طرز تهیه نان همبرگر با شیر خشک

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان همبرگر با شیر خشک

نان همبرگر یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای فست فودی در جهان است و تنوع بسیاری از طعم‌ها و مواد قابل استفاده در تهیه آن وجود دارد. در این مقاله به طرز تهیه نان همبرگر با شیر خشک پرداخته خواهد شد.

برای تهیه این نوع نان همبرگر، بهتر است از نان همبرگری با داخل شیرین استفاده شود. در ابتدا، نان همبرگر را به صورت افقی به دو نیمه تقسیم کرده و روی آن‌ها را با یک لایه شیر خشک بپاشید. سپس به قسمتی از نان که مخصوص ادویه ها و سس های دلخواه است، روغن چربی و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و آن را به داخل آتش گذاشته، تا پخته شود.

سپس، نان را به صورت برش خورده و اسلایس شده با فلفل قرمز برش داده و مقداری قارچ، پیاز، گوجه فرنگی، سبزیجات و دلخواه ها به صورت لایه بر روی نان همبرگر قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا تمام لایه ها به صورت برش خورده شده نصب شوند.

در پایان، مقداری سس چاوچاو داخل نان همبرگر ریخته و دو نیمه نان را با هم برابر گذاشته و ساندویچ را آماده کنید. می‌توان روی ساندویچ شیرین، کچاپ، مایونز، ترشی و یا دلخواه های دیگر سرو کرد. این نوع نان همبرگر برای صبحانه، ناهار و یا شام مناسب است.



طرز تهیه نان همبرگر با شیر خشک

برای تهیه نان همبرگر با شیر خشک، ابتدا باید تمام مواد را آماده کنید. برای این منظور، ۲ لیوان آب، ۹۰ گرم شیر خشک، ۲ قاشق غذاخوری فرنی، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع را با هم مخلوط کنید و آماده شده را در ظرفی قرار دهید.

سپس ۲ لیوان آرد را اضافه کنید و همزدن کنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس مواد را روی سطح کارگاه ریخته و با دست ها به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمام آرد به خوبی ترکیب شود. بعد از آن، تیکه های کوچکی از مخلوط را به دست بگیرید و آن ها را با استفاده از دستهای خود شکل دهید. نمک خرد شده را روی سطح آن ها ریخته و با هم کوبید.

حالا، باید آن ها را درون فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از اینکه نان همبرگر با شیر خشک آماده شد، آن ها را شسته و کاملاً خشک کنید. بهترین روش برای سرو نان همبرگر با شیر خشک، پخت گوشت چرخ کرده با تخم مرغ و پنیر در داخل آن است.‌ با این روش، یک نان همبرگر با شیر خشکِ خوشمزه و ترد ساخته‌اید که شادی و خوشحالی را در لحظه‌های خوردن به همراه دارد.



نحوه ساخت نان همبرگر با شیر خشک

نان همبرگر با شیر خشک یکی از دستورهای غذایی محبوب بین جوامع مختلف است که در آمریکا به ویژه بسیار معروف شده است. این نان با شیر خشک فوق‌العاده لذیذ و شیرین است و با توجه به جامعه‌ی ایرانی نیز به خوبی پذیرای افرادی است که دوست دارند طعم جدیدی در سفره خود بیاورند.

برای تهیه این نان می‌توان ابتدا قسمت نان را با استفاده از آرد سفید تهیه کرد و پس از آن اجزای تزیینی آن را اضافه کرد. در میان این اجزای تزیینی می‌توان به گوشت گوساله، پنیر، سس مایونز، روغن، خیارشور و هویج اشاره کرد. در ادامه برخی از مراحل تهیه‌ی این نان را بررسی می کنیم:

ابتدا باید تخم مرغ، شیر خشک، پنیر، نمک، فلفل و کمی پودر سیر را با هم مخلوط کرد. بلندر یا همان مخلوط کن را برای آمیزش این مواد به کار ببرید. پس از آمیزش مواد، کمی دقیقه باید صبر کرد تا این مخلوط کمی ضخیم شود.

حال پته نان را درون مخلوط کن ریخته و برای حدود ۳۰ دقیقه میکسر کنید. پس از گذشت این زمان، پته را برای حدود ۱۰ - ۱۵ دقیقه در حرارت معتدل بپزید. سپس نان را با نون تست نصف کنید و اجزای تزیینی مورد علاقه‌تان را درون نان بگذارید.

بهتر است دنبال طرزتهیه‌ی دقیق شده و شما هم با توجه به خطاهای احتمالی، برای تهیه‌ی این نان، به یکی از ویدئوهای آموزشی موجود در اینترنت مراجعه کنید. امیدواریم که این نان را بتوانید با طعم خوبی در منزل خود تهیه کنید و لذت ببرید!



نان همبرگر با شیر خشک چگونه تهیه شود؟

تهیه نان همبرگر با شیر خشک یکی از دلپذیرترین غذاهایی است که می‌توان برای صبحانه یا ناهار تهیه کرد. نان همبرگر شامل گوشت چرخ کرده، سس مایونز، گوجه‌فرنگی، خیارشور و سبزیجات می‌شود. برای تهیه این غذا، در ابتدا باید نان همبرگر را خرد کرده و آن را در یک کاسه بریزید.

سپس باید گوشت چرخ کرده را با تندی متوسط در تابه سرخ کرده و سپس آن را به نان همبرگر اضافه کنید. از دیگر موادی که برای این غذا نیاز دارید، سس مایونز است. برای تهیه سس مایونز، می‌توانید یک قاشق مایونز، یک قاشق شیر خشک و یک قاشق کوچک پنیر پیتزا را به هم بزنید. سپس سس مایونز را به نان همبرگر اضافه کنید.

بعد از این کار، باید گوجه‌فرنگی و خیارشور را برش‌دار کرده و به نان همبرگر اضافه کنید. سپس می‌توانید با استفاده از سبزیجات، مانند اسفناج، ریحان، کرفس و ریحان، نان همبرگر را تزیین کنید. با این کار، یک نان همبرگر با شیر خشک خوشمزه و سرشار از انرژی و مواد مغذی آماده خوردن است.



راهنمایی برای تهیه نان همبرگر با شیر خشک

تهیه نان همبرگر با شیر خشک، روشی متفاوت برای آماده سازی نان همبرگر است که با داشتن مواد اولیه آن، می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد. در ادامه نحوه تهیه این نان همبرگر با شیر خشک را توضیح خواهیم داد.

ابتدا برای تهیه این نان همبرگر، باید نان ها را آماده کنید. برای این منظور، بهتر است از مواد اولیه دستورپخت نان همبرگر استفاده کنید. پس از تهیه دو نان همبرگر، هر کدام را به دو نیم کنید و در یک تابه، آن ها را باز کنید.

سپس شیر خشک را در یک کاسه ریخته و با رب، شوید، پودر پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه و آب دم کرده مخلوط کنید. برای بهتر شدن طعم این مخلوط، می توانید از یک قاشق ماست نیز استفاده کنید. سپس این مخلوط را روی نان همبرگر های باز کرده و سپس فریزر را برای حدود 10 تا 15 دقیقه درصدا کنید تا خمیر نان از هم جدا شود.

پس از اینکه نان همبرگر ها در فریزر یخ زده شوند، آن ها را بردارید و در یک تابه، روی حرارت متوسط به همراه کمی روغن، برش دهی کنید. بعد از چند دقیقه، همبرگر های شیر خشک آماده سرو و ساز در می آیند.

در کل، تهیه نان همبرگر با شیر خشک، فرآیندی ساده و سریع است که با داشتن مواد اولیه در برخی از روزهای خود می توانید به راحتی در منزل آن را تهیه کنید و از خود و خانواده خود لذت ببرید.



آموزش تهیه نان همبرگر با شیر خشک

تهیه نان همبرگر با شیر خشک یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین نوع نان همبرگر است. این نوع نان همبرگر بسیار عطر و طعم دار با شیر خشک به مزه‌ی ویژه‌ای می‌رسد که همه را به خود جذب می‌کند.

برای تهیه نان همبرگر با شیر خشک، در مرحله اول تمام مواد مورد نیاز را آماده می‌کنیم. این مواد شامل: تخم مرغ، شیر خشک، آرد، شکر، نمک، خمیر مایه‌ی خشک، روغن و آب هستند. سپس تمام مواد را در یک کاسه باهم مخلوط می‌کنیم و به مدت چند دقیقه با دست‌های خود یا با ماشین میکسر، می‌زنیم تا مواد کاملاً مخلوط شوند.

سپس بهتر است که مواد را حداقل برای 30 دقیقه در یخچال بگذاریم تا خمیر بهتری برای تهیه نان همبرگر داشته باشیم. پس از گذشت زمان مورد نیاز، می‌توانیم به تهیه نان همبرگر بپردازیم. برای این کار، ابتدا چند تکه از خمیر را قطع کرده و به شکل دایره در آورده و روی ظرفی که باید درون آن نان همبرگر آماده شود، قرار می‌دهیم.

سپس با پهن کردن آن، نان همبرگر آماده خود را به داخل این ظرف قرار می‌دهیم و در داخل فر می‌گذاریم. پس از چند دقیقه، نان همبرگر آماده است و می‌توان آن را سرو کرد. استفاده از شیر خشک در تهیه نان همبرگر، علاوه بر اضافه کردن مزه آن، باعث می‌شود که نان همبرگر نرم‌تر و خوشمزه‌تر شود.



نکات مهم در تهیه نان همبرگر با شیر خشک

برای تهیه نان همبرگر با شیر خشک، ابتدا مواد لازم برای تهیه نان همبرگر را آماده کنید. آرد، شیر خشک، آب، خمیر مخصوص نان همبرگر و نمک از مواد لازم برای تهیه نان همبرگر هستند. برای شروع، در یک ظرف، آرد، شیر خشک، نمک و خمیر نان همبرگر را با هم مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را به مواد مخلوط اضافه کنید و آن را با استفاده از میکسر به صورت یکپارچه ترکیب کنید.

برای تهیه خمیر نان همبرگر با شیر خشک، باید آن را به مدت حداقل 10 تا 15 دقیقه بافت دهید تا خمیر به خوبی نرم و یکپارچه شود. در این مرحله، شما می توانید برای افزایش طعم، به خمیر یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده اضافه کنید.

پس از اینکه خمیر را با موفقیت بافتید، آن را به صورت گرد یا دلخواه کوچکتر یا بزرگتر به اندازه نان همبرگر شکل دهید. در ادامه، با انگشتان خود و یا یک دستگاه پرس، وزن و فشار دهید تا نان همبرگرهای شما به خوبی پخته شوند.

به نظر می رسد که تهیه نان همبرگر با شیر خشک سخت است، اما واقعیت این است که با دنبال کردن مراحل بالا، شما به راحتی می توانید خانگی و خوشمزه ترین نان همبرگرهای خود را درست کنید. این نان همبرگرها را می توانید با گوشت هامبرگری، پنیر، سس، سبزیجات و هر چیزی که می خواهید سرو کنید. لذا دلیلی برای امتحان این دستور غذایی لذت بخش و سالم ندارید!