طرز تهیه نان پیتزا با خمیر مایه فوری
برای تهیه نان پیتزا با خمیر مایه فوری، ابتدا باید برای ساخت خمیر مایه فوری مواد اولیه را آماده کنید. این مواد شامل آرد، آب، شیر، به میوه، نمک، ذرت و نمک سفید هستند. بعد از آماده کردن مواد، همه آنها را درون یک میکسر قرار دهید و از آنها خمیری درست کنید. این خمیر باید تا زمانی که دو برابر شده است خمیر مالیده شود.
پس از این کار، خمیر را تقسیم کنید و روی دو سینی نان بر روی یک ورق برنج، فرش کنید. سپس نان را با دست خمیری کوچک سازید و نان را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد از این کار، هر دو نان را به موزاییکی شکلاتی انتخاب شده به صورت همزمان اضافه کنید.
در ادامه، موزارلایی را خرد کنید و روی پیتزا بپاشید. لازم است که به موزارلایی پیوسته نباشید. برای تمیز کردن پیتزا، یک قاشق آن را دودی کرده و آن را به عمق خود خمیری کوچک خورد دهید. سپس با قاشق یک سینی را جدا کنید و پیتزا را در سینی باقیمانده قرار دهید.
برای پختن پیتزا، ابتدا سینی را در کمینه 30 دقیقه در 180 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید. باید به این نکته توجه کنید که در نیمه اول زمان پخت، نان در طول پارچههای نانبازی پخش میشود، پس باید آن را منتقل کرد. بعد از پخت 30 دقیقهای، پیتزا آماده است و میتوانید آن را از فر و سینی خارج کنید و ناشتایی خود را با این پیتزا لذیذ بگیرید.
آموزش ساخت خمیر مایه فوری برای نان پیتزا
خمیر نان پیتزا یکی از با مزهترین و محبوبترین پیتزاهای دنیاست که در بسیاری از قارهها مورد علاقه قرار گرفته است. برای ساخت خمیر نان پیتزا، میتوانید از خمیر مایه فوری استفاده کنید که به سرعت و با مطمئنیت میتوانید آن را تهیه کنید.
در ابتدا، برای تهیه خمیر مایه فوری نیاز به ترکیبی از آب، نمک، قند، آرد، ویره صنعتی، مخمر فوری، و همچنین روغن دارید. همگی این مواد را به یکدیگر اضافه کرده و سپس آن را به یک کوره یا ماشین آرد کرده تا یک خمیر نرم و همگن بدست آید. بهتر است از آرد با کیفیت و سطحی زیاد استفاده کنید تا نان پیتزا طعم خوبی بگیرد.
پس از تهیه خمیر، آن را در یک ظرف بزرگ قرار داده و با پوششی جامد پلاستیکی پوشش داده تا اجازه دهید بیست دقیقه استراحت کند. این کار به خمیر فرصت میدهد برای ظاهر شدن بیشتر حجم فوری خمیر و شکل گرفتن بهتر پیتزا.
سپس، خمیر را با دست کار کرده و آن را به شکل لازم برای پیتزاشکل داده و به خوبی نازک کرده و به اندازه شیک آن را در آرد چیده و آن را روی سینی پیتزا یا بر روی میخ پیتزا قرار دهید. سپس، مواد دلخواه برای پیتزا را روی خمیر میریزید و آن را در حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فر در داخل کوره بگذارید.
بعد از آنکه پیتزایتان تهیه شد، آن را از داخل کوره خارج کرده و به مدت چند دقیقه قبل از خوردن بگذارید تا خنک شود. حال میتوانید از پیتزای خود لذت ببرید و از آن در مهمانیها و دیدارها استفاده کنید.
با تهیه خمیر مایه فوری، میتوانید نان پیتزا خوشمزه خود را به راحتی و با کیفیت بالا تهیه کرده و از آن لذت ببرید. به علاوه، میتوانید پشتیبانی از کسب و کار خود را با سرویسدهی فست فود بهبود دهید.
مراحل تهیه نان پیتزا با خمیر مایه فوری
تهیه نان پیتزا یکی از سادهترین و خوش طعمترین نوع نانهاست که به راحتی در خانه میتوان آن را با خمیر مایه فوری تهیه کرد. برای تهیه این نوع نان، بهتر است از خمیر مایه فوری استفاده کرد تا در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب دست یافت.
برای تهیه نان پیتزا با خمیر مایه فوری ابتدا باید خمیر را آماده کرد. برای آن، میتوانید به یک بسته خمیر مایه فوری در سبد خرید خود دست یابید و طبق دستورالعمل تهیه آن، آن را آماده کنید.
پس از آماده کردن خمیر، باید آن را به شکل دایره یا مستطیل برش داده و روی آن، مقداری از سس گوجه فرنگی، پنیر و مواد دیگری که میخواهید در نان پیتزای خود داشته باشید، بگذارید. در ادامه باید نان پیتزای خود را در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از گذشت زمان مقرر، میتوانید نان پیتزای خود را از فر خارج کرده و آن را تزئین کنید. برای این منظور میتوانید مقدار کمی پنیر روی نان پیتزای خود بریزید و سپس با ترکیبی از رشتههای کپور، پیاز و دیگر مواد دلخواه خود، آن را زیبا و دلچسب تر کنید.
بعد از تزئین، نان پیتزا را به صورت قطعات کوچکتر ببرید و آن را در سرویسدهی کنید. بهتر است که در هنگام سرو برای گرم نگهداشتن، نان پیتزای خود را در دمای گرمی حفظ کرده و با یک پوشش مناسب، به صورت دم جوش خدمت کنید. با این کار، نان پیتزای شما همیشه گرم و خوشمزه خواهد بود و همه لذت خواهند برد.
راهنمایی برای ساخت نان پیتزا سریع و راحت
ساخت نان پیتزا سریع و راحت یکی از مهمترین وقتهایی است که برای افرادی که علاقه مند به پخت و پز هستند، در دسترس است. با استفاده از چند نکته کلیدی میتوانید با سرعت و کیفیت بالا نان پیتزایی را تولید کنید که هر کسی دوست دارد آن را بچشید. در این مقاله به شرح نحوه ساخت نان پیتزا صحبت خواهیم کرد و نکات مربوط به این کار را با هم مرور خواهیم کرد.
نخستین گام در ساخت نان پیتزا، تهیه تست سفید است که باید به موقع و با مواد کیفی تهیه شود. برای تهیه تست سفید، میتوانید از آرد گندم سفید و خمیر مایه بستنی استفاده کنید. همچنین باید مطمئن شوید که از مواد کمیاب و با کیفیت استفاده کردهاید.
دومین مرحله در ساخت نان پیتزا، مرحله تهیه خمیر پیتزا است. برای ساخت آن، باید آرد گندم سفید، نمک، آب، خمیر مایه بستنی و جوانه گندم را در هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر در یخچال به مدت حداقل ۱۰ دقیقه سرد شود.
سومین مراحل در ساخت نان پیتزا، خمیر را به ضخامت دلخواه بین دو ورقه الومینیومی دراز کنید. سپس به دلخواه، سوسیس، پنیر، قارچ، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و غیره را به خمیر اضافه کنید.
بعد از تهیه نان پیتزا، باید آن را با حرارت و زمان مناسب در فر بپزید تا تمامی مواد در آن مرغوب شوند. بسته به نیاز و دلخواه، میتوانید از نان پیتزا برای پذیرایی مهمانان در مجالس و جشنها استفاده کنید. به این ترتیب، با سرعت و راحتی میتوانید نان پیتزایی تهیه کنید که همه عاشقش میشوند.
نکات مهم در پخت نان پیتزا با خمیر مایه فوری
پخت نان پیتزا با استفاده از خمیر مایهی فوری، راهی سریع و آسان برای پختن نان پیتزا در خانه است. اما به دلیل متفاوت بودن خمیر مایهی فوری با خمیرهای سنتی، برای داشتن نان پیتزایی با کیفیت، نکات مهمی را باید رعایت کرد.
اولین نکته که باید در نظر داشت، این است که خمیر مایهی فوری باید با آب گرم مخلوط شود، به همین دلیل آبی که استفاده میکنید باید گرم باشد. بعد از مخلوط کردن خمیر مایه با آب گرم، باید خمیر را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه برای پخت سفت شود. در این صورت، خمیر مایه بسیار برندهی حجم شده و مناسب برای پخت پیتزا میشود.
در ادامه باید به این موضوع توجه کنیم که بعد از یخچال بردن از طریق نوشیدن آب، باید حداقل ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر بلند شود. همچنین، قبل از پخت پیتزا، به بهترین حالت ممکن رسیدن خمیر از طریق آویزان کردن و زدن به سطح نرم و تر و پف کردن آن، کمک کنید.
بعد از آمادهسازی خمیر و آماده کردن گوشت، سس و سایر مواد پیتزا، میتوانید به پخت آن بپردازید. برای پخت نان پیتزا با خمیر مایهی فوری باید در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به پخت پرداخت. در نهایت، پیتزا را از فر بیرون بکشید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه روی صفحه پیتزا بگذارید تا قابل خوردن شود.
در کل بهعنوان نتیجهگیری میتوان این نکات را برای پخت نان پیتزا با خمیر مایهی فوری در نظر داشت که انتخاب آب گرم، مدت اندازهگیری اجزای داخل خمیر، صبر کردن بعد از بردن از یخچال، آمادهسازی خمیر برای پخت، و دمای مناسب فر، مهمترینها هستند که تا حد امکان باید رعایت شوند.
طرز تزیین و پخت نان پیتزا با خمیر مایه فوری
نان پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان میباشد که امروزه در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته است. اما برای بسیاری از افراد، پختن نان پیتزا با خمیر مایه فوری یک معضل است و این به دلیل این است که خمیر مایه فوری به سرعت خشک میشود و برای پختن نان پیتزا به دلیل وسعت آن نیاز به یک خمیر طری دارید. در این مطلب قصد داریم یک راه موثر و سریع برای تزیین و پخت نان پیتزا با خمیر مایه فوری را به سادگی و با جزئیات برای شما توضیح دهیم.
ابتدا برای تهیه نان پیتزا با خمیر مایه فوری، باید خمیر مایهفوری خود را تهیه کنید. ابتدا آبی را که در دمای کمتر از ۳۷ درجه سانتیگراد قرار دارد، در یک ظرف انتخاب کنید. سپس داخل ظرف، یک قاشق شکر حالت دهید و با یک قاشق فوم کن، آن را هم بزنید. بعد از ظرف را برای ۳ تا ۴ دقیقه بگذارید. به محض اینکه خمیر شکل یافت بود، آن را کم کم به قطر مورد نظر باز کنید.
حال برای تزیین نان پیتزا، از یک قاشق کوچک رب پخته استفاده کنید. روی خمیر پیتزا، سس را روی کلیه سطح پخت نان پیتزا فشار دهید و سپس به بلندی خود کم میکنید. روی پیتزا، گوجه فرنگی، کپری، قارچ، پیاز سرخ شده، کره، پنیر، و یک دسته سبزی انتخاب کنید. سپس پیتزا را مجددا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به دقت پخت شود. با این روش ساده، می توانید به راحتی نان پیتزای خوشمزهای با خمیر مایه فوری تهیه کنید.