1. طرز تهیه نان شکلاتی سه نان
برای تهیه نان شکلاتی سه نان ابتدا از مواد لازم مانند آرد، خمیر شیرین، شکر، کاکائو پرمیوم و شکلات استفاده میشود. در ابتدا، تمامی مواد از جمله آرد و خمیر شیرین، در یک ظرف مخصوص مخلوط میشود تا یک ته نرم به دست آید. سپس به این ته مخلوط شده، کاکائو پرمیوم، شکر و تکه های شکلات افزوده میشود تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
برای شکل دهی به نان های شکلاتی، تکه های مخلوط را با دست به صورت گرد در آورده و پس از آن نان ها روی ماهیتابه یا سینی پخته با روکش ضد چسب روکش شده طبق فاصله ی مورد نظر قرار داده میشوند. سپس نان ها را در فری با دمای حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه می پزیم.
پس از پخت شدن نان ها، آنها را از فر خارج میکنیم و خنک کنیم. برای مزینه کردن نان ها، میتوانید با استفاده از قطعات شکلات سفید و شکلات قهوه ای، طرح های مختلف روی نان ها بسازید. این نان ها را میتوانید از دید مشتریان خود با قطعات شکلات فانتزی جذاب تر و خاص تر کنید.
از نظر ذائقه، نان های شکلاتی بسیار شیرین و خوش طعم هستند و با ترکیب دو مورد عطر و نفس شکلات دارای طعم منحصر به فردی هستند که هر شخصی را به خود جذب میکند. به عنوان یکی از محبوب ترین شیرینی های جهان، نان شکلاتی سه نان را میتوان در هر مهمانی، عروسی، تولد و انواع مجالس تقدیم کرد.
2. روش ساخت نان شکلاتی سه نان
روش ساخت نان شکلاتی یکی از ترجیحات بسیاری از افراد هنگام صبحانه، عصرانه یا شام است. این نان را میتوان به سه نوع راحت، سریع و خوشمزه درست کرد. در ادامه این مطلب، با روش ساخت سه نان شکلاتی مختلف آشنا خواهید شد.
نان شکلاتی اول با استفاده از خمیر لواش نان حاصل میشود. این خمیر را به خوبی باز کرده و روی آن مقدار ساکار درصد 10 و یک قاشق چایخوری کاکائو پاشیده و به خوبی مخلوط کنید. سپس برشهایی را که قرار است شکلاتی شوند، با این خمیر پوشانده و روی هر برش نان 3 تا 6 تا شکلات تلخ قرار دهید. در نهایت برای شکل دهی به آن ها را به شکل فولاد بازکنید و درون آن شکلاتها را قرار دهید. سپس برش نان را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
روش ساخت نان شکلاتی دوم با استفاده از خمیر کیک ساده درست میشود. این خمیر به صورت کلی درباره پنیر پیتزا بکار میرود. ابتدا باید تسته خود را آماده کنید. برای آماده سازی تسته، مقداری کاکائو پاشیده و آرد را با کمی شیر و آب به خوبی مخلوط کرده و به صورت یک گلوله توپ درآورید. با استفاده از کلوچهای پهن و صاف، از تسته خود به اندازه دلخواه برشهایی بگیرید. روی هر برش از شکلات تلخ قرار دهید و سپس آرد کاکائو با مقدار فریزر که این دو را به هم مخلوط کرده اید، را به صورت خشک به داخل قالب ریخته و هر برش نان پوشانده شده با فریزر پاشیده تا روی آن مات شود. بعد از ما تعداد 4 الی 6 دقیقه در فر در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
روش ساخت نان شکلاتی سوم با استفاده از خمیر شیرین حاصل میشود. ابتدا باید خمیر شیرین را به صورت یک گلوله توپ درآورده و لایه های نازکی را برای برشهای نان خود تهیه کنید. روی لایههای نازک خود با مقداری شکلات قیمت گران خامهای آخرین لیوان مقدار ده گرمی کاکائو را پاشیده و با استفاده از شعلهی خیلی کم ببخشید. سپس دو ورق از خمیر شیرین را روی هم گذاشته و شکلاتی شده روی آن قرار داده و این دو ورق را با هم در قالب محکم کنید. برای پختن باید لایههای نان را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
به این سه روش آسان و آماده سازی نان شکلاتی می توانید برای سرو در صبحانه، عصرانه و شام استفاده کنید. هر یک از این روش های ساخت نان شکلاتی به یک شیوه و به دلخواه شما می باشد.
3. نان شکلاتی سه نان با بهترین طعم و عطر
نان شکلاتی به عنوان یکی از انواع محبوب نان ها در جامعه مورد استفاده و استقبال قرار گرفته است. شکلات به خاطر طعم فوق العادهای که دارد، به همراه نان ترکیبی بسیار خوشمزه را تشکیل میدهند. نان شکلاتی برای صبحانه، ناهار و شام میتواند انتخابی عالی باشد.
سه مدل مختلف از نان شکلاتی در این موضوع برای بررسی و ارائه میشود. نان شکلاتی روغنی، نان شکلاتی خمیری و نان شکلاتی آردی. هر یک از این نان ها دارای ویژگی ها و مزایای خاصی هستند که در ادامه توضیح داده میشود.
نان شکلاتی روغنی که با استفاده از روغن مخصوصی به تولید میرسد، به دلیل طعم و عطری که دارد، یکی از محبوب ترین نان های شکلاتی در جامعه است. این نان بسیار نرم و ارغوانی است و طعم شیرینی به همراه طعم شکلات فوق العادهای دارد.
نان شکلاتی خمیری به دلیل ظاهر خوشگلی که دارد، بسیاری از افراد را به خود جذب کرده است. این نان شکلاتی دارای طعم شیرینی و عطر بسیار خوشمزه ای است و با استفاده از خمیری که سفید و طراوتبخشی دارد، تولید میشود.
نان شکلاتی آردی که با استفاده از آرد سفید تولید میشود، دارای طعم شیرین و عطری بسیار خوشمزه است. این نان به دلیل ظاهر مات و خشکی که دارد، بیشتر به عنوان نان صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد.
در مجموع، نان شکلاتی میتواند یکی از برترین و پر فروشترین نان های موجود در بازار باشد. طعم و عطر این نانها بسیار خوشایند است و میتواند به تولید انواع مختلف شکلات نان ها کمک بسیاری کند.
4. نان شکلاتی سه نان بدون استفاده از خمیر پخته شده
نان شکلاتی یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار در جهان است که به دلیل طعم لذیذ و حجم قابل توجهی از بازار نمیتوان آن را بازگرداند. با این حال، برای ساخت این نان، علاوه بر خمیرهای پخته شده، باید از شکلات نیز استفاده کنید، که این از نظر سلامتی بسیار دوستنادار یکی از عیوب دسر است.
اما با استفاده از روشی که در زیر توضیح داده خواهد شد، میتوانید نان شکلاتی بسیار لذیذ و مفیدی تهیه کنید که هیچ خمیر پخته شدهای ندارد. برای ساخت این نان باید پودر نارگیل، آرد هیولی، بادامزمینی خشک شده، کاکائو، شکر، چربی نباتی، شکلات داغ کرده و پروتئین پودر لوسین رو با هم مخلوط کرده و به صورت تختهای درآورده شود.
خلاصهای از ترکیبات لازم برای ساخت نان شکلاتی بدون خمیر پخته شده شامل آرد هیولی، پودر نارگیل، بادام زمینی خشک شده، شکر، کاکائو، چربی نباتی، شکلات داغ کرده و پروتئین پودر لوسین است. مواد باید با هم مخلوط شده و به صورت تختهای درآورده شود تا نان شکلاتی را بسازید. همچنین با اضافه کردن پودر شکلات یا کاکائوی تلخ، میتوان به طعم شکلات دلپذیر تری دست یافت.
5. نان شکلاتی سه نان با روش جدید و سریع
نان شکلاتی بهعنوان یکی از محصولات پزشکی با درصد بالایی از کربوهیدراتهای ساده و چربیهای ناسالم، یکی از محبوبترین خوراکیهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. اما در حال حاضر با توجه به نیاز روزافزون افراد به خوراکیهای سالم و سبک، تولید نان شکلاتی با روش جدیدی که بخشی از این کالریهای قابل استفاده را جایگزین کربوهیدراتهای ساده بصورت کاملا سالم و طبیعی کرده است، به دلیل داشتن روشی بسیار ساده، سریع و اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است.
به روش جدید تولید نان شکلاتی، صنعتکاران به جای استفاده از کربوهیدراتهای ساده و فراوان که در نان شکلاتی معمولی بهکار میرود، از موادی بسیار سالم و خوشمزه استفاده میکنند. این مواد شامل پودر بادام، مغزهای خشکشده، گردو، بادامزمینی، نارگیل و ... است. با استفاده از این مواد، نان شکلاتی به یک خوراکی سالم و خوشمزه تبدیل میشود و در کنار حفظ طعم و دوام شکلاتهای معمولی، سبب افزایش سطح سلامتی جامعه میگردد.
اما از جمله مزایای بارز تولید نان شکلاتی با روش جدید، سرعت تولید بالا و قابلیت تولید بصورت روزانه و حتی هفتگی است. زیرا با توجه به روش جدید، لازم نیست عمیقا در مواد اولیه و فرآیند تولید آن آشنا باشید و میتوانید بهسادگی به دست آوردن نان شکلاتی سالم و خوشمزه با روش جدید را یاد بگیرید. در نتیجه، بهراحتی میتوانید این خوراکی را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید. در کنار افزایش کیفیت این محصول، قیمت آن نیز به نحوی کاهش یافته که انتخاب این نوع نان شکلاتی بهخصوص برای مناطق نیازمند، قابلیت دسترسی به آن را بیشتر میکند.
6. مواد لازم برای تهیه نان شکلاتی سه نان
برای تهیه نان شکلاتی، از چندین ماده مختلف استفاده می شود. در واقع، نان شکلاتی یکی از نوعی نان های شیرین با مزه شکلاتی است که با استفاده از نخودچی، شکلات، برنج و سایر مواد اساسی تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه نان شکلاتی از قبیل شکلات تلخ، فرنی، روغن، بیکینگ پودر، شکر، تخم مرغ و وانیل می باشد. قبل از آغاز تهیه نان، از مهمترین مراحل آن برآوردن میزان مواد مورد نیاز به منظور داشتن نان شکلاتی بهتری است.
به منظور تهیه نان شکلاتی ابتدا باید شکر، تخم مرغ، و وانیل را در کاسه ای مخلوط کنید. بعد از آن، مواد خشک شامل فرنی، بیکینگ پودر و شکلات تلخ را به مخلوط قبلی اضافه کنید و در نهایت روغن را به مخلوط بشیرانید. برای تهیه بهترین نان، باید دقت کافی در استفاده از هریک از مواد داشته باشید.
بعد از مخلوط کردن تمام مواد، مخلوط حاصل را باید در قالب هایی بریزید و به مدت تقریبا 20 دقیقه در فر می تواند پخته شود. نتیجه نهایی این نان شیرین با مزه شکلاتی تازه و خوشمزه خواهد بود.