طرز تهیه نان شیرمال شیرین مغزدار

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان شیرمال شیرین مغزدار

تهیه نان شیرمال شیرین مغزدار یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین نان‌های محلی ایران است که در تمامی مناطق کشور مورد توجه و علاقه قرار دارد. این نان از آرد، شیر، شکر، روغن، خمیر مغز و مواد افزودنی دیگری تهیه می‌شود و در نتیجه خوشمزه، لطیف و شیرینی بسیار خوبی دارد.

برای تهیه نان شیرمال شیرین مغزدار، ابتدا باید آرد را با مقداری شیر و آب مخلوط کرده و خمیری لطیف و نرم تهیه کنید. سپس به خمیر افزودنی‌های دیگری مانند شکر، روغن و مواد مغزدار را اضافه کنید و خمیر را به مدت حدود نیم ساعت استراحت دهید.

بعد از استراحت خمیر، آن را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و به شکل دلخواه شکل دهید. سپس نان‌ها را درون فر قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته کنید.

با کمی تزئین با مواد مغزی مثل بادام، پسته و دیگر آجیل‌ها، نان شیرمال شیرین مغزدار آماده مصرف است. این نان شیرین می‌تواند به عنوان صبحانه، دسر یا همراهی با چای در جلسات خانوادگی و دوستانه سرو شود.



طرز تهیه نان شیرمال شیرین مغزدار

نان شیرمال شیرین مغزدار یکی از خوراکی‌های محبوب در جوامع خاورمیانه است و در ایران نیز با شهرت زیادی مواجه است. طرز تهیه این نان با استفاده از مواد اصلی شامل آرد، شیر، مغز پسته و بادام بسیار ساده و قابل انجام است.

ابتدا برای تهیه نان شیرمال، در یک کاسه بزرگ، آرد قرمز را با کمی نمک و آب ترکیب کرده و خمیر آن را با دست به خوبی نرم و خمیری کرده و به مدت نیم ساعت خمیر را روی سطحی صاف و پهن کف کاسه بگذارید تا خمیر تر و راحت‌تر بشود.

در مرحله بعد، برای تهیه شیرمال شیرین مغزدار، شیر را در یک قابلمه بزرگ و از قبل گرم کنید و به آردی که قبلاً در کاسه ریخته‌اید، اضافه کنید. سپس خوب بهم بزنید تا خمیر درجه‌ی دمای مشخص نشود.

سپس برای تهیه شیرینی شیرمال، مغز پسته و بادام را به ترتیب خرد کنید و به خمیر اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شیرمال شیرین مغزدار حاصل شود.

در مرحله بعد، فری را با خوراکی کوچک جمع کنید و روی آن برگ شیرینی را به شکل دایره قرار دهید. سپس از خمیر تهیه شده برای پر کردن داخل برگ‌های شیرینی استفاده کنید و آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید.

بعد از پخت نان شیرمال شیرین مغزدار، آن را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن، به صورت مربعی شکل بدهید و در ظروف آماده شده نگه داری کنید. نان شیرمال شیرین مغزدار آماده برای سرو در جشن ها و میهمانی های خانوادگی شماست.



آماده سازی تخمه های مغزدار برای نان شیرمال

آماده سازی تخمه های مغزدار برای نان شیرمال

یکی از خواصی که تخمه های مغزدار برای بدن دارند، حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. بنابراین، استفاده از آن‌ها در تهیه نان شیرین بدون شکر، علاوه بر افزایش میزان ارزش غذایی، سلامت بخشی برای افرادی که قصد تغییر رژیم غذایی خود را دارند، به دنبال خواهد داشت.

یکی از روش‌های شخصی خود برای آماده سازی تخمه های مغزدار برای این منظور، پخت آن‌ها در فر است. شما ابتدا باید تخمه های مورد نظر خود را با آب شسته و به طور دقیق خشک کنید. سپس آن‌ها را درون فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخته و می‌توانید از آن به عنوان ماده اصلی نان شیر مال استفاده کنید. شما می توانید این تخمه ها را به شکل خرد شده و یا به صورت اسلایس در نان شیر مال مورد استفاده قرار دهید.

اگر نمی‌خواهید از تخمه های پخته استفاده کنید، می توانید تخمه های خشک شده را به عنوان فرآیند دوم استفاده کنید. ابتدا تخمه های خشک را به سایز دلخواه شکسته و سپس در آب سبک به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خیسانده شوید. پس از آن، آن‌ها را به همراه نان خود در فر متوسط در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روشن کنید. سپس نان خود را از فر خارج کنید و همراه با تخمه های خشک شده سرو کنید.

در نهایت، برای اضافه کردن طعم، شما می‌توانید عصاره وانیل روی آن‌ها بریزید. همچنین می توانید زغال‌های کوچک مرکزی تازه را روی آن‌ها قرار دهید و در فر در دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵ دقیقه پخته و به عنوان تزئین در پایان مصرف کنید.



تهیه خمیر نان شیرمال

تهیه خمیر نان شیرمال یک فرآیند ساده ولی اصولی است که به جرات می‌توان گفت در تهیه انواع نان‌های متنوع و خوشمزه از جمله نان پیتزا، برگر، همبرگر و ... نقش مهمی دارد. برای تهیه خمیر نان شیرمال ابتدا بهتر است که مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، شیر، خمیر مخصوص نان، کره و نمک هستند.

ابتدا می‌توانید آرد را در میزان مورد نیاز توسط ابزار مخصوص برشی کنید. سپس در یک ظرف مناسب، شیر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کم کم خمیر مخصوص نان را به تدریج به شیر اضافه کنید تا خمیر کاملا جذب شیر شود.

بعد از اضافه کردن خمیر، کره و نمک را به مواد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و مثلثی شود. حال این خمیر را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر به خوبی با حرارت آشنا شود.

بعد از گذشت این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و به جهت پخت نازک‌تر، آن را روی سطحی مسطح و مناسب گذاشته و با سطح ریزی آردهای سفت کنید. سپس با استفاده از فر گازی با دمای بالا، خمیر را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا نان شیرمال شما طلایی رنگ شود.

در نهایت، می‌توانید نان شیرمال تازه پخته را با کمی کره یا مرغ شکم پر پُنز سرو کرده و از آن لذت ببرید. همچنین می‌توانید نان پیتزا، مرغی یا خوشمزه های دیگری را با استفاده از خمیر نان شیرمال خود تهیه کنید و دوستان خود را با غذاهای خود بیاموزید.



مرحله برش و روکش نان شیرمال

برش و روکش نان شیرمال دو مرحله اساسی در تولید نان شیرین هستند. در مرحله برش، نان پخته شده به قطعات کوچک تقسیم می‌شود. برش نان شیرمال باید به گونه‌ای انجام شود که برش‌ها با هم آمیخته نشوند و نان شیرمال برای مصرف آماده شود. همچنین باید توجه شود که برش‌ها نیز نباید بسیار بزرگ یا بی‌تقریب باشند تا گوارایی نان حفظ شود.

در مرحله روکش، قسمتی از نان برش شده برای پوشش دادن به نان در نظر گرفته می‌شود.

روکش نان شیرمال می‌تواند از چندین ماده مختلفی از جمله تخم مرغ ، شکر پودر ، بستنی ، روغن شیرین ، بافت پودر ، پودر کیک و روغن بادام زمینی تشکیل شود. ماده روکش را معمولاً به دو روش روکش کردن دستی یا با استفاده از دستگاه‌های اتوماتیک انجام می‌دهند.

استفاده از روغن شیرین در روکش نان شیرمال باعث شده است که طعم شیرین و ملایمی به نان بدهد. همچنین ماده روکش باید بعد از برش وسط نان قرار داده شود، به درستی پهن شود و روی نان قرار گیرد.

در نهایت، پس از تمام شدن مراحل برش و روکش، نان شیرمال آماده استفاده و مصرف می‌شود. بهتر است این نان را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا طعم و شیرینی این نان حفظ شود.



نحوه پخت نان شیرمال درون اجاق گاز

نان شیرمال یک نوع نان هندی با ریشه‌ی پنجاب است و در کلیه‌ی نقاط هند و پاکستان شناخته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای پخت این نان به کمک اجاق گاز، ابتدا باید ابزارهای لازم را آماده کنید. برای این کار به یک تابه کباب، یک داخل آبگیر بزرگ، یک خمیر زیره‌ای و یک پلاستیک برای روکش کردن تابه نیاز دارید.

در مرحله‌ی اول، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را گرم کنید. در این مرحله باید مطمئن شوید که تابه کاملاً گرم شده است. سپس، با کمک یک غلاف زبره یا پنبه، تابه را به داخل تابه کباب قرار دهید و برای مدت ۶۰ ثانیه داخل آن بگذارید.

در مرحله‌ی بعدی، نان را به داخل تابه قرار دهید و برای ۳۰ ثانیه داخل آن بگذارید. سپس تابه را برگردانده و نان را با کمک یک خمیر زیره‌ای روی آتش قرار دهید. در همین مرحله‌ی اول، شما می‌توانید مورد توجه قرار بگیرید و اگر به نتایج مطلوب نرسیدید، می‌توانید به راحتی نان را دوباره به داخل تابه قرار دهید و تجربه کنید.

بعد از این کار، تابه را با کمک پلاستیک پوشش داده و نان را به مدت ۳ دقیقه پخت کنید. در مرحله‌ی پایانی، نان را از تابه خارج کنید و برای تقدیم میهمانان به دلخواه شما، روی آن پروار کرده و سرو کنید. همچنین می‌توانید از این نان برای تهیه‌ی نان و نوشیدنی‌های خاص هندی استفاده کنید.



روش پخت نان شیرمال در فر

راهنمایی روش پخت نان شیرمال در فر:

نان شیرمال یکی از خوراکی های محبوب در بسیاری از مناطق مختلف ایران است که مسلماً بسیاری از شما می خواهید آن را با طعم و بوی خاص خود تهیه کنید. در اینجا به شما یک فرایند کامل برای پخت نان شیرمال در فر را آموزش می دهیم.

مواد لازم:

- یک کیلو آرد سفید

- نیم کیلو آرد گندم درشت (سملقین)

- دو قاشق بزرگ شکر

- یک قاشق چایخوری نمک

- دو کیلو شیر

- روغن مایع

- ماست یا دوغ به میزان لازم

- دو قاشق چایخوری خمیر مخصوص (بیکینگ پودر)

روش پخت نان شیرمال در فر:

1. در ابتدا آرد را با گندم درشت، شکر و نمک در يک کاسه مخلوط کنيد.

2. سپس شير، ماست، خمیر مخصوص و روغن مايع را به مخلوط زیر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، تا يک خمير لطيف و مرطوب بسازيد.

3. خمير را به مدت 45 دقيقه گذاشته تا آرام شود.

4. سپس خمير را به تعداد دلخواه قطعات كوچك تقسيم کنید و هرکدام را به هشت شکل روی میز با کمی آرد باز کنید.

5. نان شیرمال را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نان به رنگ طلایی آمبرین سرخشده شود.

6. پس از پخت، نان شیرمال را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه در سطح یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

با این روش کوشا، به راحتی می توانید نان شیرمالی خوشمزه و مرغوب با طعم منحصر به فرد خودتان را پخت کنید و از آن در نهایت لذت ببرید.