راهنمای تهیه نودل با رشته ماکارونی
رشته ماکارونی به عنوان یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین انواع غذاهای دنیا در غذاهای روزانه مردم به کار میرود و همه عاشق آن هستند. تهیه نودل با رشته ماکارونی از جمله روشهایی است که برای تنوع دادن به غذاهای روزانه و همچنین اهمیت تغذیه و سلامتی خانواده بسیار مفید است.
برای تهیه نودل با رشته ماکارونی ابتدا باید رشته ماکارونی را برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا رشتهها نرم بشوند و سپس آنها را از آب بیرون بیاورید و به گونهای که به دلخواهتان است خرد کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مقدار کمی روغن را به آن اضافه کنید.
بعد از آن، باید بصورت جداگانه چند مواد از جمله نخود فرنگی، لوبیا، فلفل دلمهای و پیاز را بصورت جداگانه به همراه یک قاشق کمی روغن در تابهای دیگر سرخ کنید و سپس به رشته ماکارونی اضافه کنید. در نهایت مقدار کمی آب ولرم را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید تا خوب مخلوط شوند.
نودل با رشته ماکارونی به صورت اضافه برای بسیاری از غذاهای مختلف به کار میرود. با توجه به نوع غذا، میتوان برای تزیین آن از انواع کره، سبزیجات فریز شده، یا چیزهای دیگر استفاده کرد. این غذا برای تغذیه سالم و مناسب بسیار اثرگذار است و به دلیل راحتی تهیه و تنوع خوبی که ایجاد میکند، بسیار پرمصرف است.
مراحل درست کردن رشته ماکارونی
رشته ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر دنیاست که از انواع مختلفی تهیه میشود. در این مقاله به معرفی مراحل درست کردن رشته ماکارونی پرداخته میشود.
مرحله اول: آماده کردن آب برای پخت ماکارونی است. برای هر کیلوگرم رشته ماکارونی باید سه لیتر آب به کار رود. این آب باید به مدت حدود ۱۰ دقیقه به جوش آید.
مرحله دوم: پس از آماده سازی آب، رشته ماکارونی را به آب جوشیده اضافه کنید و آن را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. در طی این مرحله باید با ابزاری مانند قاشق مخلوط کنید تا رشته ها به هم چسبیده و با هم فرهمایی شوند.
مرحله سوم: پس از پخت رشته ماکارونی، آن را به کمک یک لگن با آب سرد شستشو دهید تا رشته ها از هم جدا شود و مهمانی نداشته باشند.
مرحله چهارم: رشته ماکارونی را در یک خمیرهای پوره سرخ کنید تا شکلی سبزیجاتی به آن بدهید و در نهایت آن را با سس یا گوجه فرنگی سرخ شده سرو کنید.
در کنار رشته ماکارونی، میتوانید از انواع دیگری از مواد غذایی مانند گوشت، سبزیجات و … استفاده کنید تا طعم و مزه تازه و متنوعی برای رشته ماکارونی به وجود بیاید.
انواع نودل با رشته ماکارونی
نودلها یکی از اصلیترین غذاهایی هستند که در کل دنیا مورد استفاده قرار میگیرند. رشتههای ماکارونی از جملهی محبوبترین نوع نودلها هستند که در بسیاری از کشورها، غذای پایه مردم را تشکیل میدهند. انواع مختلفی از رشتههای ماکارونی وجود دارند که هر کدام از آنها در طعم و مزهی خودشون به نوعی متفاوت هستند.
یکی از محبوبترین انواع ماکارونی، سادهی رشتهای میباشد که در بسیاری از مراکز تهیه غذا، کنار یک تخم مرغ سرو میشود. رشتههای اسپاگتی همچنین توسط مردم به خوبی پذیرفته شدهاند. اسپاگتی شبیه به رشتهی ریسی است و از آرد و آب ساخته شده است. هنگام ارائه، این رشتهها با محصولاتی مانند سس پنهتایی، سیبزمینی خامهدار یا گوشت چرخ کرده مزه دار سرو میشوند.
رشتههای فتوچینی، نوع دیگری از ماکارونی هستند که از سوخاری آرد ساخته شدهاند و در هنگام سرو پاکت ترشی جوجه، اسکمپی، یا صرفاً با سس موزارا (سس خامه دار با پنیر) داده میشوند.
رشتههای تیغالی، نوعی ماکارونی قوزی است که با آرد هیولاگکرده و سپس خشک میشود. می توان این نوع رشته را برای پخت پاستا و سسهای مختلف، مورد استفاده قرار داد.
رشتههای پنهه، نوع ماکارونی دیگری هستند که در استانهای جنوبی کشورمان مورد علاقهی بسیاری از مردم قرار دارند. این رشتهها با آرد، سیر قهوهای و شور ساخته شدهاند و با ترشی و استفاده از خیارشور یا سیر، سرو میشوند.
انواع دیگر رشتههای ماکارونی شامل تلیاتله، زیتی، مافان، پنزه و... هستند. هر نوع با طعم و مزهی خودش در جلوهی اطباق کنار قرار میگیرند و میتوان در رستورانها یا خانهها از آنها استفاده کرد.
طرز تهیه نودل با سس گوجه فرنگی
تهیه غذاهای خانگی با استفاده از نودل خیلی ساده است و یکی از غذاهایی است که استفاده از آن در سریع ترین زمان ممکن بین خانواده ها به اشتراک گذاشته می شود. از آنجایی که زمان همیشه محدود است سعی می کنیم که صبحانه، ناهار یا شام را در کمترین زمان ممکن و در عین حال با شکل و ظاهری زیبا تهیه کنیم.
تهیه نودل با سس گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین غذاهای خانگی است که در هر خانه ای موجود است. برای تهیه این غذا، اول باید نودل را به شکل مناسبی در داخل ظرفی که به جای پت ظرفیت بیشتری دارد، بریزید و با آب جوش بپزید. باید از پز نشدن نودل به طور کامل و یا پختن آن به طور زیاد جلوگیری کنید.
حال باید سس گوجه فرنگی را تهیه کنید. برای این منظور، پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و با لیوان آب در کنارش بگذارید. بعد از گذشت چند دقیقه، با یک قاشق، گوجه فرنگی را خرد کنید و با نمک، فلفل و یک قاشق کاپر یا گیاهان دیگر، آن را تند مزه کنید.
در نهایت، نودل را اضافه کنید و با یک قاشق سس، مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت لزوم، می توانید دوباره سس را به آن اضافه کنید تا نودل کاملا با سس پوشیده شود. با استفاده از یک دستمال کاغذی و یک قاشق، غذای خود را سرو کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه نودل با سس قارچ
نودل با سس قارچ یکی از انواع غذاهای محبوب در جهان است. این غذا از نودل های ریز و قارچ های خوراکی تهیه می شود که به صورت سرخ شده و سپس با یک سس قارچی درست شده سرو می شود. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و به طور کلی از چند مرحله ساده تشکیل می شود.
برای تهیه نودل با سس قارچ ابتدا باید نودل های خشکی در بشقابی با آب جوش شده و برای حدود 10 تا 15 دقیقه خیس کرده و سپس با یک لیوان آب سرد شسته شود تا از آب بیش از حد خود دور شود.
در مرحله دوم، باید قارچ های شکسته خوراکی را که به صورت پرس شده باشند در یک ماهیتابه با مقدار کمی نمک و فلفل در روغن تفت داده و آتش را کمی کمتر کنید.
سپس باید پیاز را نرم کرده و سیر را رنده کرده و در سس قارچی اضافه کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و به صورت کامل پخته شوند. در این بخش آرایشی از پیاز تازه، سیر خرد شده و یا با ریحان تزیین می شود.
در نهایت، نودل های خشک شده به مواد و اسکله های شکلاتی اضافه می شوند و به مدت چند دقیقه با مواد خلط می شوند. این غذا بیشتر به صورت سرد تقدیم می شود و با چیلی فلیکس، نمک و فلفل سرو می شود. منتظر باشید تا شادتان کند!
با توجه به وجود مواد شیرین در قارچ و اجتناب از مصرف سیر، ممکن است نیاز به استفاده از نودل کارخانه دار و تهیه شده با شکلات دارید. به هر حال، این غذا یکی از همه گیرترین غذاهای فارسی است که در مهمانی ها به شدت تحمل می شود.
طرز تهیه نودل با سس آلفردو
نودل با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب در بین خانوادهها و نوید سفرههای مهمانی است. در این غذا نودل با سسی خاص و خوشمزه تهیه میشود که به روش آلفردو درست میشود و در نهایت بر روی نودل سرو میشود. پیش تر در ایتالیا سرو میشد، اما در حال حاضر در سراسر جهان محبوب است.
برای تهیه نودل با سس آلفردو، لازم است ابتدا نودل را به صورت مناسب در آورده و در دستور پخت آن بررسی شود. سپس سس آلفردو تهیه میشود که شامل موادی مانند کره، آرد، شیر، سیر و پنیر پارمزان است. برای تهیه سس، ابتدا کره در ماهیتابه ذوب شده و سپس آرد ریخته شده و با هم مخلوط میشود. سپس به آرد، شیر به تدریج اضافه میشود و زمانی که غلظت مناسب بگیرد، سیر و پنیر پارمزان به آن اضافه میشود.
در این مرحله، نودل نیز باید در آب جوشانده و بر روی آبکش قرار داده شود تا آب آن خالی شود. سپس نودل با سس آلفردو در یک کاسه مخلوط شده و سرو میشود. برای تزیین نودل، میتوانید روی آن پارمزان رنده یا برگ فلفل داغ خرد شده را اضافه کنید.
برای پختن نودل با سس آلفردو، نیاز به مهارت خاصی نیست، اما باید دقت کافی را در تهیه سس داشته باشید تا ترکیب دقیق مواد سس بهدست آید و طعم خوبی برای نودل آماده کنید. این غذا را می توان به صورت کافه ای یا خانگی سرو کرد و در هر دو صورت خوشمزه خواهد بود.