طرز تهیه نان شیر دزفولی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان شیر دزفولی

نان شیر دزفولی یکی از خوشمزه‌ترین انواع نان در فرهنگ ایرانی است که عموما در منطقه‌ی خوزستان، به ویژه در شهر دزفول تهیه می‌شود. این نان سبک و خوش‌طعم با شکل خاصی که به گذره نان نیز شناخته می‌شود، طعمی منحصر به فرد به غذاهای ایرانی می‌بخشد.

برای تهیه نان شیر دزفولی باید ابتدا مواد اولیه‌ی لازم را آماده کنیم. این مواد شامل آرد گندم، شیر، خمیر مایه‌ی خمیری، نمک و روغن است. در مرحله بعد، آرد و نمک را در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و سپس شیر گرم را به تدریج به آن اضافه کنید. در این زمان، خمیر مایه‌ی خمیری را فوراً اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و الاستیک شود.

سپس خمیر را به مدت حداقل یک ساعت در محیط گرم و مرطوب بگذارید تا خمیر به خوبی تخمیر شود. سپس خمیر را به قطعات مختلف تقسیم کرده و شکل دلخواه به آن بدهید. نان‌ها را روی سطح مسطح و آجری آماده شده بگذارید و درون فر گرمی به مدت 30-20 دقیقه پخته کنید. بعد از پزیده شدن، نان‌ها را از فر خارج کرده و به صورت گرم می‌توانید سرو کنید. این نان را می‌توان با مربا، کره یا هر چیز دلخواه دیگر همراه کرد.