نحوه تهیه نون باگت گرد بدون استفاده از فر
نان باگت گرد یکی از پرمصرفترین نانها در جهان است که معمولاً برای ساندویچهای مختلف بهکار میرود. اما برخی از مردم نمیتوانند از فر استفاده کنند یا به دلیل محدودیت زمانی نمیتوانند برای ساختن نان باگت گرد موردنظر شان از فر استفاده کنند. در این مقاله، روش تهیه نان باگت گرد بدون استفاده از فر را آموزش میدهیم.
ابتدا باید نکته مهمی را در نظر داشته باشید که نان باگت گرد بدون فر کمی متفاوت با نان باگت گردی است که با فر تهیه میشود. در واقع، در نان باگت گرد بدون فر باید بهجای حرارت فر، حرارت آرام و طولانی را برای پختن نان در نظر گرفت.
برای تهیه نان باگت گرد بدون استفاده از فر، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. این مواد شامل آرد، آب، مخلوط کننده، نمک و مواد شیرین کننده میشوند. بهطور کلی، نان باگت گرد استفاده شده در ساندویچها بهطور معمول شیرین نیست اما اگر مایل به استفاده از موادی مانند عسل یا شکر برای تلطیف کردن طعم نان هستید، میتوانید از آنها استفاده کنید.
یکی از مراحل مهم در تهیه نان باگت گرد بدون فر، زمان استفاده از دستگاههای صفحهای مخصوص برای پخت نان بهجای فر است. به عنوان جایگزین، میتوانید از یک تابهی غیر چسبیده استفاده کنید. ابتدا، نان باگت گرد را با استفاده از مخلوط کننده با تغییر قلمو قالب دهید. سپس، نان را بهصورت گرد درآورید و برای مدت حدود 10 دقیقه داخل ماشین یا تابه پخته شود تا بپزد.
در نهایت، پس از گذشت 10 دقیقه باید نان را خارج کنید و بهصورت کامل خنک شود. پس از خنک شدن، نان باگت گرد آماده استفاده در ساندویچهای مختلف شماست. در نهایت، باید بهخاطر داشته باشید که نان باگت گرد بدون استفاده از فر در مقایسه با نان باگت گردی که با فر تهیه میشود ظاهر و خوشمزهتر است.
آموزش تهیه نان باگت بدون استفاده از فر
تهیه نان باگت بدون استفاده از فر، یکی از روشهای سنتی و بسیار محبوب در قسمتهای مختلف جهان مانند فرانسه و ایتالیا است. این نوع نان به دلیل ظاهر خاص و عطر و طعم منحصر به فردش مورد توجه قرار گرفته است.
برای تهیه نان باگت بدون استفاده از فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، آب، نمک و مخلوط کن میباشد. پس از آماده کردن مواد، باید آرد و نمک را در مخلوط کنی قرار دهید و آنها را به صورت یکدست مخلوط کنید.
سپس به آرد، آب را به تدریج اضافه کنید و در حین اضافه کردن آب، با استفاده از چند بار مخلوط کردن مواد، آرد را کامل با آب مخلوط کنید. در ادامه، باید مواد را به صورت خمیری تبدیل کنید.
بعد از تبدیل مواد به خمیر، باید آن را به صورت استوانهای شکل دهید و آن را روی یک سطح صاف قرار دهید. پس از آماده کردن خمیر، توجه داشته باشید که سطح خمیر را باید با چاقو و یا چاقوی نواری، محکم کنید. حالا باید خمیر را برای مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر بیشتر بیرون آمده و حجم بگیرد.
با استفاده از چاقو، باید سطح نان را برش داده و روی آن کمی آب پاشیده و سپس نان را با استفاده از پارچهای پوشیده، در ماهیتابه ایستاده در حرارت روی قرار دهید. مهم است بدانید که باید در حین پخت نان، هوای ماهیتابه را نیز مرتب بکشید تا مانع بیش از حد خشک شدن نان شود. پس از پخت نان، باید آن را بیرون از ماهیتابه بردارید و صبر کنید تا کاملا سرد شود. حالا، میتوانید نان خود را برش داده و از طعم لذیذش لذت ببرید.
طریقه ساخت نون باگت گرد بدون فر
طریقه ساخت نون باگت گرد بدون استفاده از فر، برای بسیاری از افراد جالب است. این نون باگت گرد، تمام طعم و خواص خوشمزه ای که در نون باگت با فر تهیه شده وجود دارد را داراست. در ادامه به شما گام به گام آموزش میدهیم که چگونه میتوانید به راحتی نون باگت گرد بدون فر را تهیه کنید.
ابتدا برگردان کار شما به جمع آوری مواد است. برای تهیه نون باگت گرد بدون فر، باید دورو پهن و پاین خوبی داشته باشید. یک کیلوگرم آرد، پودر زعفران و نمک به میزان لازم، تخم مرغ، پنیر رنده شده و شیر تمام چربی سفید نیز از مواد اولیه مورد نیاز هستند.
ابتدا آرد را با پودر زعفران و نمک مخلوط کرده و به آرامی، شیر داغ را به مواد خشک اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا تهیه شمعده نرم را شروع کنید. بعد از آن، تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه چیز را با هم مخلوط کنید تا مواد خمیری سفت و درشتی تهیه شود.
حالا به کمک چنگال، خمیر را به قطعات منظم تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل یک گوشه نان رنده کنید. سپس پنیر رنده شده را روی قطعات خمیر قرار دهید و آنها را به شکل ابریشمی رول کنید. در ادامه، رول های خمیری را به شکل گرد دربیاورید و روی تش آهنین غیرچسب قرار دهید.
حالا تش آهنین را روشن کنید و نون باگت گرد خود را روی آن قرار دهید. پس از حدود پنج دقیقه، نون را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. نون باگت گرد بدون استفاده از فر، حدود بیست دقیقه زمان طولانی ندارد. پس از پخت نون، آن را با بهترین صنایع غذایی موجود نوش جان کنید.
نون باگت گرد بدون استفاده از فر چگونه پخته می شود
برای پختن نون باگت گرد بدون استفاده از فر، ابتدا باید آن را در دمای متوسط حرارت دهیم تا آن را گرم کنیم. سپس نون را بر روی تابه یا ماهیتابه قرار دهید و با یک صفحه قابل حرارت کف پان حرکت دهید، به طوری که همه قسمت های آن نزدیک به شعله داغ درآیند.
این کار را حداقل پنج دقیقه به همین شکل continue کنید تا عشق لایه ای رنگی در زیر آنجا به وجود آید. سپس نون را برگردانید و همین عمل را در طرف دیگر نیز تکرار کنید. سپس نون را با لواشک، ماست، کره و یا دیگر مواد خوشمزه تهیه شده، سرو کنید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
پس از پختن، نون باگت گرد بدون استفاده از فر باید سریعاً مورد استفاده قرار گیرد، زیرا پس از خنک شدن، طعم آن کاملاً تغییر می کند و کمی سخت می شود. برای نگهداری طولانی مدت، می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.
آشنایی با روش تهیه نون باکت گرد بدون فر
تهیه نون باکت گرد بدون استفاده از فر یکی از روشهای ساده و اقتصادی در تهیه نان در خانه است. این روش واقعاً برای کسانی که به دنبال تهیه نان خوشمزه و سالم در خانه خود هستند، بسیار مناسب است. در ادامه، به شما روش ساخت نان باکت گرد فارغ از اینکه چگونه متخصص هستید یا نه، توضیح داده میشود.
ابتدا، یک کیسه باکتریا را خریداری کنید. این باکتریاها به گونهای تهیه شدهاند که در تولید نان کاربرد دارند. بسیاری از این باکتریاها هیچ گونه خطری برای سلامتی شما ایجاد نمیکنند و برای تهیه نانهای صحیح و خامهدار استفاده میشوند.
سپس، شما میتوانید مواد لازم برای تهیه نان باکتریایی خود را از بازار یا فروشگاه خود تهیه کنید. بطور مثال، ممکن است به دنبال مقدار کافی آرد، شیر، شکر، زعفران و مشابه همین مواد باشید. با تهیه تمام این موارد، به سادگی میتوانید آنها را با هم مخلوط کنید و سپس با استفاده از باکتریها، نانی را که میخواستید، تهیه کنید.
استفاده از این روش در مقایسه با سایر روشهای تهیه نان کوچکتر هزینهای دارد. همچنین، اینکه شما خودتان در حال تهیه نان خود هستید، به شما اجازه میدهد که از نانهای سالم و صحیح برای خانواده خود استفاده کنید و در کنار آنها، بتوانید همیشه به دنبال سلامت خانوادهتان باشید.
نون باگت گرد بدون فر را با این دستور پخته کنید
پختن نان باگت گرد بدون فر یکی از روشهای سنتی است که به راحتی میتواند در خانه انجام شود. برای پختن این نوع نان ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، آب، شکر، نمک، خمیر خمیر، ادویههای دلخواه و روغن است.
دستور پخت این نان به صورت زیر است: ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و به آن شکر، نمک و ادویههای دلخواه خود را اضافه کنید. سپس آب را به تدریج به آرد اضافه کرده و با دست خود خمیر را میزنید. بهتر است خمیر را به مدت حدود ۱۰ دقیقه با استفاده از دستان خود کاملا نرم و الیافی کنید.
بعد از آن، خمیر خود را به قطعات کوچک تقسیم کنید و آنها را به شکل گرد و صاف درآورید. سپس یک تابه ضخیم را روی حرارت کم گرم کرده و روغن را نیز به آن اضافه کنید. سپس نانهای خود را به آرامی درون تابه قرار داده و آنها را پخته کنید. بهتر است هنگام پختن، نانها را به طور مداوم بچرخانید تا محصول نهایی خود را به صورت یکنواخت بپزد.
در نهایت، پس از پخته شدن بهتر است نانهای خود را روی یک دستمال تمیز قرار داده و به مدت چند دقیقه خنک شوند. سپس، آنها را میتوانید با مرغ، سبزیجات، پنیر یا مواد دیگر خود پذیرایی کنید. پختن نان باگت گرد بدون فر روشی ساده و سریع است که در کنار سلطنت طعم آن میتواند گزینه دلخواه هر خانواده باشد.