طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده
ناگت مرغ، یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین فست فودهای دنیاست که اکثراً از گوشت مرغ تهیه میشود. به دلیل سهولت تهیه و خواص غذایی بالایی که دارد، بسیاری از خانوادهها برای پختن ناگت مرغ خانگی به دنبال دستورات سادهای میباشند.
برای تهیه ناگت مرغ می توانید از گوشت تازه مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و پس از شستشو، در یک ظرف قرار دهید. سپس، یک پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر سیر را به مرغ اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
سپس، یک کارهی مهم برای تهیه ناگت مرغ خانگی، خرد کردن مرغ به صورت خیلی ریز است. در این مرحله میتوانید از یک آسیاب گوشت استفاده کنید و یا این کار را با دست خود به صورت دقیق انجام دهید. سپس، یک تخم مرغ را با مرغ مخلوط کنید تا به صورت همگنی درآید و لازم است تا مواد خوبی با هم ترکیب شوند.
در ادامه، برای تهیه ناگت مرغ خانگی، شکلات مرغ را به صورت دایرهای شکل دهید و سپس داخل پانیری نوارهای تخممرغ و سپس در مخلوط توده مرغی را بپوشانید. کشیدن ناگتها از دو طرف در روغن نیمه گرم بهمدت ده دقیقه پخته شود تا به رنگ طلایی آمده و شامل نکاتی همچون تهیه چنین نیمه گرم برای ناگت مرغ ساده خانگی است. با این طریق، به صورت سریع و ساده ترین روش ممکن ناگت مرغ خانگی را در منزل تهیه کرده و لذت ببرید.
ناگت مرغ خانگی بدون پنیر پیتزا
ناگت مرغ خانگی بدون پنیر پیتزا، یکی از غذاهای محبوب و مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است. این غذا، با استفاده از مرغ چرخ کرده و تخم مرغ و مواد دیگر، تهیه می شود و بدون استفاده از پنیر، برای افرادی که قصد دارند کمی کالری کاهش دهند مناسب است.
مرغ چرخ کرده باید با تخم مرغ، نمک، فلفل، پیازچه و جعفری تفت داده شود و سپس با نان خشک فرنگی خرد شده، خمیر آماده شود. سپس به صورت ناگت به شکل استکانی ردیف کرده و در فر تازه کرده می شود. می توانید در مرحله آخر از تفنگی خشک شده به عنوان پوشش استفاده کنید.
ناگت مرغ خانگی بدون پنیر پیتزا، بهتر است با سس گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین شود و در کنار سالاد فصل، سرو شود. این غذای خوشمزه و پرانرژی، برای کسانی که دوست دارند از یک وعده غذایی سالم و خوشمزه بنوعی استفاده کنند، پیشنهاد می شود. این غذا بسیار آسان و سریع در دسترس است و می توانید هر زمانی که خواستید، در کمترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و به سلیقه خود سرو کنید.
راهنمای تهیه ناگت مرغ خانگی
ناگت مرغ یکی از خوراکیهای محبوبی است که در رستورانها و فستفودها سرو میشود. اما شما هم میتوانید ناگت مرغ خانگی خود را تهیه کنید. در اینجا بهترین روش برای تهیه ناگت مرغ خانگی را برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم:
- یک عدد سینه مرغ بدون استخوان
- یک نیم قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری پودر سیر
- یک قاشق چایخوری پودر پیاز
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک عدد تخممرغ
- کمی آرد گندم
- کمی روغن زیتون
روش تهیه:
1. ابتدا مرغ را با چاقو خرد کنید تا تکههای کوچکی به دست آیند.
2. سپس نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی مرغ بریزید.
3. مرغ را همراه با تخممرغ در یک ظرف بزرگ بهم بزنید تا مواد به هم بریزند.
4. سپس مواد را با کمی آرد گندم ترکیب کنید تا شبیه به یک دسته با ضخامت معمولی شود.
5. در ظرفی کمی روغن زیتون بریزید و زمینه را برای سرخ کردن ناگت ها فراهم کنید.
6. دسته های مرغی را در روغن داغ تفت دهید تا دو طرف آن سرخ شود.
7. ناگت ها را روی کاغذ آشپزی بگذارید تا اضافه روغن آن خشک شود.
8. حال ناگت ها آماده سرو و پذیرایی هستند.
در اینجا بهترین روش برای تهیه ناگت مرغ خانگی را یاد گرفتید. با این روش میتوانید به راحتی ناگت های خوشمزه و سالمی را در خانهتان بپزید. علاوه بر این، شما میتوانید به طعم ناگت مرغ خانگی خود بسته به سلیقه خود همچنین مواد اضافه کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی با ادویههای خاص
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی با ادویههای خاص یکی از غذاهایی است که بسیاری از افراد علاقه دارند آن را در خانه تهیه کنند. برای تهیه ناگت مرغ خانگی، مواد اولیهای مانند مرغ یا گوشت قرمز، نان تست، پیاز، سیر، زردچوبه و ادویههای خاصی مانند فلفل سیاه و قرمز و کره نیاز است.
برای شروع تهیه ناگت مرغ خانگی، اولین قدم آمادهسازی مواد اولیه است. مرغ یا گوشت قرمز را با چاقو خوراکی خرد کرده و سپس پیاز و سیر را خرد کرده و به مواد چرخکرده اضافه میکنیم. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز را به مواد اضافه میکنیم و همه چیز را با هم مخلوط میکنیم.
بعد از آمادهسازی مواد، روغن را در تابه آماده کنید و آن را با حرارت متوسط گرم کنید. در همان زمان، نان تست را به صورت برشهای جمع شده به اندازه وسط داغ کنید. با کمک دسته خرد شده، مواد آماده شده را به فرم انتخابی شکل دهید و آن را در تابه سرخ کرده و بعد در طبق نان تست قرار دهید.
ناگت مرغ خانگی با ادویههای خاص آماده است. این غذای خوشمزه و مقوی میتواند برای ناهار، شام و یا صبحانه مناسب باشد. این غذا با برگهای سبز، سس مایونز و کچاپ سرو میشود. همچنین میتوانید از چند قطره لیموترش در ناگت مرغ استفاده کنید تا بهترین خواص ممکن را به دست آورید.
نکاتی برای تهیه ناگت مرغ خانگی شیرین
تهیه ناگت مرغ خانگی شیرین یکی از دستورهای سالم و خوشمزه برای سرو کنار غذاهای اصلی است. در این مقاله، نکاتی مهم برای تهیه ناگت مرغ خانگی شیرین را بررسی خواهیم کرد.
مرغ همیشه باید قبل از پخت کاملاً شسته و خشک شود. بهتر است از روشی مثل مرطوب کردن در فریزر استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث ایجاد برف داخل گوشت شود و منجر به کاهش کیفیت آن شود.
پیش از پخت ناگتها، مرغ را به اندازه کافی پودر کنید تا تراکم و جامدی مطلوب را به آن ببخشید. برای این کار، میتوانید از قطعات آسیابی مخصوص استفاده کنید. همچنین، برخی روشهایی هستند که میتوانید از مواد غذایی دیگری مانند نان خشک پودر کنید و به مرغ اضافه کنید تا تراکم آن افزایش پیدا کند.
در نهایت، با استفاده از پانکو و تخته نان خشک، ناگتهای خود را پوشش دهید و آنها را با استفاده از روغن، روغنهای گیاهی یا کنجاله جات سرخ کنید تا طعم و ترکیبات بهتر بازتاب داده شود.
با توجه به این نکات و مراقبتها، میتوانید ناگت مرغ خانگی شیرین خود را به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزهای شیرین و منحصر به فرد بهرهمند شوید.
تزیین ناگت مرغ خانگی سفید و سیاه
تزیین ناگت مرغ خانگی سفید و سیاه، یکی از محبوبترین غذاهایی است که در بین کودکان و بزرگسالان مورد توجه قرار میگیرد. در این گوشت مرغ بدون استفاده از روغن و چربی، تهیه شده و به دلیل سادگی ظاهر و در عین حال خوشمزگی آسان میتوان از آن در مناسبتهای خانوادگی استفاده کرد.
در تزئین ناگت مرغ خانگی سفید و سیاه میتوان از نوعهای مختلفی از سبزیجات و میوهها استفاده کنید. برای رنگ دادن قسمت سفید ناگت میتوان از رنگ طبیعی سبزیجات مانند برگ جعفری، کلم، ریحان یا برگ کاکتوس استفاده کرد. همچنین میتوان با استفاده از سبزیجاتی مانند ریحان و کلم برای تزئین، طعم با اعتدالی حاصل از ناگت مرغ خانگی را تقویت کرد و ظاهری جذاب برای آن ایجاد کرد.
در قسمت سیاه نیز میتوان از انواع مایعات مختلفی مانند کارامل، پودر سیر، نمک سیاه و زنجبیل استفاده کرد. این مواد میتوانند به عنوان تزئین در بالای ناگت سفید قرار داده شوند و به آن طعم و اعتدالی خاصی بدهند.
در کنار این، با استفاده از اجزایی مانند پنیر، تخم مرغ سختشده، ریحان خشک و مایع کچاپ، طعم و ظاهر عالیتری برای ناگت مرغ خانگی سفید و سیاه ایجاد میشود. پنیر طعم خوشمزهای به ناگت مرغ اضافه میکند و تخم مرغ سختشده و ریحان خشک نیز به آن اعتدالی خاص و سبکی بخشیده و کچاپ نیز به طعم آبدارتری میتواند در بخش تزئینی استفاده کرد.
به طور خلاصه، تزئین ناگت مرغ خانگی سفید و سیاه، با استفاده از عملیات ساده تزئینی، میتواند ظاهر عالی تری به این دست غذا اضافه کرده و طعم عالیتری را ایجاد کند. استفاده از مواد طبیعی، در عین جذابیت ظاهری و تزئینی، به نگهداری و نگهداری سلامتی کودکان و بزرگسالان هم اهمیت بدهیم.