تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان شیرین محلی
تهیه نان شیرین محلی یکی از دستورهای پخت محبوب در اکثر خانههای ایرانی است. این نوع نان به دلیل طعم دلپذیر و خوشمزهای که دارد، همیشه جزو محبوب ترین پخت های خانههای ایرانی محسوب میشود. برای تهیه این نوع نان ابتدا مواد اولیه شامل آرد، شکر، روغن، زعفران، هل، شیر گاو، خمیر محلی و میوههای خشک نظیر پسته و بادام را در اختیار داشته باشید.
ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن شکر، زردچوبه، هل و خمیر محلی را اضافه کنید. سپس به تدریج شیر گرم به مواد مخلوط شده بیافزایید تا بهخوبی با هم مخلوط شوند. حال مواد را به مقدار کافی خوب با هم مخلوط میکنید تا یک خمیر یکنواخت و برافروخته بدست آید.
بعد از آماده سازی خمیر، میتوانید میوههای خشک نظیر پسته و بادام را به خمیر اضافه کرده و همه مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید. سپس خمیر را بهصورت قرصهای بزرگ تقسیم کرده و روی آنها الگوی دلخواه خود را روی آنها ایجاد کنید. سپس نانها را در فری گرم 180-200 درجه به مدت 30-40 دقیقه میپزید. پس از پزیده شدن، نانها را از فر خارج کنید و با یک قابلمهی زیبا و شکیل سرو کنید. نان شیرین محلی حاصل از این رسپت بهخوردن بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد بود.