سوزن در اطراف دایره ثابت کنید.
در پایان، برای تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی، با استفاده از فر کاملا گرم در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، نان خامهای خانگی را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزید. در نهایت، با خنک کردن نان، آن را از داخل با روشی مانند تخلیه و تحلیه توجه به داشته باشید که بوی سرد شدن بالا نیاید. نان خامهای خارج از قنادی آماده سرو شدن است.
آموزش تهیه نان خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی
تهیه نان خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی یکی از دغدغه های بسیاری از خانم های خانه و علاقه مندان به وسایل پخت و پز است. این نوع نان دارای طعم و مزه خاصی بوده و باعث می شود که هر کسی به راحتی به آن علاقه مند شود.
برای تهیه این نان اولین قدم تهیه آرد است. برای تهیه آن بهتر است از آرد سفید استفاده شود. سپس کمی نمک و مقداری آب به آرد اضافه شده و تا حدی نرم شده و مخلوط شود. در مرحله بعد، یک تخم مرغ به مواد اضافه شده و آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. اگر خمیر بسیار چسبنده شد، می توانید یک کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرمتر شود.
سپس با استفاده از ماهیچه یا نوک موزاییک، خمیر را به شکل گرد تر بافته و روی سطح یک دیواره برش دارید. سپس به مدت 20 دقیقه آن را درون فر قرار دهید تا نان پخته شود. نوعی از این نان را می توان با اضافه کردن دو قاشق سس گوجه فرنگی آماده کرد که پس از پختن نان، روی آن ریخته می شود و سپس پخته می شود.
بنابراین، تهیه نان خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی بسیار آسان و سریع است و می توان آن را به صورت نون محلی یا پخته استفاده کرد. علاوه بر این، این نان از دیداری و طعمی بسیار خوبی برخوردار است و با توجه به نتایج، شما به راحتی می توانید سر وقت و بدون نیاز به استفاده از ابزارهای پخت و پز پیشرفته، این نوع نان را در خانه خود تهیه کنید.
نکات مهم در تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی
تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که در خانهها و ساعات آرامش بسیاری از ما مورد استفاده قرار میگیرد. اگرچه این دسر به نظر ساده میآید، اما برای تهیه آن لازم است تا نکات مهم خاصی را در نظر گرفت.
یکی از نکات مهم در تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی انتخاب مواد خام است. برای ساخت این نون، تخم مرغ، بستنی و شکر در نظر گرفته شده اند. لازم است همه این مواد را با دقت و از واحدهای معتبر تهیه کرده و برای تهیه نون به کار ببرید.
دیگر نکته که در تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی حائز اهمیت است، ترکیب مواد و ترکیب آنها با هم است. شما باید توجه داشته باشید که نوع و ترکیب مواد شما تاثیر مستقیمی روی نتیجه نهایی دارد. بنابراین، لازم است هنگام تهیه نون خامه ای، ترکیب مواد خود را با دقت و انتخاب مناسبی انجام دهید.
با توجه به نکات مهم فوق، میتوان گفت تهیه نون خامه ای بدون خامه قنادی نکته حائز اهمیتی است که باید در جهت تهیه و ارائه بهتر این دسر با دقت انجام شود. با رعایت این نکات و به کارگیری تکنیکهای مناسب، میتوانید این دسر را با طعمی خاص و دلچسب درست کنید.
راهنمای تهیه نان خامه ای بدون خامه قنادی در خانه
برای تهیه نان خامه ای بدون خامه قنادی در خانه میتوانید از موادی مانند آرد، شکر، خمیر مایه، روغن گیاهی، شیر و خامه پرفشار استفاده کنید.
ابتدا باید آرد و شکر را باهم مخلوط کرده و سپس به خمیر مایه بیافزایید. باید مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا خمیری با قوام مناسب به دست آورید.
سپس روغن گیاهی را نیز به مواد تزریق کرده و مخلوط کنید تا به صورت یک ماسه به دست آید. سپس به تدریج شیر و خامه پرفشار را به مخلوط اضافه کنید و آن را به صورت قوطی نگه دارید تا طعم نان خامه ای را به خوبی بیانگر شود.
در ادامه باید نان خامه ای را در فر گرم شده پخته کنید تا قوام و طعم مجسم شود. میتوانید با به اشتراک گذاشتن نان خامهای با دوستان و خانواده لذت بخشی را که تهیهکننده آن برای همه آن را آماده کرده، به اشتراک بگذارید.
با اخذ نکاتی مانند اندازه دقیق مواد، زمان مناسب پخت و دمای دقیق فر، میتوانید بهطور موثری نان خامه ای بدون خامه قنادی را در خانه تهیه کنید و از خوشمزه بودن آن لذت ببرید.
طرز تهیه نون تنوری خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی
برای آماده کردن نان تنوری خامهای بدون استفاده از خامه قنادی، نیاز به تعدادی مواد اولیه مانند آرد، ماست، روغن، شکر، خمیر مرغ، آب و نمک دارید. در ادامه این مقاله، به توضیح هر کدام از این مواد و مراحل تهیه نان خامهای پرداخته خواهد شد.
ابتدا یک لیوان آرد را در یک ظرف مخصوص نان تنوری قرار دهید. سپس نیم لیوان ماست، 1 قاشق روغن، 2 قاشق شکر، یک قاشق خمیر مرغ، نمک به میزان دلخواه و حدود 1/4 لیوان آب را به آرد اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت یک تست خمیر صاف در آورید.
پس از تست خمیر، آن را روی یک سطح تخت و قابل برگشت به صورت لایهای کامل باز کنید. سپس از ابزاری مانند یک پلاستیک کمک گرفته و از هردو طرف خمیر را به داخل بچینید تا یک شلنگ را تشکیل دهد.
سپس شلنگ خمیر را گرد کنید و روی تیغه نان تنوری قرار دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد پخته شود تا نان تنوری خامهای شما آماده سرو شدن باشد. در نهایت، نان تنوری خامهای شما حاضر است و بهتر است چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود و سپس با خانواده و دوستان خود میتوانید از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
آموزش تهیه نان نانوایی خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی
برای تهیه نان نانوایی خامه ای بدون استفاده از خامه قنادی نیاز به مواد زیر دارید:
- یک پیاز متوسط
- یک قاشق غذاخوری ادویه مخصوص نان
- یک قاشق غذاخوری شیر
- یک قاشق غذاخوری ماست
- سیب زمینی یک عدد متوسط
- شیر گاو یک پیمانه
- یک قاشق چایخوری نمک
- فیله مرغ ۲۰۰ گرمی
از وسایل مورد نیاز نیز به یک قابلمه، ماهیتابه یا تابه، حوله پنبه ای، نایلون، محکم کنی نان، و دمنوش تازه چاشنی نان استفاده خواهید کرد.
ابتدا پیاز را ریز کرده و در تابه به کمک روغن سرخ کنید. فیله مرغ را نیز ریز کرده و همراه با پیاز داغ و یک قاشق غذاخوری ادویه مخصوص نان به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سیب زمینی را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کرده و برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
حال به مواد روغن، شیر، ماست و نمک اضافه کنید و همه ی آن ها را مخلوط کنید. سپس همه ی مواد را به یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
حال وقت آماده سازی نان است. برای آماده سازی دو نان خامه ای، تابه خود را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را با یک حوله پنبه ای پوشیده و منتظر شوید تا گرم شود. حالا مواد نان خامه ای را در قابلمه بهمراه چاشنی نان مخلوط کنید. سپس آن ها را در دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت دایره ای به شکل نانوایی در آورید.
برای پخت، نانوایی خامه ای را به کمک محکم کنی نان روی تابه قرار دهید و آن را با گرما برای ۱۰ دقیقه پخته یا تا زمانی که نان طلایی شود را پخته شود.
همچنین می توانید برای محکم کردن فیلم نایلون را روی نان قرار داده و بر روی آن حوله پنبه ای بگذارید، این قدم باعث می شود نان به صورت منظم پخته شود. حالا نان را از روی تابه بردارید و بر روی یک سطح صاف برای خنک شدن قرار دهید. نان خامه ای شما آماده سرو کردن است و می توانید آن را با چای یا قهوه لذت بخشید.