طرز تهیه نان سنگک خانگی با فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان سنگک خانگی با فر

نان سنگک خانگی با فر غذایی سنتی ایرانی است که در حال حاضر پرطرفداری بسیاری دارد. در این روش تهیه نان، فر توسط مواد خام پر کرده می شود و به صورت اتوماتیک، نان به دمای مطلوب پخته می شود.

برای تهیه نان سنگک خانگی، ابتدا باید یک تغییرناپذیر برای فر پیدا کنید که قابلیت پختن نان با دمای بالا را داشته باشد. سپس، علاوه بر آرد، شیره و نمک، موادی مانند ماست، سرکه و آبیاری برای ایجاد حجم و خمیری شدن نان نیز به مواد مخلوط می شوند.

سپس، خمیر نان را در قالبی شبیه به سبد گذاشته و برای چند دقیقه در داخل فر قرار دهید تا عمل پخت نان آغاز شود. باید توجه شود که دمای فر باید بالا باشد تا نان روغنی و شفافی داشته باشد.

بعد از گذشت زمان خاموش کردن فر و اجازه دادن به نان برای خنک شدن، آن را پاره پاره کرده و در ورقه هایی از کاغذ نان و مازوت بسته بندی می کنند. نان سنگک خانگی آماده استفاده و سرو شدن است.

همچنین، برای افزایش امکانات پخت، می توانید به شکل های مختلف، مانند اضافه کردن خمیر سیاه یا سبوس به خمیر، نان کهکشانی مانند، نان داریوشی و غیره تهیه کنید. اما توجه داشته باشید که با توجه به اینکه این نان ها دارای میزان پروتئین قابل توجهی هستند، برای کاهش سطح خطر به از بین بردن پروتئین، به پزشک متخصص مراجعه کرده و با مصرف درست، آن ها را در روزانه خود اضافه کنید.



1. طرز تهیه نان سنگک خانگی با فر

نان سنگک یکی از محصولات خوشمزه و سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور تهیه شده و مورد استفاده خانواده ها و مهمانان و بومیان هر منطقه قرار میگیرد. این نان به صورت قرص دایره ای روغنی و شور تهیه می شود که با مخلوطی از گشنیز، پودر زردچوبه، نمک و سایر ادویه ها تهیه می شود.

برای تهیه نان سنگک خانگی با فر، ابتدا باید 500 گرم آرد گندم تمیز را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس 2 قاشق غذاخوری شور و 1 قاشق غذاخوری به همراه 1 قاشق چایخوری خمیر پودر را به آرد اضافه کرده و با جمع کردن همه مواد خشک با هم ترکیب کنید.

سپس 250 میلی لیتر آب را به خوراک آرد اضافه کرده و آن را با مواد ترکیب کنید تا یک خمیر بسیار نرم و لطیف تهیه شود. اگر خمیر خشک به نظر می رسد، می توانید کمی آب روی آن بریزید و به تدریج باخمیر ترکیب کنید تا انعطاف پذیری و نرمی بیشتری به دست آورید.

حال خمیر را روی سطح کار خود باز کنید، بازوی انگشتان خود را کمی خم کرده و با لطف به قسمت میانی خمیر فشار دهید تا شکل دایره ای بگیرد. ماشین نان سنگک را با دو برابر ابعاد آن محصول کنید تا بتوانید نان های خود را به سایز مناسب تهیه کنید.

این نان ها مناسب خوردن با سبزیجات، مرغ قلیانی و جگر خوک با مرجان پلو است و همچنین با تنوع در مواد و طرز تهیه، خانواده ها می توانند نان های سنگک خود را با هر سلیقه وارد سفره کنند.



2. روش درست کردن تستی نان سنگک در فر

تستی نان سنگک یکی از محبوب‌ترین نان‌های محلی ایران است که در روستاها، شهرها و بازارهای نوغانداری یافت می‌شود. برای درست کردن نان سنگک در فر نیاز به تعدادی مواد اولیه است که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ابتدا، برای تهیه تستی‌ها، باید آرد، شیر، سرخ کردنی، نمک و خمیر مایع را آماده کنید. سپس آرد را با یک قاشق نمک داخل یک کاسه مخلوط کرده و سپس خمیر را به آرد اضافه کرده و به صورت مرحله‌ای شیر را به خمیر اضافه کنید تا به مقدار مناسب برسد. سپس باید خمیر را حدود ده دقیقه با دست به خوبی مالید تا خمیر بیشتر چسبنده شود. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به دو نیم کنار‌هم قرار دهید.

سپس با گرفتن یک تکه بزرگ خمیر، خمیر را در دست خود پهن کرده و روی شکل‌دهنده‌ی کوچکی که در قسمت بالاست قرار دهید. بعد از این کار، پرزهای شیرین را روی آن بریزید و سپس با بقیه خمیر روی پرزها بپوشانید. سپس با دادن شکل به خمیر، باید آن را سخت و صاف کنید تا بتوانید آن را به راحتی از کف دست خود جدا کنید.

بعد از تهیه خمیر نان سنگک، آن‌را در بخش فوقانی فر برای پخت تستی نان سنگک در فر قرار دهید. در حین پخت، آتش را به دمای ۱۸۰ °C تنظیم کنید و تستی نان سنگک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای مطلوب فوق پخته و آماده سرو کنید. با این روش، تستی نان سنگک در فر درست شده و شما می‌توانید از آن به‌عنوان یک نوع پخت‌وپز خانگی استفاده کنید.



3. نکاتی برای پخت بهتر نان سنگک خانگی در فر

پخت بهتر نان سنگک خانگی در فر یک مبحث مهم برای هر فرهمزد است. برای رسیدن به نانی با کیفیت، باید رعایت برخی نکات مهم هنگام پخت آن داشت.

از جمله نکاتی که برای پخت بهتر نان سنگک خانگی در فر باید رعایت شود، می توان به درست کردن خمیر مناسب اشاره کرد. خمیر بهتر است که حداقل به مدت ۳۰ دقیقه برای استحکام گرفتن استراحت کند و در مرحله تخمیر، درجه حرارت بهتر است تا حداقل ۳۰ درجه سانتیگراد باشد.

در مرحله پخت، باید از قابلیت های فر خود استفاده کنید. برای پخت نان سنگک، البته به شرطی که قابلیت گریل کردن فر شما فعال باشد، بهتر است از مدت زمان کوتاهی برای پخت با قدرت بالای گریل استفاده کنید تا پوست نان شما برای همیشه از یخچال نسوزد. همچنین با سیستم هوای گرم شونده فر خود در حین پخت، به تسریع درجه حرارت پخت نان سنگک کمک کنید.

در هنگام پخت نان سنگک خانگی در فر، باید به مرحله توزیع حرارت در فر توجه کرد. برای پخت بهتر و یکنواخت تر نان، بهتر است نان را در وسط مرکز فر قرار دهید تا حرارت بهتری به آن منتقل شود و بدون ایجاد سطحی خشک و نسوز برای شما پخته شود.

با رعایت این نکات در پخت نان سنگک خانگی در فر، می توانید نانی با کیفیت و لذیذ درست کنید که هم خونه شما را با بوی خوش نان سرازیر می کند و هم مردم را به خانه شما می کشاند.



4. طرز تهیه نان سنگک مزه‌دار با فر

نان سنگک یکی از پخت های سنتی و محبوب در کشور ماست که همیشه دوست‌داران خود را در هر زمان از سراسر کشور دارد. در این راهنمای کوتاه، شرحی از تهیه نان سنگک با فر ارائه خواهیم داد

اولین مرحله برای تهیه نان سنگک، دستگاه فر را روشن کردن است که باید به مدت ده دقیقه قبل از شروع پختی، گرم شود. سپس، آرد را در کاسه‌ای بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد کنید. نمک، شکر و آب زیاد به آرد اضافه کرده و تا زمانی که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند، با دست‌های خود به نرمی ترکیب کنید.

سپس، تیغه یا چاقو را برای برش دادن نان در دست بگیرید. آرد را در کفه شرایط داده و به اندازه دلخواه برش دهید. مراحل آماده‌کردن نان با تکرار این عمل، تا زمانی که آرد تمام شود ادامه می‌یابد.

در این مرحله، نان‌های تهیه شده را روی صفحه‌ی فر قرار داده و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پختید. بعد از اینکه نان‌ها به رنگ طلایی درمی‌آیند، صفحه فر را از داخل فر برداشته و نان‌ها را دور از حرارت قرار دهید تا خنک شوند.

نان سنگک می‌تواند به تنهایی یا به همراه پنیر، مربا، ماست یا کمی روغن مصرف شود. این نوع نان مناسب برای صبحانه یا سفری است و برای همه میل‌کند.



5. نکاتی برای ساخت نان سنگک خوشمزه با فر خانگی

برای ساخت نان سنگک خوشمزه با فرخانگی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل: آرد، آب، شکر، نمک، مخمر خشک و روغن مایع می‌شود. برای شروع، آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن شکر، نمک و مخمر خشک اضافه کنید. سپس آب را به تدریج به مواد اضافه کنید و بهتر است از آنجایی که مقدار دقیق آب برای هر نوع آرد متفاوت است، قبل از شروع به تهیه نان، مقدار آبی که برای آردی که استفاده می‌کنید مناسب است، را پیش‌تر تست کنید.

بعد از اضافه کردن آب، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب همگن بدست آید. سپس، آن را در یک قالب بریزید و با دست شکل دهید، سپس آن را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بهتر ترشح شود. بعد از یخچال، قالب را در فر قرار دهید و به مدت 45 دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخت کنید. پس از پخت نان بهتر است که آن را چند دقیقه در دستگاه به داخل داخل فر تادو دهید تا طراوت نان حفظ شود.

سرانجام، بعد از گذشت زمان لازم از فر، نان سنگک خوشمزه شما آماده سرو کردن خواهد بود. می‌توانید آن را به عنوان نان صبحانه همراه با مربا و کره میل کنید و یا با مخلفات گوشتی و سبزیجات در وعده‌ی ناهار یا شام سرو کنید. در هر صورت، این نان سنگک به دلیل طعم خوشمزه‌ای که دارد و فراوانی امکاناتی که در تهیه آن پیدا می‌شود، می‌تواند یک گزینه‌ی عالی برای تغذیه خانواده شما باشد.



6. طرز تهیه نان سنگک ساده و خوشمزه با فر

تهیه نان سنگک ساده و خوشمزه با فر می‌تواند یک روش سریع و ساده برای پختن نان در خانه باشد. برای شروع، باید تمام مواد لازم برای تهیه نان را آماده کنید. این مواد شامل آرد، آب، ماست، شکر، نمک، جوانه گندم و خمیر خوراکی هستند.

ابتدا، باید آرد و سایر مواد مذکور را در یک میکسر قرار دهید و آنها را ترکیب کنید تا یک خمیر یکنواخت و نرم درست شود. سپس، خمیر را برای حدود یک ساعت روی حرارت یا در محیط گرم خانه بمانید تا به طور کامل بخشنده شود.

بعد از گذشت زمان مناسب، باید خمیر را دوباره به خوبی زخم کرده و به طور یکنواخت در ظرف فر مقیاسی قرار دهید. در این مرحله، باید فر را به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر را در آن قرار دهید تا برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته شود.

بعد از پخت شدن، نان را از فر خارج کنید و به یک صفحه رویه عاری از چربی برگردانید تا به طور کامل خنک شود. سپس، نان را برش داده و با کره یا مربای مورد علاقه‌تان سرو کنید.

در نتیجه، با تهیه نان سنگک با فر می‌توانید یک پیشنهاد خوشمزه و مغذی برای خانواده و دوستان خود داشته باشید. همچنین، می‌توانید به راحتی با استفاده از مواد ساده و موجود در خانه، نان تازه و خوشمزه را در منزل پخت کنید.